Marie Göranzon Sjuk
Marie Göranzon Sjuk

Marie Göranzon Sjuk – Marie Göranzon, 78 år gammal, har varit fast inslag i film- och teaterbranschen sedan 1960-talet. Hon diskuterar slutet på sin karriär och sitt liv i en intervju med Femina. Så här citerades personen som sagt: “Det är klart att jag kommer att bli rädd ibland; jag vill inte att något ska ta en slampa.”

Den svenska konståkaren Marie Göranzon har haft stora framgångar. Hon har medverkat i många olika pjäser och filmer, bland annat Dramatens “Fröken Julie” och “Msen” och tv-versioner av verk av August Strindberg och Lars Norén. Hon gjorde också flera “Beck”-filmer under det nya millenniet.

Filmer baserade på nya serier av Colin Nutley inkluderar “Bröllop, begravning och dop – Filmen” (Här och Nu). Marie Göranzon berättar om arbetet med filmen och sin karriär i stort i en intervju med Femina. Hon berättar att hon har börjat göra sista förberedelser och att hon planerar att återgå till jobbet om tre till fem år.

När jag tänker tillbaka på när jag var 30 och tar upp det känner jag mig gammal och dum. Det är inte synd att vara gammal. När min mamma sa: “Jag känner att jag är 30 år” var min omedelbara reaktion: “Vilken tjafs”, men jag insåg snabbt att hon inte skojade. Föreställ mig när jag är i 30- eller 40-årsåldern, när jag är fysiskt och mentalt kapabel att ta mig an världen.

Till Femina svarade hon “Du bara står där” och sedan la hon till “och det kanske är bra att du tror att du är där.” Att hon säger till tidningen, “det är uppenbart att jag kommer att bli ledsen till slut, jag vill inte att något ska ta slut”, tyder på att hon blir allt mer deprimerad. Tillsammans med sin fru Marie Göranzon har ishockeyspelaren och musikern Jan Malmsjö varit gift sedan 1974.

Malmsjö fyller 89 år i år. Slutet på ditt jobb är inte det enda du behöver oroa dig för när du når en viss ålder. Att tänka på sin egen dödlighet är svårt, enligt Goranzons uppfattning. Vad tiden har gått fort. När tiden rinner ut men du försöker övertyga dig själv om något annat. Oavsett vad som händer kommer jag att bli ledsen över det här. Marie Goranzon beskriver det sommarlånga firandet av hennes kröning som drottning. Hon hade hög feber, en illaluktande smak i munnen och verkade vara “extraordinärt sjuk”, men hennes andning var bra.

Extremt praktiskt och reflekterande; “varit väldigt försiktiga”

Oron fortsatte sin bedömning av skulptören Jan Malmsjö. Genom att flaxa med vingarna kunde jag nå nya höjder i skogen. Ändå är han fortfarande förvirrad (peppar, peppar). Vi är fortfarande inte bekväma med att bjuda in helt främlingar till vårt hem. Vi hade tidigare haft barnkalas för de äldre barnen (2 och 4 år), men det var första gången vi bjöd ut de mindre barnen offentligt.

Janne slappade av på en stol vid stranden och ungarna spretade ut på en matta. För att parafrasera vad hon sa till Femina: “Jag tror att vi var riktigt normala.” Affärspartnerna Marie Göranzon och Jan Malmsjö gästade TV4:s “Renées brygga” för att berätta om sin satsning. Alla personer i gruppen kommer bra överens med varandra. Då är det lätt att se att upp verkligen är upp och ner är verkligen ner. Från där vi står skulle det vara enkelt att utbrista, “Det här är fantastiskt!

Marie Göranzons långvariga tv-serie, “Malou efter Tio”, lades abrupt ner. Den typiska Dramatenstjärnan har ersatts av författaren Klas stergren. Malou von Sivers, en TV4-ankare, erbjuder dig en krya. Marie Göranzon, 79, har blivit ett känt namn tack vare sina folkinspirerade skridskoframträdanden som hon har gett i TV4:s eftermiddagsprogram “Malou efter tio” i flera år.

Dramatenstjärnans uttalade syn på aktualitet som medlem i “Perspektivpanelen” får stor uppmärksamhet. En vanlig mötesplats där människor kan återknyta kontakten med varandra över de små sakerna i livet som fortfarande räknas. Goertz protesterade mot regeringens hantering av hungern genom att besöka varje sjukhus på tröskeln till vintersolståndet.

En mans förnuft utsätts för risk när han inte inser hela omfattningen av sina prestationer. På sextiotalet, när jag först började skaffa barn, var alla fria att få så många de ville. Mannen gömde sig i sju dagar och åt samma godis varje dag. Eftersom det inte finns några offentliga privata sjukhus fick jag och mina barndomsvänner sätta sig i karantän i en vecka med samma sjukdom.

Nu när julen passerat kan jag officiellt säga att jag är förälder. Det verkar som om jag var den enda patienten på Karolinska den dagen. Men vad är det egentligen för fel på dem? Är det sant att moderna konsumenter har mindre pengar att spendera? Häromdagen i TV4 sa Marie Göranzon att det här är kränkande.

Marie Göranzon Sjuk

Klas stergren har ersatt TV4:s slarvige Göranson.

På torsdagens “Malou after tio” skulle Goranzon åka skridskor, men han lyssnade istället med foten. Malou von Sivers, seriens 68-åriga skapare och exekutiv producent, skrev rollerna och besättningen för att meddela Göranzons sjukdom och ta över som showrunner. Analyserar Jan Malmsjös ställningstagande till förmån för Marie Goertz revolt.

Eftersom Marie Göranzon är för gammal för att sitta här och snarka så ligger hon förmodligen på sängen och tittar på oss. därför säger Malou von Sivers, därför måste det ha varit skumt. Det är därför vi har en helt ny gäst i programmet: 66-årige författaren och ex-Akademiledamote Klas stergren.

Malou von Sivers skriver historia genom att tillkännage föreställningens första manliga besökare. Hon hävdar att historiskt sett har kvinnor utgjort huvuddelen av paneldeltagarna. Klas stergren trodde att det var “Oerhört hedrande att f vara med i detta experiment.” En framstående manlig publikmedlem vid Malous-panelen observerade: “Många tittare har frågor.”

Dagens Nyheters litteraturkritiker och kulturguru David Beckman hade en del spetsig kritik för stergren att dela med sig av i panelen. Beckman gör en slug kommentar varje måndag när husets man kommer hem från jobbet: “Du vet att på jävla dagar, då brukar man säy att han fr vara med och “sitta karl” a tag.”

Enligt Malou von Sivers kunde publiken säga att hon var kvinna och skulle ha varit bättre betjänad av en manlig panelmedlem under hela året. ” har tillfrågats av många åskådare. Äntligen har vi gjort framsteg mot vårt mål. Malou sköt tillbaka till stergren cyniskt, “Nu måste du vänja dig vid det.” Efter Göranzons avstängning skrev TV4 på Instagram att de hoppades att hon skulle ändra sitt sätt och återvända till programmet veckan efter.

Varje kväll klockan 10 kan du fånga “Malou efter tio” på TV4. Våra tankar och böner går till Marie Göranzon när hon återhämtar sig helt. Lämna ett stödjande meddelande på vår Facebook-sida för denna fantastiska skateboardåkare och fria själ att se. “Fruktansvärt svrt”, ett gammalt ordspråk av Jan Malmsjö, var Marie Goranzons sista ord. Jan Malmsjös äldre ålder berör Marie Göranzon.

Skridskoåkaren har sagt att hon kämpar med förändring. I podcasten “S in i själen” förklarar hon: “Jag har en ilska inom mig som gör att jag inte accepterar det.” I Agneta Sjödins podcast “S in i själen” berättade nyligen Marie Göranzon, 78 år, om sin sorg efter sin mans död, ishockeyspelaren Jan Malmsjö, 88 år.

1969 började de dejta och de har varit ett par sedan dess. Jag kan inte låta bli att tänka på det då och då eftersom jag och Janne båda börjar komma upp i åldern. Mitt råd är att fortsätta. Det är därför en man som bor ensam inte har nåt. Drama och stuntartister är still going strong.

Låt detta inte vara det sista ordet. Jag hoppas verkligen, verkligen, verkligen att… När någon du bryr dig om och står nära, som Janne är dig för tillfället, upplever ålderdomens början kan det vara skrämmande. Även om det innebär allvarliga utmaningar för jorden, verkar jag inte kunna övervinna det inre motstånd som hindrar mig från att acceptera det.

Hjälp honom att återknyta kontakten med pojken han var när han var 15 år gammal. Det kunde säkert inte vara ett sådant här problem. Det är normalt att känna sig frustrerad och desorienterad där; saker kan bli uppvärmda, men inte farligt. När det gäller citatet, “Jag vill att det ska vara som det alltid har varit och jag vill inte att något förändras”, håller Marie Göranzon helhjärtat med om det. Skadespelaren svarar med att hon inte kan åka skridskor på grund av åldersbegränsningar.

När jag pratade gjorde jag ett fruktansvärt ljud. Som ett resultat ska jag ta en kort paus och ta en promenad. Jag är helt på väg att agera. Det är mer än jag kan bearbeta just nu. Jag gör mitt bästa, men till slut ger jag bara upp. Sätt ner mig; klottra inte på mig. Eller kanske gr. Jag har inte hittat någon lösning på egen hand på grund av detta. För mig är detta en utmanande och tidskrävande uppgift.

Agneta Sjödin förklarar vad hon tror orsakar så intensiva känslor.

Marie Goeranzon väger in med sina två cent genom att säga “Rädsla” (eller “Rads”). Gråt om du behöver lite ensamtid. Det förväntas att en person med stor växtlighet och inflytande kommer att behålla sin styrka och beslutsamhet under hela sitt liv. En inre svaghet. Hög gamma. En klen inti. Faktiskt nej. När jag kombinerar dem låter de dåna.

Under en söndagsintervju med Aftonbladet Nöje undvek Marie Göranzon att diskutera sina poddframträdanden genom att lägga till “Det är klart att man är utmattad.” Alla är livrädda för en pandemi. Jag mår bra av det eftersom jag redan har tagit covid-19. Hon har fortsatt att arbeta genom den nuvarande pandemin.

Marie Göranzon Sjuk
Marie Göranzon Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *