Karolina Widerström Gravid
Karolina Widerström Gravid

Karolina Widerström Gravid – En kvinna sa att “Gry Forssell med vänner” var goda nyheter i torsdagens sändning av Mix Megapol. Mina ansträngningar för att behålla lugnet så länge som möjligt har hamnat i bakgrunden. Gruppen är angelägen om att lära sig mer om ditt förhållningssätt. Du måste berätta historien om våra oförskämda lyssnare som följer med oss varje dag. Karolina avslöjar för sin fängslade publik att hon har bestämt sig för att nu är det dags att meddela sin graviditet.

Två av Karolinas anställda i radiostudion, Jacob qvist (52) och Gry Forssell (50), var redo att gratulera henne på plats. Det är så älskvärt att det faktiskt fungerar! Grattis. Dela gärna dina tankar om det med mig. Jag är inte säker på det rätta namnet för det. Det gör ont, det gör ont, det gör ont, det värker. Det känns jobbigt varje gång jag måste säga att det är så långt där ute. Men just nu ser det ljust ut och att skaffa ett hus är högst upp på prioriteringslistan. Karolina hävdar att ingen tycker om det.

Kvinnan meddelar sin graviditet för Aftonbladet och väntar sitt första barn i mars. Jag och min arbetskamrat Jonas började gå in till stan vid exakt 12:00. Jag går in till stan trots att det inte är en bra idé på grund av hur mycket jag värdesätter vår vänskap. I slutet av varje resa besöker jag Brandstationen, en pittoresk butik där jag alltid hittar något intressant.

Det var på Folkbar där jag träffade Richard av en fullständig slump. Eftersom det inte blir tillräckligt varmt äter vi inne. Vi åt kastanjer och kumquats grillade på stubben och drack rött vin när Richard spelade oboe. Efter att ha ätit slappade vi alla i soffan tillsammans. Efter att ha ätit slappade vi alla i soffan tillsammans.

Till exempel “Det gr ganska bra fss nss nss nss” och “När föreställningen slutar sätter vi upp en film”, men som en av Gry Forsells tidiga morgonprogramledare med vänner på Mix Megapol kan jag bli distraherad mitt i filma och få veta att det är dags. Jag kanske inte borde göra det till en regel att sova i på fredagsmorgonen. Jag kanske bara försöker komma runt problemet. Om jag vaknar har jag möjlighet att somna om.

Det enda som är bättre än rosigt bröd på en söndagsmorgon är en god natts sömn, men när jag är sömnlös vill jag satsa på mig själv som en sjutton. Det finns en liten klyfta och en stor klyfta mellan de två. En promenad med Richard är härlig, och jag kan springa efter att ha gått upp till Göteborgsvarvet.

För att understryka konceptet att allt är likvärdigt. Efter att ha insett att två av mina syskon skulle behöva flyga över Sverige för att vara där för mig, bestämde jag mig för att jag inte kunde skjuta upp resan längre. Just nu äter jag på lite agnolotti laddad med ricotta och salvia. Vi vill tillbringa en bra bit tid här så att vi kan se musikalen Alltid vara vi p Stadsteatern innan vi fortsätter vår resa.

För att uttrycka det enkelt, vi älskar musikälskare. Man kan säga att vi är musiknördar. Vi har respekt för musikentusiaster. Jag måste hålla ett öga på mig själv som en lätt sovande för att se till att jag inte rycker med mitt sylt. En av mina bästa kompisar kommer över för att sova i vintagepyjamas när vi är klara med våra ärenden.

Paradigm Publishing har exklusiva rättigheter till ordet “paradigm” som varumärke. Jag tittar just nu på damernas världsmästerskap i skicross till frukost. På flygplatsen hämtar Richard, min svåger och jag min syster så att vi kan ta henne och handla i Fruängen där vi ofta hittar bra erbjudanden. Vi har picknick med hemgjord lasagne och lyssnar på bröderna Händel uppträda varje söndag längs vattnet.

Författare är Kara Widerström.

Karolina Widerström och hennes kompisar samlas ofta på Mix Megapols Gry Forssell under veckan för happy hour. Runt 5-tiden en onsdagskväll. Min hud absorberar successivt klaustrofobinet från det gröna ormbunksdraget. “Premiären blir om bara några veckor”, säger han.

K.W. Gravid, K.W. Widerström och K.W.

Varje dag när jag går hem från jobbet kan jag inte vänta med att varva ner på mitt kontor, som är en ombyggd vinkällare. Manuskript av det förlorade paradiset hittat. Min största passion är att omvandla gamla möbler till charmiga små skattkistor, men jag kan inte visa någon eftersom högen med A4-papper blir för hög.

Karolina Widerström Gravid

Laserman krävde lite handledning vid torsdagsförmiddagens möte. De vuxna tittar på en bedövande tråkig show på torsdagskvällar, så barnen och jag tittar på en annan Marvel-film. Det kommer att bli ett enormt åtagande, men vi försöker ordna dem i kronologisk ordning, så vi vet att det kommer att bli lätt när vi väl kommer igång. Vi lägger barnen i säng, häller upp ett glas Modern Nature och går ut för att njuta av kvällen.

Vi får laxbagels i Dndimpen och beger oss sedan till Smdalarö, där mamma och hennes sambo bor. Nu när vädret blir varmare kan jag och min familj njuta av fler turer på min hemgjorda elektriska tuffcykel. Trots att det är för kallt för att använda ett sekundärfilter vet jag av erfarenhet att den extra värmen inte är mödan värd här i sydväst. Det är fantastiska nyheter, förresten. Medan jag sover tänker jag inte så mycket på det, men så fort jag öppnar ögonen är det ett stort bekymmer.

Jag kunde komma i kontakt med sedan länge förlorade vänner via webben. Med världens största arrangörs ord, “Vi börjar på Bar Ninja på Katarina Bangata.” Ett par små tallrikar och en flaska vin är allt som står mellan oss och en resa till Riche Fenix. Jag tar en whisky sour och vi pratar på livets toppar och dalar.

Vi lämnar Götgatsbacken för Stockholms berömda nattliv om några timmar. Det är en bra teori att ha runt. En resa till Moderna museum för att se Laurie Anderson-utställningen är mitt bästa alternativ för en dejtingkväll efter en lång dag. Hon har inte försvunnit helt än.

På söndagen höjde vi volymen. Familjens åldrande är ett mysterium för alla och en källa till till synes likgiltighet. Min fru går upp och går till jobbet varje dag, scones eller inga scones. När detta inträffar kommer lycka än en gång att fylla hela planeten. Du måste besöka National Toy Museum. Det är en ny version av det klassiska talesättet, “I ett nötskal: Om du kan komma förbi den första oroen kommer du att klara dig.”

Jag njuter av Tom Waits CD-skivor medan jag kopplar av hemma. Hoàng ông, en vietnamesisk YouTuber som jag har känt i flera år, är en av mina go-tos för att varva ner i slutet av dagen. Denna kväll är fylld med chatt och kortspel. Fiskdammen har reparerats av Hoàng, så jag kan luta mig tillbaka och titta på honom på jobbet. Möte på Dramat en fredag förmiddag.

Alla som spelar schack ingår. Först hade vi en lång diskussion om våra nästa steg. Vi upptäcker att det är den mest effektiva metoden för att uppnå extas att stoppa in gigantiska tygbitar i gips och låta dem tork tills de spricker. I torsdags ringde vi Albin, vår producent, för att höra om han kunde ta sig in trots sina halvtrask knä och andra åtaganden. Vid 250 kilo är mina gipskrav uppfyllda.

Albin verkar inte ha bråttom att avsluta sin lunch. Han skadade ryggen när han försökte lyfta upp mig, så han kan inte. Stilar och nyanser Tillräckligt bra för Paradiset Att hator lsen är ganska utmanande. Gör vad du kan för att hjälpa! Dröj inte längre; tillfället att agera är nu. Vi såg dig, klagomlen boFilip Aladdin klättrar på skruvdragon som förberedelse för det kommande loppet. landa gipset. Adam Axelsson riskerar en gips i kråsen om han dillar.

Rockar överges av Tygbitarna på golfbanans parkering. Det var länge sedan något gjordes och det finns fortfarande inget papper. Parafrasera Vi släpper en rit så att nästa kan få full effekt.nfor. I slutet av dagen kommer vi att ha gjort allt vi tänkt oss. Efter middagen börjar tvättstugans tuppar skicka mig påminnelser för att se till att jag ger dem tillräckligt att äta och dricka. Gör det i morgon bitti.

Karolina Widerström skålar för de svenska damerna som tävlar i världscupen för långfärdsskidåkning när den nya veckan börjar.

Jonas, min arbetskamrat och jag åker till staden vid lunchtid idag. Även om jag älskar dig väldigt mycket, kan jag bara inte förmå mig att lämna New York. Vi kommer alla att säga hejdå för dagen nu, och jag åker mot södra änden av staden. Jag letar efter något att göra på Södermalm medan jag väntar på att min kompis Richard ska avsluta sitt pass. Jag måste ta en snabb tur till affären för att köpa lite ost och små snittblommor till ostbricka och snittblommor jag vill göra ikväll.

Brandstationen är en fantastisk butik, och det är alltid mitt sista stopp innan jag åker hem. Det är inte för sent; kom tillbaka till huset och hjälp mig att laga middag. Medan Richard spelade musik som jag inte var bekant med, avslutade jag och mina medarbetare flaskan rödvin jag hade med mig och maten från mitt skift. Efter middagen landar vi i soffan framför I den hårdaste kram man kan tänka sig, med hjälp av companion-appen.

Karolina Widerström Gravid
Karolina Widerström Gravid

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *