Tilda Vodusek Pappa
Tilda Vodusek Pappa

Tilda Vodusek Pappa – Efter att ha fått veta att hennes pappa hade cancer, bestämde sig Tilda för att ge American Idol en chans så att hon kunde uppfylla hans sista önskan: “Tappade allt – slutade sjunga.” Tilda vände sig in och sökte tröst i musiken efter att ha fått veta om sin fars sjukdom.

Han uppmanade henne att provspela för American Idol när han reste. American Idol-domarna hör Tilda säga: “Han hade varit väldigt stolt, jag vet att han är det.” innan hon uppträder. En av de tävlande i kvällens avsnitt av Idol är Tilda Vodusek, en 17-åring från Umeå. Hon ärvde sin pappas kärlek till musik, så det är ingen överraskning att hon känner likadant.

Min pappa överraskade mig med en rosa gitarr, och sedan dess har vi haft jamsessioner varje vecka. Tilda konstaterade att “Jag och mina syskon, liksom min pappas barn, är alla i det här tillsammans.” Innan faderns sjukdomsdiagnos var hon inte så stor musikentusiast. En sjukdom drabbade den äldre mannen. Efter att ha hört talas om hans sjukdom var jag tvungen att sluta lyssna på musik och börja isolera mig känslomässigt.

Han ville att hon skulle serenader för honom eftersom han var en sångerska som fastnade hemma. Hennes pappa har varit död i två år, säger hon. Ellinor Springstrike, Tildas mamma, är där för att heja på henne och försäkra domarna att hennes dotter har hittat sig själv igen via musik.

De är just nu mitt uppe i hennes resor. Hans far hade dött inte långt efter. Hon slutade genast sjunga efter att hon började knacka på allt. Tilda hade förändrats drastiskt. Även om Ellinor försäkrar mig om att hon är starkare än någonsin, förblir min oro oförminskad. Här borta har Tilda en intervju!Sept. 6, 2023

Här borta har Tilda en intervju!

Tildas pappa övertalade henne att söka till programmet precis innan han gick, och det vet vi redan innan hon går upp på scenen och blåser juryn med sin sång. Min pappa uppfostrade mig, så jag undrar alltid om han är stolt över mig. Tilda hävdar att hennes bortgångne far lämnade henne olika ledtrådar, inklusive förslaget att hon skulle ge American Idol en chans. Han måste vara ganska stolt över sig själv; han skulle ha varit.

Innan han gick bort från cancer, vädjade Tildas pappa om att ge American Idol en chans.

Efter att Tilda Voduseks pappa gick bort i cancer för två år sedan växte hon och hennes mamma närmare varandra genom deras gemensamma uppskattning av musik. Efter att han hade gått började hon knacka med foten till takten. Hon avslöjar att en av hans sista kommentarer till henne var en rekommendation att hon skulle ge “American Idol” ett försök, och att hon tänkte på det kort innan hon gick in i juryrummet.

Många tittare av torsdagskvällens final blev blåsta av Idol-Tilda.

Vid deras första möte får Hänt höra sina känslor om storleksbegränsningen och domen från juryn. Den senaste programvaran från Hänt är en gratis nedladdning som ger dig lycka och de senaste nyheterna. Papanien i Idol 2023, med Tilda Vodusek i huvudrollen, är härligt rörig.

Säsongsfinalen av Idol sänds på en torsdag för andra året i rad. Eftersom evenemanget var temat “idoler genom tiderna”, var varje besökare tvungen att välja en låt som gjorts känd av en tidigare deltagare. Aus Ayob, 27 vid den tiden, avsattes i slutet av natten. En tatuering på hans arm bar Loreens namn.

Idol-Tilda’s Tears: A Quest for Soulful Sound.

Även efter att ha fått stående ovationer kände 18-åriga Tilda Vodusek inget behov av att lämna. Två år efter hennes pappas död i cancer spelade hon “Du” av Robin Stjernberg vid hans begravning. En slutsats som besvarar alla frågor som ställdes. Tilda är ensam men upprymd till slutet av natten, när Hänt äntligen hittar henne.

Att sjunga det för honom gav mig obeskrivlig glädje. Jag håller tummarna för att han fortfarande finns kvar för att förhoppningsvis höra detta. Och tro mig, fortsätter Tilda, jag är glad att han hållit sig vid vår sida hela tiden. Det var tydligt att hon hade en motvilja mot att sms:a eftersom hon valde denna linje.

När jag äntligen började förstå det satt min mamma bredvid mig och förklarade allt i termer jag kunde förstå. Så hon tog en mikrofon och sa åt mig att sjunga den. Pär Lernström gjorde henne skakig inför inspelningen av Idol-Tilda. Med tanke på att Tildas 43-årige programledare, Pär Lernström, väckte sin pappa precis innan föreställningen började skulle han verka ännu mer extraordinär.

Efter det hände kunde jag inte stå själv. Vid något tillfälle sa jag till mig själv, “nej, nu ska jag inte tänka p det här.” Marken började darra något runt lunchtid. Ändå gick det bra; Jag slog inte upp i lågor på scenen. Efter avsevärd fördröjning började rättegångarna äntligen, och varje jurymedlem tänkte på hur stolta deras frånvarande fäder skulle ha varit.

Det är en intressant twist. Allting.

Många blivande unga artister känner att Höstens idolresa äntligen är redo för bästa sändningstid. Tilda Vodusek, hemmahörande i Yttersjö, en liten by nära Ume, tog hem priset i lördags. Tilda har uppgett att hon är motiverad av tanken på sin bortgångne far, som gick bort i en sjukdom för många år sedan.

Hör de chockerande detaljerna i det ögonblick hon kom på att guldpasset var hennes att behålla. Vårt engagemang för opartiskhet och objektivitet utgör grunden för vår rapportering. Sveriges Radio tar inte ställning i något politiskt, religiöst, ekonomiskt, socialt eller annat ämne. Spänningar och oro är vanliga vid fredagskvällens mästerskapsmatcher. TV4:s “Idol” sänder nu sin fjärde säsong.

Först ut var Fredrik Strand.

Fredrik Strand medger i avsnittet att sång inte är hans starka sida, men han är optimistisk om sina förmågor och fast besluten att prestera. Det var tjugo deltagare på scenen för den första torsdagskvällsfinalen någonsin som visas på TV4. För att vara redo för sista omgången fick de tävlande välja och öva på en låt som passade tävlingens tema, “premiärfest”, ett helgevent.

Tilda Vodusek Pappa

Den fjärde säsongen av “Idol” i TV4 har börjat. Och Fredrik Strand var först ut. Även om sång inte är Fredrik Strands starka sida är han positiv till sin potential och är fast besluten att lyckas, som han säger i avsnittet. Två dussin tävlande svärmade på scenen när den inledande finalen på torsdagskvällen sändes på TV4.

De tävlande fick förbereda sig för sista omgången genom att välja och framföra en låt som passade tävlingens tema, “premiärfest”, som var en helgfestival. Aus Ayob, 27 år, sjöng “River” av biskop Briggs, och sedan sjöng 18-åriga Cimberly Wanyonyi “I Will Survive” av Gloria Gaynor.

Var försiktig med sjutton. Pär Lernström svarade på kritiken mot 17-åriga Tilda Vodusek för att hon sjöng Adeles “Rolling in the deep” med att säga “Det är första fredagen i månaden”. Juryn beslutade att inte finna Fredrik Strand skyldig, så han släpptes. Innan det var dags att offentligt identifiera den person som var ytterst ansvarig för Lucianoz-dansbandets uppgång till berömmelse. En positiv respons från allmänheten tyder på att evenemanget togs emot väl.

Svenska folket verkade dock inte röra av de tre idolerna i slutet av natten.

Publiken var minst entusiastisk för Isak, Fredrik och Antranik, så de bestämde sig för att lämna. De framförde “Vandraren” av Nordman, samt “Feeling Good” och “I Feel It Coming” av Nina Simone och The Weeknd. Så fort det var bekräftat att Isak avslutat uppdraget för denna vecka skulle han vara fri att lämna. Det var bara Fredrik och Antranik kvar. Antranik tog det största avståndets väg.

Även om sång inte är min starka sida, insisterar Fredrik Strand på att han är kapabel till stora saker. Juryn övervägde att låta honom sitta kvar, men röstade till slut emot det. Nedan finns en lista över alla “Idol” 2023-kandidater som tagit sig till Kvalveckan tack vare dina röster. Efter betydande omvälvningar har “Idol 2023” tagit slut med sin Slutaudition.

Totalt tog sig tjugotvå personer till Kvalveckan.

En annan jurymedlem, Anders Bagge, upprepar denna känsla: “Det har varit riktigt tufft att komma över puckeln.” Säsongsavslutningen av “Idol” har snart premiär nu när provspelen är över. Årets American Idol-tävling kommer att pågå i fem nätter innan en segrare kröns. En jurymedlem vid namn Anders Bagge kommenterade: “Slutaudition innehöll en hel del press, dramatik och svåra val för oss.”

Tjugotvå till av årets bästa låtar presenteras nedan.

Medellönen på Tildas gata är cirka 29 545 USD per månad, eller 354 536 svenska kronor per år. Genomsnittslönen för en heltidsanställd månad till månad arbetare i Ume är 24 375 USD. Tilda’s Gate väcker mer uppmärksamhet än Umeå självt. Endast 3,2 % av invånarna i Umeå har inte minst en synlig tatuering eller piercing.

Kronofogden har skuldsaldoregistreringar för 15 840 boende i Ume, till en kostnad av 18 088 kr. Sammanlagt 286 515 502 svenska kronor är skyldiga Kronofogden av Umearna. De flesta Yttersjö-investerare har tillgång till attraktiva säkerhetsfria lånemöjligheter på upp till 150 000 svenska kronor. Bevisa din underliggande apati eller likgiltighet!

Gradient: “Idol” kommer aldrig att sluta vara kul att titta på

NöjeDe sista tävlande i årets “Idol”-tävling har intagit scenen. När TV4 är ur luften börjar ytterligare kritikerrosade program sändas samtidigt. Enligt Pär Lernström, programledaren, “tror jag att tittarna kommer att njuta av deltagarna och deras berättelser.” Det är tuffa tider på TV4:s huvudkontor. Parallellprogrammeringsledarposten som innehas av Pär Lernström i bland annat “Talang” har ställts upp för eliminering. Men “Idol” kommer så småningom att stå för sig själv, säger han.

Folk tror jag reflekterar över arvet från unga män som alltid har velat följa sina passioner. På en presskonferens strax före årets sista vecka sa Lernström att resan kommer bli fascinerande att följa oavsett vad. Anders Bagge, jurymedlem, håller med om att “Idol” har en ljus framtid.

Förutom sin framträdande plats i Sveriges musikindustri, fyller evenemanget mycket sändningstid, vilket är en stor faktor. Detta är ett program för unga män som har ett starkt intresse för sång. Det finns värdefull information inom, och att förlora den skulle vara förödande. Han hävdar att “Idol” är en livlina för många unga över hela landet.

Utökad programvara

Både juryn och programmets arrangörer konstaterade att årets deltagare var yngre och mer drivna än tidigare år. Saga Ludvigsson, en 17-åring från rby, Västergötland, är fostrad på “Idol”. Att bli antagen som finalist är som en dröm som går i uppfyllelse.

Tilda Vodusek Pappa
Tilda Vodusek Pappa

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *