Katia Mosally Pappa
Katia Mosally Pappa

Katia Mosally Pappa – Efter en kortare semester har Idol återvänt till TV4. I premiären avsätts jurymedlemmen Katia Mosally efter en audition. Hon är äntligen redo att sluta hitta på ursäkter för Hänt. På måndagskvällen sände svensk tv debutavsnittet av den nya säsongen av Idol.

Den första gruppen av auditiondeltagare togs emot av de fem juryns medlemmar: Anders Bagge (54 år), Kishti Tomita (58 år), Alexander Kronlund (50 år) och Katia Mosally (35 år). Liksom de senaste åren kan den här säsongen av American Idol innehålla några överraskande händelser. Anders Bagge hade en känd kompis drop förbi Juryn.

Ett stort sinne förbluffar domstolen med sina övertygande argument: Hallquist, Ida

Ida Hallquist, som spelade Fanny i filmen Ack Värmland, lämnade skådespeleriet för att göra en karriär inom musiken. Efter att ha hört Ida uppträda blir domarna omedelbart övervunna. Efter en lång paus börjar hon prata om vad som har hänt i hennes liv den senaste tiden. Deras pappa, som har en hjärtfel, ligger på sjukhuset och hennes syster har precis lämnat.

Jag hade en relativt fin tillvaro tills min älskade pappa oväntat dog i en hjärtinfarkt i juni och hennes allvarligt handikappade storasyster, som bara var 29 år när hon dog, kollapsade och dog i november. Alla jurymedlemmar kände en viss grad av ångest, men Katia Mosallys reaktion var märkbart starkare än de andras, och hon förklarar nu varför hon gjorde resan till Hänt.

Tårar i Katias Idol-finalföreställning: hennes fars hälsomässa

Ett guldpass och historien om att Katia Mosallys pappa hade blivit inlagd på sjukhus av samma anledning spred sig som en löpeld efter att Katia återvänt till Ida. Efter att ha pratat med en jury för första gången avslöjar Hänt äntligen varför hon hade varit så livrädd: hennes pappa.

“Pops var hembunden hela sommaren på grund av en hjärtsjukdom, vilket var en stor prövning för hela familjen. Allt hände för att jag är min pappas lilla flicka, och idag är det min födelsedag. Idas närvaro en dag då jag inte hade sovit mycket kvar. Jag kände mig utmattad och hennes berättelser gjorde mig melankolisk. Jag kände henne ganska väl. Vi utförde arbetet som ett team. Privat, säger Katia till Hänt, “Det var så generöst av henne att dela något så öppet med oss.”

Hon fortsätter med att tillägga att hennes pappa mår mycket bättre nu, men hon hoppas att han kan avsluta lite vanor för henne. Pappa, som nu är vid fantastisk hälsa och humör, säger: “Pappa mår bättre nu. Vrålet måste dock ta slut. Det är därför jag formellt uppmanar honom att lugna ner sig just nu.

Katia Mosally: Vad vi vet hittills

En av de mest kända och rikaste advokaterna i världen är Katia Mosally, som föddes den 26 april 1988 i Alvik, Leksand, Dalarnas län, Sverige. Från och med den första juni 2023 har Katia ett nettovärde på 5 miljoner dollar. Omar Rudberg, Felix Sandman, Oscar Enestad och Oscar Molander, gemensamt känd som The Fooo Conspiracy, är alla under hennes administration.

Uppmärksammad för sin tid som advokat och musikchef på Sony Music Sweden och Artist House Stockholm. Den svenska poptrion The Fooo Conspiracy anställde henne som sin manager när deras album Off the Grid raket till toppen av den svenska albumlistan och så småningom blev platina. 2015 ledde hon Fooo Conspiracy till tre Rock Bjornen-vinster: Årets konsert, Bästa liveakt och Bästa fans. Hennes bror är Omar Rudberg, medlem i Fooo Conspiracy.

Kulturella, religiösa och politiska distinktioner

Katia Mosallys härkomst, ras och kultur är teman av betydande nyfikenhet. Låt oss ha en topp! Enligt offentliga sajter som IMDb och Wikipedia är Katia Mosallys etnicitet ett mysterium. Katia Mosallys aktuella politiska och religiösa åsikter kommer att utforskas här. Förhoppningsvis kommer du att komma ihåg den här artikeln efter några dagar och läsa den igen.

Vad är Katia Mosallys nettovärde 2019?

Katia är en av de rikaste advokaterna i Sverige. Enligt vår analys av data från Wikipedia, Forbes och Business Insider har Katia Mosally ett nettovärde på 5 miljoner dollar. Tidigare hade hon studerat juridik vid både University of Glasgow och University of Stockholm innan hon valde att specialisera sig på immateriella rättigheter vid Harvard.

Jeremy Mosally, Katias man

Enligt vår forskning är Katia Mosally inte gift och inte förlovad. Den 12 januari 2023 blev Katia Mosally ensamstående. Det finns för närvarande ingen nedtecknad historia av romantiska relationer med Katia Mosally. Berätta för oss om Katia Mosallys schema om du har någon kunskap.

Mått på storlek, höjd och vikt

Hur lång är Katia Mosally? Nej inte just nu. Katias nuvarande längd, vikt och annan information kommer att tillhandahållas i en efterföljande rapport. Katie, en “Idol”-deltagare, får ett meddelande från Zafer Taylor som säger “Känsloutbrott.” Katie, det är min dotter där uppe,” utbrast Sunnys pappa stolt.

Katia Mosally Pappa

“Fortsätt så, det var bra.” Zafer Taylor, Sunnys far, kommunicerade med Katia Mosally genom riktningsmeddelandena “Idol”. Han uppgav till Aftonbladet att han bara hade gjort ett uppriktigt misstag. Zafer “Idol” Taylor, Tareqs äldre bror, skrattade på tv i torsdags kväll. Han är 50 år gammal.

Katia Mosally, 34, medlem i panelen, gav den 20-åriga sångerskan Sunny Taylor positiv feedback, vilket ledde till att han hoppade upp och sa, “håll tyst, det var bra.” Något som skapade en stor mängd pandemonium i föreläsningssalen. Under en paus frågar Aftonbladet Zafer Taylor om vad som hände, och Taylor informerar dem:

Sanna tårar grät, och de fälls fortfarande.

Sunny har haft en hel prövning under hela denna show. Hon har kämpat för att slutföra detta arbete. Katias kritik av Sunny har alltid varit ogrundad. Det måste alltid finnas något, oavsett hur imponerande resultatet blir. Hon behöver särskild vård för att utvecklas normalt. För att sammanfatta: Katia. Detta är dock inte fallet med resten av dem.

Knte för att inte avsluta det, knte”

Han säger sig veta att juryn måste ta ställning till en dom. Hittills har dock inga positiva resultat uppnåtts. Tror du att Sunny blev imponerad av ditt direkta meddelande till Katia om “håll tyst, det var bra?” Detta är inte bra. Snälla förlåt mig; Jag kände mig ärligt talat svag och maktlös för tillfället. Det är en deal breaker, jag håller med. Men det är min mamma på bilden. Jag fick lära mig att ge henne rum ett tag.

Berätta din ålder.

Jag hoppas att höra från dig inom kort. Men jag tror att det måste göras i detta ögonblick. Hon går på en show där hon vet att hon kommer att granskas trots hennes betänkligheter över att göra det. Skulle du kunna fungera som pappa om du kände så här hela tiden? Oavsett hur mycket du älskar någon, måste du se var den kärleken slutar. Jag känner att jag, åtminstone kort, inte längre behöver tvinga mig själv att behålla mitt tysta tillstånd.

Översättning av “Vill deras bästa” av Mosally.

Katia Mosally uppgav till Aftonbladet att hon förstod varför “Idol” är så känslosam för sina tittare. Jag har alltid försökt vara positiv och hjälpsam när jag lämnar kommentarer till de musiker jag har samarbetat med. Det var då jag såg hur en pappa som inte är involverad i företaget skulle se saker väldigt annorlunda. Ärligt talat så tror jag aldrig att jag skulle försöka slå någon medvetslös.

Ärligt talat, allt jag kan be för är att Sunny inte fångar hans otäcka humör. Hon är underbar, och ingen har rätt att ta henne på samma sätt. Jag tror på hennes förmåga och vill se henne frodas. Vad tycker du om Sunnys pappas påståenden om att du alltid har behandlat Sunny orättvist? Han är trots allt hennes pappa. Med nästan två decennier av expertis kan jag med säkerhet erbjuda mitt perspektiv.

Jag kan inte låta bli, sa Sunny.

Sunny Taylor säger att hon inte har tänkt på invasionen alls. Jag kan inte sluta tänka på vad jag ska göra i framtiden. Efter det ögonblicket har jag ingen kontroll över vad som händer. Det är ett berg och en dal för alla som står nära det, inklusive mig själv, på grund av sammansmältningen av så många olika känslor. Det är bara så det är.

Ändå måste det ha varit en chock att behöva stå där och möta juryns kritik. Ingenting går någonsin felfritt på live-TV, men allt går. Katia Mosally, en “Idol”-kandidat, sa en gång att hennes lägenhet i L.A. är “som en oas”. Katia Mosally njuter av solskenet på balkongen på sin förstklassiga fastighet i centrala Los Angeles medan hon simmar i sin privata pool. Men morgonen närmar sig med stormsteg. Hon är tillbaka i “Idol”-juryn den 28 augusti.

Du är nu den stolta hyresgästen av en studio i Los Angeles. Men exakt vart kallar man hem?

Mysigt! Jag satt precis ute på balkongen med mitt morgonkaffe. På mina helt nya balkongmöbler har jag fötterna uppe på två stora, sfäriska kuddar medan jag läser och tittar på natthimlen. Byggnaden som innehåller lägenheten är en stor i Los Angeles-området. Gästerna kan njuta av bastun, bubbelpoolen och saltvattenpoolen. Det bor många svenska studenter i detta område, som är ungefär lika stort som en oas. Var föreställer du dig det här huset om fem år?

Efter flera år här måste jag ta ett beslut om min framtid. För närvarande är den perfekta tiden att köpa ett hus. Riktig veterinär. New York är på min bucket list, men London är min favoritmetropol. Magkänslan tyder på att det motsvarar en halv dag i både London och Los Angeles. Solskenet är utmärkt på denna plats. Min första upplevelse på “Idol” hjälpte mig att glömma vinterns trista. Jag flyttade till Los Angeles på grund av den vackra temperaturen och de rikliga arbetsmöjligheterna.

Katia Mosally Pappa
Katia Mosally Pappa

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *