är Hasse Andersson Död
är Hasse Andersson Död

är Hasse Andersson Död – En av våra mest älskade artister är Hasse “Kvinnaböske” Andersson. Trots att han får många anställningserbjudanden bestämmer han sig nu för att avslå majoriteten av dem. På grund av pandemin har han haft gott om tid att tänka.

Hannes Andersson “Kvinna-böske”

Tre poäng och trettiotre år. I familjen finns 70-åriga mormor Monica Forsberg, 50-åriga Jenny, 47-åriga Lisa, 63-åriga bonusdottern Maria och 57-årige fostersonen Jim. De fem barnen var i åldern från tretton till nittiotre. Beläget på Bjärehalvön i Skåne är Ängelsbäck hans hem. “Det finns inget liv efter döden”, hävdar Gör, en musiker och låtskrivare som lever efter detta motto.

Bjärehalvön i Skåne är verkligen hisnande denna sommardag. Hasse Andersson och Monica Forsberg har upptäckt himlen på jorden i en nybyggd, fäderneärvd sidoradsvilla på 250 kvadratmeter med fantastisk utsikt över Skälderviken och Kullaberg. Denna charmiga 8-åriga finska knähund, “Lilla söta fröken Gulli Andersson” (eller förkortat “Gulli”), bor under ett par julgranar och är alltid glad att se oss. Så fort vi kliver in i Hasse och Monicas hus går hon efter oss.

Det blev några turr över mejlen med Monica enligt denna intervju. Hasse och Monica har varit mycket noga med att träffa vissa människor överhuvudtaget under hela utbrottet. Som en i riskgruppen med både typ 2-diabetes och pacemaker har Hasse inte kunnat riskera att bli sjuk mer än någon annan.

Hasse sattes en pacemaker för sex år sedan när det vid en läkarkontroll konstaterades att han led av hjärtsvikt och att hjärtat hoppade över slag. Jag mår bra idag, även om jag har lite matsmältningsbesvär. Men på kort tid har jag kräkts upp två gånger på grund av en mindre tandvärk. Jag stänkte fyra revben första gången och andra gången blev jag full och sprang in i en rosenbuske.

Hasselblad berättar att hon blev mer fixerad i taggarna efter den tragiska händelsen och skrattar åt det. Monica var i tårar i huset eftersom hon inte hörde hans desperata rop på hjälp. Ett annat alternativ var en upplösbar green. Hasse visar upp sina revben genom att exponera dem på armar och händer. Han konstaterar att den är väldigt älskad i trädgården.

Hasse Andersson tackade nej till att delta i årets Diggiloo-turné på grund av det. Hasse och Monicas vidsträckta trädgård på 3 900 kvadratmeter har en mängd olika växter, inklusive rosor och grönsaksland. Att säga “Livet är långsamt” blir vår slagord. Hans 74-årige kollega och nära vän Peps Persson dog tidigare i somras.

Det slog an hos mig. Peps var rik och kom med sitt hjärta. Han gjorde en lista över allt han ville göra och alla han ville jobba med. Medan han uppträdde i Hasses lada för att hedra min femtioårsdag tog vi donationer till Frälsningsarmén. Det krossar mitt hjärta att många av mina kompisar har gått bort. Att dö är enligt Hasse lika normalt som att födas; ändå förblir han orädd inför dödligheten.
Just nu vill jag helt enkelt inte dö. Jag vill också hinna.

Monica Nickar där. Ja, dödsfall är inte mer än en incident. Jag kunde ha dött direkt i denna sekund eftersom mitt liv har varit så otroligt. Det kan vara så att Hasse har bestämt sig för att sluta sitt jobb och kanske ge upp livet, vilket är allt som har hänt. Trots minskande större spelningar som årets Diggiloo-turné – som innehöll 22 konserter över hela Sverige – gjorde han några mindre shower i somras.

Så många framträdanden har gjort mig överväldigad, men jag började reflektera över det när jag kände enorm glädje och stolthet. Är det detta jag vill göra när det är min sista sommar? Med en plats bredvid Monicas dubbla lunchbräda, säger Hasse: “Nej, jag ville inte spendera mer tid på hotell, men jag trivs här.” Han tittar på sin fru och skrattar.

Ricker var hans morgonkaffe, och de pratar om det. Han lägger till blå färg som hon lägger till svart. När han kom tillbaka från sin paus gav han sig glädje iväg för att beskära och trädgård den hisnande trädgården på 3 900 kvadratmeter. Hasse Andersson tackade nej till att delta i årets Diggiloo-turné på grund av det. Förlusten av så många av Hasses kompisar har fått honom att känna sig nere. Härnäst kommer Peps Persson. De är på displayen i en bild från 1986.

Ett liv som harmoniserar

Många känner till Hasse och Monica som gröna druvor. Hasse äger idag en tomt vid Norrvikens trädgårdar i Båstad, förutom en barnträdgård som ingår i Sollidens slottsträdgård på Öland. I barnprogrammet Hasses trädgård på SVT inspirerade hon de yngsta till odlarglädje.

Så växer den i sin naturliga miljö, en trädgård. Det finns cirka 25 sorter av rosor i alla dessa sorter, såväl som äppel-, päron-, aprikos- och körsbärsträd. En jordgubbslapp, meloner, plommon, jordgubbar, potatis och en jordgubbsträdgård med blåbär, halloumi, björnbär och krusbär lockar barnen.

är Hasse Andersson Död

Grönsaker, lök, gurka och vindruvor i ett litet växthus. Det finns ett trädgårdsbord med två stolar där de kan njuta av en lugn kväll innan de går och lägger sig. Hasse tycker att det är jättekul att de tar del av varandras dagar. När de första gången korsades 1991, på ett skivbolag i Värmland och under en inspelning i Norrland var båda över 40 år och skilda.

I sin karriär fördjupade sig Monica som en sjuk singer-songwriter. Hon har medverkat i en uppsjö av kritikerrosade filmer och tv-program, mest för Disney, och har skrivit manus till en rad älskade svenska klassiker, som Främling med Carola och Dag efter dag med Chips. Och att träffa en man som sjöng countrymusik var definitivt inte i hennes vildaste drömmar.

Trots livets bästa ansträngningar för att spåra ur henne, kunde hon inte motstå den charmiga mannens lockelse. Jag känner fortfarande tomheten i det som togs från Hasse. Förmodligen precis vad jag behövde. Enligt Monica är Hasse den typen av person som aldrig skulle tala illa om någon eller känna ånger.

Hasse Andersson tackade nej till att delta i årets Diggiloo-turné på grund av det. Monica och Hasse kan spendera tid tillsammans på den förtrollade verandan i sitt barndomshem. Ett fosterbarn, två döttrar och en styvdotter var avkommorna till Hasses långa äktenskap.

Ett långvarigt äktenskap tog slut för två år sedan när Monica bestämde sig för att lämna. Att skaffa egna barn var aldrig i hennes planer. På ibland har det varit svårt. Ändå har jag ägnat mitt liv åt att ta hand om andras barn. Inte bara det, hon har också Hass barn och barnbarn som hon älskar.

Det finns mycket sorg.

Hon är verkligen en mamma för dem och världens hovmamma, som ni väl vet. När hon är klar med matlagningen på söndagseftermiddagen ringer hon dem och bjuder på lunch. Vi samlar alla barn och barnbarn är väldigt viktiga för oss. Vi känner familjerna nära oss.

Dessutom väntas den 83-åriga särskolläraren Inger Barte, som var gift med Hasse men nu är pensionär, bli en del av den stora familjen. Alla i familjen, inklusive Inger, åkte till Bergslagen för att bo på en fastighet som Hasse och Monica hyrt vid sjön under hela sommaren.

När det gäller Monica har hon, Inger och Hasse en fantastisk familj och har bestämt att det är bäst att vara tillsammans. När de är tillsammans är Hasse och Monica helt lugna. Kärleksfulla känslor finns i överflöd mellan dem. Eftersom de är enäggstvillingar på 28 år är de nu 30 år gamla.

Finns det någon metod för att utöka dess funktionalitet?

Åh, jag tror att det är avgörande att du har möjlighet att utvecklas och driva dina egna intressen också. På grund av hennes omfattande bakgrund som arbetade med Disney var jag angelägen om att träffa Monica. Hasse skämtar: “Jag var svart på Musse Pigg” och skrattar.

Ändå har vi lärt oss vår läxa och presterar för närvarande fantastiskt. Monica håller sig borta från sin pojkvän. Haha, jag har möjlighet att vara happy med 30 år. Han diskuterar Hasse Anderssons erfarenhet av att leva med tillståndet i dag. För mer än tre decennier sedan fick Hasse “Kvinnaböske” Andersson beskedet att hon hade typ 2-diabetes.

Efter att ha övervunnit allvarliga hälsoproblem är han nu pensionär med en fräsch syn på livet och en överväldigande känsla av glädje! Så länge det går att få plats i ens handflata kan inget stå i vägen, enligt en ny intervju med Hänt. Artisten Hasse Andersson har blivit ett praktiskt taget känt namn tack vare sin tid som sångare i bandet Kvinnaböske.

Även om de bildades på 1970-talet nådde inte bandets hårda countrysound sin fulla potential förrän på 1980-talet. Hasse hade en jättehit med sitt soloframträdande av “Guld och gröna skogar” under Melodifestivalen 2015. Det ledde till att bandet upptäckte nya lyssnare.

Med sina 74 år är musikern still going strong, trots att han tackat nej till större erbjudanden. Han och hans fru Monica fick en fantastisk pojke trots att de båda var sjuka och dog ofta. Han pratade nyligen med nöjessajten Hänt där han uppgav att de fortsätter att göra och får göra vad de vill.

Efter att Sarah Dawn Finer fått beskedet att maken Jonas hade cancer levde hon det “kvinnaböske”-livet som pensionär med Monica Andersson. Hasse Andersson föll pladask för Monica Forsberg, en konstkollega han träffade 1991. Det verkade vara en vinnande idé sedan paret gifte sig två år senare och nu njuter av en lycklig pension på den skånska stranden.

Även om de båda är i 70-årsåldern nu, i livet efter skilsmässan, har de lärt sig att “ålderdom är bara en siffra”. Hasse förklarar att det är sådant som det är viktigt, men att hennes och hustruns ålder har drabbats av artros. Som inkluderar att klättra på stegar är det bara att de får hjälp med något.

2015 var Hasse Andersson hemma i villan i Ängelsbäck med sin fru Monica Forsberg och hunden Gulli. Det finns meningsskiljaktigheter som hon har med sin man och deras vänner. Paret kommer dock ganska bra överens. Som ett resultat gläder de sig mycket åt att utforska världen tillsammans i höst, när de inte längre är begränsade av anställning eller utbildning.

De planerar för närvarande en längre resa, men de är fortfarande ytterst försiktiga och vaksamma. Hasse funderar på att det här är deras sista utflykt av den lite äldre säsongen. Vi har faktiskt inte börjat planera vår längre resa än; vi är fortfarande i planeringsstadiet. “En paus har ändå varit på bordet innan vi stängde ner “break-even-butiken”, förklarar han för hemsidan.

är Hasse Andersson Död
är Hasse Andersson Död

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *