Marcus Noterius Familj

Marcus Noterius Familj
Marcus Noterius Familj

Marcus Noterius Familj – Marcus Noterius, 47-årig reporter för TV4, är orädd för något uppdrag som kommer i hans väg. Samtidigt träffar vi hans 19-årige son Kain och hans 18-åriga dotter Crisanna, så han har också förstått ett liv utanför det vanliga. Och nu får vi äntligen en titt på det okända föremålet. Crisanna tar en bild varje år, som hennes pappa sedan visar upp; från och med då används hakan.

Marcus Noterius skriver om sina barn.

Marcus har profilerats i TV4:s nyhetssändningar, och han bidrar flitigt i morgonupplagan av programmet, Nyhetsmorgon. TV4:s profil utforskar flera olika, ofta okonventionella sysslor. Inför tiotusentals människor har Marcus blivit attackerad av älg och biten av en polsk hund. Allmänhetens uppfattning om tv-kändisen vilar helt på deras förmåga att balansera en svår karriär med värmen och stödet från sin familj.

Marcus täckte den här historien för Damtida, en svensk tidning. Kain och Crisanna, hans barn, är hans livs absoluta glädjeämnen. Jag känner att jag har ägnat så mycket tid som möjligt åt barnen; vi tillbringar mycket tid tillsammans, och jag har tränat min sons fotbollslag och åkt på ridning med min dotter.

Och nu har Marcus en ny chans att göra något speciellt för sina barn. Crisannas pappa gav henne alltid en hylla på hennes födelsedag. Möt Crisanna, Marcus Noterius vackra och intelligenta dotter. Det är praktiskt taget perfekt, enligt mig. Idag är det din 18-årsdag! Början på ett framgångsrikt vuxenliv.

I ett Instagram-inlägg utbrister Marci: “Jag är så stolt över hur du har mognat till en man, Crisanna.” Han kan inte sluta fundera över de många gemensamma egenskaper han och hans älskade dotter delar. Du har en otrolig insikt. Vacker. Snäll. Omtänksam. Din kvickhet är fantastisk. Barnen i bakgrunden får äntligen se sina föräldrar på en bild tillsammans, och de kan inte sluta gnälla över hur bedårande de är.

Christina, många lyckliga avkastningar på gåvan av en vacker dotter. Tack så mycket för, för att använda en fras från en annan författare, båda dina snotfulla. Någon annan tillägger: “Grattis fina tjej och du har den mest fashionabla, snygga pappan.” Videon där han tar sig an utmaningar har blivit viral i Sverige och utanför, vilket gör honom till en av landets (om inte världens) mest älskade reportrar.

Den 46-årige reportern för Nyhetsmorgon Marcus Noterius, som blev känd som “killen som åkte tupp på en skridskoramp och totalförstörde sig”, har lokaliserats. Marcus har varit anställd på TV4 ganska länge, men det var först under de senaste åren som han började rapportera om lokala nyheter i hemstaden stersund för programmet Nyhetsmorgon.

Eftersom jag har en kraftig motvilja mot både höjder och förlängda restider skulle jag inte precis kalla mig modig. Marcus, som inte är särskilt skicklig på grejerna, förklarar i en intervju med Hänt, “När jag gör det kan det vara lite mer intressant att titta på.” Att vara äkta jag har gjort mig ganska ogillad.

När jag går upp i båten med sjöräddningen brukar det ljusna upp lite eftersom jag är väldigt lång, ganska tjock och precis halvvägs fyllig. Så jag tror att det beror på att jag inte är rädd för att prova nya saker med de ämnen jag tar upp. Kan du berätta om det mest utmanande Nyhetsmorgon-uppdraget du tagit dig an?

Min rejält toppade vid den tidpunkten. Efter att jag rostat en varv blev jag helt uppslukad av skrubbs’r. Sveriges folk har talat, och de gillar inte Marcus: “Folk skriver stackars Marcus nu skickar TV4 ut honom.” När Markus kom till sjukhuset visste personalen redan vad som hade hänt eftersom de, liksom en stor andel av den svenska allmänheten, hade observerat det totala misslyckandet i direktsändande kommunikation.

Även om Marcus kropp mår bättre idag, kämpar hans sinne fortfarande för att bearbeta det som just hände. Jag känner att jag måste börja ta mer hänsyn till säkerheten. Ingen vill framstå som svagare än de är. Ärligt talat var det ganska oroande. Jag visste att saker skulle bli intressanta när jag rörde vid kameran.

Till exempel, hävdar Marcus, “Jag tappade lite luft där också, i direktsändningar.” Kommentarer som “stackars Marcus nu skickar TV4 ut honom, han fr st i snöoväder och han fr ka ramp” postas ofta som svar på Marcus spratt. Haken är dock att jag måste stå för notan för 99,99 procent av mina egna fel. Så, det är vad jag har funderat på. Inget i helvete skulle jag någonsin överväga att åka rullskridskor nerför den rampen igen. Jag saknar ord om det inte är väldigt säkert.

Marcus Noterius Familj

Kain hemma med sin dotter, Crisanna.

Marcus biologiska barn, 18-åriga Cain och 17-åriga Crisanna, bråkar regelbundet om hans lovande nya karriärmöjligheter. Om Marcus fick ett barn skulle det förändra hans liv totalt. Det är spännande att se barn utvecklas till ansvarsfulla, mogna vuxna. Den här bilden togs veckan innan av min son, som för närvarande är student. Jag är inte lika avgörande som resten av truppen just nu. Med deras hjälp kunde jag göra mycket.

Mina barn är fokus i mitt liv och min hängivenhet. Även om du har vetat hela tiden att de så småningom skulle mogna, är det fortfarande svårt att acceptera. Men det finns tillfällen när man längtar efter när barnen var yngre och livet var mindre komplicerat. Marcus är inte så orolig över att hans barn planerar att fly; i själva verket uppmuntrar han dem att gå ut och se världen.

Dessutom, trots storleken på sina egna barn, kan han fortfarande få bebisgosa. Min ena syster födde den dagen de kom tillbaka. Jag har inte träffat bebisen än, men jag ser fram emot det. Jag umgås regelbundet med min andra lillasyster, som också har barn i skolåldern, för det är så roligt. Att inkludera barn gör det desto mer älskvärt för mig. Unga människor är fulla av uppriktighet och sötma.

Står du kvar för att se om barnen är färdiga med att lyssna?

Absoluthet är vad jag söker. Jag håller tummarna för att Gud ska ge mig föräldraskapets gåva. Marcus, på tjänstledigt från militären, gömmer sitt personliga liv bakom linjerna. Vår relation har dock försämrats under de senaste åren. Vanlig sjukdom som kräver medicinsk intervention.

Våra chattar tillsammans är som en frisk fläkt på grund av Marcus. Marcus är dock inte främmande för svårigheter; bara förra året utstod han en allvarlig hälsokris. Jag vet själv hur svårt det är att hantera gallsten och gallstensfeber eftersom jag har upplevt båda. Det är så lockande att det får dig att vilja lämna internet bakom dig i ett moln av mystik.

Många gånger fick jag gå in i akvarierna för att skörda färska granbarr. För några år sedan, innan jag var ett erfaret proffs, hade jag en mindre incident på ett flyg tillbaka från Thailand. Sedan jag tog bort min gallblåsa har jag inte haft några problem. Mina kompisar, å andra sidan, har lidit av artros, och det verkar ta en evighet att bli bättre.

Ändringar i Nyhetsmorgons programmering, som diskuterats av Marcus Noterius

Marcus tittar på gryningens lugn med hopp om att mer sändningstid ska ägnas åt Nyhetsmorgon. Även om han har angett att han för närvarande bor i stersund, nu när hans barn är äldre överväger han allvarligt att söka jobb i Stockholm. New York News Morning är väldigt roligt, speciellt lifecasts, som är väldigt nervkittlande kul.

Det skulle jag gärna göra om det innebar att jag kunde tillverka mer grej. Allmänhetens positiva reaktion får mig att känna att jag har lyckats i min roll. Om tjänsten som studioprogrammerare blev ledig, skulle du vara intresserad av att söka den? Det finns ingen tvekan om att jag håller med om det.

TV4:s profil har stigit till toppen av betyg genom åren på grund av nätverkets engagemang för innovation. Men för tillfället riktas uppmärksamheten någon annanstans. Nu kan allmänheten slarva över en bild av honom med sina två små barn på deras bröllopsdag. Noterius Instagram-inlägg fick kommentaren “Vilken kärlek du visar” från en tittare.

Oscarsson hävdar att han dog i en misstänkt villabrand. Vad hände exakt den natten? Allt detta och mer diskuteras i senaste upplagan av Nöjesbubblan. Du kan prenumerera i förväg på Spotify eller via podcaster så att du inte missar nästa veckas throwback-fredag.

Marcus Noterius Familj
Marcus Noterius Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *