Jonatan Unge Ung
Jonatan Unge Ung

Jonatan Unge Ung – Sann George Costanza, Albert Bonniers attling, och Sveriges nr 1 SerietidningsbutikCafé-beskyddare träffar Jonatan Unge för en pratstund om mutskandaler, betalningsmarkeringar och bokbränningsdiagnoser.ser. Leverera en – en skit med en lustiga bones Jonatan Unge befinner sig för närvarande i en produktiv era för tillfäl.allow.

Trettio minuter före stängningsdags smyger han sig in med en skjuts i trappan till Stockholmsrestaurangen Tennstopet, känd som “världens personporträtthuvudstad.” Jonatan har tränat, simmat varv och gjort en fullständig redovisning av en pool för första gången. Det har varit svåra tider fram till idag; även de bästa av oss kan få ner genom att bli dumpade, ta skytteltrafik till psykiatrin och missa samtal med Kronofogden.

Men nu rullar pengarna in, Tinder är igång, det är torsdag eftermiddag och vi är djupt inne i det goda life.lva. Ledsen att jag gör dig besviken, men jag kan bara inte förmå mig att göra det. Skål.
Kanske är det Jonatans rasande fart i både hans personliga och professionella liv, men hittills har han varit anmärkningsvärt lätt att komma överens med genom att gå under aliaset Jonatan “Fuckup” Unge.

Ett antal minuter har gått, och datum och tid har spillts ut på en stående fot. Anekdoter från de flera podcaster han medverkar i målar en annan bild av en hoppfull typ i eviga ekonomiska svårigheter med ett komplicerat förhållande till alkohol och ADHD-medicin, som 40-åringen själv ser som en modifierad sanning.

På väg till nya Caféet är Jonatan Unge. Det nya numret av Café, med omslag av Sveriges gladaste man, Jonatan Unge, kommer att finnas i butik den 18 juni.– Om det finns en gemensam uppfattning så är Folk verkar tro att jag helt enkelt kan gå in på scenen utan några förberedelser och att jag enbart litar på mina “roliga ben” för att ta mig igenom mina framträdanden.

Men allmänheten ska vara medveten om att jag är anställd i någon egenskap. Det är möjligt att jag har lagt ner färre timmar än vad mina kollegor har i jämförelse med det erkännande jag har fått, men jag sitter verkligen inte bara och gör ingenting. Vad ska jag göra mer? Vid det här laget börjar jag känna mig osäker. Du kanske har märkt att jag för närvarande försöker marknadsföra mig själv som “den hårdast arbetande mannen i showbranschen.”

Hela poängen, trodde jag, var att du försökte stämpla dig som branschens lägst betalda proffs. Fan, jag har verkligen haft otur där. Du ägnade till exempel halva din Summertime-chat åt att diskutera hur lite du hade tjatat om dig själv. – Sant. Även om jag delar min tid mellan många olika projekt håller jag en väldigt hög produktivitet. – Någon gång skulle jag vilja begränsa min uppmärksamhet på en enskild fråga och lösa den systematiskt.

Tolv betalningspåminnelser låg i min inkorg när jag senast kollade.

Det är så jag ser det också.Men när det är sagt så gick jag och mina vänner Ahmed Berhan och Branne Pavlovic verkligen ut och tog en drink för att samla våra resurser för att betala skatteräkningen. Har du själv inga svårigheter att betala skatten? Får jag bara ett jobb så kan jag få det gjort.

Jonatan Unge Ung

En del av det arbete jag redan har gjort måste faktureras för. Annars förutspår jag att du får en betalningsaviseringsstämpel. Den specifika detaljen är irrelevant för mig. Precis när jag skulle knacka på kom jag ihåg att jag hade fem betalningspåminnelser. Inget mer kan göras härifrånpå ut.

Kommer du ihåg ditt allra första betalningsmärke?

Ja, det kom direkt efter att jag hade tillgång till mina egna böcker. Jag har ett fullständigt minne av min betalningshistorik. Den första är uppenbarligen alltid unik och jag fick den när jag köpte mitt första mobilabonnemang. Varför får du inte en recensent som hjälper dig? Ett avsnitt är i händerna på redaktören. Jag personligen gör alla beräkningar. Eller snarare, snett och snett…

Eftersom jag inte tänker på att fejka det, så gör jag det alltid bara tills jag inte har några pengar kvar. Ibland beror det på hur nära hjärtat jag står. Jag är en djuptänkare som låter allt, även min egen ekonomi, gå i potten. Senare går jag in på ett byggkontor för att slutföra nödvändiga pappersarbete och göra betalningar till Intrum Justitia, allmänna inkomster och Kronofogden.

Du behöver känna till Kronofogden-dansen väl för att njuta av denna dans.

Jag var i en långvarig, väldigt hälsosam relation med en kille som hette Lennart. Jag minns särskilt dagen då jag försökte betala in för mycket pengar på en gång och det snabba sättet på vilket Kronofogden lämnade tillbaka mina pengar. Det var väldigt roligt för mig och Lennart. Lennart tyckte det var riktigt roligt när jag berättade att jag skulle skicka Kronofogden till Kronofogden.

Varför är det så svårt med ekonomin? Jag vet inte om det beror på min ADHD eller bara vem jag är, vilket förmodligen är samma sak. Vi börjar med att diskutera skrivandet och hur det går när han skriver standup- och poddmaterial, vilket visar sig vara en utmärkt startplatta för ämnet alkohol och droger.

Att skriva blir allt svårare när vi åldras. Både idéerna och utförandet har förbättrats. Förra året såg jag dock en show som heter Omaha som jag verkligen gillar. Det var polerat, uppenbarligen väl undersökt innehåll, och jag kände att jag fick en rysning. Jag var helt påklädd och helt mätt. Tar du din ADHD-medicin när du säger att du känner dig tjackad? – Exakt. Han kallar det Medikinet.

När dricker du som mest? – Okej, så låt oss se hur ofta det faktiskt händer, ska vi? Om du verkligen är omtänksam. Varje dag. Men jag dricker mig inte ihjäl mig varje dag. Typ. Vad dricker du idag? – Förutom vitt vin är Jameson min favoritdrink. Min kollega insisterar på att detta är alternativet för lågkaloridrycker. Till slut gav jag upp rysningarna. Vilka andra droger marknadsför du?

Det är möjligt att det är tokigt. Effekterna av kokain är så minimala i förhållande till deras höga kostnad. När tog du en kokanee senast? Om du är helt söt igen.- Kanske för en månad eller två sedan. Jag är dock ett stort tjack-fan. Och eftersom jag är hyperaktiv gör jag mitt bästa för att vara metodisk. Jag tycker om att spela tv-spel och läsa i soffan.

Vilken är din favoritdrog? När jag tog svamp på Koh Phangan kändes det som om Gud själv hade skräddarsytt en drog åt mig. Det var verkligen fantastiskt! Jag hade en djup känsla av att vara den bästa personen i världen. När jag funderade på att gå på ett disco ändrade jag mig eftersom jag visste att de andra där inte skulle kunna sluta skrika och slå mig. Jag brukade vara väldigt ledsen.

I en rosa morgonrock kopplar Jonatan Unge av på sitt hems veranda. Tekla och Morgonrock, för att vara exakt. Sovsäck kjorta, Nufferton. Pyjamas-klädd jockey (hlén)Toffler, Shepherd och RizzO. Jonatan Unge är alltid aktuellt tack vare de veckovisa podcasterna, där Della Sport är den som då och då snurrar på baksidan.t.

Den närmaste tiden kommer han dock att bli ännu mer aktuell när han och komikern Evelyn Mok spelar huvudrollerna i den kommande SVT-sändningen av Kurs i självutplning, I det kommande självhjälpsprogrammet som har premiär på SVT Play i höst, ger sig Maria ut på sommarlov till en serie clownshower i hopp om att återupptäcka sig själv och få nya vänner. Snarare förbereder hon sig för mobbning och bestämmer sig för att dra sig tillbaka.a.

Jonatan spelar Marias bästa vän Tore, född i Stockholms stermalm som trots sina materiella fördelar aldrig har lyckats med något han provat. En del som den skulpterade av Jonatan, född i Stockholms Djurgård. Nåja. Skadespeleri gör det svårt att klottra ner en reservation. Jag gick mot hemmet när jag hörde skriken. Jag kände mig dock löjlig när jag försökte göra det framför kameran.

Hur började din serieserie?

Jag satt hemma hos Aron Flam och tittade på standup på hans dator, när jag insåg att jag och min kompis borde göra samma sak. Eller tmistone testa. Aron bestämde att vi skulle gå till en öppen mikrofon, vilket vi gjorde kort därefter, och det blev snabbt klart att han var en naturlig artist.

Själv var jag en fruktälskande asätare. Men tackTill Aron, som snabbt etablerade sig som en stigande stjärna, kunde jag stanna ombord. När han fick jobb såg han alltid till att jag fick fem minuters träning också. Enligt rapporter tjänar jag $500 000 varje månad genom mina tjänster.

Jonatan Unge Ung
Jonatan Unge Ung

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *