Jonathan Skifs Flickvän
Jonathan Skifs Flickvän

Jonathan Skifs Flickvän – När jag var yngre förstod jag inte varför så många män föll för hans förment äkta autografförfalskning. Det är svårt att förstå för någon som är kvinnlig, säger Oliver Skifs i podden.Han beskriver för- och nackdelar med att leva ett utåt framstående liv.

Som musiker själv, konstaterar Oliver Skifs, “Det är väldigt vanligt att konfronteras med förutfattade meningar eller förutbestämda mål som man måste övervinna.”För mig är det väldigt tydligt att jag visste vad jag sa att jag visste. Det har varit frustrerande och svårt att acceptera att andra tänker så, men jag börjar förstå varför.

Det har potential att vara ganska oroande: “kan vara väldigt luktande.”Att ha Skifs som efternamn har också väckt stor uppmärksamhet. Att komma in i ett rum där folk redan har bestämt vad jag är kapabel till och vilken typ av person jag ska vara.

Det har motiverat mig att upprätthålla en högre prestationskvalitet. Men jag har äntligen börjat lägga ner den. Om saker och ting förblir desamma, kommer de att förbli desamma; om de förändras kommer det inte att vara världens undergång. Jag vill anta utmaningar som entusiasmerar och inspirerar mig.

Att han och hans bror kämpade så hårt och tog sig igenom “tröskeln” är otroligt, säger han.Att han inte alltid framställer sig själv som en “Skifs” är något Oliver Skifs är medveten om. Allt handlar om detaljerna.Att presentera mig med mitt efternamn kan skrämma de äldre. Jag vet att de inte kan kontrollera det, men om de försökte kunde det bli väldigt roligt.

Hennes föräldrar är hedoniska jättar

Jag jobbade på en Ica-butik ett tag. En dåvarande köksassistent sa faktiskt ingenting till mig. Jag hade mina misstankar, men jag visste det inte förrän hon påpekade det: jag trodde att jag var någon.Oliver Skifs kan bara göra det bästa av sina framtida drag.

Jag upplevde en riktigt snabb tillväxtspurt. De kvinnorna som har hjälpt mig upp har alltid varit bäst. Och min pappa har aldrig satt någon press på mig att följa i hans fotspår och bli musiker. Björn Skifs, 72, är en av de mest älskade musikerna i Sverige eftersom han tar med sig en betydande del av sitt liv till scenen.

Han har nästan ett halvt sekels erfarenhet av musikbranschen bakom sig och kan räkna två Melodifestivalen-segrar bland sina många utmärkelser. Genom åren har han också framstått som en framstående skridskoåkare och programledare.

Huvuddelen av Hans långa resa spenderades med hans 55-åriga fru, Pernilla Skifs. De träffades medan Pernilla uppträdde som dansare, och han kunde uttrycka sina känslor först eftersom hon var 18 år äldre än honom. I en intervju med Aftonbladet förklarar Björn vad som hände.

Det fanns massor av lyckobringare som lurade runt där bak. Jag tycker att vi skötte oss riktigt bra när vi kom mitt på vägen någonstans, sa han till tidningen.I podcasten A to O, så Oliver är värd det, pratar han och hans pappa, Anton Fargau Petrini, om proffsen och nackdelar med att vara avkomma till en känd person.

När jag var yngre förstod jag inte varför så många män föll för hans förment äkta autografförfalskning.Han rapporterar också att efternamnet har fått stor uppmärksamhet.Han säger att det är vanligt att möta orealistiska förväntningar eller omöjliga mål som måste övervinnas.

Jonathan Skifs Flickvän

Björn Skifs har inte fått något slack från steelmastern utan snarare en skarp pratstund.Vissa medlemmar av hans familj har han dock hållit sig mer för sig själv. Han överraskade alla genom att dyka upp med sin son vid den perfekta sändningstiden.

inte gå i sin fars fotspår

Björn Skifs har två söner med sina fru Pernilla: Jonathan, 30, och Oliver, 33. I kvällens nyhetscykel är Oliver den som injicerar lite välkommen komedi. Oavsett om han eller hans bror väljer den musikaliska vägen verkar det som att båda sönerna har ärvt sin fars kreativa anda i lika stor utsträckning.

Oliver har en blomstrande karriär som artist med en kundkrets som spänner över hela världen. På hans hemsida står det att han är involverad i en mängd olika projekt, från kostymdesign för teater och film till porträttuppdrag. Han har också gått kurser på konstskolor med ämnen som färglära och splineritning.

Och Jonathan gör konst också, om än i en mer seriös anda. Han är specialiserad på animationsarbete. Oliver har dock provat den musikaliska vägen och har funderat på att spela musik, men han har redan bestämt sig för att det här inte kommer att bli hans karriär.

De senaste fem åren har Oliver bott i samma lilla hus i Nynäshamn, inte långt från pappa Björns villa i Sverige. Björn och hans fru Pernilla är stolta föräldrar till två söner.De har gått från att vara griniga till glada.Såhär ser Oliver och Jonathan Skifs ut idag.

Björn Skifs, 72, anses nu allmänt vara en av de mest älskade folkmusikerna i Sverige på grund av den betydande del av sitt liv han har tillbringat med att uppträda på scen. En musikalisk karriär som sträcker sig över ett halvt decennium och inkluderar två Melodifestivalen-vinster finns också i bagaget. Men utöver det har han också blivit erkänd som programmeringsledare och skaterspelare genom åren.

Bara Hans 55-åriga syster, Pernilla Skifs, är riktigt bekant med honom. De träffades medan Pernilla jobbade som dansare och han blev snabbt förälskad i henne trots deras åldersskillnad.Det fanns massor av lyckobringare som lurade runt där bak. Jag tycker att vi skötte oss riktigt bra när vi kom mitt på vägen någonstans, sa han till tidningen.

De har varit gifta i över 30 år och har två söner: Oliver, 31, och Jonathan, 28. Vad Oliver och Jonathan brottas med idag.Oliver är musiker och designer för sitt företag, medan Jonathan har tagit en annan väg och nu arbetar i animationsbranschen. I podcasten som han skapade tillsammans med sin mentor, Anton Fargau Petrini, med titeln “A to O”, diskuterar Oliver hur det var att växa upp med en känd pappa, och hur att vara en känd bror kom med sin beskärda del av fördelar och nackdelar .

När jag var yngre förstod jag inte varför så många män föll för hans förment äkta autografförfalskning.Han nämner också hur hans efternamn har blivit allmänt känt.Han säger att det är vanligt att lägga för mycket lager i orealistiska förväntningar eller omöjliga mål. Med sin fru Pernilla har Björn Skifs fått två söner: Oliver och Jonathan. Barn har vuxit upp i rampljus med en pappafigur.

Nu när de är vuxna har pojkarna valt sina egna kreativa yrken.Hur bedårande ser barnen ut nuförtiden? Björn Skifs, nu 72 år gammal, har varit gift med sin yngre kärlek Pernilla Skifs, 18 år yngre, sedan 1988. Paret träffades medan Pernilla jobbade som dansare och till en början var det riktigt allvarligt mellan dem. När det stod klart att de var tillsammans igen var det många som inte trodde att det skulle hålla, mest på grund av åldersskillnaden.

Det fanns massor av lyckobringare som lurade runt där bak.Björn Skifs sa till Aftonbladet, “Jag tycker att vi har gjort det bra någonstans genom att ta en tugga av det gapet”, i en intervju. Sönerna till Björn Skif, Oliver och Jonathan, jobbar båda kl.

Tillsammans älskar Oliver och Jonathan Skif föräldrar till två unga män i åldrarna 32 och 29. Båda bröderna gör framgångsrika karriärer i dagens kreativa industrier. Eftersom Oliver är musiker och designer har Jonathan bestämt sig för att prova sig fram med animation.

I podcasten A to O diskuterar Oliver Skifs och hans vän Anton Fargau Petrini hur det är att växa upp med en känd pappa – speciellt när den kända pappan är en av Sveriges mest älskade underhållare.När jag var yngre förstod jag inte varför så många män föll för hans förment äkta autografförfalskning. Det är svårt att förstå för någon som är fem, säger Oliver Skifs i podden.

Jonathan Skifs Flickvän
Jonathan Skifs Flickvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *