Malin Berghagen Sjuk
Malin Berghagen Sjuk

Malin Berghagen Sjuk – Malin Berghagen fortsätter trots motgångarna. Hans pappa, Sveriges förre statsminister Lasse Berghagen, har fått mer tid på sjukhuset efter att ha genomgått en hjärtoperation. Malin är just nu på väg att lämna nationen.

Det aktuella hälsotillståndet för Lasse Berghagen

Den 8 september gav Malin Berghagen en intervju till Aftonbladet där hon diskuterade sin oro för sin pappa Lasse Berghagens hälsa. Enligt henne har hennes pappa varit sövd sedan i fredags på grund av problem, vilket har låtit hans kropp och organ vila och läka. Efter att ha stämplat regionen som “stabil men kritisk” har hon regelbundet uppdaterat sin blogg med nya observationer. Den första vågen av glädje kom några dagar senare:

“Liten försiktig uppdatering från oss i familjen: Han gör myrsteg åt rätt riktning vår långe pappa Lars” En annan positiv utveckling inträffade i fredags: “Nu ska jag åka till pappa på sjukhuset och piffa till det lite.” Han tar små steg för att återförena vår pappa med sin familj och vänner.

Malin Berghagen flydde landet till följd av de politiska oroligheterna där. Det är tydligt att alla i familjen känner sig känslomässiga, och hon tillägger att hon och hennes syster Maria värdesätter sin tid tillsammans. “Just nu när pappa är dålig är det jag och Maria som propsat på att vi ska gå ut och äta med familj och vänner, umgås, kramas och prata.” Han skriver ofta inlägg på sin blogg.

Precis det har hon gjort nu, tillsammans med sin halvsyster Kristin Kaspersen. De har båda bestämt sig för att kalla Rhodos hem. Malins tvekan att gå kan tillskrivas hennes oro över att förlora sin pappas gunst. Hon var också helt badad med kristallsjukan. Äntligen bestämde hon sig för att ta en promenad.

Att veta att ett flyg till Rhodos tar högst 3,5 timmar. Men planeten blev äntligen offer för pandemin. Har jag fattat rätt beslut? Alla de smarta kvinnorna runt mig svarade ja. Jag bestämde mig för att ge dem fokus på min uppmärksamhet och slappna av en stund. Regelbundna nya inlägg dyker upp på hennes blogg.

Efter att ha fått veta att hon hade cancer, “åkte” Malin Berghagen i depression. Malin Berghagens svåra elakartade tumör upptäcktes under julioperationen för att reparera sin blindhet. Hon skriver på sin blogg, “Jag hade ren tur att de hittade tumören som läkaren sa.” (eller “det”, “nedgången” etc.) om hennes upplevelse.

Hösten 2020 opererades 54-åriga Malin Berghagen för att amputera sin blinda arm på grund av inflammation. Däremot hittades en aggressiv tumör under snittet, som hon beskriver. Hon avslöjar att hennes läkare hade rekommenderat att hon skulle operera bort det blinda området förutom att behandla irritationen med penicillin.

Har du någon aning om hur mycket detta beslut betyder för mig just nu? Tumörens blinda område fortsatte att uppleva inflammation. Läkarens påstående att det var jag som de hittade var helt felaktigt. i förordet diskuterar hon lågkonjunkturen/depressionen/vad-vi-ska-kalla-det-nu.

“Radioaktiv vätska injicerad”

Enligt hennes berättelse, om proceduren inte hade varit en framgång, skulle det ha tagit år att upptäcka tillväxten av tumören som hon hade tagit bort. Hon gjorde en resektion för att kontrollera cancerspridning förra året. De skannade min kropp med magnetröntgen efter att ha injicerat mig med radioaktiv vätska. De hävdade fullständig synlighet vid denna tidpunkt.

“Hade ens bröstkörtlar och prostata varit skonade från den där jiggern av en cancer, kanske det inte hade varit så hemskt.” Barbro Bröst- och lungcancer krävde livet av Malin Berghagens mamma, “Lill-Babs” Svensson, våren 2018. Enligt en intervju hon gav till Aftonbladet veckan innan kollar hon regelbundet in hos sin mamma.

Skapa lite mysterium.

Ingen specifik tidsram får anges. Årets nyårsdag var fantastisk. Problem tycks uppstå vid de mest obekväma ögonblicken, men när jag blev äldre kom jag att uppskatta Järvsö för det underbara, trygga hem det gav. I torsdags ringde Malin Berghagens läkare för att berätta att inga nya tumörer upptäckts och att hennes vitala tecken såg OK ut, som hon tidigare berättat på sin blogg.

Jag förstår att jag har gått på fel väg varje gång jag tar fingret från tangentbordet och navigerar genom Instagram, bara för att stöta på ännu en individ som har cancer. Jag har aldrig varit en som varit stolt över triviala saker, men det har förändrats nu.

Malin Berghagen Sjuk

För att mina förhoppningar och ambitioner ska förverkligas

Hon säger då “Jag vill fylla varje dag med tacksamhet och glädje efter besöket”, enligt henne. Mitt nya liv började officiellt den dagen. Sättet jag hanterade det på var nyckeln. Nu är NU. Och om jag gnullar, slå mig. Och det vore jävligt synd om jag inte tog vara på de chanser som kom i min väg för att göra verklighet av mina mål. Om jag inte är ett med mig själv och världen just nu, lever varje ögonblick till fullo, då har jag bara mig själv att skylla. Malin Berghagen har varit föremål för en Aftonbladet-jakt.

“Pappa vaken igen sedan en vecka”, förklarar Malin Berghagen.

Lasse Berghagen, folkmusiker, har återupptagit sin karriär efter att ha vårdats på Karolinska sjukhuset i Solna. Det skriver Expressen som svar på frågor efter en stor operation och hon nämner Malin Berghagens blogg. Lasse Berghagen har varit ur drift i nästan en vecka, men hans syster säger att han gör framsteg i sin återhämtning varje dag. Den 78-årige konstnären opererades bort en bakterieinfekterad hjärtklaff i början av månaden. När problem uppstod stängdes Berghagens livstöd av så att hans kropp kunde starta läkningsprocessen.

Uppdatering om Malin Berghagens pappa Lass hälsa från sjukhuset

Familjen Berghagen fick utstå några fruktansvärda månader efter att Lasse opererats i hjärtat.
Syster Malin Berghagen har flytt landet efter att ha fått en förödande medicinsk prognos. För att få gratis glädje- och nyhetsuppdateringar, ladda ner den senaste appen från Hänt här.

Den 78-årige Lasse Berghagen, internationellt hyllad sångare, har varit sjuk hela sommaren och fått skjuta upp många framträdanden. För cirka två och ett halvt veckor sedan kunde Aftonbladet avslöja att Lasse hållit låg profil efter en akut hjärtoperation. Komplikationer uppstod under hela operationen, vilket gjorde det nödvändigt att använda generell anestesi för att avlägsna organen från hans kropp.

På grund av detta har alla haft en tuff och tumultartad vecka. Sedan igår eftermiddag har pappa vilat i sängen och låtit hans kropp och organ läka från de problem som har uppstått. Klaffen är dock inte längre närvarande, och han har nu två. Doktor Malin Berghagen försäkrade pressen att inga farliga mikroorganismer finns kvar.

Uppdatering om Malin Berghagens pappa Lass hälsa från sjukhuset

Makarna Berghagens gömsle efter Lasses operation har varit milt sagt händelserik. Malin går dock nu i en mer avancerad grundskola. Malins syster Kristin Kaspersen postade nyligen en rekommendation för en återställande yogaretreat med nära och kära.

Malins sjukdom i kristallsjukan på dagen för pappa Lass hjärtoperation gjorde det svårare för henne att följa med. Jag har aldrig på en miljon år föreställt mig att jag skulle vara i den här positionen. Medan Kristin fortfarande var inställd på att göra det ensam, etablerade vi på tisdagen ett ramverk med de etablerade yogaledarna.

Det här har varit mitt liv de senaste tre veckorna. Om min dag bara hade gått enligt plan. På sin hemsida skriver Malin “Att jag dessutom fick kristallsjukan igen samma dag som min pappa opererades har gjort att livet känns…vingligt på många sätt.” Enligt henne, “Men sedan började allt bli mer stabilt hemma, och kristallerna började falla på plats igen, och jag bestämde mig för att gå.”

Feedback från Lass släktingar: det här var ett glatt stopp!

Året har varit, rent ut sagt, utmanande för familjen, men Malin har hållit sina Instagram- och bloggfans uppdaterade om status för julförberedelserna. Även om Lasses situation var hopplös kunde Malin övertyga sig själv om att han gjorde någon form av förbättring.

Morfar Lars är på väg åt rätt håll med sin myrtenplockning, rapporterar familjen snabbt. Tack för att du hedrar din far och din familj med din närvaro idag. Stegens stora axlar motsäger hans lilla gestalt. De kallades tillsammans för “Eva, Maria och Malin” i hennes Instagram-inlägg.

Malin Berghagens tumörrecidivmarkörer identifierades efter att hon genomgick en blindoperation i november föregående år. En hemlighet Malin Berghagen höll i sin familjs nära krets eftersom det var så svårt att diskutera fram till nu. Malin Berghagen fick diagnosen en aggressiv tumör.

I första raden inleder Malin Berghagen berättelsen om den akuta operationen på sin blinda arm med att säga: Vid operation på Malin Beghagen hittades en liten tumör på en oväntad plats på hennes synnerv. Ett litet men krigiskt djur. De tog allt från mig, men jag sitter fortfarande kvar med två känslor: sorg och tacksamhet.

Självmordsbrev skriven av Malin Berghagen

Malin Berghagen utvecklar och säger att hon och läkarna kom fram till att det var det bästa tillvägagångssättet. Penicillin eller operation? Det var ett nära samtal, men penicillin vann. Maligniteten kan ha gått oupptäckt om hon inte hade bestämt sig för att behandla sin inflammerade näthinna med penicillin.

Malin Berghagen Sjuk
Malin Berghagen Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *