Pappa Pappa Dotter Miriam

Pappa Pappa Dotter Miriam
Pappa Pappa Dotter Miriam

Pappa Pappa Dotter Miriam – Ni som har läst mitt adoptionsinlägg vet att samma frågor som jag helst inte skulle få om mig själv är lika olämpliga för unga Miriam. Jag har ingen aning om hur ofta jag kommer behöva svara på frågor som “har du adopterat henne?” och “vilka är hennes biologiska föräldrar?” Jag vet att ni är nyutexaminerade, men att rusa in här med en miljon frågor innan du ens har haft en chans att se dig omkring är lite mycket.

Identiteten för Miriams biologiska föräldrar är ett FP som kan komma att tas upp i dagens krönika. Av respekt kommer vi inte att avslöja någon information som kan användas för att identifiera dem. Miriam är inte ett adoptivbarn; hon växte upp med oss. Istället för att adoptera barn från andra länder väljer svenska familjer att uppfostra sina barn på traditionellt sätt. Olika sorters familjer bildas av olika orsaker.

Mirams försök att återförenas med sina ursprungliga föräldrar har misslyckats, så hon tillbringade de första tre månaderna av sitt liv på ett härbärge innan hon kom till oss 2018. Men hennes mamma och pappa är hennes egentliga föräldrar. Vi har träffat dem båda, och de är medvetna om att Miriam bor hos oss.

Hans mamma togs om hand här, och vi stötte senare på henne och Miriam någonstans. Att förstå den nuvarande situationen och hitta en gemensam grund med båda föräldrarna är viktigt för Miriam. När pusselbitarna äntligen faller på plats blir hon lättad över att veta att de finns och älskar henne lika mycket som Johan och jag gör.

Hon är van vid att vara omgiven av kärleksfulla, stödjande äldre kvinnor. Hennes biologiska föräldrar och vår familj är också mycket nära varandra. Ju mer tid vi spenderar tillsammans, desto närmare blir vi. Även om jag inser att varje placering är unik, tror jag att ett barn tjänar på att ha ett starkt stödsystem som består av medlemmar av hans eller hennes födelsefamilj, utökade familj och gemenskap.

Jag hoppas att jag genom att vara ärlig och tillgiven om Miriams historia kan hjälpa till att lätta hennes börda så mycket som möjligt, precis som jag gjorde. Jag har aldrig tänkt på tanken att jag var adopterad eftersom mina föräldrar alltid berättade historien om “min första mamma” och hur jag kom att bli deras son när jag var liten.

Det gjorde mitt liv mycket mindre dramatiskt, och jag var beredd på alla förfrågningar från grundskoleelever om var jag kom ifrån. Mina sagor är kryddade efter behag. Efter att min biologiska pappa mördades av en tiger kunde min biologiska mamma inte ta hand om mig, så jag adopterades. Jag räknar detta till mina favoritsagor genom tiderna.

Ingen annan i min ålder insåg att tigrar faktiskt inte bor i Sydamerika, men det är inte förvånande. Inget biologiskt nätverk fick följa med mig, men jag kan säga att jag inte har missat det. Generellt sett förvärvas inte adoptioner vid sidan av ovannämnda föremål, och särskilt inte från främmande länder.

Även om det alltid kommer att finnas extremvärden där något inte fungerar, är det viktigt att komma ihåg att i familjehemsplaceringar är normen mycket viktigare än undantaget. Jag vet att Miriam kommer att bli omtyckt och respekterad av sina många bekanta när hon mognar, och om hon någon gång blir alltför beroende av Johan och mig när hon går i skolan kan hon alltid gå och umgås med en av sina många kärleksfulla morföräldrar som bor i området.

Året 2021 omskrivet:

För att bli Miriams vårdgivare var vi tvungna att gå igenom ytterligare granskning förra året, inklusive godkännande från socialtjänsten, ett juridiskt namn och adoption genom familjerätt. Vårt mål var att låta Miriam veta att hon är älskad och att hon aldrig kommer att bli övergiven av vår familj genom att göra detta.

Om du ger vård, blir du inte bara hennes känslomässiga föräldrar; enligt lagen betraktas du som hennes biologiska föräldrar. Om man “bara” är en familj så är det en placering. Det var underbart att ha Miriams biologiska nätverk med på resan. Vår familjeenhet kommer nu att vara centrerad på henne.

Jag hoppas att du gör slut med en kompis som jag gjorde en gång. I verkligheten behöver scenen bara två män glida bort från varandra för att den ska bli effektiv. Jag har varit där många gånger, och även om det är underbart för det mesta, finns det tillfällen då det kanske är för bra. Även om jag hade många vänner när jag var yngre, underlättade flyttningen till Stockholm att många fler kunde läggas till.

När jag var i regelbunden kontakt med mina vänner och familj, brukade jag göra dagliga resor “hem” (som vi brukade säga). Jag är tillbaka i Stockholm nu, men det är inte många av mina tidigare vänner som har fastnat. Jag har insett att de människor som står mig närmast är pålitliga och stabila nu när jag är vuxen.

Starka relationer, både i närheten och långt borta, är något jag har kunnat odla de senaste åren. Ibland har jag bestämt mig för att lämna mitt förhållande med en man för att vi tillbringade så mycket tid tillsammans på en daglig basis. Några av er har frågat om jag träffar någon förutom de män ni ser på mina sociala medier, och det kan vara fallet.

Olika människor kan ha olika standarder för vad som utgör avgörande bevis, eller så kan deras standarder ändras beroende på detaljerna i en osäker situation, till exempel en trafikskylt. Oavsett vad som är fallet är det trevligt att ha människor som du kan dela både glada och ledsna. gånger med.

Jag har aldrig haft någon önskan om en stor eller ens liten nog för att kännas krets. På senare tid har jag dock också börjat knyta kontakter med personer som jag inte ser regelbundet men som jag kan hålla kontakt med via onlineplattformar. Att hänga med i nyheterna och se vad andra människor gör på en daglig basis via Instagram har tillfört så mycket till mitt liv.

Pappa Pappa Dotter Miriam

Ni som har läst mitt adoptionsinlägg vet att samma frågor som jag helst inte skulle få om mig själv är lika olämpliga för unga Miriam. Jag har ingen aning om hur ofta jag kommer att behöva svara på frågor som “har du adopterat henne?” och “vilka är hennes biologiska föräldrar? Identiteten för Miriams biologiska föräldrar är ett FP som kan komma att tas upp i dagens krönika.

Av respekt kommer vi inte att avslöja någon information som kan användas för att identifiera dem. Miriam är inte ett adoptivbarn; hon växte upp med oss. Istället för adoptera barn från andra länder att välja svenska familjer att uppfostra sina barn på traditionellt sätt. Olika sorters familjer bildas av olika orsaker.

Mirams försök att återförenas med sina ursprungliga föräldrar har misslyckats, så hon tillbringade de första tre månaderna av sitt liv på ett härbärge innan hon kom till oss 2018. Men hennes mamma och pappa är hennes egentliga föräldrar. Vi har träffat dem båda, och de är medvetna om att Miriam bor hos oss.

Hans mamma togs om hand här, och vi stötte senare på henne och Miriam någonstans. Att förstå den nuvarande situationen och hitta en gemensam grund med båda föräldrarna är viktiga för Miriam. När pusselbitarna äntligen faller på plats blir hon lättad över att veta att de finns och älskar henne lika mycket som Johan och jag gör. Hon är van vid att vara omgiven av kärleksfulla, stödjande äldre kvinnor.

Hennes biologiska föräldrar och vår familj är också mycket nära varandra. Ju mer tid vi spenderar tillsammans, desto närmare blir vi. Även om jag sätter in att varje placering är unik, tror jag att ett barn tjänar på att ha ett starkt stödsystem som består av medlemmar av hans eller hennes födelsefamilj, utökade familj och gemenskap.

Jag hoppas att jag genom att vara ärlig och tillgiven om Miriams historia kan hjälpa till att lätta hennes börda så mycket som möjligt, precis som jag gjorde. Jag har aldrig tänkt på tanken att jag var adopterad eftersom mina föräldrar alltid berättade historien om “min första mamma” och hur jag kom att bli deras son när jag var liten.

Det gjorde mitt liv mycket mindre dramatiskt, och jag var beredd på alla förfrågningar från grundskoleelever om var jag kom ifrån. Mina sagor är kryddade efter behag. Efter att min biologiska pappa mördades av en tiger kunde min biologiska mamma inte ta hand om mig, så jag adopterades. Jag räknar detta till mina favoritsagor genom tiderna.

Ingen annan i min ålder insåg att tigrar faktiskt inte bor i Sydamerika, men det är inte förvånande. Inget biologiskt nätverk fick följa med mig, men jag kan säga att jag inte har missat det. Generellt sett förvärvas inte adoptioner vid sidan av ovannämnda föremål, och särskilt inte från främmande länder.

Även om det alltid kommer att finnas extremvärden där något inte fungerar, är det viktigt att komma ihåg att familjehemsplaceringar är normen mycket viktiga än undantaget. Jag vet att Miriam kommer att bli omtyckt och respekterad av sina många bekanta när hon mognar, och om hon någon gång blir alltför beroende av Johan och mig när hon går i skolan kan hon alltid gå och umgås med en av sina många kärleksfulla morföräldrar som bor. i området.

Året 2021 omskrivet:

För att bli Miriams vårdgivare var vi tvungna att gå igenom ytterligare granskning förra året, inklusive godkännande från socialtjänsten, ett juridiskt namn och adoption genom familjerätt. Vårt mål var att låta Miriam veta att hon är älskad och att hon aldrig kommer att bli övergiven av vår familj genom att göra detta.

Om du ger vård, blir du inte bara hennes känslomässiga föräldrar; enligt lagen betraktas du som hennes biologiska föräldrar. Om man “bara” är en familj så är det en placering. Det var underbart att ha Miriams biologiska nätverk med på resan. Vår familjeenhet kommer nu att vara centrerad på henne.

Jag hoppas att du gör slut med en kompis som jag gjorde en gång. I verkligheten behöver scenen bara två män glida bort från varandra för att den ska bli effektiv. Jag har varit där många gånger, och även om det är underbart för det mesta, finns det tillfällen då det kanske är för bra. Även om jag hade många vänner när jag var yngre, underlättade flyttningen till Stockholm att många fler kunde lägga till.

När jag var i regelbunden kontakt med mina vänner och familj, brukade jag göra dagliga resor “hem” (som vi brukade säga). Jag är tillbaka i Stockholm nu, men det är inte många av mina tidigare vänner som har fastnat. Jag har insett att de människor som står mig närmast är pålitliga och stabila nu när jag är vuxen.

Starka relationer, både i närheten och långt borta, är något jag har kunnat odla de senaste åren. Ibland har jag bestämt mig för att lämna mitt förhållande med en man för att vi tillbringar så mycket tid tillsammans på en daglig basis. Några av er har frågat om jag träffar någon föru

Pappa Pappa Dotter Miriam
Pappa Pappa Dotter Miriam

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *