Taylor Swift Pojkvän
Taylor Swift Pojkvän

Taylor Swift Pojkvän – Taylor Swift och hennes pojkvän, skådespelaren Joe Alwyn, är förlovade. City Slicker Ett färskt nummer av en amerikansk tidskrift hävdar att Taylor Swift och Joe Alwyn har knutit ihop säcken, med publikationen som hävdar att paret har fått sin romantik validerad av flera källor. Enligt den amerikanska publikationen Life & Style har många källor bekräftat att Taylor Swift och hennes pojkvän sedan mer än fem år, Joe Alwyn, nu är officiellt gifta.

Parets förhållande fick en sur ton i mitten av januari efter en romantisk termin i Cornwall, södra England. Jag tror att vi kunde vara riktigt privata, och det har nu satt sig… Swift sa: “Jag föredrar att inte prata om mitt jobb.”

Har skrivit låtar tillsammans

Sedan dess har vi bara sett en handfull glimtar av deras förhållande, som när Swift tillkännagavs som vinnaren av “Bästa album” vid den 50:e årliga Grammy Awards. Swift avslöjade att hon och Alwyn hade skrivit flera låtar tillsammans under hela kaoset, och att Alwyn skulle vara den första personen att höra Swifts nya texter. En av Joe Alwyns vänner har tidigare sagt till Life & Style, “Joe säger alltid till Taylor att hon är den vackraste kvinnan han någonsin har träffat. Både insidan och utsidan. Representanter från både Swift och Alwyn har inte bekräftat sin relation.

Taylor Swift inspirerar “galet förälskad” i Matty Healy.

Någon nära Taylor Swift har öppnat sig om förhållandet mellan Taylor och Matt. Hon och Matty har mycket kärlek till varandra. Det har dröjt länge, men förhållandet verkar nu rätt. De hade en kort släng för ungefär två decennier sedan, men dåtidens tajming gjorde att saker och ting inte fungerade. Både Matty och Taylor är borta på turné de här veckorna, så det har blivit mycket FaceTime och sms, men hon kan knappt vänta tills de ses igen, sa koalan till The Sun.

Vidare förklarar berättaren att eftersom både Taylor och Matty är internationella superstjärnor, är de extremt uppmuntrande och entusiastiska över varandras professionella ansträngningar. I motsats till Taylors senaste förhållande, som ägde rum utanför rampljuset, vill hon “äga” den aktuella romansromanen och inte ducka på den. Taylor vill bara leva sitt liv lyckligt. Hon har informerat sina lagkamrater om att Matty kommer att anlända till Nashville för att stötta henne under turnén.

Taylor Swifts välkända ex

Taylor Swift har haft flera anmärkningsvärda relationer. Taylor har tidigare varit i sällskap med Joe Jonas, Taylor Lautner, John Mayer, Jake Gyllenhaal, Connor Kennedy, Harry Styles och Calvin Harris, förutom hennes förhållande med Joe Alwyn. De brukade vara Matty Healys dryckeskompisar.


Matty Healy har också enligt uppgift dejtat några stjärnor. Han har uppträtt tillsammans med ett brett spektrum av artister, inklusive FKA Twigs, Halsey och modellen Gabrielle Brooks. Det är bara mars, men redan årets största kändisbråk kan ha slagit rot. Alla konversationer vänder sig oundvikligen till kaoset som involverar Selena Gomez, Kylie Jenner och Hailey Bieber.

Allt började när Selena Gomez la upp en TikTok där hon avslöjade sin ögonmakeup. Selena skrev till tidningen, “Slumpmässigt laminerade jag mina ögonfransar för mycket.” Hon syftade på skönhetsbehandlingen som kallas brynlaminering, där fransarna är målade med en vätska som jämnar ut brynen. Enkel som en konstant salva för dina ögon. Modetidningen Allure har rapporterat att detta skapar en “polerad”-effekt.

Kylie Jenner, Hailey Bieber och Selena Gomez var alla förälskade i henne.

Tre timmar efter att Selena lagt upp klippet delade Kylie Jenner en skärmdump av en konversation hon hade med vännen Hailey Bieber via FaceTime. Det är svårt att lägga märke till att Justin Biebers ex-flickvän Selena Gomez nya pojkvän är Hailey Bieber idag. Skärmdumpen som Kylie släppte ut visade hur hon fokuserade på sina och Haileys ögon.

Kylie laminerade även sina ögonfransar och skrev “Var det här ett misstag???” på ett foto som hon släppte samtidigt. Fans av Selena blev ballistiska när de hörde om fejden mellan Kylie och Hailey Bieber och Selena, men båda systrarna klargjorde snabbt att frågan faktiskt handlade om Selena Gomez.

En video där Hailey Bieber påstås ha finslipat Selena Gomez kropp och styrka började sändas ungefär samtidigt. I samma andetag som Selena insisterade på att det inte fanns något flickdrama, började hon godkänna kommentarer som märkte Hailey och Kylie som “elaka tjejer” och “mobbara”, en incident som vid den tiden täcktes av Buzzfeed. Selena skrev också “jag älskar dig” till individen som kallade sig “Hailey” och “Kylie” för kort.

Att hnade Hailey Bieber Det finns en Taylor Swift

En video på en sömnig Hailey Bieber har äntligen försvunnitviral. Där, när hon hörde Taylor Swifts namn, stoppade Hailey fingrarna i halsen och yttrade ett läskigt ljud. Selena grät när hon såg klippet av Hailey, och hon vet att Taylor är hennes bästa vän. “Ledsen, min bästa vän fortsätter att vara en av de bästa i branschen”, anmärkte Selena då.

https://youtu.be/tUNF4Vig1-4
Taylor Swift Pojkvän

Efter uppbrottet bestämde sig Selena för att ta en paus från sina konton på sociala medier. Ett tag ska jag koppla bort sociala medier. Det här är verkligen lätta rätter, och jag är 30 år gammal. Page Six rapporterade att Selena sa, “Jag är för gammal för det här,” medan hon uppträdde live på TikTok.

I kommentarsfältet hyllas Selena för de jordnära bilderna, och många av de efterföljande kommentarerna innehåller även en del fracka skämt om Hailey Bieber. Svaren inkluderade “Det är bara en tidsfråga innan Hailey ska fiska” och “Hailey planerar redan för sin nästa fiskeresa.”

Under tiden fylls Selenas kommentarsektion snabbt av hennes följare och de tusentals djurvänner som har upptäckt inlägget och är övertygade om att Selena poserar med en död fisk i ett djurplgeri. Några starka svar på bilderna inkluderade “Sluta döda djur”, “Trevly, djurplgeri” och “Om det var hundar, skulle du sitta i fängelse.”

Det var Swifts första offentliga förhållande, och det ägde rum mellan juli och oktober 2008. Med anspelning på Jonas Brothers verkar texterna till “Forever and Always”, “Last Kiss” och “Holy Ground” alla fokusera på samma sak. tema. Det var också via honom och hans bror som Swift träffade sin bästa vän Selena Gomez.

Denna uppvaktning varade bara några månader och slutade i godo. Efter att ha träffats i Taylor Swifts musikvideo till låten “You Belong With Me”, dök han och Swift upp tillsammans i “Hannah Montana the Movie”, med Swift som bara bidrog med en låt. Paret träffades när de spelade in “Alla hjärtans dag” 2009 och blev snabbt förälskade på inspelningsplatsen.

Låten “Back to December” handlar om hur Lautner och Swifts steniga förhållande utvecklades under natten. De två sångarnas förhållande slutade våldsamt, och de har skrivit dussintals låtar om varandra. Många tror att låtarna “The Story of Us”, “Superman” och “Would’ve, Could’ve, Should’ve” handlar om Mayer, medan “Dear John” är Swifts mest kända låt.

Det här är en av Taylor Swifts mest omtalade offentliga relationer. Swift och skateboardåkaren sågs ofta ute och gick tillsammans i både Los Angeles och New York under en längre tid. Enligt rapporter bröt Gyllenhaal banden på grund av en betydande åldersskillnad på 10. Låten “The Last Time” ryktas handla om deras förhållande, medan en av Swifts mest välkända låtar, “All Too Well”, bekräftas till handla om Gyllenhaal.

Young är sångare i bandet Owl City, välkänd för sin hit “Fireflies”. Även om han och Swift aldrig hade ett officiellt bröllop, är det en allmän uppfattning att hon skrev “Enchanted” om honom. Sommaren 2012 knöt Conor Swift, en medlem av den berömda amerikanska Kennedy-familjen, knuten. Efter att Taylor anklagats av några medlemmar av hans familj för att vara värd för en fyllefest, försvarade Swift och hennes personal honom.

Fortfarande ett av de mest omtalade förhållandena för både Swift och Styles. Parets korta bröllopsceremoni har fått stor kritik som ett PR-trick. De bar koordinerade pannband, spenderade tid tillsammans i New York City och hamnade på ett foto tillsammans under ett nyårsfirande på Times Square. Låten “I Knew You Were Trouble” av One Direction handlar om en bråkstake. Tydligen handlar även låtarna “Style” och “Out of the Woods” om honom.

Taylor Swift Pojkvän
Taylor Swift Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *