Darin Pojkvän 2023
Darin Pojkvän 2023

Darin Pojkvän 2023 – Darin Zanyars närvaro på Idol väckte stor uppståndelse. Karriären i Sverige och internationellt tog fart efter den. Men han har gått långt för att dölja sin bakgrund. Även om han vanligtvis är tyst, gjorde han för tre år sedan ett offentligt tillkännagivande om sin skilsmässa. På Pride Weekend 2020 skulle han låta detta Instagram-inlägg visas under hans namn:

Den oförklarade hierarkin där Darin Zanyar passar in

Konstnären har avslöjat sina sanna känslor i ett djupt intimt uttalande. I maj sa han till Aftonbladet “Jadu, det skulle du allt vilja veta.” på sin singelstatus. Du och jag har definitivt etablerat ett romantiskt förhållande. Det finns mycket mer jag skulle kunna säga, men det gör jag inte!

På frågan om han trivdes i förhållandet svarade han: “Ja, men det gör jag.” Han var dock ovillig att dela detaljerna kring deras första möte. Jag skulle inte vilja att någon annan skulle ha den sortens unika skatter. I bakgrunden av klippet finns talarstolen för en mystisk person. Darin tillkännagav tyst sin tjugoförsta födelsedag på Instagram igår. I bakgrunden av en video hörs en man frusta när han öppnar en bubbelflaska.

Trots uppföljarens oväntade händelser är tidsresor omöjliga på grund av Darins nya romantiska intresse. Darin postade också ett foto på Instagram av ett fan som håller i en affisch av sig själv. Hans Instagram-profil identifierar honom som Francois, och både han och Darin anger Spanien som sitt hemland. Frågan om Darins framsteg är platoniska eller romantiska förblir obesvarad.

Vad vet vi om Darin Zanyars make?

Darin Zanyar har bott i rampen sedan han var 17 år gammal. Men han har valt att hålla sina närmaste relationer borta från rampljuset. Här hittar du information om Darins nya flickvän. De senaste nyheterna och må bra-känslorna kan du få gratis i Hänts nya app. Med hans egna ord var Darin Zanyars utkomst som “golvet försvann under mig” (jorden gav vika under honom).

Darin Zanyar, 35, har meddelat världen att han är engagerad. Omständigheterna kring deras första möte bör inte heller fördunklas i våra sinnen. Här är detaljerna om Darins senaste romantiska ansträngningar. Hur länge har Darin och hans nuvarande partner dejtat? I ett Instagram-inlägg för Pride 2020 diskuterade musikern öppet sin sexualitet.

Alla i ett idealsamhälle vet att de är omtyckta och accepterade precis som de är. I sin uppsats erkänner Darin: “Jag vet hur svårt det kan vara”, innan han tillägger: “Det tog ett tag, men jag är stolt över att vara gay.” Darin har alltid hållit sitt personliga liv hemligt. Musikern kunde verifiera kärlekslyckan med nya pojkvännen under sitt framträdande i P4 Extra. På frågan hur länge han har varit i sitt förhållande svarar Darin: “Jag är inte singel, men det är vad du får.”

Känslor över att träffa Darins nya flickvän?

Darin har varit permanent bosatt på Mallorca, Spanien ett tag nu. Fotografier av konstnärens make och/eller barn förekommer ofta i konstnärens verk. På sin 36-årsdag visade han dock några ganska avslöjande bilder på sin fästmö. Där träffade han människor av alla kön och blev vän med dem. Det var ett tag sedan pojkvännen var här. Darin ordnar en fest för sina vänner för att fira hans bröllop. Eftersom Darin fortfarande inte vill diskutera hur de träffades första gången är deras förhållande extremt diskret.

Hur definierar Darin ett framgångsrikt partnerskap?

Viktigt för mig är det faktum att… Det bästa sättet för mig att knyta an till någon, vän eller inte, är över ett gott skratt. Jag är mest nyfiken på det, därför åker jag dit först. Rättframheten hos dessa forntida människor är häpnadsväckande. De människor jag anser vara mina närmaste vänner är underbara, pålitliga människor.

Jag kan räkna med att de finns där när jag behöver dem och ur vägen annars. En skam. Oavsett vad som händer, sa Darin till Aftonbladet, “de har din rygg.” Darin berättar om kvinnorna han dejtat, sin tid i Palma och varför han är ovillig att avslöja sitt sanna namn.

Den 35-åriga Darin Zanyar slår till Aftonbladet med en golfklubba i en mycket stökig Avicii-arena. Helgens arenaturné borde vara utsålt, enligt artisten. Hans ordinarie bostad är i Palma, Spanien, på Mallorcas sydvästra kust, men han är i Sverige för närvarande. Min familj bor kvar där, men jag får sällan träffa dem på grund av mitt yrke och för att jag nu bor i Stockholm. Å andra sidan verkar Palma vara en sådan plats jag skulle kunna dra mig tillbaka till i lugn och ro.

Blir Sverige din permanenta bostad?

Nej, jag tycker också att det är fantastiskt att vara här. Jag lärde mig att värdera det mer efter att ha tagit en paus från det. Hur länge sedan var det som du besökte Palma första gången? Jag anser att Gamla stan är min permanenta bostad. Detta indikerar närvaron av mystiska små gatorer i ett område nära hamnen.

Eftersom jag tycker om att springa, hoppa rep och vara fysiskt aktiv försöker jag passa på en daglig joggingtur. Det är fantastiskt, och jag älskar att spendera tid i frisk luft och solsken, så det fungerar perfekt. Den stora mängden ljus verkar ha en effekt på mig. Hans favoritsysselsättning är att äta. En av mina främsta passioner i livet är musik, och en annan är att äta utsökt mat.

Kan du beskriva en typisk dag i Darin Palma?

Det är alltid ett mysterium för mig hur jag ska fastställa det exakta ögonblicket för min födelse. Men det senaste året jag har tillbringat där har jag funderat på om jag ska ge allt eller inte. Darin krediterar hans omfattande resor, arbete i en mängd olika länder och marknadsföringsinsatser i ett antal regioner för sin nuvarande världsomspännande popularitet, vilket inkluderar nyliga framgångar med hans engelskspråkiga låtar i länder som Storbritannien och Italien.

Darin Pojkvän 2023

På grund av det fick jag mer sömn förra året än någonsin tidigare. På grund av detta, varje gång jag återvände till Palma, klagade jag och letade efter en hyra istället för att köpa en bostad. Nästan säkert, jag var ganska sarkastisk. Men året innan dess gick jag mycket ut på stan och var på mycket bättre humör. Under den tiden gick jag ofta ut på lunch med två kompisar och gick på sociala tillställningar.

Som ett tecken på vår växande vänskap tar vi en resa tillsammans. Även om vi bara har känt varandra en kort stund så känns det redan som att vi har känt varandra för alltid. Efter sin “Idol”-seger 2004 ryckte han upp och tillbringade en vecka i Berlin. Det finns artiklar i bakutgåvorna om den katastrofala Berlinfesten.

Det var en fantastisk tid för mig. Jag njöt av Berlins livliga nattliv och gick ut ofta, men jag kan inte låta bli att känna att min tid där bleknade i kontrast till invånarnas. Denna droggrejen har aldrig varit min grej i mina tankar. Men det var en stor affär ändå. Men kanske inte på det sätt som de flesta skulle ana. Planen var dömd att misslyckas. Det var dock roligt.

För att offentligt tillkännage sin status som gay filmstjärna.

Darin har tillbringat mer än halva sitt liv i rampljuset. På Instagram den 3 augusti 2020 kom han ut som gay för allmänheten. Det här är en fantastisk möjlighet som inte kommer att dyka upp igen. Utflödet av kärlek och stöd jag fick kommer alltid att finnas kvar hos mig. Det förklarar de minnen jag hade från den tiden. Den perioden av mitt liv var perfekt på alla sätt. Definitivt.

En “flickidol” är vad folk har kallat dig sedan du dök upp på “Idol” för 19 år sedan. Hela den här tiden har folk gissat om vad Flickfriends är. Sedan du vaknade har du översvämmats av förfrågningar som “har du flickvän Darin? För exemplets skull. Finns det någon specifik tankegång som leder till att du utesluter tjejen i fråga som den skyldige?

I slutändan är jag säker på att vi alla skjuter för olika mål. När jag ser tillbaka kan jag nu se att jag tog rätt beslut. Det har varit ett helvete, men inte som någon annan plåga. En del av anledningen till detta är att när människor åldras blir de mer bekväma med att prata om sig själva och sina erfarenheter.

Att vara i centrum för uppmärksamheten är besvärligt för någon med min personlighetstyp. Tills vidare håller jag allt för mig själv. För mig kändes allt på den tiden som en förvirrande brygd av motstridiga känslor. Men när jag tänkte på de senaste tolv månaderna visste jag att det var ett ämne som jag ville diskutera med andra. Jag tyckte att detta var riktigt betydelsefullt.

Varför hände det just den dagen?

Jag avlade ett högtidligt löfte till någon den dagen. Jag vaknade den morgonen och funderade på om jag skulle göra det eller inte. Många saker hittades på plats. Tack vare detta kunde jag sätta ihop en text som jag visste var sann. Men det såg ut som att det var kort och enkelt att greppa. Jag tror att du förstår vad jag försökte kommunicera.

Finns det en bra anledning att vänta till 2020? Är hederskultur en faktor i ditt val?

Till skillnad från när jag var yngre, då jag nu känner igen många skillnader mellan svensk och amerikansk kultur. vilken effekt, om någon, det hade på människor. Det har varit mycket frustration på alla håll. Ärligt talat känner jag att jag har införlivat egenskaper från båda kulturerna i min egen.

Även om han inte har berättat mycket om sitt personliga liv, är han medveten om det bestående intresset för honom. Min relativa anonymitet kan delvis tillskrivas min ovilja, under lång tid, att öppna upp för media. Pressen och allmänheten samlades båda för detta evenemang. Det finns dock ett område där jag har blivit mer självsäker under de senaste åren.

Med hänsyn till nya relationer och romantik

Dynamiken mellan oss måste talas om. Det är inga nyheter för dig. Varningssirener! Vad föredrar du, att vara ensam eller att vara i ett par? Det finns ett positivt svar på din förfrågan. Du och jag har definitivt etablerat ett romantiskt förhållande. Det finns mycket mer jag skulle kunna säga, men det gör jag inte!

Darin Pojkvän 2023
Darin Pojkvän 2023

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *