Linnea Henriksson Vikt
Linnea Henriksson Vikt

Linnea Henriksson Vikt – Linnea Henriksson visar upp sin mage efter en måltid i “Hyllad magbild.” Modal Metro METRO PODIUM Artisten Linnea Henriksson lade upp en bild på sin mage efter förlossningen två månader efter födseln av hennes barn. “Hej, damer i alla former och storlekar!” hon skriver. Linnea Henriksson avslöjade sin magi på Instagram ungefär två månader efter sin skilsmässa.

På bilden kan du urskilja borsten i hennes sinne, som hon föredrar att kalla “eld.” Det är ålderdom jag tänker på. Vi kallar den här platsen hem, och oavsett hur min kropp blir kommer jag alltid att ha mina minnen för att påminna mig om vad det var min kropp gjorde, hur kraftfull den var och hur jag borde känna mig själv, skriver Linnea.

För att göra saken värre har vi tröttnat på att se photoshoppade bilder på kändisar på våra sociala medier, så när någon lägger upp ett vanligt foto på en trollkarl blir det desto mer uppfriskande. Linneas följare tycker att det är det minst talade som fyller kommentarsfältet med en skatabild.

Här är bara några exempel på de många positiva och positiva kommentarer som fyller kommentarsektionen. – Kära du! Det är jättebra att du visar hur en kropp förändras och vilka underbara ljud och tankar den kan producera. Du är en inspiration, tack. – Sonen avgudar tigrar, därför har vi alltid kallat hans lemmar som “tigraränder.”

Han tycker att de är väldigt coola. – Fantastisk, underbar kropp!!! Du kommer att vara så tacksam för vad den kan göra. – Mitt personliga namn för dem är “Caring Hands.” Det här är det bästa någon någonsin har ägt, och jag kommer aldrig att glömma det! Och jag är väldigt stolt! Tack för att du är så öppen, Linnéa.

Vilken härlig, stark och modig sak du gör med den här bilden. Tack för att du är så öppen och ärlig. Artisten får en flod av stöd och kärlek när den virala bilden blir viral på sociala medier. Linnea Henriksson, endast klädd i sina underkläder, visar stolt upp blåmärkena hon kallar “ålderns märken” på sin kropp.

Hej kära damer i alla former och storlekar”, skriver hon på Instagram. I april hälsade 32-åriga konstnären Linnea Henriksson sitt första barn välkomna. Det blev ett skämt när hon textade en bild på BB:s med ordet “bebislyckan” på Instagram. Jag ska bara säga att jag och mina killar, stora som små, gör det bra.Linnea har precis släppt ännu en slående bild.

Byxor och en topp avslöjar hennes kropp när hon kallar sina bristningar från graviditeten “äldre”. Det du ser i mina tankar är tid. Vi kallar det här stället hem, och oavsett hur Linneas kropp kan se ut i framtiden kommer hon alltid att ha sina Instagram-inlägg att läsa och läsa om för att påminna henne om vad hennes kropp har åstadkommit, hur kraftfull den har varit och hur hon mår.

Kommentarer är öppna nedan.

Emojis rullade precis in i kommentarsfältet. Oscar Zia, en 22-årig artist, har kommenterat den flerhövdade bilden. Efter hans kommentar strömmade det in en flod av positiva svar från Linneas följare och supportrar. Du är så grym, dude. Jag är en tigermamma, och mina barn vet det. Tigrarnas revir är precis här hemma. Det var ett fantastiskt ord, “eld”, som en författare uttryckte det.

Du gav mig mod, och nu ser jag världen för vad den är, snarare än för vad jag trodde att den borde vara, skriver en annan. Jag var bara tvungen att flina åt detta! En verkligt överväldigande, värmande och renande välling! Tack för att du är så underbar, Linnéa; för att du delar dina djupa tankar och ger ditt hjärta. Tack för att du påminner oss om hur fantastisk en mammakropp är även efter förlossningen. Eld! Den där lnar jag. Tack och puss”, tillade en annan författare.

vill inte ha feedback på hur stark hon är

Linnea Henriksson blottar sig ytterligare på sin blogg. Hon avslöjar att hon är trött på att höra kommentarer om sin vikt och att en korrekt kalibrerad viktminskningsvåg skulle vara en onödig komplikation. Folk säger saker som “men du har ju gtt ner jääättemycket” som om det vore en komplicerad sak. Jag köper bara inte det. Jag har aldrig blivit lurad. Och den här gången när jag inser att det handlar om hur jag ser ut efter graviditet och förlossning måste jag erkänna att det känns lite dumt och gör mig lite ledsen.

Linnea Henriksson Vikt

Det tog lång tid för min kropp att se normal ut igen efter det. Nu går folk bara på som vanligt utan att någon märker vad Linnea Henriksson kallar hennes “underväldigande” kropp och hur “stark” den är och hur “mäktig” den får henne att känna. Jag vet, min kropp vet, men världen bara fortsätter snurra och alla antar att jag är likadan som jag var förut, eller åtminstone så vill de framställa mig. Inget behov av att få mig att känna mig ännu mindre när du gör det.”

Musikkarriär

Henriksson bildade tillsammans med andra musiker från sin klass på Skurups folkhögskola bandet Prylf 2007. Prylf släppte sin debutalbumet Kind of Green 2010, som därefter utsågs till årets näst bästa album av Orkesterjournalen. Henriksson tävlade i säsongen 2010 av Idol och slutade på fjärde plats.

“Väldigt kär/Obegripligt ensam” släpptes 2011 och var hennes första solosingel, skriven tillsammans med Orup. Henriksson och Orup skrev också delar av debutalbumet Till my älskade och älskare, som släpptes den 30 maj 2012. Linnea Henriksson startade sin sommarturné i Sverige 2012 och fortsatte sedan i resten av landet under hösten.

Genom att ta emot flest röster från publiken på P3:s årliga gala P3 Guld den 19 januari 2013 utsågs Henriksson till årets bästa artist. Sommaren 2013 följde Linnea Henriksson med sitt band på turné till stöd för Gyllene Tider, som gav sig ut på en massiv Sverigeturné. Hennes andra solosatsning, 2014 års Du söker brk, jag kräver dans, följdes av en lång sommar- och höstturné.

Kaah och Lilli Namo är andra bidragsgivare till albumet. Fem olika artisters tolkningar av hennes låt “Cecilia” ingick i albumets reklamkampanj innan det blev allmänt känt att låten skrevs av Henriksson. Petra Marklund, John de Sohn, The Royal Concept, Marlene och Invader Ace var artisterna som presenterades.

Kampanjen belönades med “Bästa digitala aktivitet” vid 2015 års In-House Gala och nominerades till “Bästa digitala marknadsföringskampanj för artister” vid 2014 års International Music Ally Digital Music Awards. Linnea Henriksson släppte sitt tredje studioalbum den 24 november 2017. Albumet nominerades till både “Årets artist” och “Årets popalbum” vid Grammisgalan 2018, och det innehåller singlarna “Säga mig”, “Sms” och “White”.

Utöver sina soloutsläpp har Linnea Henriksson samarbetat med andra musiker. Hon bidrog till låten “Hope there’s someone” av Antony and the Johnsons, som dök upp på Aviciis album True (2013). Petra Marklund har Linnea Henriksson med på låten “Kidz” från hennes album Ensam inte stark från 2015.

Låten “Se p mig nu”, som innehåller Linnea Henriksson och finns på Petters album Skeppsholmen 2016, har streamats mer än 24 miljoner gånger på Spotify när detta skrivs. Linnea Henriksson medverkar också i Gyllene Tiders officiella VM-låt för 2018 FIFA Women’s World Cup, “Bäst när det gäller.”

Ursprungligen planerad att kommentera för SVT vid semifinalen i Eurovision Song Contest 2022, sa Linnea Henriksson den 10 maj att hon hade testat positivt för covid-19. Semifinalen i Turin skulle kommenteras av Hennes medkommentator Edward af Sillén ensam och finalen i Stockholm skulle kommenteras av Sillén och Henriksson från en SVT-studio.

Vintern 2018 medverkade Henriksson som scenartist i den trettonde säsongen av TV4:s S mycket bättre. Charlotte Perellis “Hero” bearbetades av honom, och hans version debuterade på Svensktoppen den 25 november 2018. Även hennes översättning av “Den stora dagen” debuterade på Svensktoppen den 3 februari 2019.

Podcaster och radiosändningar

Under somrarna 2014 och 2015 var hon showrunner för Sveriges radioprogram Hall P3. 2014 ledde Henriksson Musikhjälpenprogrammet tillsammans med Petter Askergren och Kodjo Akolor och 2015 återvände han till programmet tillsammans med Gina Dirawi och Kodjo Akolor. 2017 återvände hon till Musikhjälpen, men denna gång som resandekorrespondent. Linnea Henriksson är värd för podden “Equalizer”, där hon och medprogramledaren Evyn Redar intervjuar några av Sveriges mest hyllade kompositörer och artister. Det har varit tre säsonger av Equalizer.

Linnea Henriksson Vikt
Linnea Henriksson Vikt

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *