Talulah Sällström Död
Talulah Sällström Död

Talulah Sällström Död – Hon fostrade sin son väl och var en excentrisk skridskakare på fritiden. Johanna Sällströms kropp hittades vid middagstid. Hon tog sitt liv för ett år sedan, som hon hade planerat. Sedan dess har hon övergett sin far, Roy, tillsammans med deras höga ambitioner och drömmar. Kanske om jag hade gett mitt liv för henne, funderar han, skulle saker och ting vara annorlunda nu.

Karen Johanna Sällströms kropp hittades i hennes bostad i Malmö den 14 februari. Hon planerade att ta livet av sig på Halloween-kvällen innan hon fyllde 32. Johannas pappa, Roy Sällström, var 55 år när han fick det förödande beskedet att hans enda barn hade begått självmord. Han var student vid universitetet i Barcelona i Spanien. Det var som om någon hade stoppat upp en lyckobringare i mina näsborrar. Allt som behövdes var ett “Se upp!” för att jag ska slänga ut honom genom det öppna fönstret.

har mycket att säga

För tillfället chillar vi bara på en typisk Skövdebräda. Kycklinggrytan med ris som Roy beställde till lunch ser jättegod ut. Mellan skämten har han mycket att säga, så han skyndar sig inte igenom det. Ett brandfarligt inlägg på nätet fokuserade på hans syster Johannas självmord och sprängde honom för att han pratade om det.

Som ett resultat av detta diskuterar Roy om han ska inkludera sin ersättare i sin nuvarande uppsättning arbetskläder. Hans främsta mål med att berätta sin berättelse är att skydda andra föräldrar från att uppleva samma smärta som han gjorde när deras son tog sitt liv. Men det är svårt att sätta ord på omfånget av mänsklig erfarenhet.

Människan kan inte förändras så drastiskt från sin primitiva natur. Det känns som att ett livsviktigt organ hos mig har tagits bort. Roy har helt rätt i att ingen kille kan framstå som ett exempel för sina egna barn. Det ägde rum i Skövde, Sverige. De första åren av sitt liv bodde Johanna hos sina föräldrar. Roy går genom fontänen för att komma till den lilla parken bakom rondellen. Som liten flicka besökte Johanna ofta kyrkoträdgården.

Ta bort “mamm-pappa” och ersätt en annan fras.

Roy var den som vanligtvis hämtade och bar spädbarnen och småbarnen. Innan hon föddes kom hennes mamma och jag överens om att jag skulle stanna hemma med henne. Den “mamm-pappa”-roll jag spelar i Johannas liv har utvecklats med tiden. Johanna, två och ett halvt år gammal, lärde sig känna igen sina föräldrars individuella egenskaper. Våra goda vänner Johanna och Roy och jag besökte den svenska staden Delsbo.

De hade ett stort stadshem i en vacker grön dal. Roy utförde en fem timmar lång sarskölservice varje dag. Han ansträngde sig mer för att komma närmare Johanna. Jag slappade av hela dagen och brydde mig inte om att ta på mig några kläder eller smink. Som ett förhållande har vi mycket ömsesidig empati. Roy minns sin far som en ung man som njöt av stilla eftertanke.

Att leva med snickarbyxorer lärde henne hur man tämjer barkbats. Och hon kände sig riktigt osäker och deprimerad över det hela. Det fanns inte mycket tid för mig att komma ut med andra damer. När hon kramade mig, sa hon, “Det är MIN far.” Han kan bokstavligen läsa dina tankar, för att uttrycka det på ett annat sätt.

Johannas närhet till Roys primära bostad är problematisk. Ja, även i sömnen. Han hade återkommande mardrömmar om sin dotter. I mina drömmar är hon alltid med mig. Vilken vacker och innerlig känsla. Efter det börjar jag få andra tankar om huruvida hon faktiskt är död eller inte. Samtidigt är det mycket glädje att möta henne i dina drömmar.

Motattack den stela skallen

Det såg ut som en dröm när han promenerade över staden med sin vuxna dotter Johanna i ena handen och sin lilla son Johanna i den andra. Hon var aldrig för stor eller för liten för att han skulle se henne som sin lillasyster. Det finns en verklig känsla av rädsla för sina nära och kära timmarna innan han tar sitt liv.

Det är möjligt att jag log mot henne, även om det nog inte spelade någon roll just då. Han är säker på att ingen ens kommer att märka det. Roy minns hur det var när Johanna var ansvarig för något förr. När hon ringde och bad honom att komma hem gjorde han det till slut. Vi delade sedan på en sen lunch på kylen. Efter den tidpunkten gick det tillbaka till det vanliga.

Så fort jag hör att hon behöver en förälder kommer jag skynda mig att finnas där för henne. Det gör det svårt att acceptera verkligheten i situationen. Frågan “Varför sa du ingenting?” får mig att känna mig förvirrad och förvirrad. Bara dina ögon såg mig. Du har ingen rätt att tala till mig så; Jag är din pappa. Inga svar kan hittas. Just nu tror jag att Johanna skulle berätta för mig varför hon valde självmord om jag skulle fråga henne. Det valet måste göras slumpmässigt. När du väl har fattat beslutet att ta ditt liv blir allt annat obetydligt.

https://youtu.be/ImUB_cBwKBY
Talulah Sällström Död

Betala inte fullt pris; pruta.

Tsunamin har orsakat omfattande förstörelse i Djupa. Johanna ledde troligen av depression i minst ett år innan hon tog sitt självmord. Under tsunamin 2004 tog Talulah med sig sin mammas hund. I samma ögonblick började historien. Johanna och hennes familj firades för sin oro även efter att hon återvänt hem med digutan tvivel orsakade katastrophen.

När hon väl kom hem slappnade hon av. Johanna drog slutsatsen att märket, till våren, skulle behöva gräva sig en vinterhåla. Allt han kan se är lik. De behövde inte oroa sig för slutskjul förbereder sig när de åt en sen frukost ombord på båten följande morgon. Roy sa att han nickade av bara tänkte på att gå och lägga sig.

Johanna kom hem och började se alla 13 Wallander-filmerna på under två år. Hon hade blivit för omskakad av tsunamikatastrofen för att kunna identifiera någon av de personer hon hade sett. Roy tycker att Johanna borde ha satt upp fötterna, slappnat av i trettio minuter och sedan pratat. Under en föreställning i Ystad i november 2006 svimmade Johanna.

Kommer Talulah “Dog” Sällström att svara snart?

I Malmö besökte hon en terapeut i jakt på hjälp, men hon hittade väldigt lite. Hon lade in sig själv på ett sjukhus i ett försök att lindra sin oro och förtvivlan. Roy hävdar att utredningen fokuserade på metoden för personlig utveckling. Jag har alltid varit intresserad av hur män interagerar med varandra psykologiskt. Allt är unikt. Att producera musik kan hjälpa vissa seriemördare, men dans kan hjälpa andra.

Vi måste börja klä oss likadant nu. I denna grupp kastas friska män in med de som är sjuka. liknande filmen “Gökboet.” Där träffade hon Johanna, som var fysiskt skröplig men mentalt och känslomässigt formidabel. För att Johanna inte skulle skada sig själv bestämdes det att hon skulle få ligga still. Hon märkte vissa förbättringar efter att ha gått regelbundet i terapi. Av denna anledning offrade Hon hela sitt liv.

Det är inte ovanligt att jag fantiserar om att ta hem min fru från ett psykiatrisk sjukhus i Sverige. Mina terapeuter säger hela tiden att det inte är mitt fel att allt har blivit fel. Roy hävdar att Johanna var en generös person offentligt men en ljummen skeeball-fan.

Känd och älskad av alla. Jag tror att vi har en väldigt korrekt bild av vad det innebär att vara känd, vilket är att det är glamouröst. En spelares övertygelse om sin egen unika karaktär är ingen garanti för att de kommer att lägga några aktier i marknadsföringsanspråk. Män tenderar att höja kvinnorna och säga saker som “Hej, försök att bli välkända.”

Lämna vardagen bakom dig.

Roy uppger att han och Johanna pratade länge om de många nattlivsalternativ som finns i Stockholm. Hon har några pretendenter hon måste sluta umgås med. Han gick in för att vila en stund, och svarade sedan entusiastiskt på Johannas uppmaning att se premiären av hennes nya film “Under ytan” på frisören.

Med sin nya do var hon helt strålande. Johanna gav upp biografin efter cirka tjugo minuter och sa: “Jag kan bara inte ta mig igenom det här,” innan hon gick. Efter det såg jag henne inuti med ytterligare två av hennes långvariga kompisar. De samlades på golvet runt bordet och skrattade som små ungar, med Johanna som kvällens höjdpunkt.

För att passa in i de andra barroommorden lärde hon sig aldrig att knåda bröd. Liksom sin mor valde han en plats på första raden på Roys fasta, som ofta drar över 15 besökare. För att hjälpa dem känslomässigt använder han en teknik som kallas musikterapi. Gitarr och sång illustrerar Roys bildande år som musiker.

Att lyssna på musik höjer vårt humör och främjar positiva tankemönster. Forshems medeltida kyrka, inte långt från Roys nuvarande bostad i Hällekis, var platsen för den minnesföreställning han planerat för att markera Johannas bortgång. Genom att granska ordböcker fulla av ord som han var säker på att Johanna skulle veta var Roy redo för denna titt.

Konserter jag gör det till en poäng att se

Till en början var det faktum att jag var så långt ner på gästlistan och därför fick ta med min egen oro till eventet höjdpunkten i min upplevelse. Jag hade intrycket att männen blev knuffade att samlas runt altaret. Kapaciteten i katedralen är bara 440. Utanför verkar alla andra ha samlats.

Nu planerar Roy att anordna konserter som denna i kyrkor runt om i USA. Hans öra för musik har blivit en ovärderlig färdighet för truppen. I samma ögonblick som jag öppnar ögonen på morgonen är jag medveten om min jättelg; det är något mörkare än vanligt och förblir så tills jag börjar sjunga.

Talulah, Johannas underbara dotter, är en annan ljuspunkt i Roys liv, och han försöker spendera så mycket tid som möjligt med henne. Flickan och hans pappa äger ett hem i den svenska huvudstaden. Föräldrarna till Johanna och Talulah var åtskilda i ålder med cirka 1,5 år. Hon kanske eller kanske inte får reda på vem hennes mamma är vid ett senare tillfälle.

Talulah Sällström Död
Talulah Sällström Död

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *