Truls Möregårdh Föräldrar

Truls Möregårdh Föräldrar
Truls Möregårdh Föräldrar

Truls Möregårdh Föräldrar – Den svenske bordtennisspelaren Truls Möregrdh gjorde sin internationella debut vid 20 års ålder. Han vann det första Euro Mini Champs, elvairngs motsvarighet till EM (EM). Han använde samma bana för att förbereda sig för VM-tävlingen åtta år senare och vann silver. Ingen kan säga säkert hur långt han kommer att gå i sin karriär, men de är alla överens om att han har mycket potential.

Truls Möregrdh är den senaste i en familj av idrottare. Truls, liksom de flesta andra idrottsarenor, hade en tät befolkning packad i ett litet område. Även om han var mångtalang, förstod han att han var tvungen att fokusera på antingen fotboll eller tennis för att nå sin fulla potential. Detta är då bordtennisens historia. Hovmantorp, Truls födelseort, är också platsen för hans första klubb.

Men för att Truls skulle få en utbildning av högre kvalitet flyttade hans familj från den lilla svenska byn Hovmantorp till den större staden Eslöv. Truls missade klassen efter nian så att han kunde ägna mer tid åt pingis, med tanke på dagens schema. Trul har kärleksfulla och uppmuntrande föräldrar.

Uppmuntran och stöd från hans familj har varit avgörande för Truls framgång i karriären. Hans föräldrar är ivriga sportentusiaster, och de har deltagit i alla hans stora tävlingar. Hans pappa etablerade också en tennisklubb i Alvesta långt tillbaka i tiden.

Det var inte alltid givet att Truls i slutändan skulle bli bättre än sitt syskon. Malte, som en gång själv var en stjärnidrottare, tränar nu Truls, sitt yngre syskon. Truls Möregrdhs styrkor ligger inom områdena JVM, EM och VM. Truls envishet som ung lönade sig, eftersom han nu är en framgångsrik affärsman trots att han kräver upprepade knäoperationer.

Utsikten för 2021 U.S. Silver VM Truls

Det finns en bred lista över potentiella resultat, men VM-silvret 2021 sticker ut. I novemberturneringen som hölls i USA slutade Trul på 77:e plats. Antagandet gjordes att han skulle ta sig till slutet. Fan Zhendong, världsmästaren, väntade på honom, men Truls spelade tillräckligt bra för att falla för fällan. Kinesen sopade alla fyra set, medan Truls gjorde upp med silver.

Den vinnande formeln utvecklad av Truls Móregrdh var helt unik.

Diskussionen på VM 2021 kretsade kring Truls utrustning snarare än hans otroligt enastående prestation. Några veckor före VM var Truls den enda spelaren som hade tillgång till racketen han använde. En av Cybershapes utmärkande egenskaper är dess sexuellt provocerande soundtrack.

Stiga och Kungliga Tekniska Högskolan samarbetade om detta mästerverk för att skapa högsta möjliga ljudkvalitet. Truls spänning för denna strävan är genom himlen, och han har rejält reklam för det på Instagram och andra sociala medier. Truls Carl Eric Möregrdh, medlem i det svenska bordtennislandslaget, föddes den 16 februari 2002 i Hovmantorp.

Hans finaste prestation är silvermedaljen han vann på VM 2021, som han förlorade i finalen till kinesiska världsmästaren Fan Zhendong i fem set. Både VM 2018 och EM 2019 internationella lacrosse-mästerskapen belönade Möregrdh med medaljer. Möregrdh är högerhänt och använder den europeiska termen “handskaksfattning” (högerhänthet) när man hänvisar till racketar.

Karriär

Den första av Möregrdhs tre raka guldmedaljer kom vid 10 års ålder i Euro Mini Champs (det officiella EM för 11-åringar). Bröderna Truls är inte de enda familjemedlemmarna i BTK Frej, Växjö pingisfostrade; deras äldre bror Malte är också inblandad. Vid 12 års ålder flyttade hans familj till Eslöv, Sverige, för att bättre underlätta hans brädtennismål.

När han gjorde sin Champions League-debut 2016 blev han den yngste spelaren i turneringens historia. När Möregrdh bara var 17 tog han guldmedalj i seniorkategorin i SM-tävlingen, förutom silvermedaljer i VM-tävlingen 2017 och 2019, och en guldmedalj i EM-tävlingen 2019. Han har redan vunnit två svenska juniorer Mästerskap.

Sveriges sista OS-guld intjänades av Stellan Bengtsson 1971, och Möregrdh tog hem den den 29 november 2021 vid VM i Houston, Texas. Med en global ranking på 77 hade Möregrdh den lägsta rankingen av någon spelare som någonsin nått en VM-final. Truls Möregrdh vann Malmö 2023 lag-EM på brädtennisbanan med sitt lag.

Det hade gått 21 år sedan Sverige senast mötte ett tiebreak i en brädtennismatch. Mattias Falck, Anton Källberg, Kristian Karlsson, och Jon Persson kom också med i Svenska ligan. Jörgen Persson var förbundschef. En ny matta krävs i hemmet. Innan jag lämnar mitt Landsbergshem ger min chef mig specifika körinstruktioner.

Besöker det lokala stenugnsbageriet, där det enda erbjudandet på Alla helgons dag är en rosa marsipan formad som ett hjärta. För det mesta förväntar jag mig ett positivt resultat. Silvermedaljen jag fick vid världsmästerskapen i bordtennis i november är inte anledningen till att jag flyger till Eslöv; snarare det faktum att den här unga killen kommer att fylla 20 dagen efter vårt samtal.

Förmodligen var jag inte ens i Houston för VM-finalerna. Jag fick dock höra om Truls Möregrdhs senaste talkshow-gästinbjudan till Carina Bergfelt. Jag slutade med en kille som var nära att skratta men inte sa något av värde och utstrålade luften av en idrottare som hade tagit ett visst avstånd mellan sig själv och sina irrationella övertygelser.

Han berättade länge om den heroiska upplevelsen att ta sig till Eslöv i en tolvring. Rena rama står i stark kontrast till Hovmantorp, en liten svensk by. Det borde inte vara alltför svårt för en som jag, som är van vid att utforska mycket större städer, att hitta ett ansenligt, välkänt kafé mitt i stan.

Skaffa en parkeringsplats, fyll på med avhämtning och bege dig sedan rakt mot Eslövs ikoniska centraltorn. Jag ger honom största möjliga leend när jag krattar över mattan och ser honom sitta vid en bräda. Mer och mer av det Truls säger om sitt yngre jag, när han försökte göra det stort som en idol, stämmer för mig.

Någon gång under hela natten blir man så stjärna och plötsligt att man inte längre kan smyga, gömma sig, eller sl ur underläge. Men hur kan man nå framgång när man är beväpnad med självsäkerheten att besegra vilken motståndare som helst?

Truls Möregårdh Föräldrar

Hur länge har du vetat att ditt ordförråd omfattade mer än bara bordtennistermer? Min insikt om att jag var en naturlig idrottare kom när jag var 20 år och 45 år och vann det inofficiella EM. Pingisträning är min favorit, och jag gav upp andra aktiviteter när jag nådde den åldern, säger Truls.

Även om pingis kan avnjutas på egen hand, tänker jag göra det till en vanlig del av min tävlingsrutin. Ens framgång bör delas med de många personer som hade en roll i att göra det möjligt. Min mamma och pappa är de riktiga hjältarna i min berättelse. De har båda hållit fast vid mig i vått och torrt, och de är alltid ute efter att följa med på en roadtrip till en bollmatch.

När deras barn presterade strålande och avancerade hela vägen till VM-finalen var de mycket saknade. När jag åkte till Houston för sommarens världsmästerskap var jag rankad som nummer 77 i världen. Mina föräldrar blev överrumplade eftersom de inte hade en aning om att jag skulle vara ute så sent.

Ganska mycket, vad med svårigheten att ta sig fram och hur snabbt epidemin har spridit sig. När jag kontaktade för att meddela att jag deltog i Ottondel-finalen började de genast sälja biljetter och ville desperat komma över, men det var svårt att hitta en lösning på så kort tid. Det var mycket ansträngning, men vem visste att jag skulle tävla om titeln Virtual Champion?

Försök inte köra runt här.

Jag tänkte åka dit tre dagar innan tävlingen började så att jag kunde koppla av och njuta. Efter att ha förvärvat min stora världsomspännande genombrott bestämde jag mig klokt nog för att resa i en bubbla. Det kanske kommer att inspirera andra att följa efter. Jag brukar spela säkert när det kommer till pingis.

Jag har förtroende för min förmåga att tävla med och till och med slå de bästa i världen. När jag kommer till nästa mästarklass kommer symbolen att vara inskriven på en medalj. Om Jörgen Persson är min förbundskapten kan jag vara säker på att jag kommer att få försörjning och, ännu viktigare, att jag aldrig kommer att bli utan en värma upp partner.

Stellan Bengtsson, den förste svensken att vinna ett individuellt VM-guld 1971, var kapten för det svenska laget under Truls mars. Jag hittade mycket motivation i Stellan. Han hade hållit ett öga på mig och kunde exakt förutse mina handlingar i spelet på grund av det.

Det var fascinerande att höra alla hans erfarenheter eftersom man kunde säga att han var en expert inom sin bransch. Vi har varit i konstant kommunikation ända sedan VM, och han har delat idéer för att finslipa mina förmågor med min bror Malte, som också fungerar som min tränare.

Är det konstigt att ha ett syskon som tränare?

Spänningarna ökar när alla inblandade är säkra på att ha rätt. Om han ska döma mig för att ha gjort något felaktigt när jag tränar, vill jag hellre att han inte har rätt. Men i allmänhet är det bra eftersom vi känner varandra så väl att vi kan vara öppna och ärliga om våra känslor utan att oroa oss för hur det kan påverka den andra personen.

Jag och min familj räddades av Malte när jag var 13 år och jag träffade honom för första gången. Den kvällens middag saknade smak eftersom hushållet var slut på grytan. När de rookies som har åsidosatts under hela säsongen äntligen ställs den uråldriga frågan har mötet fullbordats. Det här är en oro som jag inte hade mycket som barn, men nu när jag är äldre känner jag mig tvungen att uttrycka det.

Hur mycket uppoffring av ett “normalt liv” är du villig att göra för att blidka dina skeptiska kompisar?

Vad man kan åstadkomma när berömmelse och vänskap på global nivå är en biprodukt av idrottsframgångar. Jag är rädd att jag kommer att sakna rutinerna i livet i Sverige. Jag köper det bara inte. Truls Moregardh är Erica Johanssons man. En ung kvinna som bara varit med i företaget i några dagar sitter just nu framför mig.

Jag skulle säga till honom att använda de underbara möjligheter han har att kommunicera med andra, att förbli flexibel inför förändringar och att aldrig sluta söka efter lycka inom sig själv. Eftersom denna idol har ett sådant sentimentalt värde, lämnas en treudd formad som ett hjärta som ett offer.

Truls Möregårdh Föräldrar
Truls Möregårdh Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *