Amanda Ilestedt Familj

Amanda Ilestedt Familj
Amanda Ilestedt Familj

Amanda Ilestedt Familj – Om jag inte hade blivit lärare hade jag inte fått de möjligheterna. Jag slutade spela i ett helt år. Det skulle vara katastrofalt om jag av misstag tryckte på något där, men jag känner att jag är tillbaka där jag var fysiskt innan operationen.

Det tog lite tid för folk att komma in i det mesta eftersom mer eftertanke behövde gå in på strategi och taktik. När jag klättrade till toppen kämpade jag för att hålla föttern på isen. Jag befann mig dock väldigt fysiskt utmattad direkt efter en byte (skratt), och jag tvingades luta mig mot seglet för att skrika när jag kom ut ur båten.

STÄNG UTE KRISEN

I dag har AIK-offren rapporterat att de inte känner någon smärta av attacken. De betalade för sex i två månader. Under samma tvåmånadersperiod upplevde jag en total ekonomisk kollaps. Jag har haft ont förut och upptäckte att den värms upp bra för vardagsluncher. Varje gång jag la mig ner eller försökte dra mig ur sängen kändes det som att en kniv hade fastnat i mitt hjärta, men dagen efter var alltid bättre. Inför säsongsstarten, efter en dag av träning med Oskarshamn, var jag redo att gå vidare med processen hade ett enkelt svar till mig.

Idag är jag överlycklig över att ha lyckats med min strävan. I slutet av säsongen kontaktades AIK:s sportchef Anders Gozzi Fabian Ilestedt för att mäta spelares intresse för att prova på laget.
Min agent, Rickard Kimby, pratade med honom. Han ringde mig och förklarade scenariot och försäkrade mig om att de skulle göra bra ifrån sig på en audition om de fick chansen. Han fungerar som min agent också.

Det fanns aldrig ett sant eller falskt test på om jag ville lära mig om ämnet eller inte. Jag behövde inte fundera så mycket på det eftersom AIK är ett konkurrenskraftigt lag i HockeyAllsvenskan. Jag visste att jag inte kunde missa denna möjlighet, så jag gör mig redo för en sommar olik alla andra med rigorös träning.

Det är annorlunda på ett bra sätt, precis som natt och dag. Att ha “Höken” (Joakim Lilliehöök) och Oscar Nord som morföräldrar har hjälpt mig oerhört, även om jag ännu inte har lärt mig att äta mina grönsaker. Dom visar dig vägen dit först. Men nu känner jag mig runt tunnelinfarten. Det verkar vara en väldigt stor sak. Därför kan jag lära mig själv att ta itu med det nästa gång det dyker upp.

Svaret är nej (kommer snart), så förvänta dig inte att några taxibilar dyker upp oväntat. Fabian Ilestedt inser att han har nöjt sig i AIK så länge att han nu vill gå på ett lokalt universitet. Känslorna förbättras för varje dag som går. Sölvesborgs 23-årsfirande har nått sitt slut, och det var en dud. Familjen Ilestedts reaktion på fotbollsmästerskapet var en blandning av chock och upprymdhet.

Hela familjen Ilestedt samlas kring några flygande banderollers. Madeleine Ilestedt och Amandas bror Sebastian var överens om att det skulle vara för påfrestande för deras kroppar att gå till mästerskapsspelet. Enligt Madeleine är det så tufft att man mår illa av att äta det.

De känner sig lurade av operativsystemet efter att ha sett de slutliga resultaten och det övergripande resultatet. Amandas pappa, Fredrik Ilestedt, anser att hans dotters lag var bäst och att de förtjänade att vinna. Både marken och växtligheten på Frögatan är i fint skick. Slackwooden har alltid rejäla kvistar. Den växer och sprider sitt taggiga rotsystem från Tingsryd till Nybro och vidare ut i yrkesvärlden i stort. Här kan du hitta hyllningar till hockey- och golfikonen Sven Tumba, samt ett blodband med bland annat cykelbröderna Fglum.

Vi åt lunch med dubbla världsmästaren och NHL-stjärnan Oliver Ekman Larsson och femfaldiga svenska damlyftningsmästaren och nuvarande Bundesliga-slutspels-MVP Amanda Ilestedt hemma hos Kenneths föräldrar i Sverige.

Det är möjligt att VM-kval och ligapremiär i september och NHL-nedsläpp i oktober kommer att kännas lite intressant precis runt den tid då den hetaste sommaren i mannaminne ockuperar smländska hästriket. Oliver, som drack mycket under vårträningen med Taif-laget, försäkrar oss: “Jag är van vid Phoenix-värmen, så det finns ingen anledning att oroa sig.”

Amanda Ilestedt Familj

Den ena ungen spelar i Bundesliga och den andra i NHL. Kenneth Ekman kommer att ha mycket tv-tid. Säsongens tuffa utmaningar möts här med kaffe och professionell styrka. De allra flesta av oss kan alltid hitta en slapp inuti lagidrotten som har deltagit i den lokala gärdsgrds-serien. Fabian Ilestedt i AIK har blivit informerad om detta. Simulerade datorer, operativsystem och fotbollsmästartroféer fyller hans garderober. Den 23-årige blekingarens slacker gräsmatta är fantastisk.

Kenneth Ekman och Madeline Ekmans hustru, Fredrick Ilestedt, gifte sig med Nils Tumba och Svens bror, Nils son. Madelene var en integrerad del av fotbollslaget som representerade södra Sverige. Zeb och Fabian Ilestedt både spelar eller spelade hockey, medan deras syster Amanda spelar fotboll professionellt för Bayern München och det svenska landslaget.

EFFEKTIV SLKTTRD ENT

Kenneths bortgångne syster Annika Ekman var en stjärnfotbollsspelare i Sverige fram till sin alltför tidiga död 2017. Patric Larsson, Hans sambo, är nu huvudtränare för Karlskrona ishockeylag, som Hans en gång spelade för. Kenneth är släkt med Arizona Diamondbacks Oliver och Kevin Ekman-Larsson, samt de tre bröderna Ilestedt.

Gösta Ekman, Kenneths storebror, besökte Västra Frölunda under två säsonger på 1960-talet och lämnade sedan Troja för alltid. Det är värt att notera att de innovativa cyborgbröderna Gösta och Kenneth Fglum tog OS-guld i öppen klass i Mexico City 1968. Pappan till de två motorcykelbröderna Kenneth var syskon med sin mamma Lilly.

Fabian Ilestedt, utexaminerad från AIK, fyller i oss: “Jag har förfäder på både mammas och pappas sida. Min avlägsna släkting heter Sven Tumba. Det finns musik och det blir lite läskigt efter det. Sedan är det Sven Tumba, en hockeyspelare med golf- och greesekunskaper.

Det var en annan Sven Tumba; han var min farbror. Sven och hans mammas flicknamn, Johansson, var det första namnet som kom att tänka på. Sven och hans familj lämnade Ilestedt för Tumba som en direkt följd av denna händelse. O, ja. Under jakten i Norrtälje såg jag och min bror ett stort antal stordoppingar. Vi gick och hälsade på dem hemma i Viggbyholm då. Det är underbart att du har kommit att känna dig så nära dem här. Enligt Fabian Ilestedt var “Sven en riktigt stilig och tillgiven man.”

Ja, jag använder fortfarande syrran; det kommer direkt från mig. Jag har alltid älskat fotboll, även innan jag blev 12 år. Eftersom det inte längre fanns några möjligheter för mig att spela hockey i Sölvesborg på grund av min ålder kunde jag fortsätta med det i Tingsryd. Efter tre säsonger kunde jag inte spela fotboll på grund av skav. Lektioner var schemalagda för dagen, följt av en resa för att träna. Fabian Ilestedt strävar efter att skaffa så många av sin äldre syster Amandas fotbollskunskaper som möjligt.

Ibland kan tyskarna vara lite spända som lag. Även om de var mer disciplinerade, skulle kostnaden för att missa varje match i den högsta nivån vara oöverkomlig. Endast en handfull fördelar kommer fram. För hennes egen säkerhet har jag kollat in de spelplaner hon besöker.

Jag har inte blivit gravid än i år, men jag var en smal liten sak efter att ha blivit sårad förra året. För att fira farsans halvsekel höll vi fest. Jag följde med henne till ett spel och visade henne om storstaden Potsdam, där hon bodde då.

Det är något hon kommer att komma på förr eller senare. Eftersom herrfotbol är så omtyckt i Bayerns huvudstad har klubben en enorm fanbas. Hon tycker att det är väldigt professionellt, och jag tror att hon kan göra betydande bidrag till dess framtid.

Hon kommer att ansluta sig till en konkurrenskraftig trupp, med Bayern München och Wolfsburg som tävlar om förstaplatsen. Om hennes förutsägelser gick i uppfyllelse skulle hon vara tillbaka på läktaren för Champions League-spel på nolltid.

Mina mest minnesvärda tider med mina hockeylagkamrater har tillbringats utanför arenan i en träningsanläggning utanför isen. Både “Zebbe” och jag är i samma ålder som Oliver och Kevin. Vi är alltid säkra på att dyka upp på helgdagar och andra speciella tillfällen. Sedan dess har våra Tingsrydsföräldrar knutit till oss. Sedan var vi i ständig kommunikation med varandra. Bröderna Oliver och Kevin Ekman Larsson.

Fabian Ilestedt är inte upprörd över VM:s utnämning av Oliver Ekman-Larsson till befattningen som kapten för Tre Kronor. Åldersskillnaden och likheterna med hans tid som guvernör i Arizona är slående. Jag tror att han kommer att tycka att det är ganska tillfredsställande och roligt i längden.

Amanda Ilestedt Familj
Amanda Ilestedt Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *