Kerstin Ljungström Mamma
Kerstin Ljungström Mamma

Kerstin Ljungström Mamma – Kerstin K. Ljungströms föräldrar (föräldrar) hade en avgörande roll i deras dotters tidiga exponering för och behärskning av ett brett utbud av musikinstrument. Kerstin Ljungström, nu 25 år gammal, är en väletablerad låtskrivare, producent och liveartist som studerat på Rytmus och Musikmakarna.

Hon lärde sig repen av sådana som Magnus Lidehäll, Vincent Pontare och Salem Al Fakir, för att nämna några av branschens bästa producenter. Vid tjugo års ålder blev hon heltidsmedlem i gruppen, arbetade och bodde med dem i studion samtidigt som hon behärskade konsten att ljudteknik.

Jag presenterar dig för Kerstin Ljungströms föräldrar på hennes begäran. Kerstin Ljungströms föräldrar hade en enorm inverkan på dotterns uppväxt och musikaliska karriär. Även om informationen om hennes föräldrar är få, är det troligt att hennes mamma spelade en viktig roll i att forma hennes tidiga musikaliska utveckling.

Kerstin växte upp i Hälsingland, Sverige, omgiven av musik eftersom hennes mamma spelade i den välrenommerade Bo Kasper Orchestra. Kerstins gestaltande upplevelser i föreställningssalar och professionella musikers dagliga rutiner präglade säkert hennes syn och syn på livet.

För föräldrar, Kerstin Ljungström

Kerstin Ljungströms mamma var en stor influens i hennes beslut att göra en karriär inom musiken. Bilder hämtade från Instagram. Hennes mammas bakgrund inom showbranschen påverkade kanske hennes dotter att göra en karriär inom musiken. Kerstin måste vara ganska driven av att ha ryckt upp sitt liv på Hälsinglands landsbygd för att söka en karriär inom musikbranschen.

Att lära sig gitarr under sin mammas ledning och att uppträda på sin mammas restauranger med bandet “tit som tät” var formgivande upplevelser för hennes karriär som musiker. Media har ägnat lite uppmärksamhet åt hennes far eller andra familjemedlemmar, och hon har hållit många aspekter av sitt liv privat.

En introduktion till Kerstin Ljungströms familj

Svenska sångerskan Kerstin Ljungström har varit notoriskt diskret om sitt familjeliv. Mycket lite är känt om Ljungströms familj utöver vad som har avslöjats om hennes mamma och det inflytande hon haft på hennes tidiga exponering för musik. Ljungströms omfattande karriär vittnar om hennes spännvidd som artist.

För föräldrar, Kerstin Ljungström

Det råder mycket hemlighetsmakeri kring Kerstin Ljungströms familj och hennes privatliv. Visas på Aftonbladets bild. Kerstins mamma var medlem i Bo Kasperorkestern, därför blev hon redan från tidig ålder utsatt för en mängd olika musikstilar. Dessa stilar varierar från pop och soul till dans och rock.

Hon flydde tidigt från sin landsbygdsuppväxt för att följa sina musikaliska drömmar, och idag är hon en framgångsrik låtskrivare, medlem i flera musikaliska grupper och en kommande soloartist. För att fullfölja sin långvariga passion för musik och förverkliga sin vision om att utveckla sin egen distinkta konstnärliga röst släppte hon sin första singel, “Ex”, och började därmed sin solokarriär.

Kerstins djärvhet som musiker speglas i hennes vilja att göra en solokarriär. Hennes musik visar hennes beslutsamhet att satsa på en solistarriär, med influenser från hennes mammas rockbakgrund såväl som hennes egna eklektiska preferenser inom musik. Ramljuset herrgård tillhör numera Kerstin Ljungström.

Från fullständig dunkel till galaxens avlägsna delar. Kerstin Ljungströms debutstudioalbum släpps under andra halvan av 2022. Efter att ha tillbringat så mycket tid gömd i skuggorna, tror hon inte att det är en bra idé att plötsligt kliva ut i ljuset. Jag saknar inte min Hässelbysäng, men jag saknar att ha sex med dig. Jag älskar dig inte, men jag kan inte låta bli att tänka på hur mycket bättre du är än mitt ex. Både den efterföljande singeln “Lägenheten” och EP:n “7856” delade en liknande trist ton.

Kerstin Ljungström har förgrenat sig på egen hand efter att ha skrivit låtar och producerat album för artister som Agnes, Oscar Zia, Seinabo Sey och Daniela Rathana. Hon känner att du är naiv för att äntligen avslöja din länge bevarade hemlighet. Kerstin Ljungström vann Grammis för bästa kompositör.

“Sinnessjukt”

2009 har fått smeknamnet “HELT sinnessjukt” av den svenska författaren Kerstin Ljungström. En Grammis för bästa kompositör fick hon för hennes arbete på Agnes CD “Magic still exists” och hon har turnerat med Victor Leksell och Vargas & Lagola sedan debuten.

Mina vildaste förhoppningar förverkligades på ett enda år, och jag är oerhört tacksam. Överraskande nog blev jag aldrig överväldigad av ansvaret att leda hela operationen. Hon “höll sig nära” dem och “höll sig nära dem” i varje argument, men det fanns aldrig någon friktion mellan de två.

Kerstin Ljungström Mamma

Både fans och kritiker avgudade Kerstin Ljungströms unika varumärke av svensk pop. Hon sa: “Det här är vad jag gör för mig själv och för att jag tycker det är roligt, men det är inte allt jag sysslar med.” Hon är inte i det för utmärkelserna; hon bara tycker om att skriva. Det spelar ingen roll för mig om folk “gillar” min musik eller inte. Men hur är det med rikedomen du samlat på dig i år? Frågor från TT.

Ja! För att uttrycka det enkelt, jag kommer att bli överlycklig. Även om de bara tänkte på mig ibland, skulle bara komma ihåg mig göra min dag. Det påminner mig om en idiot, på ett sätt. Som t ex “Jaha, du blev sugen på den här salladen, eller den här salladen gav dig tröst?” Allvarligt talat, det får mig att bli förbannad.

Popbakgrund

Hon har framfört den svenska megahiten “7856” sedan hon var liten. Hon hörde sin mamma uppträda med Bo Kaspers Orkester ofta under uppväxten i Hälsingland. Kanske är det inspirationen till Ljungströms rockinfluerade soloverk. Min mamma tillät aldrig någon heavy metal-musik i huset, därför hörde jag aldrig Iron Maiden eller något av de andra banden.

Bland de svenska sonic soul-pionjärerna vars arbete jag nyligen har kommit att uppskatta är Oskar Linnros, Veronica Maggio och Jonathan Johansson. I ett nötskal, jag accelererar de avsnitt av min låt som jag gillar särskilt. Hon säger att varje genre som har en minnesvärd melodi och smidigt pianoackompanjemang duger.

Det saknas ett namn på den långa listan över producenter och kompositörer som har arbetat med Kerstin Ljungström genom åren. Mitt drömjobb skulle vara att arbeta tillsammans med en känd person som Sam Smith i framtiden. Vi dagdrömde om att göra det. Du vet aldrig vem du kommer att sluta arbeta med, men jag har funderat på att samarbeta med manliga sångare som faktiskt får dig att känna något. Kanske finns det någon där ute som jag inte har träffat ännu.

Lyckträff

Som en illustration av den här typen av samarbete nämner hon Shy Martins kommande album. Eftersom jag hade en uppfattning om genren hon utforskade musikaliskt, samarbetade jag med en svacka. Den duon blommade dock ut till en av mina favoriter genom tiderna, så jag håller tummarna för ett upprepande framträdande.

När får vi veta vad som händer med Kerstin Ljungström?

Jag skulle vilja spela klart ett helt album i år. Det finns många fantastiska människor som jag skulle kunna sätta mig ner och planera med i denna sekund. Kerstin Ljungström är en kompositör som har arbetat bakom kulisserna en tid. Nyligen släppte hon sin debutsolosingel, som heter “Ex”. Vi intervjuade henne för att ta reda på mer om hennes bakgrund och hur hon anpassar sig till sin nya karriär inom konsten.

Kerstin, du ska vara väldigt stolt över din första officiella singel. När du kommer från ingenstans för att tillhandahålla något helt originellt, hur känns det? Den har en känsla av storslagenhet och livlighet över sig. Jag har lagt ner mycket tid och kraft på det här, och jag börjar se några framsteg.

När jag tänker på svenska musiker kommer många namn upp; vilka tre svenska konstnärer skulle du säga har haft störst inverkan på ditt arbete? Jag har gillat Jonathan Johanssons musik ända sedan jag var liten och mina föräldrar brukade alltid spela skivor av Bo Kaspers och Oskar Linnros i vårt hus.

Varför gjorde du och din första seriösa pojkvän/flickvän slut?

Rädsla för att en person inte kommer att leva upp till din idealiserade bild av dem efter att du äntligen har träffat dem. Det är svårt att hitta en gemensam grund mellan lägret “vi är ingenting” och “låt oss gå vidare”. Det var alltid kemi mellan dem; det väntade helt enkelt på att de rätta förhållandena skulle blomma ut. Att sätta ihop det var fantastiskt, och jag tror att det är viktigt eftersom det definierar gränserna för vad kärlek kan åstadkomma.

Daniela Rathana, Madelene Eliasson och jag jobbade på det tillsammans och Fanny Hultman bidrog också. Jag räknar det som en stor förmögenhet att få arbeta med så här tre utomordentligt begåvade musiker. Det är klart att du tycker om att skriva poesi, därför undrar jag vilken typ av poesi du tycker om att skriva mest. Verkliga känslor och händelser. Berätta för mig om dina planer för konstnärlig tillväxt. Spela program, skapa en video och släpp ett album.

Kerstin Ljungströms första låt är “Can’t Get Over You”, en klagan om sångerskans oförmåga att komma över ett brustet hjärta. Efter att ha skapat låtar för artister som Agnes, Daniela Rathana och Rhys är Kerstin Ljungström nu ansvarig. Utgivningsdatumet för hennes första singel, som heter “Ex”, är den 28 januari.

Kerstin Ljungström har uppträtt sedan hon var liten, både i grupp och som soloartist. Kerstin växte upp i en musikalisk familj, där hon tidigt introducerades till folkmusik genom sina syskon och föräldrar. Jag skulle vilja tacka min mamma för att hon hjälpte mig komma igång med gitarr. Vid 14 års ålder började jag spela och sjunga i ett band.

Kerstin Ljungström Mamma
Kerstin Ljungström Mamma

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *