Vem är Jonatan Unge Ihop Med Att Barn Med?

Vem är Jonatan Unge Ihop Med Att Barn Med?
Vem är Jonatan Unge Ihop Med Att Barn Med?

Vem är Jonatan Unge Ihop Med Att Barn Med? – Det börjar närma sig jul, men julfriden har ännu inte lyckats ta över min lilla boning. Även om mysteriet har lösts kan du fortfarande hitta mistel som hänger från varje fönster och ett överflöd av små tomtor utspridda runt manteln och bordet. Men pintens styrka räcker inte för att skära igenom den tjocka dimman som täcker området. Att föda barn är något som för tillfället inte kan dämpa ens upprymdhet över Guds sons födelse.

Småprat är det finaste försvaret mot psykisk och fysisk misshandel i ett förhållande, men som jag gillar att säga, efter känslomässiga och fysiska övergrepp kan du alltid räkna med att få sova. Under de senaste veckorna har debatten rasat om vem som är den största tateletten, huruvida någon av oss har potential att mörda oss själva med våra egna tatlar, vem som bryr sig mest om barnet och varför. Trots det faktum att det är uppenbart den omtänksamma mamman, engagerade jag mig frivilligt i denna konflikt. Den mest privilegierade personen bland oss sticker ut som en öm tumme.

Hon insisterar på att den med rätta är hennes eftersom den är mogen i hennes ägo, men jag vet att den är mer sannolikt min eftersom den är begravd så djupt i mitt hjärta. Värst alltså. Det är givet att vi båda har det hemma, men när man trycker på, tenderar åsikterna att gå isär. Vi blev tillsagda att undvika bråk, hålla ögonkontakt och lägga undan tidigare agg under våra Zoom-terapisessioner, de enda gångerna som miljön kändes trygg.

Nästan omedelbart efter att zoom-appen kraschade gjorde någon en helt okänslig kommentar om den andra personens tristton, som sedan replikeades med en bild av en blooper som skulle vara en sopkorg men helt missad. Striderna återupptogs därmed. Nu när saker och ting är så dyster, känner jag mig orolig för hur vårt förhållande kommer att utvecklas framöver och om det kommer att överleva detta eller inte.

Som jag har sett från första hand har tidigare ansträngningar varit fruktlösa. Att hon alltid är för attraktiv för att spela moderfiguren är det enda som håller mig frisk. Det är inte svårt att upptäcka otrohet, eftersom det är ett vanligt tecken på ett oroligt förhållande. Men vem vill egentligen vara den “andra föräldern” samtidigt som han tar hand om ett litet barn? Jag hade alltid ansett att vår situation var “hopplös men inte hopplös”. Det är ett outnyttjat berättarspråk, enligt min kompis Noa.

Noa kommer alltid förberedd med en okonventionell språkstrategi. Tofflor med samma klockrensmak. “The Nog om Noa.” Min dotter och en gemensam vän gick ut och åt lunch idag, och hon lovade att fylla mig i deras tre- och fyrvägsromantik när hon kom hem. När den inledande känslan av att vara imponerad över denna kvinnas energi och logistiska förmåga gått över att bli jag i stället är kall av förskräckelse.

Ingenting eller ingen är säker från att du blir den andra personen om ens extrem sömnbrist och vetskapen om att du inte kan vara den andra personen vid något tillfälle inte räcker för att förhindra det. Det är klart att åtgärder krävs, men vad, exakt? Och viktigast av allt, hur? Åh, och hur exakt?

Allt jag vet är att även om lejonen och lammen så sött bredvid varandra i helig guds frid den där natten för över 2 000 år sedan så gjorde inte Maria och Josef det. Men tänk om han ger sig själv istället för att ge någon annan en gåva? Nej, jag klarade det inte; Jag skulle vara för knäckt för att göra något annat än att vråla och skrika.

Jag vet att Jonatan drack för mycket en gång och blev lite vild, eftersom du berättade om det. Du har antingen skrivit eller sagt: “Självmord är något jag aldrig kommer att göra. Jag är stark, men jag kunde inte hantera det. Eftersom jag inte är bra på att göra val, förväntar jag mig att fortsätta att skjuta upp saker tills jag är så hungrig att jag ger efter för mina mest primitiva drifter och börjar äta och skrika. Det är en djup, bläckfärgad svart.

Hur känner du, Cecilia, när han talar så högt om sig själv? Är det så och i så fall hur fixar jag det? Mina nära och kära skulle nog tycka att det var riktigt betydelsefullt om jag berättade för dem. Det är en stor sak i min bok, men jag tror också att han har rätt att berätta det. Ändå, trots detta, påverkar det mig känslomässigt.

Jonatan, Är det sant att en låg IQ krävs för att använda den här utrustningen?

Jag vet inte, jag vet inte. I det här fallet håller jag med kommentatorn som hävdade att förvirringen var för stor, även om den var menad att inspirera till kreativitet. Det är också lätt att förbise den roll som en stark kvinnlig figur i ens liv som insisterade på ordning spelade i den kreativa processen för många människor.

Vem är Jonatan Unge Ihop Med Att Barn Med?

Så, hur är det där du är?

Min skyddsängel tar hand om några saker. Tvärtemot vad hon säger njuter hon inte av att vara beroende av människor eller att bli stämplad som någon som “tar om handen”. Jag har anlitat en finansiell rådgivare, ekonom, personlig tränare och säljare för att hjälpa mig komma dit jag vill komma ekonomiskt och professionellt. En psykoterapeut kommer också snart att finnas på plats.

På så sätt förvandlas jag återigen till en pojke. / Jonatan

Var drar du gränsen? Berätta mer om saker och människor du inte bryr dig om. Eftersom min pappa inte vill att jag ska använda honom som exempel gör jag det inte längre. Inte ens identiteten på min bebis mamma kommer att delas med dig. Mina kompisar Alicia och Dalia är överviktiga, och jag kommer inte ens gå dit.

Cecilia Hagen har tidigare avslöjat att hon helt enkelt har deltagit i behandlingstillfällen och aldrig engagerat sig fullt ut. Hon träffade samma terapeut två gånger på en dag och ingen gång förstod hon att det var samma person. Jonatan Unge har dock ägnat de senaste sju åren åt psykoanalys. Han sa att jag skulle hitta ett jobb som jag verkligen var intresserad av på grund av min analys, och han var korrekt. Jag förstod det, och jag blev det. Jag stör inte längre min familj för ekonomiskt stöd.

När slutade du äntligen be dem om pengar?

Möjligen 32 år gammal då. Detta har gjort mamma upprörd och nej nej nej.

Om du gav mannen pengar, när gjorde du det, Cecilia?

Det fanns en tid när han var sjuk och behövde hjälp, och det var länge sedan, men det är inte så att jag gav honom en påse kontanter för att han var pank.

Jonatan, vad hände när du slutade få betalt?

Och det var då jag började känna mig som en kvinna.

Jonatan Unge och Cecilia Hagen, Författare

Har det haft någon effekt på Jonatan att bli förälder?

Cecilia Hagens röst är nästan lika hörbar här som Emils mamma på Lönneberga. Jag skulle våga påstå att Jonatan är en exceptionell pappa. Han är en ansvarsfull vuxen som älskar sina barn högt.

Hur engagerad är du för Jonatan?

Det har funnits tillfällen då jag varit irriterad, men inte riktigt lika regelbundet som nyligen. Han har lugnat ned sig. Vart antar du att vi är på väg, Cecilia, om vi ska fastställa några regler för hushållet? Vart tar vi världen, vår media och vår journalistik? Störande bilder ersätter text som normen för passiv mobil filmvisning.

Som medlem i en bokklubb och någon som anser att alla ska ha lätt tillgång till litteratur, gör jag allt i min makt för att förhindra att detta händer. En liten flicka eller pyttipytta, uppflugen i ett duvhål och knaprade i en iPad med näbben, fångade mig idag. Du har också diskuterat journalistikens utveckling, med ett exempel på en kändis som tackade nej till en intervju för att hon inte kände att hon hade något att främja.

Ja, jag minns att jag kände mig lite förvirrad då, efter att ha fått veta att personen i fråga inte längre var relevant. Det verkar som om journalister nu är skyldiga att fungera som publicister för dem som försöker marknadsföra sig själva. Om jag låter trött och gammal så är det för att jag är det. Jag vill inte skriva textannonser.

Samma somrar som Mustafa Can var hyllad för att berätta historien om sin mamma i sin Sommar-prat, öppnade Cecilia Hagen upp om sin egen knepiga mamma. På slutet sitter Cecilia vid sin mammas dödsbädd och det är då man hör det pirra i kinderna. Det fick mig att känna mig lite nedstämd.

Hon delar samma åsikt. Jonatan hävdar att hela hans familj är orolig. Din egen mamma kan förstå vad jag menar. Hon var en totalt nervös ninny, Jo. Hon var en mycket unik individ, och hennes isolering var en ständig följeslagare under hela hennes liv. Hon var aldrig oaktsam, men vi kände oss aldrig trygga i hennes vård.

Men det förefaller mig som om män i den åldern sällan reflekterade över sitt ansvar som pappor. Det var början på något för min generation. Mina föräldrar gick igenom den moderna världen, men våra förfäder kom överst. Men en förändring är också nära förestående. På din mammas begravning, berätta för henne hur mycket du älskade och uppskattade henne. Kommer det att göra det?

Det är inte acceptabelt på något sätt. Men varför sa du det? Jag tänker lugna och slappna av henne. Kan du se honom eller inte? Eftersom vi delar samma synfält har jag ingen aning. Vad tycker du, Jonatan, om att prata om din mamma i sommar? Ja, men inte medan hon fortfarande lever. Var hon en bra mamma för dig? Visst, mamma är en underbar mamma.

Dock en gnutta lantlig värme med tanke på att hon faktiskt inte bor i Malmö. En person som inte vill hänga gardiner över sin säng är typiskt osäker, som Cecilia Hagen säger i sitt skrivande. Jag är väldigt säker på att hon knuffade mig över kanten när hon under intervjun bjöd in oss till sitt sovrum för att titta på bilder av en ung Jonatan.

Vem är Jonatan Unge Ihop Med Att Barn Med?
Vem är Jonatan Unge Ihop Med Att Barn Med?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *