Sanni Hakala Olycka
Sanni Hakala Olycka

Sanni Hakala Olycka – “Kan bli ett liv i rullstol” var låten som Sanni Hakala sjöng innan hon bröt handleden och avslutade hennes karriär. Hennes fotled var kraftigt stukad i en SDHL-match för bara en vecka sedan. Efter operationen bekräftade också HV71:s kapten Sanni Hakala hennes avgång. Hon skriver på Instagram att hon fortfarande kämpar för att förstå vad som hände.

Eftersom effekten av hennes fall följde henne direkt in i målet, är hon förlamad under midjan och har begränsad rörelse i armarna. Högt att förstå vad som har hänt, hur allvarligt kraschen i målet var och hur stora konsekvenserna har blivit, skriver Hon på Instagram. Ishockey har varit en stor del av mitt liv i många år, och nu kanske jag måste ge upp det tillsammans med möjligheten att tillbringa resten av mitt liv rullstolsbunden.

Tack för att du hjälper mig. Hon fortsätter att uttrycka sin djupaste tacksamhet till sin familj och hockeygemenskapen som helhet i hennes utgjutande av stöd. För att jag ska komma på fötter så fort som möjligt måste nu återhämtning vara min första prioritet. Varken HV71 eller jag kommer alltså att utveckla mina skador eller omständigheterna kring dem närmare. Behandla min familj och mig själv med vänlighet och omtanke.

“Jag ska inte rädda mig”

Sist men inte minst visar Sanni Hakala sin gränslösa optimism inför framtiden. Den här situationen innebär självklart det, men jag är inte rädd för att möta det direkt. Jag kan eller kanske inte är rasande beroende på mitt nästa drag. Efter olyckan föll Sanni Hakala, men ingen kom för att hämta henne.

Tragiskt nog fanns ingen ambulans på plats på ön förra veckan när HV71:s lagledare Sanni Hakala var inblandad i en stor olycka. I går delade hon på Instagram att hon just nu är inlagd på sjukhus på grund av blödning i näsa och svalg. Närvaro av sjukvårdspersonal förväntas under dammatcher, till skillnad från herrevenemang där ambulans alltid behövs. Oscar Alsenfelt förklarar det som sportchef för SDHL.

Förra veckan skadades Sanni Hakala allvarligt. Efter allt som har hänt har kaptenen på HV71 talat. Hon beskriver sig själv på Facebook som någon som “bara inte orkar titta från sidlinjen för alltid.” I fredags störde Sanni Hakalas huvudskada matchen mellan Djurgården och HV71. Operation krävdes helt klart och nackskador var helt klart inblandade.

Kort efter händelsen berättade en läkare för Jönköpings-Posten att hon tyvärr inte verkade ha några symtom som påverkade underkroppen. Efter sin operation skriver nu den finske HV71-skepparen om sin tid till sjöss. Vi förstår fortfarande inte fullt ut vad som hände, svårighetsgraden av kontakten med mordvapnet eller omfattningen av konsekvenserna. Länge har hockeyn varit mitt liv.

Nu är jag inte bara informerad om att jag inte kan spela, utan jag kan tillbringa resten av mitt liv bänkad. Efter att ha ramlat från köttklyftan i fredags är jag förlamad från nacken och neråt och alla mina lemmar och ben fungerar inte längre korrekt. “Förlamad från bröstet neråt” var Sanni Hakalas inledande uttalande.

För bara en vecka sedan var Sanni Hakala inblandad i en fruktansvärd katastrof. 26-åringen inleder först nu samtal. Huvudtränaren Sanni Hakala i HV71 kunde inte delta i fredagens match mot Djurgården på grund av en allvarlig åkomma. Strax efter händelsen avslöjades att Hakala hade skurit sig i fingret. I lördags opererades hon på Akademiska sjukhuset i Linköping.

“Draget från benet”

Hon har gått ut offentligt med sin redogörelse för händelserna nu när de har passerat. Vi förstår fortfarande inte helt vad som gick ner, allvaret av missilkraschen eller omfattningen av efterdyningarna. Länge har hockeyn varit mitt liv. Nu är jag inte bara informerad om att jag inte kan spela, utan jag kan tillbringa resten av mitt liv bänkad.

Efter att ha ramlat från köttklyftan i fredags är jag förlamad från nacken och neråt och alla mina lemmar och ben fungerar inte längre korrekt. Enligt hennes Instagram verkar det som att hon anstränger sig för att acceptera det. 26-åringen lägger just nu all sin energi på att bli frisk. Den här situationen innebär självklart det, men jag är inte rädd för att möta det direkt. Mitt nästa drag är ett mysterium för mig, men jag kan säga att det kommer att bli spektakulärt.

Efter operationen poppar cystan, separerar sig från benet och faller sedan till marken.

Efter förra fredagens förlust mot Djurgården i SDHL-matchen visade HV71-spelaren Sanni Hakala sin besvikelse genom att säga “Jag kanske bara ska sitta på bänken och leva resten av mitt liv.” Nu när hon har bestämt sig för att sluta med hockey har hon tagit sig till Instagram för att meddela sin avgång.

https://youtu.be/KDCpolsMudM
Sanni Hakala Olycka

HV71-spelaren Sanni Hakala fick dåliga nyheter i fredags. Med all kraft dukade 26-åringen in i straffområdet några minuter in i den första perioden av mötet mellan HV71 och Djurgården. Efter att ha förts till sjukhuset opererades Sanni Hakala på lördagen på grund av svårighetsgraden av hennes skador. Universitetssjukhuset i Linköping tog på fredagskvällen emot Sanni Hakala efter att han förflyttats från Länssjukhuset Ryhov. Efter positiva resultat av ingreppet och förväntan på en utdragen behandlingsperiod måste Sanni ägna sin fritid åt rehabilitering. Ett uttalande skrev HV71 på söndagen.

Hängande löst från bakhuvudet

Nu delar Sanni Hakala sin historia på Instagram och beskriver hur hon tränades att gå igen efter sin olycka, trots att hon hade begränsad armanvändning och: Olyckan var förödande till slut, med långtgående effekter, och efterspelet är fortfarande förbryllande. Även om det är nedslående att bli avstängd från att spela hockey, är utsikterna att tillbringa resten av mitt liv på bänken mycket mer så.

Ditt stöd och tacksamhet

Efter den förödande explosionen tackade Sanni Hakala sin internationella vänkrets, fans och organisationer. Hon ber om medkänsla och förståelse från omgivningen när hon uthärdar den långa processen av återhämtning och klubbarbete. Trots situationens uppenbara konsekvenser förblir jag obekymrad. Jag har ingen aning om vad jag ska göra med nästa steg, och det kommer att bli väldigt svårt.

Har opererats efter stroke; här är en uppdatering om Sanni Hakala från HV71. Sanni Hakala ådrog sig betydande blödningar efter pole slam. Hej, detta är den första rapporten om en skada som involverar HV71. SDHL-matchen mot Djurgården fick skjutas på fredagen efter att HV71-forwarden Sanni Hakala greppat hans fotled i en kollision och ramlat med huvudet först i stolpen.

26-åringen skickades till närmaste sjukhus efter att ha fått betydande skador. Det var inte förrän efteråt som klubben erkände att hon hade en allvarlig skada. Det skulle vara värre känner hon var avdomnad, men det låter konstigt. Som svar på en fråga angående evenemanget sa HV71-tränaren Ulf Hall, “Mer än så vet jag inte, vi väntar också på uppdateringar från sjukhuset.”

Borttagningen från laget

Äntligen är HV71 på väg, tack vare den första sjukhusuppdateringen. Hakala genomgick en knäoperation, som klubben rapporterat. Universitetssjukhuset i Linköping tog på fredagskvällen emot Sanni Hakala efter att han förflyttats från Länssjukhuset Ryhov. Hennes hockeyfamilj avgudar henne, och hennes klubbs agenter och släktingar är alltid på hennes sida. Vi kommer att meddela dig så snart mer information blir tillgänglig, så håll utkik.

Sanni Hakala skriver på Instagram om hur hon fortfarande inte kan ta tag i det som hände, hur tung kniven var i mitten och hur stora konsekvenserna blir. Inga mål gjordes i fredagens match mellan Hakalas HV71 och Djurgården förrän i första halvlekens tredje minut. Medan hans huvud fortfarande var fäst, red Hakala hagelgevär på ett av de störande TV-bilderna.

Lagkaptenen var precis på väg att släppas från fängelset när händelsen inträffade, och de medicinska teamen tillkallades bara minuter senare. Beslutet att skjuta upp och ställa om matchen har meddelats. Han slutade spela ishockey i torsdags efter att ha skrivit att hans skridskor störde halsen och näsan.

Mitt mål är att fly från denna värld. Jag är redo att slåss med min kropp under den här matchen, som kommer att bli den svåraste i mitt liv. I sitt brev uttryckte Hakala sin avsikt att göra rehabilitering till sin högsta prioritet att fortsätta. Som ett resultat kommer varken lag HV71 eller Hakala att ta itu med skandalerna i framtiden.

Det är absolut nödvändigt i den här situationen, men jag är inte rädd för att konfrontera det. Hakala avslutar sitt stycke, “Jag vet inte vad jag ska göra härnäst, men jag vet att det kommer att bli väldigt tungt.” Sanni Hakala i IshockeyHV71 skadades svårt när hon kraschade in i en stolpe. Den finska kändisen förnekade häftigt till Jönköpings-Posten att han hade ont i under- eller mellanbenen. En läkare upplyser om att hon inte reagerade på många fästingar i skägget och den medföljande tränaren bekräftar detta samtidigt för media.

Under fredagens SDHL-match mellan HV71 och Djurgården inträffade tidigt en olycklig händelse. Fotografier visar Jönköpingslagets kapten Sanni Hakala stå högt uppe på en läktare under en längre tid. Till slut, efter vad som kändes som en ålder, hissades Sanni Hakala bort på en bår för att hon vägrade att ta av sig masken. Oroväckande rapporter om den finska kändisen började cirkulera kvällen efter. I en intervju med Jönköpings Posten förnekade en läkare att Sanni Hakala hade utväxt i skägget. Oavsett hur många gånger vi slog henne bakom, förblev hon svarslös.

Sanni Hakala Olycka
Sanni Hakala Olycka

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *