Lasse Berghagen Svärdsjö
Lasse Berghagen Svärdsjö

Lasse Berghagen Svärdsjö – Lasse Berghagen har beslutat att sälja familjegården han har arbetat med de senaste 73 åren. Den tidigare programchefen går vidare med sitt liv och har sålt huset som han och hans fru bodde i medan han gick på universitetet i Svärdsjö. Det är en stor sensation totalt sett. Lasse Berghagen säger att det är dags att starta ett nytt kapitel.

Enligt DT säljer 73-åriga Lasse Berghagen sitt hem i Svärdsjö. Lasse Berghagens föräldrar köpte Släktgrd när han var barn och han växte upp där. Under de senaste sjuttiotre åren har han kallat den platsen hem. Men musiker, kodare och författare har gått vidare. Vi hade lite problem med att sälja det och kan nu fortsätta med våra liv.

Idén att sälja sitt hem möts med en rungande “Nöpe” från Lasse Berghagen. I stället för att göra gården till sin permanenta bostad har Lasse och Eva Berghagen använt den som en tillfällig bostad under hela läsåret. Trots det har det gjorts en del arbete till huset, som Berghagen nu vänder sig till de nya ägarna.

Det har aldrig varit en avgörande del av någonting. Platsen blir trångt på sommaren. Trädgården sker av oss. Vi har hittat fred, och ingen verkar intresserad av att förfölja oss längre. Vinsten från försäljningen kommer att vara vår att spendera som vi ser lämpligt. Konstant ansträngning och problemlösning krävs. Det är en stor sensation totalt sett. Vi stänger detta kapitel och börjar ett nytt, säger han.

Är det svårt att skilja sig från artiklar som är förknippade med deras yngre jag?

Jag fick en gång råd från den berömda svenska filosofen Magnus Härrenstam: “Förörska dig inte i det materiella Utan Lev Livet.” Det är en lättnad och ett smart beslut som vi fattade. Det är underbart att en ny familj har gått med på att vara ansvarig för vår vård.

Enligt den tidigare ledaren för programmet “Allsong at Skansen” är de nya ägarna en familj med band till trädgården, och detta gör honom väldigt lycklig. Absolut, detta gör oss mycket glada. Vi har bosatt oss med en underbar familj som bara serverar ekologiska, hemvuxna priser. Både han och hans fru är glada över det val de gjorde.

Lasse Berghagen och Torbjorn Hustruns taktik

Lasse och Eva Berghagen planerar inga framtida förvärv. De kommer att gå i skolan någon annanstans. Jag känner bara inte för att utvidga det alls. Att spendera en vecka i Europa på pension är att föredra. Jag är engagerad i mitt arbete här. Konstnären reflekterar över hur tillfredsställande det är att packa upp lösa ändar.

När Lasse Bergahagen avgick sin värdposition på SVT: s “AllsNG P Skansen”, tog han ett beprövat format med honom. När Berghagen lämnade SVT började han skriva romaner och noveller, varav en “Flakmopedisten” ligger i en trädgård nära Svärdsjö och publicerades 2012.

En SvärdsjöBorna kommenterade om Lasse Berghagen, “Han var fantastisk.”

Lasse Berghagen tillbringade flera somrar som barn på Svärdsjö, Dalarna, och blev senare en framstående medlem av stadens Stugägare -samhälle. Efter hans bortgång tänker SvärdsjöBorna fortfarande förtjust på honom. Svärdsjö bosatt John Boberg påminner om, “Jag minns honom från länge innan han blev berömd; han lagade Häst och Sopor på en av originalet här i staden; han var en trevlig prick.”

Förfäderna till Lasse Berghagens far var ursprungligen från SvärdsjöbyGden. 1939 köpte hans föräldrar FJärsmansgrden, och Lasse och hans fru Eva gjorde det senare till sitt hem. Han har citerats för att säga, “Jag har Stockholm i mitt hjärta, men min själ är i Svärdsjö.” När han diskuterar sina känslor för området. Barnen jag tog hit kommer att vara i mitt hjärta för alltid.

Det var en dröm, de oändliga nätter i helvetet.

Under hela året har han många ögäster från Svärdsjö. Han var upptagen när, bland annat, middagsbranden i öst brände och hotade att kollapsa. Tusentals av hans följare flockade till Gammelgrden för att höra honom uppträda på sina berömda all-sångkvällar.

Staden kan vara tyst på torsdagen när Lasse Berghagen lämnar, men diskussionen är allt annat än. Ulla Andersson från Svärdsjö påpekade: “Han var underbar, och vi minns honom med förkärlek.” “Tungt”: Kalle Moraeus, en vän och kollega av Lasse Berghagens, uttrycker sin sorg över Berghagens bortgång.

Lasse Berghagen, en konstnär, har dött efter en lång sjukdom, har hans familj bekräftat till TT News. Lasse Berghagen tillbringade flera somrar som ungdom på Svärdsjö, en liten stad inte långt från Falun; Under 2018 återvände han till staden och tog över Släktgrd som tidigare hade fungerat som en semesterboende.

Kalle Moraeus, en musiker -kompis från Orsa, förlorade nyligen en nära kompis. Vår journalistik är baserad på ett engagemang för rättvisa och opartiskhet. Svensk radio är andra för ingen i oro för stat, kyrka, handel, allmänhet och privat. Berättelser som talades om Lasse Berghagen som barn inkluderade frasen, “Han har menat så mycket till Svärdsjö.”

Lasse Berghagen Svärdsjö

På vägen tillbaka till sitt hus ifrågasattes Leif Källman om sin saknade barndomsvän Lasse Berghagen. Mycket eländig frukt. I Svärdsjö har han lämnat ett outplånligt märke. Leif Källman hävdar att Lasse Berghagens arbete har haft en betydande inverkan på Svärdsjö.

Svärdsjö är där mitt årliga sommarfest hålls varje år. Sommaren kan förstöras av dåligt väder, men Skansen -chef Lasse Berghagen är oskakbar oavsett säsong. Den mycket populära sångaren har återigen förvånat publiken med en konsert perfekt för sommarmånaderna. Men han är mer avancerad än de avlägsna galaxerna när det gäller själviskhet och lojalitet.

Det är sant att svenskar inte säger “tack” så mycket som de en gång gjorde. Den älskvärda showmästaren för Sollidenscen växte poetiskt om hur bra det kändes att vara en del av något så betydelsefullt. Sommaren kan förstöras av dåligt väder, men Skansen -chef Lasse Berghagen är oskakbar oavsett säsong. Den mycket populära sångaren har återigen förvånat publiken med en konsert perfekt för sommarmånaderna.

Men han är mer avancerad än de avlägsna galaxerna när det gäller själviskhet och lojalitet. Ordet “tacksägelse”, när den väl har använts, har till stor del övergivits. Den älskvärda showmästaren för Sollidenscen växte poetiskt om hur bra det kändes att vara en del av något så betydelsefullt.

Även om du rabatterar hans användning av Slang, kan Lasse Berghagens svalhet inte förnekas. Han använder fritt slang som skulle landa honom i “hipster Kretsar” av alla fel skäl. lugn; tacksamhet; introspektion. Karln hävdar allvarligt att han är omedveten om begreppet stöd eftersom gungflyet inte finns på sitt eget kort.

Utbredd beröm?

Den äkta fårstången är inte mitt att göra anspråk på. Naturligtvis lärde jag mig detta av dina egna journalister och kritiker. Det verkar inte ha varit mycket av en förändring i rutinerna för min dagliga existens. Å andra sidan har jag bär mig själv som en man de senaste dagarna. Som ett resultat kommer presenterna troligen att vara dyster. Inte ens i mina vildaste drömmar trodde jag att jag skulle vara här och skriva om “Ragatan P Baggensgatan”, men här är jag.

Har du en bättre känsla av vem du är nu?

Det är verkligen en giltig synvinkel. Man kan säga det; – Ja, Det Kan man Säga. Kanske tog jag upp denna filosofi från min pappa, som hade en liknande epifan om att prioritera familjen före karriären. Han var så desperat att han arbetade direkt.

Du har trasslat, säger du?

Jag tror att jag har en djupare uppskattning för livet än han gör.

Men bortsett från vad vi har gjort och vad vi kommer att göra, vad är livet?

För att upprätta ett fast fot. När en konstnär eller hantverkare är säker på sig själva kan de se sitt arbete från flera vinklar. Enligt min mening är Anarchy inte grunden för kreativt arbete.

Vad ger dig förtroendet att le till varje man du träffar?

Det är ingen överraskning; Min far delade samma drag. Han började oroa sig för män. Jag uppskattar att han gjorde sig tillgänglig för folket då.

Du deltar också, ja?

Vill du göra så uppstår naturligt i mig. Jag är inte heller någon smygare än killen bredvid. Med tanke på hur lätt du kan con -människor, skaka hand och gnälla, borde du verkligen ha bedrivit en karriär inom politik. Tjaa (Skratt), men jag tvivlar på att jag kunde göra det genom det eftersom jag saknar samvete som politiker är skyldiga till Dagtinga.

Jag vill eliminera de saker som tar mig ner och koncentrera mig på de goda tiderna istället. Jag skrev en låt som heter “Min Väska över Packad” för ett kommande album; Det handlar om en gammal man som tillbringar sina dagar på att skriva vid sitt skrivbord i ett försök att förlänga sitt liv.

Hur organiserar du och håller ditt liv i ordning?

I Eva, min fru, har jag en härlig hål. Jag kunde inte ha bett om en bättre bollplank än henne. Perfekt; Varken Longbänkar eller Jordnära krävs. Du och kvinnan du känner älskar en annan har en lång konversation om ingenting efter att ha sett ett spel som fick dig att känna dig lite orolig.

Är detta den pressande frågan? Planerar du att vara säljaren på Skansen som säljer SKT, Rökelsen, Myrran och Allsngen igen nästa år?

Vi får se; Jag säger hela tiden det, men det har gått sju år nu. Men nu när du har nämnt ett kraftfullare programmeringshuvud, … det är just hur jag känner mig. Skansen förutsägs vara i utmärkt form, kanske ännu bättre än den här gången förra året. Där, på misshandlad väg, är där du hittar den.

Svårare tider framåt …

Augusti månad är när jag känner mig den mest utmattade. För att toppa det hela försäkrar de mig att “du kommer att ha det bra med nästa sommar också”, vilket får mig att känna att min semester i år var ett slöseri. Och jag vill uttrycka tacksamhet uppriktigt, inte för att det är en formalitet jag måste tvinga mig själv att observera.

Lasse Berghagen Svärdsjö
Lasse Berghagen Svärdsjö

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *