Jonas Von Essen Familj

Jonas Von Essen Familj
Jonas Von Essen Familj

Jonas Von Essen Familj – Postkodsmiljonärens “Mind Master”, Jonas von Essen, visade att en tv-publik kan låsas in för att ha en psykisk sjukdom och vägra betala kostnaden för militärinsatsen. Men vad upplever tankeläsaren egentligen? Vem umgås Jonas vanligtvis med och vad gör han på fritiden?

Lösningen är på väg.

Senaste segern för Jonas von Essen var på “Jeopardy” mot Hanna Dorsin och Anna Charlotta Gunnarson. Han hade tidigare åstadkommit bedrifter som att vinna VM i minnet två gånger, memorera namnen på alla 500 000 personer i TV4 Talang-publiken och svara rätt på miljonfrågan i Postkodmiljonären.

Jonas hade dock ingen medfödd intelligens; han har sin framgång att tacka för en hjärnträningsbok som han checkade ut från biblioteket när han var i tjugoårsåldern. Hans första försök till självutbildning var att lära sig siffror memorering, och han gjorde snabba framsteg. Allt eftersom började Jonas tävla och efter lite självrannsakan tog han beslutet att försöka slå det svenska Pi-rekordet.

Värdet på pi, förhållandet mellan omkretsen och diametern på en cirkel, kan beräknas till oändligt. Jonas lärde sig att multiplicera med 15 000, vilket slog det tidigare svenska rekordet på 12 345. Att se är att tro när det gäller att lära sig olika siktar. Om du snabbt vill skaffa dig mycket siffror är visuella hjälpmedel som bilder väsentliga.

Jag minns inte en siffra av den, trots dess uppenbara komplexitet. Jag använder bildfiler för att skapa siffrorna. En bild bildas från varje uppsättning av tre. Där mindes jag bilderna jag hade tagit. En lugn promenad genom tidningen är analog med att njuta av utsikten över en vacker park. Det blir som en lång, osammanhängande film, sa han till Aftonbladet.

Jonas älskar att vara i rampljuset när det kommer till taluppdrag och tävlingar.

Jag är en ung kvinna från Skövde som finner spänningen i att ägna mig åt romansträvanden. På fritiden går jag på improvisationer i Göteborg, eftersom jag älskar att stå på scen. Jag spelar in oberoende kortfilmer och skapar scenpoesi, sa han till Aftonbladet. Han tränar sitt minne på en mängd olika sätt, inklusive minnestävlingar, föreläsningar och en minnesskola online.

Jonas von Essens ättlingar

1991 trädde Jonas von Essen in i världen i Skövde. Carl von Essen och Ann von Essen är hans föräldrar. Hans mamma är tandläkare och hans pappa är privat rådgivare. Bland de tre syskon är Jonas äldst. Jessica Ahrling, flickvän till vår huvudperson Jonas von Essen, är på vår sida. De har varit tillsammans i nästan två decennier och har alltid funnits där för varandra.

Faster Jessica är alltid redo att hjälpa till inför tävlingar, och hela Jonas familj tycker att det är fantastiskt att han har så höga mål.

De tycker att det är ganska roligt. Och det är min bästa kompis, som är här för att hjälpa mig att uthärda detta. Under en hel månad låtsades jag och min kompis vara “Postkodmiljonären”s Rickard Sjöberg genom att agera en scen ur programmet varje kväll. Aftonbladet citerade honom som sa: “Jag har haft mycket sparring med henne, så jag är helt bekväm med den här typen av situationer.”

I samma samtal förklarar Jonas hur sinnesteknologi kan förbättra kommunikationen med andra. Samma som de andra grälborna. Om man kan bilda sig en tydlig mental bild av det, så är svaret ja. Vad hon än säger kan jag visualisera om jag tror att det kommer att vara användbart på vägen.

Jessica fyller år den 22 april och hon bor i Göteborg med sin pojkvän Jonas. Parets koppling är allmänt känt på internet, men Jessica håller ihop deras vardagliga liv. Det avslöjas att hon studerade vid Konsthögskolan i Göteborg och andra exempel på hennes enastående arbete finns att se på Instagram. Ett porträtt av mig själv kan ses nedan.

Äldste John av Essen

Den 24 april 1991 trädde Jonas in i världen, bara två dagar efter sin farfars födelsedag. På sin 30-årsdag delade han med sina nära och kära sederna i sin makes familj för att hedra bröllopsdagarna. Min BFF och jag har varit kända för att ha intensiva skattjaks regelbundet, och hon har nyligen börjat lägga till ett grodsportelement till våra spel. Han sa till Göteborgs-Posten att hon klädde ut sig till Rickard Sjöberg på “Postkodmiljonären” senast.

Jonas Von Essen Familj

På frågan om vad han tycker om att bli äldre svarade han:

Jag gillar hur det får mig att känna. Det känns bra. – Det känns bra. Mina tjugoårsålder var fantastiska, och jag kan inte vänta på att se vad trettiotalet har i beredskap för mig. Jonas von Essen har gjort så mycket för att hjälpa. Jonas har vunnit mycket pengar under de år han medverkat, men han har slösat mycket på onödiga saker.

Nej, jag är fortfarande mest en student med en förkärlek för sparsamma aktiviteter. Pengar är trevligt att ha om jag vill göra en kurs, sa han till Aftonbladet, men det är inte det som driver honom. Jonas, skurken från Skövde, hittade rätt bok vid rätt tillfälle, turanka som han är.

Vad är hemligheten med att bli ett geni?

När började detta inträffa? Så han plockade upp några mentala knep. Eftersom dessa metoder har visat sig vara effektiva och roliga är Jonas säker på att alla kan lära sig dem. Även om det är sant att alla kan förbättra sina mentala förmågor, kommer inte alla att ha vad som krävs för att vinna titeln “mental världsmästare”.

I juni 2012 började Jonas bilda sig sina tankar. I hans förberedelser inför tävlingsbordet i glasbåset på bokmässan i Göteborg ägnade han många sommarnätter åt att anteckna siktar, blandade ord, klottra historiska händelser, utländska namn, abstrakta former och liknande på papperslappar.

Svenska, europeiska och internationella!

Jonas blödande händer kom från ledtråden i SM, som ledde honom på en vild odyssé över hela världen. Hans framtidsplaner inkluderar förmodligen att tävla i den första Extreme Memory Tournament någonsin i USA, agera i reklamfilmer i Australien, spela huvudrollen i udda kinesiska tv-program, finslipa sina minnestalanger i Afrika och vinna två på varandra följande världsmästerskap.

OPERATIONELLA RIKTLINJER och FÖRSLAG

Jonas framträdande i Talang på TV4 2018 introducerade honom för en bredare publik i Sverige. Efter att ha imponerat tillräckligt mycket på David Batra för att dra Golden Buzzer under sin audition genom att recitera namnen på alla 500 publikmedlemmar, fortsatte han med att recitera de första 50 000 siffrorna i pi från minnet i den sista omgången. Det tog nästan hela resan, men tack vare insatserna från den fantastiska 15-åriga operasångerskan Madeleine Hilleard var det uppenbart att Jonas hade landat någon annanstans vid sista varvet.

Det är viktigt att ha en gemensam grund.

Det är som att upptäcka att du har superkrafter när du lär dig mentala färdigheter. Det gör Jonas glad och den sensationen vill han dela med så många som möjligt. Han ägnar nu all sin tid åt att skriva och undervisa för att sprida den information han tror kan ge vem som helst en enorm känsla av välbefinnande. Jonas har alltid haft ett behov av att stå i centrum.

Ladugårdstroll, amatör skateboardåkare, offentlig talare, poet och konferencier är bara några av de olika skepnader som detta intresse har antagit. Hans diskurs är livlig, full av fantasi och humor. Han tar med sina elever och läsare på en minnesvärd resa in i deras egna hjärtan och sinnen, med hjälp av sin stora kunskap om ämnet och en glimt i ögat.

Min kompis Jonas von Essen poserade som Rickard Sjöberg i en hel månad och gick ut som han varje kväll. En minnestjuv reflekterar över att bli rånad i Spanien, fuskanklagels och att stjäla från andra för att berika sig själv: “Inte drivkraften.” Han har vunnit VM i minne inte en, utan två gånger, och han dechiffrerade också miljongåtan i “Postkodmiljonären”.

Jonas von Essens liv förändrades för alltid efter att han slarvigt avfärdade en bok om mental manipulation.

Det här påminner mig om en film. De flesta män skulle betrakta sig själva som intellektuella genier. Kanske om en liten stund, tvärtom. Den 32-årige Jonas von Essen har observerats två gånger offentligt när han tänkt på VM. och kom ut överst. Ett rätt svar på miljonfrågan i “Postkodmiljonären” hade varit alternativet.

2018 klev han upp på “Talang” och belönades med den gyllene summern av jurymedlemmen David Batra för att han framgångsrikt utsett 500 publikmedlemmar. Han är en sann europeisk mästare i sinnet, efter att ha beräknat pi till 24 063 decimaler (när målet var 100 000).

Vilket husdjur beskriver Jonas von Essen bäst? Själv skulle jag säga nej, Hans. Katalysatorn var en biblioteksbok han upptäckte i ämnet mind control. Visuella signaler hjälper oss att bilda associationer och bygga mentala “arkivskåp” från vilka vi kan hämta information vid ett senare tillfälle.

Jag vet att du är en känd diplomat, men vem är egentligen Jonas von Essen?

Jag är en ung kvinna från Skövde som finner spänningen i att ägna mig åt romansträvanden. På fritiden går jag på improvisationer i Göteborg, eftersom jag älskar att stå på scen. Jag är också scenpoet och kortfilmsskådespelare. Det bekräftar din status som en genuin skådespelare. Jag tänkte säga just det. I situationer där jag känner mig självsäker, som ett samtal om en favoritsport, har jag en tendens att agera direkt. Under de senaste två decennierna har jag dock varit tvungen att delta i ett sportevenemang av ren nyfikenhet.

Jonas Von Essen Familj
Jonas Von Essen Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *