Suzanne Reuter Ung
Suzanne Reuter Ung

Suzanne Reuter Ung – Förutom att vara mamma till ingenjören Terje Reuter (1924-2005) och ishockeyspelaren Bojan Westin, är Suzanne Reuter syster till skelettjägaren Gösta Reuter. Kungsbacka, i Hallandsregionen, är där hon tillbringade sin barndom. På teatern följde Reuter sin mammas favoritskådespelare och skådespelerskor.

Hon tillbringade en del tid med att ta hand om personer med utvecklingsstörning och arbetade på restauranger under lediga timmar. 1976 gick hon på Göteborgs Teaterhögskolan. Efter examen 1979 började hon sin karriär på östtyska teatrar och blev kvar där till 1980, då hon gick med i TV-teaterensemblen, som hon stannade kvar i till 1983.

Hon dök först upp på filmduken tillsammans med Magnus Härenstam och Brasse Brännström i ett avsnitt av Skyll inte p mig! 1978. Hennes tidiga komiska verk från 1980-talet upptäcktes på shower som Razzel och Nöjesmassakern, och senare på Nöjeskompaniet. Hennes genombrott kom i Lyckans ost, Kjell Sundvalls debutfilm från 1983.

Lorry (1992–1995), en komediserie, och Yrrol (1994), en långfilm, gav Reuter ett brett erkännande. Renate Dahléns popularitet bland svenskar härrör till stor del från hennes tid som redardottern på Svenska Rederiet. Svensson, Svensson, som sändes på tv från 1994 till 1996, gjorde henne berömmelse.

Serien kom tillbaka med avsnitt inspelade 2007 och 2008. Hon har dykt upp tillsammans med samtida Bojan Westin i filmerna Ogifta par och Cleo, samt TV-serien Drottningoffret. Hon återförenades med Ulla Skoog, som hon tidigare arbetat med under Lorry-eran, för att medverka i komediserien Reuter & Skoog, som gick från 1999 till 2000.

Reuter har uppträtt på ett brett utbud av privata teatrar i Stockholm. Hon har spelat mot Robert Gustafsson i en rad långvariga shower, bland annat i Hotelliggaren på Chinateatern, Maken till fruar på Oscarsteatern och Musical Rivieras förgyllda palats på Cirkus. Hon medverkade i pjäserna Blommor av stl (uppfördes på Vasateatern vintern 2008),

Lnta fjädrar (uppsattes sommaren 2008), Svensson (uppsattes sommaren 2009), och Zpanska flugan (uppsattes sommaren d. 2010) på Kalmar (och vintern 2011 på Chinateatern). Hon har hedrats med tre gyllene masker, en guldpåse och en gyllene sol. Svenska Dagbladet hedrade henne med Poppepris 2000 för hennes kvickhet och timing i intervjuer, och hon har vid flera tillfällen blivit vald till Sveriges kvinnliga tv-personlighet och kvinnliga sportspelare.

Med start 2019 har hon varit programledare för “Tandtänder på framkanten” på TV4. Den 31 januari 2021 började hon sin roll som Stina i Icas annonser. 2022 gästade Suzanne Reuter TV4:s “Vilket liv” för ett enda avsnitt. En djupgående analys av Suzanne Reuters personliga och professionella bakgrund presenteras.

Folkmusikern Suzanne Reuter har hjälpt svenskarna att göra narr av sig själva. Men är du nyfiken på Suzanne? Om du råkar veta, hur lång är hon? Med hänvisning till hennes släktingar. Du har rätt på pengarna där. Suzanne Reuter föddes i Kungsholms församling i Stockholm men växte upp i den närbelägna staden Kungsbacka i Hallands län.

Suzanne erkänner dock i “Vilket liv”! visa att hon flyttade runt mycket som barn och gick i nio olika skolor på tjugo år. Alltför många skolbyten lämnade mig utan ett stödsystem för kompisar. Om och om igen i intervjun erkänner Suzanne, “Jag hade ingen betydelse eller följeslagare.”

Vilken typ av arbete gjorde Suzanne Reuters föräldrar?

Suzanne Reuters mamma, Bojan Westin, var konståkare och hennes pappa, Terje Reuter, var ingenjör. Bojan introducerade unga Suzanne för teatern när han tog henne med sin mamma till en föreställning. Bojan Reuter, Suzanne Reuter, och Suzannes första teaterupplevelse. TV4:s Picture Locker, eller Skärmbild. Dessutom har Suzanne en trifecta av njurar. Storasyster Antonia med sina två små bröder, Annika och Bertil.

Har några av Suzanne Reuters barn vuxit upp?

Det föddes tre avkommor till föreningen Suzanne Reuter och Tomas Pontén. De fostrade tre pojkar som de kallade Lukas, Joakim och Simon Pontén. Men föräldrarna har haft det tufft. Två av barnen hade riktigt svåra förlossningar och tillbringade mycket tid på NICU.

Suzanne nämner i “Vilket liv!

“Livet blev att ingen visste om just den här baren skulle överleva”, säger Suzanne om etablissemanget i en intervju. När Suzanne Reuters blev sjuk, hade hon tillgång till sjukvård? Sommaren 2015 när Suzanne Reuter hade problem med yrsel och svimningar gick hon till läkare. Hon var tvungen att kirurgiskt implantera en gadget som kallas IRL (Implanterbar Loop Rekorder) för att övervaka hjärnans elektriska aktivitet. I det här fallet hade schackspelaren rätt. Hon var ansvarig för flimmern som utlöser snabba och oregelbundna hjärtslag.

Suzanne Reuter Ung

Vad händer, nya pojkvän till Suzanne Reuter?

Suzanne, trots att hon var en oaf, åkte sambo med skridskoåkaren och filmaren Tomas Pontén från 1983 till 2000. När började Suzanne Reuters stjärna stiga? På 1980-talet avslöjades dock Suzannes komiska förflutna. Mellan 1992 och 1995 medverkade hon i komediserien Lorry, när hon först fick stor uppmärksamhet. 1980, när hon var 28 år gammal, Suzanne Reuter. Fångad av TT-fotograf Leif R. Jansson.

I Virtual Reality, var är Suzanne Reuter just nu?

Suzanne Reuter hade en betydande roll i SVT:s succéserie “Vr tid är nu.” Skridskoåkaren porträtterade Helga Löwander, mamman till showens tre huvudrollsinnehavare (Nina Löwander, Peter Löwander och Gustav Löwander), som delägde restaurangen Djurgrdskällan.

Tidigare har Suzanne varit med i ett antal serier. Filmerna “Svensson Svensson” och “Rederiet”, där hon spelade betydande roller, hör till hennes många utmärkelser. Mamman i tv-programmet “Svensson Svensson” spelades av Suzanne Reuter. Montaget är skapat av Jannerik Henriksson, Pica och TT.

Är det möjligt att Suzanne Reuter också agerade pianist för Madame Fouras i Fangs?

Huggtänder på Fortes produktion 2019 inkluderade Suzanne Reuter i rollen som Madame Fouras. Så Suzanne var den första kvinnan som någonsin spelade den rollen på tv. Madame Fouras, spelad av Robinsons Suzanne Reuter. Foto: Gustav Hallén/TV4 Var kan jag hitta Suzanne Reuters filmtexter? Den svenska filmbranschen skulle vara ofullständig utan Suzanne Reuter, som har arbetat i den sedan 1983.

I sin långa och omväxlande skådespelarkarriär har hon medverkat i filmer som “Yrrol”, “Drömkken” och “Svensson Svensson-filmen”. Dessutom gav Suzannes framträdande i filmen Yrrol henne Golden Globe för “Bästa kvinnliga huvudroll” det året. Priset “Bästa hand” för filmen Yrrol 1994 delades av Suzanne Reuter och Peter Dalle. Fångad av TT-fotograf Leif R. Jansson.

När började Suzanne Reuter synas i annonser för Ica?

Suzanne Reuter blev Ica-Stina den 31 januari 2021. Ica-Stina är den äldre, mer självsäkra systern till huvudpersonen, Ica-Stig. Hon är älskad av publiken runt omkring tack vare sin karisma och kvickhet. Och rampljuset är en plats hon aldrig kan återvända till. Hon har tillbringat de senaste 40 åren, till att börja med Svensson Svensson, med att uppträda i både film och scen.

Med tillgivenhet, till ishockeyspelaren Bojan Westin

Suzanne Alexandra Maria Reuter, född i Stockholm 1952, är dotter till tennisproffset Bojan Westin och ingenjören Terje Reuter. Kanske var det fascinationen för folksagor som utlöste de tidigaste teaterföreställningarna. Suzanne Reuter med sin mamma, Bojan Westin, i en vintage svartvit foto.pinterest

hem 1986 flyttade hon hem med sin mamma Bojan. Suzanne.

24 år gammal flyttade hon till Göteborg för att gå på Teaterhögskolan. Hon gjorde sin tv-debut som radarparia mot Brasse Brännström och Magnus Härenstam i komediserien Skyll inte p mig! innan hon ens slutat gymnasiet. Hon började uppträda i TV-produktioner av klassiska pjäser anpassade för den lilla skärmen 1980. Hon har känsligheten att erkänna och hedra både vördnad och vanära.

Suzanne Reuters, en välkänd svensk TV-reporter

När hon gick med i Lorry Gang i början av 1990-talet, det var då hon först blev allmänt känd. Hon är mest känd för sina framträdanden som mamma Lena i Svensson Svensson och Renate Dahlén i den svenska såpoperan Rederiet, men hon hade även gästspel i en rad andra banbrytande shower som numera anses vara klassiker i sig. Hon arbetade under tiden inom film och teater. Hon har arbetat med Peter Dalle vid flera tillfällen, så det är ingen överraskning att hon hela tiden kommer tillbaka till Lorry Gang.

Skridskoåkare från tv-programmet Svensson Svensson.pinterest

Hämtad från Svensson Svenssons bearbetning 1994. Till exempel: Allan Svensson, Chelsie Dickson, Charlott Strandberg och Gabriel Odenhammar mot Suzanne Reuter. Sedan från 30-talet! Det finns 12 bilder här som sammanfattar det fantastiska året som var 1991. Vägen till seger går genom skratt.
Suzanne Reuter och Ulla Skoog kikar genom en dörröppning i en hall.pinterest Suzanne Reuter och Ulla Skoog var med när allt började.

Suzanne Reuters, medlem av Reuters

Hon har pojkarna Simon, Joakim och Lukas med sin bortgångne man, svenske konståkaren och regissören Tomas Pontén, som hon var gift med 1983-2000. Efter att hennes äktenskap upphörde började Reuter dejta Cleos regissör, Leif Lindblom. Lindblom stod för hela komediseriens produktion. Det är svårt att få grepp om den nuvarande situationen för modern kärlek. Reuter reagerade kryptiskt på en fråga från programledaren Rickard Olsson för några år sedan, när Olsson antydde att Reuter inte ville ha en livskamrat:

Var hörde du det? Hur vet du det?

Kanske har min trapp ett par eller två gummistovlar i storlek 49. För sin egen och sina barns skull har hon valt att förbli i stort sett privat om sitt liv. Att prata om sig själv är ointressant, men att prata om sitt arbete är intressant. Det är därför hon är frånvarande från populära kungliga slottsshower som “Stjärnorna”. På denna Guldbaggegalan-bild från 1994 syns Tomas Pontén och Suzanne Reuter.

Suzanne ses här bära en guldkoppling och skrattar upprört.pinterest På Guldbaggegalan 1994 ses Suzanne leende med sin mångårige partner Tomas Pontén. Hon har mottagit Sveriges kungs hedersmedalj i guld för åttonde graden, samt fyra Tony Awards för bästa kvinnliga skådespelerska för sina scenframträdanden och en Golden Globe för bästa kvinnliga huvudroll för sin insats i film Yrrol (1994).

I ett försök att hålla alla marknader fungerande krävde Suzanne Reuters av fotografen. Det verkar som om lyckan kommer att fortsätta att hopa sig. Drottningoffret, Fröken Frimans krig, V’r tid är nu och SVT:s semesterspecial 2019, Panik i tomteverkstan, är bara några av de verk hon medverkat i de senaste åren.

Suzanne Reuter Ung
Suzanne Reuter Ung

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *