Moonica Mac Pojkvän

Moonica Mac Pojkvän
Moonica Mac Pojkvän

Moonica Mac Pojkvän – Moonica Mac, faktiskt, deltog i So Much Better 2021 med sina nära och kära och i sin egen identitet. Men hur väl känner du artisterna själva? På Nyheter24 kan du lära dig om vad som helst. Vad är Moonica Macs fullständiga namn? “Moonica Mac” är ett antaget namn som används offentligt. Hennes riktiga namn är Lisa Linnea Brolander. Jag har alltid varit nyfiken på Moonica Macs ålder. Under hösten 2023 kommer hon att fylla 33 år.

Är hon kopplad till de inhemska Moonican Mac-datorerna på något sätt?

Mac-datorerna består av Moonica, hennes föräldrar och hennes två äldre systrar och bror. Vad blev det av Moonica Mac år 2021? TV4:s “S mycket bättre” visade Moonica Mac och många andra musiker (inklusive Peter Jöback, Maxida Märak och Casper Jarnebrink) sommaren 2021.

Får jag fråga om du har en kompis som använder en Moonica Mac PojkVän?

I en intervju med SvD publicerad i januari 2023 avslöjade Moonica Mac att hon är singel för tillfället. Det är oklart om hon för närvarande är i ett seriöst förhållande eller inte. När Moonica Mac började, frågade folk henne ofta vilken typ av musik hon gillade. Men just där och då slog inspirationen till henne.

Tanken på att kombinera Fleetwood Mac, Emmylou Harris och Monica Zetterlund verkade som en trevlig sådan på den tiden, men när orden “lycka till med Monica Mac” ringde var det som om Monica hade klivit in i rummet och stannat där, som Moonica Mac förklarar i en intervju med Göteborgsposten. Moonica Mac har en examen från ett annat område, men hon är mest känd för sitt gitarrspel i fingerstil.

Hon nådde verkligen ut till grundskolelärare om barnets klagomål om konst och raster efter att ha hört dem. Ingesunds folkhögskolas singer-songwriter-program ansvarar för utvecklingen av Moonica Mac. Ett album på engelska av Moonica Mac har precis släppts. Som Moonica Mac uttrycker det, “Jag gick till en bubbla där jag kunde lugna ner mig till några låtar, göra själssökning och testa min egen personliga utveckling”, och hon hävdar att denna utbildning ger henne övertaget i alla situationer. Där bildade jag ett band och började skriva låtar på engelska.

Hon berättar om lugnet som kommer efter en storm, men den tiden verkar så långt borta just nu. Om du vill lyssna på Moonica Mac sjunga på engelska, leta upp bandet “Vindvisa” på Spotify. Moonica Macs nuvarande lineup släppte sitt debutalbum 2017. Hennes första album, med titeln “Stark & Srbar”, släpptes 2019, och hon turnerade 2020 med andra musikern Miss Li. Benjamin Ingrosso, en annan kändis som hon har jobbat med, är dock knappast ett no-name. Han och Moonica Mac spelade in en duett med titeln “Det stora röda huset” 2021, och låten är en dedikation till hans föräldrars nuvarande bostad.

vill ha något man inte redan har

Hon föddes i Torsong och tillbringade sin barndom i Borlänge, Ludvika, Arvika, Askersund, Malmö, Kalmar och Stockholm. Enmansduon måste sluta gömma sig och börja skapa rubriker. Men hon längtar nästan alltid hem. Dalarna står i centrum för Moonica Macs senaste sketch, som fortsätter i del 2. Låten är fylld av referenser till svenska landskap, som “sjön, Väsman, morfar, skogen, bergen, viken, älven, gruvan, gruvan, bruket. “

Det är lättläst och en reflektion över författarens liv. Moonica kallar denna typ av tango “en tango i hemlängd.” Det är något där för jag kan se havets skimrande yta och det är så lugnt som ett hav kan bli. Skne, till skillnad från Dalarna, är hem för många lockande dofter. Hela sumputrymmet är tyst, det kan jag intyga. även den mossiga som är smutsig.

Mina föräldrar byggde vår Ludvika-stuga och jag har åkt dit ända sedan jag var liten för att titta på semesterdekorationerna. Stenar som blir svarta när de utsätts för solljus är de som enligt legenden bör undvikas. Lisa Brolander, den tidigare pedagogen som blev sångerska känd som Moonica Mac, är inte längre med oss.

MAC MOONICA BROLANDER, LISA B. ÅLDER: 32 år. GR: Professionella musiker och författare med undervisningserfarenhet. Efter att andra avsnittet släpps i maj blir det en turné. Moonica Mac må nu vara bosatt i Stockholm, men hennes känsliga natur kräver att hon är inne på saker och ting för att känna sig hemma. Cirka 30 kilometer från Borlänge och centrum för utbrottet i Torsng befinner hon sig i Stockholms hotellobby.

Hennes kinder kanske bara är en optisk illusion, men de ser särskilt rosa ut när hon pratar om huset hon växte upp i. Jag har Dalaran med mig. Jag har kollat alla närliggande byggnader, och buskarna är fortfarande på samma platser. Jag värdesätter ett öppet sinne och möjligheten att lära mig något nytt.

För att parafrasera Moonica Mac, “Jag kommer att vara hemma när jag åker till Dalarna,” det är irrelevant var jag har varit. Är det Lisa Brolander eller någon annan som gör detta påstående? Sanningen är att ingen vet. Lisa Brolander tar på sig rollen som Moonica Mac. Moonica Mac är egentligen Lisa Brolander. Samma människor tenderar att dyka upp hela tiden.

Vad tror du?

Detta är inte en egenskap som delas av Moonica och Lisa. Jag tycker att alla borde äga en Moonica eftersom de är så roliga att titta på. Eftersom detta är ett universellt fenomen kan det bero på hur man uppfattas av omgivningen. Men Moonica är inte typen som fastnar i dramat, och det är skönt att lätta upp då och då. Inga av ens egna handlingar eller karaktär. Min börda har lyfts.

Moonica Mac Pojkvän

Vet Lisa något om Moonica?

Ja! Ofta. Det är dags för oss två att offentligt deklarera, “Det var inte jag!” Lite mer auktoritativt än jag kunde kunde Hon säga något i stil med, “det var Moonica som fick kliva där inne”, och jag kunde tillägga, “det var Moonica som fick kliva där.” Enligt Lisa är två av Moonicas centrala principer att värdera sig själv och stå upp för det som är rätt även när ingen annan gör det.

Nästan 2,5 år har gått sedan Moonica Mac släppte sin debut-EP, Stark & Sable. Eftersom låtar som “Deala” var obekanta för dem innan albumet släpptes, såg indiepubliken henne noga. Slutet av augusti, dränkt i det goda karmosinröda, jazzigt underbart, och doppat i ett silkeslent gift, med en enda antydan till Anton.

Hon blev först känd som tävlande i TV4:s S mycket bättre 2013. Svenskt rödvin passar bra till melankoli, skratt, tolka Arvingarna och besjunga deras eget hjärtesorg, som svenskarna fick reda på. Moonica Mac planerar att utöka omfattningen ytterligare i nästa avsnitt, som kommer att fungera som en slags uppföljare. Jag tror inte att jag lätt kan bli irriterad. Ibland kan jag vara rolig, avslappnad och full av gott humör. För

Hon säger att det här albumet har “många fler färger” för henne, som var och en representerar en annan aspekt av hennes karaktär. Medan pilotavsnittet fungerade som en teaser för Moonica Macs tidigare arbete, skrevs del två med ett mer omfattande tillvägagångssätt. Albumtanken är full och redo att expandera, vilket enligt Moonica Mac är lämpligt i en tid då musikernas karriärer byggs sten för sten. När hon går framåt föredrar hon frasen “Jag fortsätter med musik” framför “Jag är en musiker.”kan också vara väldigt lättsam, lättsam och jovial.”

DALNA MOONICA MACS

Vill du lära dig mer om Dalarna finns här fyra ställen att gå till. KNOT I TRNG Jag bor i ett vackert hus i en lugn förort till Borlänge. Flera simbassänger med uppfriskande vatten, min gamla grundskola och ett charmigt café ligger alla inom gångavstånd. Du kan hyra en kanot och paddla ut till sjön jag sjunger om i mitt avlägsna hörn av Dalarna.

Efter att ha avslutat mitt sista år på gymnasiet jobbade jag här under sommaren. Spårvagnen stannar precis mitt i Siljan vilket är bekvämt. Om du inte är på humör att ge dig ut på den långa piren, gör som jag gjorde när jag bodde där och njut av landskapet från toppen av sovplattformen.

SIR DAN ANDERSSONS BARNDOTTTER Grangärdes och Dan Anderssons hem ligger i Ludvika. Precis som resten av Finnmark har Luossastugan funnits länge och har en mystisk luft över sig. TRDGRDSBUTIK KNIVA Kniva, en liten by inte långt från Falun, är hem för en härlig trädgårdsanläggning. Jag och min mamma har ett vackert hem fyllt med blommor och fina möbler dit man kan komma och tillbringa sommaren.

Alla borde köpa en Moonica eftersom “det är så coolt att ha en i livet.” Ja, du är medveten om att jag inte gör något som en man borde. Trots min senaste intåg i den professionella konst- och skrivarvärlden känner jag mig fortfarande som en komplett amatör. Titeln “musiker” antyder att jag har friheten att spela vilket instrument jag väljer.

Har det blivit svårare att följa hennes hjärta när hennes berömmelse växer? Lisa undviker tillfångatagandet genom att fly. Tyvärr har jag inga idéer. Det går inte att förneka det växande antalet ögon på mig. Men jag är motiverad nog att undra om jag verkligen uppskattar den här känslan. är det här logiskt? Är detta något jag kan ta? För henne spelar den andre ingen roll längre eftersom “det där är Moonicadelen i mig.”

Lisas och Moonicas förhållande är “jättegod” och har alltid varit det, enligt hennes uppfattning, trots att Moonica Mac har kommit ut till allmänheten. Lisa är i själva verket skyldig Moonica en stor tacksamhetsskuld. Moonica, tror jag, gillar Lisa lika mycket som jag. Från och med år 2016 är Moonica Mac inte längre relevanta.

På frågan om hennes uppmärksamhet på detaljer säger Lisa att det är en del av “hennes preliminära forskning.” Jag gjorde inte ett särskilt bra jobb med att jonglera med de många krav som ställdes på mig det senaste året. Hon säger, “Jag kommer inte ihåg exakt vad som hände, men jag minns att det var ett år som skakade mig fullständigt,” och tillägger att hon hellre inte skulle upprepa det året om hon kunde hjälpa det, men att hon heller inte skulle vara utan erfarenheten hon fått.

Det var också året hon skaffade Moonica Mac, vilket innebar att musiken återvände till hennes liv. När hon gick på folkhögskola i Arvika var Lisa medlem i bandet Vindvisa. Äntligen fick hyllan spela musiken efter ett år på resande fot. Hon har nu rest till studentlägenheten i Kalmar, där hon skrivit låtarna “Deala inte” och “En hinning” för Anton att höra.

Hon hörde sin egen röst sjunga en ny tonart, fortfarande på svenska men med en ny ton. Hennes känslor av vördnad och förundran krossades. Så, vad är det med det här? Det hördes ett oväntat ljud. Det fanns ingen specifik handlingsplan, bara en önskan. När Lisa säger, “nästa rader var min räddning från förtvivlan”, menar hon det.

Moonica Mac Pojkvän
Moonica Mac Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *