Lasse Berghagen Död
Lasse Berghagen Död

Lasse Berghagen Död – Mix Enligt Megapol tog Lasse Berghagen sitt liv. Efter att ha genomgått en hjärtoperation berättade Aftonbladet i går att Lasse Berghagen just nu ligger i koma. Men dagen efter rapporterade många framstående svenska radiostationer hans död som ett självmord.

Anna Chrona, kommunikationschef på Bauer Media, kallade evenemanget “fruktigt” på grund av dess oväntade karaktär. På måndagsmorgonen rapporterade alla Bauer Medias radiostationer om den populära artisten Lasse Berghagens död. Några exempel på dessa kanaler är NRJ, Rockklassiker och Mix Megapol.

En TV4-nyhetssändning har tydligen precis sänts. Bauer Medias kommunikationschef Anna Chrona sa att det häpnadsväckande nog låter som att det yttrats på radiostationen. Mellan 8 och 9 började en demensshow på Channel 8 enligt uppgift sändas, enligt Anna Chrona. Bauer Media undersöker detta för att säkerställa att det inte händer igen.

Anna Chrona hävdar att deras slut är det som skickar nyhetsflödet till Tv4. Nyhetschefen på TV4, Fredrick Malmberg, sa att det upptäcktes innan radiosändningarna började, men “nyheten” fortsatte som vanligt. Nyhetsuppläsaren kommer att ägna de kommande 20 minuterna före programmet åt att rätta till ett misstag som han upptäckte i sitt manus. Det tycker vi är riktigt nedslående.

Även om Fredrick Malmberg erkänner att han inte är insatt i Bauer Medias inre verksamhet, anser han att företaget måste stoppa sin verksamhet tills vidare. Efter en mer omfattande hjärtoperation rapporterade Aftonbladet att Lasse Berghagen var sängliggande.

Detta har gjort en svår och turbulent vecka för alla. Enligt Aftonbladet har Malin Berghagens pappa varit inlagd och sövd sedan i torsdags. Hans muskler och organ fick äntligen lite stillestånd. Följande kommer att tillkännages på Mix Megapols nyhetsprogram exakt 10:00: En analys av en tidigare sändning. Lasse Berghagen ligger kvar i sängen efter hjärtoperation.

Vänligen upprätta rapporter

Malin Berghagen, Lasses syster, kommenterade Lasses Instagram-inlägg på lördagseftermiddagen och nämnde radiotystnaden. Det är inte hennes ansvar att lugna en orolig medarbetare, skriver hon; dessutom har hon och hennes nära och kära nog på sina egna tallrikar. Journalistiskt skrivande som är tillgängligt för den allmänna läsaren utan att göra avkall på djup i analys eller sammanhang.

Hon avslutar med att uttrycka “all vänlighet och förlåtelse till dem som fick kanalen att byta om.” Ni pappas fans där ute, slå till er själva. Lasse Berghagen hade enligt radion tagit sitt liv. Lasse Berghagen blev hjärtopererad och höll på att återhämta sig hemma, enligt en artikel i Aftonbladet på fredagen. Nästa dag meddelade flera nationellt syndikerade radioprogram att hans död hade bedömts som ett självmord.

Ett uttalande om folksångaren Lasse Berghagens alltför tidiga bortgång sändes på alla Bauer Medias radiokanaler på fredagsmorgonen. Dessa inkluderade Mix Megapol, NRJ och Rockklassiker. Det verkar som att en nyhetssändning från TV4 visades. Anna Chrona, som övervakar kommunikationen för Bauer Media, radions moderföretag, sa till Aftonbladet: “Det är fruktigt att det hände, men det är sant att det har sagts.”

Demenspatient skrevs ut mellan klockan 8 och 9, vilket framgår av klockans inbrottslarm. Bauer Media kommer snart att genomgå tester för att förhindra sådana misstag i framtiden. TV4:s nyhetschef Fredrick Malmberg sa att brottet upptäcktes innan radiosändningarna, men de kunde inte stoppa “nyheterna” i tid.

Nyhetsuppläsaren kommer att märka hans stavfel tjugo minuter före sändningstid och besluta sig för att tillfälligt stoppa sändningen. Det tycker vi är riktigt nedslående. Lasse Berghagens sjukdomshistoria omfattade både mindre och större nedsovd. Berättelsen rapporterades av Aftonbladet. Malin Berghagen, hans mamma, uppgav att han har varit sövd sedan i torsdags för att ge kroppen tid att läka efter att komplikationer förvärrat hans redan ömtåliga tillstånd.

Vid 22-tiden förtydligade Mix Megapols nyhetsprogram tidigare rapporter om att Lasse Berghagen avlidit efter hjärtoperation. Malin Berghagen, Lasses syster, gick in på Instagram på fredagseftermiddagen för att dela med sig av sina tankar om vad som hänt. Hon önskade att media skulle sluta rapportera om det och uppmuntrade människor att vara snälla, friska och förstående.

Hon avslutar sitt inträde med att önska “all vänlighet och tolerans till de som står i kanalens centrum”. Ni pappas fans där ute, slå till er själva. Folkmusikern Lasse Berghagen är vid kritisk hälsa efter hjärtkirurgiska komplikationer. Enligt aktuell information i Aftonbladet har hans hälsa försämrats avsevärt och han har legat nedsövd en tid.

På torsdagen gav dock radiostationerna Bauer Media beskedet om Lasse Berghagens död för lyssnare med hjälp av morsekod. En förbryllande fråga utan ett enkelt svar. Mix Megapol, NRJ och Rockklassiker var bara några av radiostationerna som sände det falska dödsbeskedet.

Bauer Media har erkänt fel och gett en förklaring till varför man får felaktiga nyhetstelegram från TV4. Även om Bauer Media var medveten om problemet innan meddelandet sändes, var de maktlösa att stoppa det på grund av systemets helt automatiserade karaktär. Den demenssjuke sov dock in betydligt senare än normalt den dagen.

Kommunikationschef Anna Chrona beskriver hur rykten om dödsfallen spreds över många stora svenska radiostationer. Hon sa till Aftonbladet, “Det är fruktigt att det hände, men det verkar som om det är påstått.” Fredrick Malmberg, nyhetschef på TV4 och Bauers nyhetsflödeskälla, förklarar felet i en intervju med Aftonbladet.

Nyhetsuppläsaren kommer att ägna de kommande 20 minuterna före programmet åt att rätta till ett misstag som han upptäckte i sitt manus. Det tycker vi är riktigt nedslående. På småtimmarna meddelade radiostationer som ägs av Bauer Media att Lasse Berghagen, som nu ligger på sjukhuset, hade avvikit.

Lasse Berghagen Död

Malin Berghagen har på Instagram uppgett att hon inte har några planer på att “chilla” med pressen. Swedish Translation: “Jag och familjen är fullt upp med att bejaka kärlek, livet, hälsa och omtänksamhet.” Detta indikerar att alla familjemedlemmar är ivriga att dela sin glädje, vitalitet, vänlighet och kärlek med världen.

Bauer Medias nyhetssändningar på torsdagsmorgonen var de första som sände den falska informationen. Inkluderade var stationer som Mix Megapol och NRJ. Självmordet på Lasse Berghagen rapporterades först i 08:00-programmet, enligt Anna Chrona, pressekreterare för Bauer Media.

Enligt hennes berättelse meddelade en media en dom klockan 9.00. Ett val gjordes klockan tolv på morgonen. Som en första order måste jag skicka vidare en anklagelse från ett tidigare meddelande. Lasse Berghagen ligger kvar i sängen efter hjärtoperation. Bauer Network-kanalernas nyhetssändningar, som TV4 producerade, sändes live vid 8-tiden och gick nonstop. Anna Chrona sa att de kommer att fortsätta undersöka tekniska möjligheter för att göra en ansvarsfull utveckling tills vidare.

Säsong 4, avsnitt 4: We Tryed to Stop Here

TV4 Nyheternas nyhetschef Fredrick Malmberg har kritiserat trådbyrån för att ha rapporterat falsk information. Han kommer att känna igen sitt misstag tjugo minuter innan klockan åtta sänds och försöka nå någon på Bauer Media. Deras system är så helautomatiserat att det är omöjligt att göra några ändringar.

Det verkar verkligen bli en hel del. Jag är övertygad om att våra TV4-vanor fungerar även nu. Det är uppenbart att den här personen har gjort fel, och att om de inte slutar vara oärliga omedelbart kommer de att möta allvarliga återverkningar under de återstående 20 minuterna innan de skickar. Alla reportrar förstår att på fältet är snedsteg oundvikliga.

Men om du inte skickar det via e-post eller e-post kan du alltid göra en ändring. Detta är dock inte längre korrekt. TV4 och Bauer Media har lovat att samarbeta kring en undersökning. Detta sätter pricken över i:et till systemet och ger det karaktär. Detta har inte varit ett problem för oss alls när vi lyssnat på radio på väldigt länge. Även om detta saknar motstycke, minskar det inte tragedin som har inträffat.

Bergen heter avdelningen.

Lasse Berghagen, 78 år, har varit inlagd på sjukhus de senaste tre veckorna. Efter svårigheter efter hjärtoperation har artisten legat i koma den senaste veckan, uppgav hans läkare Malin Berghagen i fredags. Detta har gjort en svår och turbulent vecka för alla. På torsdagen berättade hon för Aftonbladet att läkare inducerat koma för hennes sjuka pappa.

Hon skrev på Instagram på en fredagseftermiddag att hon inte är skyldig att “ljusa upp” media.

De högre upp kommer att se till det. Jag och mina nära och kära har varit upptagna med att fira livets välsignelser, hälsa och välvilja. INTE tungrodd eller överdrivet fokuserad på aktuella händelser. Det finns inget mer vi kan tänka på att göra i den här riktningen. Skickar mitt bästa till alla på kanalen, oavsett vilken bakgrund de kan ha. Ni pappas fans där ute, slå till er själva.

Anställningsmöjligheter i rätt tid

under 19 års ålder sågs Berghagen av skivproducenten Curt Pettersson på grammofonbolaget Karusell under en NTO-festival i Enköping. 1965 släppte han Skiva, hans debutalbum. 1969 gjorde han sin debut på de svenska listorna med “Gunga Gunga”, som skulle fortsätta att bli hans kännetecken.

Många låtar, inklusive “A Simple Song About Freedom”, “Halliing in the Woods” och “Du Who Wanders Through Life”, förväntades bli radiofavoriter i Sverige under det kommande året. Låtar som “Hej clown” och “Sagan om lilla Sofie” komponerades av honom tillsammans med Benny Andersson i slutet av 1960-talet.

Text, sång och dans

Han är känd för sin tangocharmör Flirtige komedi. Knut var en fansfavorit i Folkans Kar de Mumma-revyn 1968 till 1974. Sängkammarfars (1979) och Spanska flugan (1981) hade Berghagen som skridskoåkare, och Vasan var särskilt imponerad av honom. Hans första krogshow, Breda leenden, blev en stor succé när han presenterade den 1974, först på Berns och sedan på Kronprinsen i Malmö.

1985 debuterade han på Chinateaters med sin originalmusikal Världens galenskap. Tillsammans med Magnus Härenstam och Sissela Kyle regisserade han Chinarevyn på Chinateatern 2003. I “Firmafesten” (1972) spelade han karateinstruktör; i “Hajen” (1978) var han aktuarie; och i “Bert: The Last School” (1995) var han en känslosam universitetspresident.

Sommarkrysset med Lasse Berghagen i juni 2009.

På 1980-talet frontade han bandet Föreningen Artister Mot Narkotika (FAMN), som uppträdde runt om i världen. Berghagen har haft en framgångsrik karriär i både Sverige och Tyskland, mycket tack vare sina framträdanden på ett flertal LP-skivor och betydande tv-program. Han har spelat snooker i Boarp och krogshowat med Hasse Andersson på Hasses lada i Helsingborg.

1993 släppte han en samling citat med titeln “I mina blommiga sandaler.” Den svenska psaltaren har en engelsk översättning av “D knäpper jag mina händer”, en av landets mest kända texter. Vintern 2010 gästspelade Berghagen i det första avsnittet av TV4:s Så mycket bättre.

Lasse Berghagen Död
Lasse Berghagen Död

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *