Robin Calmegård Sjukdom
Robin Calmegård Sjukdom

Robin Calmegård Sjukdom – Hemma hos Robin och Nicholine är flickvännen centrum i inredningen. Hon är det perfekta målet eftersom hon vet att sambon inte tar med sig några oväntade presenter hem. Kunder kan se om möbelaffärens produkter kommer att passa i deras hem innan de köper dem genom att använda appen “Ikea place” på sina mobila enheter.

Men den 31-åriga radiopersonligheten Robin Calmegrd har kommit fram till ett helt annat syfte med appen. Mot bakgrund av att hans 22-åriga sambo, Nicholine Olsson, är den som ansvarar för hemmets inredning, resonerade han att appen var det perfekta tillfället att umgås med henne.

Han avslöjar att hon anser sig vara den som ska göra hushållsarbetet och vägrar vanligtvis att äta när han tar hem greker. Han har också tagit in några färgglada och underhållande möbler via en app, men vissa delar kanske inte passar ihop med resten av lägenheten. 31-årige Robin byggde sitt första hem med hjälp av Ikea, och det var då han hade ett uppvaknande samtal.

Hemma hos Robin och Nicholine är flickvännen centrum i inredningen. Hon är det perfekta målet eftersom hon vet att sambon inte tar med sig några oväntade presenter hem. Kunder kan se om möbelaffärens produkter kommer att passa i deras hem innan de köper dem genom att använda appen “Ikea place” på sina mobila enheter.

Men den 31-åriga radiopersonligheten Robin Calmegrd har kommit fram till ett helt annat syfte med appen. Mot bakgrund av att hans 22-åriga sambo, Nicholine Olsson, är den som ansvarar för hemmets inredning, resonerade han att appen var det perfekta tillfället att umgås med henne.

Han avslöjar att hon anser sig vara den som ska göra hushållsarbetet och vägrar vanligtvis att äta när han tar hem greker. Han har också tagit in några färgglada och underhållande möbler via en app, men vissa delar kanske inte passar ihop med resten av lägenheten. Artikeln blev snabbt viral i sociala medier och har i skrivande stund över 1600 delningar.

Det fanns ingen varning om att den kan explodera, så Robin testade den nya appen hemma. Direkt ringde Sambon. Innan allt annat började Robin skicka en bild på en gunghäst, varpå Sambon svarade otroligt, “Vart har du ftt den ifrn???!!” Trots att flickvännen uppenbarligen blivit irriterande skickade han hela tiden bilder på mer färgglada möbler. I slutet av dagen ringde Nicholine pojkvännen för att höra vad som pågick.

Hon sa att hon inte insåg det, men han tror att det bara var en eftertanke. Om att dela en glimt av min generellt sett ganska tuffa dag kan hjälpa folket där ute att må lite bättre, så är jag redo. De senaste tre åren har jag Jag har aktivt föreläst om hur man kan hantera livets olika utmaningar på olika sätt, hur man alltid har ett val och hur man alltid ska välja den väg som leder till störst personlig tillväxt och professionell framgång.

Robin Calmegård Sjukdom

När jag reser för arbetar, håller jag ofta föredrag för publik på upp till 300 personer på olika företag och organisationer. Försök övertyga dem om att vi var och en är ansvariga gentemot de andra. Jag skulle gärna vilja lära mig mer om den vanliga praxis att företag låter sina anställda lämna under arbetstid om vissa geografiska villkor är uppfyllda.

Det Erik beskrev i ett Facebook-inlägg som delades över 12 000 gånger på bara fem dagar är något som händer på sommaren i mycket mindre skala än resten av året. Vi vet inte exakt hur mycket det minskar, men det sker automatiskt när killar åker på terminsresor och lämnar stan, enligt Ulrika Ljung, pressekreterare för Blodkommunikation Sverige, som pratat med Nyheter24 och sa: Folk tänker kanske inte på att ge blod som första steg när de reser utomlands.

Skyddar mot blodförlust

AccoTill Ljung kan fler män som väljer att utgjuta blod under sommaren få svåra konsekvenser. Det är tydligt att det är vad Erik vill ha mer av i sitt brett delade Facebook-inlägg. Rapporter jag har fått från blodbanker över hela landet under terminen har uppgett att blod är en bristvara. Ja, jag förstår det.

Det är dags för folk att åka på semester, dricka paraplydrinkar och koppla av inför nästa säsongs hektiska arbete. Du har verkligen gjort rätt. Jag hoppas dock att ni som orkar och vill stannar till på väg till solens och paraplydrins land och tar en klunk blod. “Tyvärr tar inte min eller någon annans sjukdomar på en termin; jag behöver ditt blod; jag behöver dig”, skriver han bland annat.

Själv har han ännu inte läst igenom alla kommentarer, men han hoppas att det här inlägget ska fungera som en påminnelse. Han sa till Nyheter24, Vad de ger är mer än bara blod; det är livet. De två är livgivare. Det är fantastiskt att de är villiga att offra lite av sin tid för att hjälpa mig. Jag skulle inte vara här idag om inte blodgivarna.

Sedan artikeln blev offentlig har det varit många som har hört talas om den.

Oj, jag har inte haft tid att läsa igenom alla svar. Jag har läst många av de 800 kommentarerna på artikeln men har inte hunnit gå igenom alla än, säger Erik, som fortsätter med att berätta att innehållet i Facebook-inläggen sträcker sig från att folk inspireras till att fråga mer praktiskt. frågor om blodgivning eller när de kan se mig hålla ett föredrag. Jag är otroligt tacksam för allt stöd jag har fått, och jag skulle inte göra det jag gör utan mina givares generositet och uppmuntran från männen som följer mig på Facebook.

Robin Calmegård Sjukdom
Robin Calmegård Sjukdom

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *