Pia Sundhage Partner Marie

Pia Sundhage Partner Marie
Pia Sundhage Partner Marie

Pia Sundhage Partner Marie – Är det förvånande att Pia Sundhage, huvudtränare för det amerikanska fotbollslandslaget, identifierar sig som lesbisk? Hon kom ut på Lasse Bentssons show år efter att hon ursprungligen gjorde det i sin hemstadstidning, men ingen i USA uppmärksammade det första gången. Den här gången började hon sjunga och spelade gitarr med större blick.

På fullaste allvar: Pia Sundhage har varit huvudtränare för det amerikanska damlandslaget sedan 2007. Sundhage var kapten för OS-mästarna 2008 och tog nästan hem VM föregående sommar. De kan mycket väl vinna OS-titeln igen i London. Verksamheten har blomstrat under hennes ledning.

Sundhage är bara den tredje kvinnan i damlandslagets historia och den första kvinna tränaren som inte är född i USA. Dessutom fångar hon uppmärksamhet eftersom hon är den första öppna hbt-tränaren i hela världen.

På frågan om att vara ut gay har påverkat hennes karriär som topptränare i USA, svarade hon: “Det har inte varit några problem för mig.” Detta diskuterades i en intervju som sändes i ett svenskt TV-program. Slutligen gjorde hon sitt offentliga åtal mot fotbollsetablissemanget, och det var som väntat.

Sundhage förklarade att hennes flickvän hette Marie. Vi har ingen aning om hur länge Sundhage har varit tillsammans med sin pojkvän sedan hon gjorde sitt uttalande i januari 2010. Än så länge har vi bara fått veta hennes namn. Sundhage har inga uppenbara problem med sin egen identitet, och detta är något alla vet om honom.

Sundhage spelade för flera svenska klubbar och gick sedan över till ett tränarjobb. Som anfallare för det svenska landslaget nätade hon 71 gånger på 146 framträdanden. Pia är mer än bara en gitarrist; hon är expert på varje Bob Dylan-låt, från orden till gitarriffen i de flesta fall.

Under den första träningsmatchen tog hon bort “Times They Are a Changin” av Bob Dylan. Efter att ha skummat artikeln ett flertal gånger på hög nivå för att få en känsla för berättelsens intensitetsupptrappning kom jag fram till att “Pia Sundhage är inte lika .Jag har precis läst klart en intervju från 1984. Pia, som nu är 24 år gammal, har sagt: “Jag tjänar bara 25 kronor per match, men fotboll är ett sätt att komma ur huvudet.” Och hon saknar inte en enda spricka i glaset.

Fotboll, kära läsare, är den svåraste sport jag någonsin spelat. Och det finns mycket att välja mellan. Babsan, som undervisade mig i första klass, gick ofta runt i klassrummet i sin visselpipa och frågade flickorna: “Var har ni era passspel?” Jag hoppade av en klippa (eller en snöskoter), och jag kan inte förklara varför.

Jag är inte ens säker på vad “loppa i djupled” betyder, än mindre offsidereglerna. Om så är fallet ser jag inte det stora problemet. Är det på grund av den gradvisa normaliseringen av praktiken i det moderna samhället? Det är ganska osannolikt.

Europeiska politiska och idrottsliga ledare är huvud och axlar över sina amerikanska motsvarigheter. Låt oss vara ärliga: förföljelse var en viktig faktor i puritanernas beslut att lämna England. Okej, jag ska sluta klia mig i ryggen nu. Läs vidare för några banbrytande data om lesbiska huvudtränare.

För att syssla med eländet måste du göra täta betalningar. För att få saker att rulla på är en årlig budget på Nitionio miljoner dollar inte orimligt. Zlatan Ibrahimovic sägs lägga bröd på bordet genom att jonglera med bollar för att leva, som rapporterats av Golden Gossip. Jag är ledsen, jag kan bara inte sätta ord på det.

Man måste vara helt rättfram och ärlig med en sådan kvinna. Det är mitt på vintern när jag besöker Spersboda, en stad långt norr om Stockholm. Pia Sundhage, 49, flyttade till USA efter att ha anställts för att träna det amerikanska damlandslaget i fotboll. 2008 guidade Pia ett norskt lag till OS-ära.

När jag besöker hennes knallröda sommarstuga är det första jag tänker på: “Jag hoppas att hon inte får betalt i shorts där borta.” Ingen gör sin beskärda del. Ljudet av en kurrande bank får mig att skynda mig till strandlinjen. En medelålders kvinna fnissar på en fälla som jag satt upp på polisstationen med en liten hjort som jag planterat.

löskäkad blaxorer. Det var polisen, ffram. Fleecetröja. En av de bästa damfoosballspelarna i svensk historia, om än med mer livserfarenhet och mognad än i början av sin karriär. När jag är ute offentligt går jag förbi Pia Sundhage. Ord som inte är engelska uttalas “Soond-hahg-eh” (precis som amerikanerna gör).

Jag har inte lagt ner så mycket arbete som jag borde behöva för att spara ihop en passande summa pengar för att hitta en ny ägare. Damfotbollen i Sverige skulle inte vara där den är idag om det inte vore för Pia Sundhage. Profotbollsspelare blev topptränare i USA. Det här utdraget täcker hennes tid som “Pelle”, hennes förhållande till sin älskade mormor “Karin” och hennes utöver det vanliga frieri. Vilken intressant och spännande fråga. Att arbeta med tjejerna i ytterligare fem år var en stor hjälp.

Pia Sundhage Partner Marie

När de andra tjejerna äntligen fått nog och gjorde sig redo för att bege mig till disco bytte jag till min skogsdräkt, hittade en bekväm plats framför garaget och började läsa. Jag lägger mycket värde på disco och liknande musikgenrer. Jag önskar att jag kunde spela fotboll med dig. Det här var det sista någon gjorde.

Lägg inte ord i min mun. Nästa morgon pratade jag med en underbar ung dam som heter Marina. Ovanligt för det här bandet och året fokuserade vi på 1970-talet för vår uppsättning. Hon kom ut ur skuggorna och presenterade sig som Marina. Den genomsnittliga tiden som spenderas på ens dagliga rutin är tjugo minuter. Sätt inte på några sändningar alls! När jag gick i skolan cyklade jag hela sträckan. Det var hennes morgonritual. Ett nytt perspektiv har dykt upp för mig.

Jag försökte vara nådig, så jag absorberade inte för mycket av det. Jag bestämde mig för att bara göra det vid den tiden. Så fort jag hade avslutat min sista tenta på gymnasiet i Stockholm tog jag ett flyg och åkte hem. Ungefär vid den tiden gick jag in i mitt första “riktiga” förhållande. Men fotbollen konsumerade fortfarande varje ledig stund i mitt liv. Låtar och tv-spel.

Det spelades faktiskt en fotbollsmatch. Vår chatt gick smidigt eftersom jag hade varit tränare i Norge. Marie brukade vara ensam på Gideonsberg och spela fotboll. Det är verkligen jobbigt att du fortsätter att kontakta mig… Ändå är livet i sig en oordnad plats. Jag planerar att stanna ett tag, åka hem en stund och sedan släppa mig en gång till. I Charlotte, North Carolina, har jag hittat en hyra inte så långt från mitt kontor. Den ordinarie säsongen för professionell idrott har avslutats.

Även om jag är chef, kunde jag inte bry mig mindre om det här. Vi är kompetenta nog att göra jobbet framgångsrikt. Medan jag är där tänker jag fokusera enbart på fotbollsspelet. Jag räknar dock med att 2012 blir mitt sista år utomlands innan jag flyttar tillbaka till Sverige permanent.

Glöm det nu; bara kloka det. Detta är den stora och fantastiska officiella operativsystemringen. Det har fått mitt godkännande. Sundhage och det amerikanska operativsystemet dyker båda upp. Det är samma sak med fotboll. Fotboll, som vi redan har etablerat, är din favoritaktivitet. En start på vuxenlivet som inte uppmuntrar till att bilda familj. Men du har inte fått några tips om huruvida du vill ha barn eller inte eller hur du skulle vilja bli förälder.

Även om detta kan låta dramatiskt var jag faktiskt ett väldigt mildt uppfostrat barn. Aldrig tidigare har jag varit så nära ett barn i hennes ålder som jag är med min syster. Jag överväldigade henne totalt dagen efter förlossningen.

Du har blivit en framträdande plats bland gymbesökare i USA. Dina ovanliga metoder som ledare i NWSL är kända. En “sextonhundratalets” filosofi är min, och jag håller fast vid den helhjärtat. Tre plus krävs för varje minus. Inga kvinnor har någonsin sett oss när vi är som mest välmående. Jag tror att framsteg görs när rätt saker blir klart snabbare än fel saker.

Detta är sant om din skree är en lögn. Markeringar på en fotbollsplan är viktiga. Så fort jag kliver in i kvinnornas omklädningsrum kan jag börja ordna underkläderna. Ja! Idén kom till mig när jag försökte komma på något uppmuntrande att säga till de troende. På den tiden klickade allt för mig. Det hade regnat ganska länge. Det betyder att ingen annan kommer att se dem först; bara jag. Och jag tvivlar inte på att det är en vacker klingande fras. Men hemma är där man är älskad och accepterad precis som de är, brister och allt.

Pia försöker besöka sitt sommarhus i Spersboda så ofta hon kan. Hon planerar att återvända till Sverige för att söka jobb när hennes utbildningskontrakt för 2012 i USA är slut. Jag har egentligen inte lagt ner mycket tid på mitt jobb på ganska länge, och som ett resultat har jag bara tjänat några pengar och ett par par shorts.

Min slutliga dom efter att ha granskat stycket flera gånger var: “Pia Sundhage är fortfarande inte så bra.” Utmärkt arbete! Jag har precis läst klart en intervju från 1984. Till exempel: “fr jag bara 25 kronor per match, män,” Pia, 24 år. Harvey Levin, chefredaktör för TMZ, är gay, men jag tvivlar på att det kommer att ge några hemlighetsfulla idrottare ett pass. Flera av berättelserna i den här samlingen involverar idrottare men har inget med sport att göra.

Pia Sundhage Partner Marie
Pia Sundhage Partner Marie

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *