Karl Fredrik Gustafsson Föräldrar

Karl Fredrik Gustafsson Föräldrar
Karl Fredrik Gustafsson Föräldrar

Karl Fredrik Gustafsson Föräldrar – Glädje och lugn; en äventyrlig individ; Jag ser möjligheter; Jag ser inget envist som står stadigt. Vi har satt ihop detta och kommer att sätta ihop mycket mer i framtiden. Vi fattar beslut tillsammans trots att det är jag som kör. Allt behöver inte ta hundra och tio år för vi har så många underbara äventyr framför oss och lugna stunder också.

Karl Fredrik ser deras olikheter som en styrka, men de har samma grundläggande värderingar och motiv. På grund av deras kompletterande färdigheter utgör de två delarna en helhet som är starkare än summan av dess delar.

Peter är inte typen som bara sitter och ser världen gå förbi; snarare är han en “doer” som älskar att resa och lära sig om världen. Han är inte en ryggsmäklare på något sätt. Han är en pusselman medan jag ser färger och former. Vi säger ja ännu mer och letar efter möjligheter, säger Karl Fredrik.

Oj, det kommer att klargöra framtiden. Vi hoppas kunna fortsätta arbeta utanför Eklaholm, men nu när vi är äldre kommer vi att kunna umgås mer med varandra och njuta av mer lediga arbetspass.
Det är planerat att etablera en blomstergård till 2022 för odling av snittblommor, krukväxter och buskar.

Det finns planer på en festlokal med kök i en av Eklaholms stråk och det finns även funderingar på att etablera ett växthus i närheten av blomstergården. Det finns många planer, men tiden samarbetar inte. Ändå är träden avgörande: “En trädgård utan träd är som ett kök utan mat”, som Karl Fredrik uttryckte det.

Kanske har paret också lyckats skänka sig själva vid det här laget. Uppbrottet kan inträffa redan nästa år om planen håller. Planen är att bjuda in cirka tvåhundra personer till ett lyxigt hem eller ett litet slott i Italien.

Mitt idealiska hem är ett vackert franskt eller italienskt slott. Att vi spelar tryball med hunden, besöker marknaden för att hämta blommor och sedan ger något fint i present. Ta långa, lugna promenader, skaffa nya vänner och bjuda med gamla.Karl Fredrik är riktigt stressad trots att de jobbar väldigt hårt. Han tror att han är något gammal, men kanske inte på samma sätt som andra.

Ledig handlar om att återvända, och jag vet inte om jag är bra på det. Ledig kan betyda olika saker för olika människor. Vi jobbar mycket, men jag är bra på att ta mig tid till det som ger mig glädje i livet. När solen skiner signerar jag hellre böcker utomhus än inomhus. Jag kan stå upp i några sekunder här och där för att njuta av solen.

På grund av tv måste både Karl-Fredrik och Petter nu jonglera med två jobb. De tar fortfarande ratten i Eklaholm precis som de alltid har gjort, men nu ska tv-tittarna äntligen få sitt. Det tar en vecka att spela varje show, och om du ser en film som pågår i 100 minuter får du bara se 44 av dem. Under den veckan står alla andra åt sidan, vilket innebär att de kommer att följa upp med en massa extra grejer. Medan han tittade på tv hann Karl Fredrik skriva en bok och släppa en mängd olika viner.

Sedan folk äntligen vet vem jag är har min roll förändrats. Nu är jag mer värd som ringmästare som laddar publiken och välkomnar dem till en köpfest.Det första programmet släpptes mitt i kaoset, och det blev en omedelbar hit. Karl Fredrik stod i centrum medan Petter jobbade bakom kulisserna. Nu är Petter mer investerad i sitt arbete både framför och bakom kameran.

Det är lätt att glömma att en tv-personlighet har en krävande karriär. Den 10 maj 2020 hade trailern premiär på Channel 4 och folk började undvika oss. En bil gick sönder i Borensberg och en ung kvinna hoppade ut och krävde en selfie. Lätt pretentiös men naiv, enligt Karl Fredriks mening.

Jag går upp tidigt, dricker kaffe och en utmärkt ostsmörgs när jag funderar på mitt nästa drag. Sedan tar de en tur med picknicklunch. Jag kanske går till ett slott eller en trädgård. Om jag bara har idag, kanske jag måste spendera den ensam, men Petter och Hamlet kommer att vara där med mig.

-Oj! Min farfar sa alltid: “En mans liv tar form efter hans förmåga att utnyttja och expandera sin omgivning.” Snack medan solen värmer och njut av dagsljuset. Allt kan inte huggas i sten; ibland visar sig något i mitten vara bättre eller verkar mer förtjusande, och det är då vi får utvärdera det.

Vi kommer att lämna Karl-Fredrik och Petter och deras hundar och katter i deras vackra hem med utsikt över den östsvenska rapsfältet. De bor i ett mycket attraktivt område och kan uppskatta det. Två utomordentligt generösa människor, Karl Fredrik och Petter vill gott för alla och få ut det mesta av sin tid på jorden genom att hjälpa andra.

Två speciella blommor som vi önskar lycka till i framtiden. Karl-Fredrik hittar hela tiden på något nytt och Petter letar alltid efter sätt att omsätta sina idéer i praktiken. Ett kompletterande par som för fram det bästa i varandra.

Karl Fredrik Gustafsson Föräldrar

Karl Fredrik Gustafsson växte upp i rebro med sin mamma, pappa och yngre syskon. Han beskriver sig själv som en livsentusiast som är mycket enklare än han får det att låta. Han är en stor troende på de goda sakerna i livet, som god mat och dryck, vacker natur och gott sällskap.

Vi tar på oss det från första början.På en dans på 1970-talet träffade mamma (växeltelefonist från Frövi) och pappa (fastighetsskötare från Nora) varandra. 1986, åtta veckor före födelsedagen, flyttade familjen till rebro, där Karl Fredrik föddes i dramatiska omständigheter.

Familjen var äntligen komplett fyra år senare när lillebror Patrik föddes. När Karl Fredrik var omkring ett decennium gammal flyttade hans familj till bygden bortom Närkes Kil, där hans morföräldrar nu bor.Karl Fredriks affinitet för blommor och trädgårdsarbete går tillbaka till när han var en liten pojke. Hans familj har en stark affinitet för grönska.

Jag minns den dag då bönder tog in sommargrödor och tryckte upp jorden till den blöta gränsen. Efter det satte vi oss på en bänk mitt på odlingområdet, åt lite småbitar och pratade om livet, som Karl Fredrik berättat om.Karl Fredrik var något ovanlig i det att han började samla på fröer, vintersdde och tillfredsställelsen av att ha bara händerna i jorden vid späd ålder av 14 år. Det var pensionärer som Karl Fredrik och han själv; många av dem har sedan dess försvunnit.

Karl Fredrik är också intresserad av matlagning och har drivit en inredningsbutik. Han är också kunnig om möbler och golv. Vilket han prunkade för VIP-publiken på Sveriges mästare shindig. Om inte blommor hade tagit över hans liv, kanske han nu slappar av i Cannes eller Provence och njuter av bekvämligheterna på ett litet hotell komplett med mat och möbler.

Jag kan inte höra rytmen, men jag tror att folk måste “sticka ut” lite. Ibland är det svårt att inte bli förvånad över det som skrivs, men media har varit riktigt snälla mot oss. Vi har blivit rättvist behandlade och med nästan bara bra vibbar. Många människor verkar vara särskilt intresserade av glada individer, men jag tenderar att vara väldigt rättfram och kan inte fejka mina känslor. Jag kvalificerar mig absolut inte som lång i tanden.

Och utan tvekan är han glad, snäll och allomfattande. Precis som han porträtteras på tv. Det är mycket puffy och champagne som flyter runt i Karl Fredrik. När han träffar oss för den här intervjun gör han det iklädd sin signaturmorgonrock. Shoppare i butiken älskar det, och många vill ta selfies och chatta med varandra. Karl Fredrik är trött på att träffa alla och tillbringar genuin tid med alla som söker hans uppmärksamhet.

Antalet besökare har ökat till den grad att periodiska begränsningar är nödvändiga. Parkeringsplatser kostar ingenting och kan inte byggas ut på något sätt. Under sommaren kan antalet besökare komma upp i 2 000 per dag. På fastigheten bor Karl Fredrik och hans fästmann Petter och besökarna bortser ofta från gränserna och går in i den privata trädgården. Det är därför de köpte ett hus en bit bort, så att de kan koppla av i lugn och ro.

Förebilder

Karl Fredrik har många olika förebilder, och det är många av dem som har format vem han är nu. Han nämner specifikt sin farfar Torvald, som inte längre är med oss. Karl Fredrik beskriver sin mamma kärleksfullt som en som njuter av livet till fullo. En S.K. värdepappersfond som investerat sina medel. Men han var också en man av kultur och gatusmart och medel.

Han arbetade hårt men visste hur man hade roligt, och han var alltid ganska glad; Jag kan fortfarande känna den glädjen när jag tänker på honom. säger Karl Fredrik med ett stort flin.Ännu mer än kvinnor är Karl Fredrik imponerad av män som kämpar för det de tror på och agerar. Män som ägnar sina liv åt att hjälpa andra; starka kvinnor som Dolly Parton och Oprah Winfrey. Att han nu är en förebild för andra verkar inte störa honom. Oavsett vad är han den han är.

För att komma ut

Karl Fredrik visste tidigt att han var ovanlig och att hans intressen stod i strid med andras. Ännu tidigare visste han om en släpande mördare. En av de avgörande ögonblicken i hans liv var när han kom ut som homosexuell till sin familj. Jag minns när jag fyllde arton, samma dag, tog bussen med min mamma och frågade: “Kan jag berätta allt?” Hon sa då: “Vad är det nu?”

Peter Karl Fredrik och den äldre

Karl Fredrik och Petter träffades online 2014, kort efter att Karl Fredrik flyttade till Malmö för att studera landskapsarkitektur. De bestämde sig för att köpa Eklaholm efter bara några.

Karl Fredrik Gustafsson Föräldrar
Karl Fredrik Gustafsson Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *