Christopher Da Silva Familj

Christopher Da Silva Familj
Christopher Da Silva Familj

Christopher Da Silva Familj – Nedräkningen till Robinson 2023:s banbrytande slutsats har börjat. Det är dags för det som deltagarna kallar “sammanslagning”, vilket innebär att Norra och Södra Lags går samman för att skapa en massiv efterslappning och att varje deltagare kommer att tävla i sina individuella matcher.

Sedan dag noll har deltagarna i den här säsongen varit fast i ett tillstånd av konstant konflikt. Christopher Da Silva, 24, har också gjort stort intryck på publiken genom att fortsätta fokusera på sin tävlingssorg. Många tittare kände igen Christopher när han först dök upp på skärmen, vilket inte är så chockerande som det kan verka.

Det är därför du känner att du känner igen mig igen. Robinson C. Da Silva, Christopher Christopher medverkade för första gången förra året i den fenomenalt framgångsrika svenska tv-serien Kärleken flyttar in. Inom programmet är direktflyg ett alternativ. Ett par träffas i avsikt att främja romantiska känslor genom att tillbringa mellan en och fyra dagar tillsammans.

Christopher kan berätta för Hänt att han inte aktivt sökte deltagande i initiativet och att upplevelsen inte liknade någonting han hade tidigare. Han skriver till sin vän Hänt, “Min bästa vän scoutade mig för att hon visste att jag behövde hitta någon speciell.” Han fortsätter, “Jag hade aldrig varit med i en tv-produktion tidigare, så det var väldigt intressant med alla synkroniseringar och ständigt överarbete.”

Christopher träffade Oskar Skäremo och de två tillbringade mycket tid hemma tillsammans, under vilken tid Christopher blev gnistor. Efter att ha tillbringat lite kvalitetstid tillsammans utanför huset och borta från tv-kamerorna bestämde de sig för att avsluta sitt besök. Men i slutet av dagen var Christopher och Oskar bara vänner. Inte bara hittade jag en livslång vän i Oskar, jag hittade heller ingen karma.

Robinson-Erik reflekterar över sin tid med sin mamma och reflekterar, “Jag lärde mig mycket om hur jag kan släppa mina bekymmer och leva ett bekymmersfritt liv den veckan.”Det är dags att hitta någon att tillbringa resten av livet med. Ändå är jag inte särskilt proaktiv i mitt sökande. Ja, sa Christopher, det kommer att hända. Han fortsatte sin historia genom att beskriva vilken typ av mördare han letar efter.

Jag skulle vilja ha en närliggande markad killie att skämta med. Jag kommer att kunna komma över det först när allt är klart och klart. Klockan borde vara 02:00 hela dagen! Det är därför han måste vara seriöst tilltalande också. Det är mycket mer utmanande än så! Hej Christopher, hur har du haft det?

Jag blev ifrågasatt och fick höra att jag behövde vara en del av det om jag ville bli tagen på allvar. Jag hade varit med i “Karleken flyttar in” och hade lärt mig namnen på de som var med i produktionen, så jag kan bara anta att någon där tyckte att mitt namn passade. Och jag, alltid ivrig att förbättra mig själv och testa mina gränser, tyckte att detta var för intressant för att missa.

Har du någon favoritkaraktär från tidigare säsonger som du har sett?

Eftersom min pappa hade en kompis som var 2010 kunde jag fosterförälder Robinson som barn. Men de senaste åren har Julia Franzén haft den rollen. Hon är fantastiskt vacker och otroligt säker på sin egen skönhet. Jag visste att jag också kunde göra det när hon sa att hon kunde. Hur kommer det sig att du är en sådan novis med QX? Detta beror på min lilla kroppsbyggnad.

Jag brukade komma överens med både killar och tjejer, men ända sedan jag började med gymnastiken har jag bara varit intresserad av killar. Hur byter Vänersborgsborna traditionellt gåvor med varandra? – På svenska: “Det där är lite av en fanatiker.” Det finns ingen anledning att skämmas över dig själv;

Jag vet att jag är en bra person. Det är uppenbart att jag vill träffa någon; Jag hoppades att Kärleken skulle flyga in för att få det att hända, men tyvärr har han inte gjort det. Var tänker du vila? Vad gr du igng p Någon som har fötterna stadigt planterade på jorden och vet precis vad de vill ha ut av livet. Det är otroligt sexistiskt, och det är absurt många mil som går runt.

Vilken typ av personlighet skulle du ge din roll i Robinson?

Jag ber att jag framstår som den lugna och omtänksamma person jag strävar efter att vara i den här typen av situationer. Vad kände du att du saknade mest? – Till min glädje. Hur utmanande matbristen och tävlingarna än var, det jag saknade mest var hur lätt jag kunde vara lugn. Det var en utmanande uppgift att alltid vara obegränsad och fri att göra vad man ville.

På grund av detta kommer jag inte att ge upp för mycket av min auktoritet. Vad vill du ha för ditt eget företag och varför? – Ett pengaklipp med ett kvittohäfte. När de ville ha en lång lista med massalternativ innan spelet började skrev jag ner tre saker: stanniol, ett snussmörjmedel och

Och så blev det snackis, och alla hängde med. Jag sa till min ö-kamrater att de kunde skriva några brev till sig själva eller sina “synkar” om de behövde, eller att de kunde spela fyra i rad om de ville. Jag har använt blockterapi som ett verktyg för att hantera min psykiska hälsa. Jag är en hyperaktiv person som behövde mer utrymme mellan de bubblande krukorna och allt annat i huset.

Så jag lät mina vänner skriva lite tankar på de första sidorna innan jag åkte så att jag fortfarande kunde känna mig hemma även om jag var långt borta. Mitt självförtroende har aldrig varit högre än det är just nu, efter att jag kommit tillbaka från denna resa. Som man har jag haft alldeles för roligt. Vilka tecken ser du på ditt psykiska välbefinnande?

Christopher Da Silva Familj

– Det är inte allmänt sett, men jag känner det hela tiden inom mig själv. För mig har det här varit en livslång kamp eftersom jag alltid har undrat vad det är jag gör för fel och varför jag inte kan fungera som alla andra. Och när jag fick diagnosen när jag var 20 år hängde mina axlar rakt ner. Jag är väl insatt i min egen autonomi och söker bara det mest effektiva sättet att hantera mina dagliga angelägenheter. Det är viktigt att komma ihåg att vi alla är människor som gör misstag.

Behövde du verkligen filma allt?

Det var inget större, egentligen. Jag gick ofta på pjäser på gymnasiet, så naturligtvis tyckte jag att det var jättebra. Jag lärde mig snabbt att kontrollera om kamerorna fungerade som de ska. Viljan att bli erkänd som Christopher Da Silva Ålder: 24 A Collective Human Effort Position: tableringschef för en stor svensk återförsäljare.

Jag reser över hela världen och hjälper till att bygga nya butiker, renovera befintliga och utbilda nya medarbetare. Titta på vad du väljer att se på TV; personligen tycker jag att dokumentärer är mest intressanta. Och nu när jag har varit där vet jag att det inte var en bluff hela tiden. Inget annat än gamla känslor och spionplaner. Mustiga Mauri är den typ av person jag skulle vilja ta med till en trevlig restaurang.

Även om jag aldrig har träffat mördaren, så kan han ha fått mig att känna mig lite otippad under våra ö-tider. Hör om du vill: Jag är helt förtjust i Zara Larsson. Det är därför de kallar henne “Queen” (eller vilken titel de nu använder). Jag tycker också om att gå på musikfestivaler för att höra house och elektronisk dansmusik. Är det vad du tycker? vann rätt lt. Så fort jag såg Loreens telefonnummer visste jag utan tvekan.

Christopher Da Silva Familj
Christopher Da Silva Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *