Johannes Lukas Familj

Johannes Lukas Familj
Johannes Lukas Familj

Johannes Lukas Familj – Dramatisk backhoppning med en klick karlek. Instruktören och kocken Johannes Lukas har aldrig vacklat i sin övertygelse. Kärlekskarusellen på skidskyttelandslaget bevakades av Sportbladet bara förra året. Hanna bergs bästa kompis Jesper Nelin träffar Martin Ponsiluomas ex-flickvän Fanny, och de två är nu ett föremål. Det verkar ha gjort skillnad eftersom Martin och Fanny var tillsammans på VM när han tog guldmedaljen.

Han avslutade sitt förhållande med Fanny och gick hem. Tävlingar i Tjeckien följde efter VM, och det var då han visade mer entusiasm för Hanna än för VM. I Tjeckien rådde fullständigt kaos. Enligt Jesper Nelin påverkades skörden negativt av torkan och det gick inte bra för honom då. Det var uppenbart att detta var en unik upplevelse. En 28-årig landspanare vid namn Johannes Lukas intygar att striden i Schweiz var hård.

Fotograferad av Johan Axelsson för BRNO

Ta en titt på detta exempel på svensk sparsamhet i backen: Det är möjligt att de är en spion. Utan tvekan var den unik i det tjeckiska språket. Jag har gjort det klart att jag inte har något intresse av deras icke-arbetsaktiviteter. Lukas tillägger, “Jag behöver det för att prestera bra i träning och tävling, men jag kan inte hålla koll på det hela tiden.”

Hur skulle du karakterisera inverkan på moralen i hela enheten?

Du kan inte nödvändigtvis utgå från att alla 14-paketen innehåller den bästa kompisen på marknaden. De gjorde ett bra jobb med att hantera det, enligt mig. På grund av mitt beroende av träning och min önskan om maximal ansträngning från alla idrottare, är jag ansvarig för deras träningar. Jag har ingen rätt att ägna mig åt andras privata angelägenheter.

Har du konfererat med Jesper Nelin och Martin Ponsiluoma i denna fråga?

Jag är alltid omgiven av en dynamisk grupp människor. Jag har gjort det klart att jag är mer oroad över fitnesscentrets lönsamhet som träningslokal. På våren samlas skidområdet för ett sista pass innan säsongsstart. Enligt Johannes Lukas är kvaliteten på träningen utmärkt, och deras styrka växer verkligen. Jag har gjort det uppenbart att jag förväntar mig att det ska gå bra när de kommer till gymmet för att träna.

Jag är exalterad över träningsplanen och de kommande fem dagarna kommer att ägnas åt att be för allas hälsa så att vi kan packa huset i Idre. Sy ihop orden så här: “Det var de som startade det” (på svenska: “Det var de som började”). Skidhopparen och tränaren Johannes Lukas föddes den 24 juni 1993 i München, Tyskland. Han har varit medlem i det svenska backhoppslaget sedan 2019, och han tränar nu. Tidigare var han medhjälpare till Wolfgang Pichler.

Utbildning och yrke

Han var bara 21 när skador avslutade hans lovande skidracingkarriär. Johannes Lukas tog idrottsvetenskap som huvudämne vid Münchens tekniska universitet. 2015 sökte han arbetslivserfarenhet och kontaktade Wolfgang Pichler om kanske skuggning på ett träningscenter. För att förbereda sig för sin senare tjänst som Pichlers assistent och eventuella högra hand fick han ansvar för teknisk träning och styrkekonditionering.

När han var 21 år tog han praktik i Sverige.

Ett av de bästa lagen i världen har nu en 27-årig tysk kapten som heter Johannes Lukas. Landslagstränaren sa att han aldrig hade räknat med att leva under de enorma svenska hoppbackarna. Under Wolfgang Pichlers tid som chef för Svenska förbundet växte landets nätverk av hoppbackar avsevärt.

Tyskland tog dock inget mästerskap till efter Hema-VM 2019 i Östersund. Killen som efterträdde Pichler, en tysk vid namn Johannes Lukas, uppnådde också berömmelse och ryktbarhet. Svenskarna hade dock känt till honom ganska länge. Som 21-åring studerade Johannes Lukas ishockeyvetenskap på en tysk institution men flyttade till Sverige för yrkeserfarenhet.

Jag har alltid varit nyfiken på skidåkning, och jag tyckte att det skulle vara spännande att lägga ner lite tid på att träna under mitt juniorår. Men jag ville inte göra det i Tyskland, och eftersom min pappa kände Wolfgang bestämde jag mig för att ringa honom. Och han berättade det rakt av, tillade Johannes Lukas, som hade börjat resa utan betalning tillsammans med Pichler.

De senaste två och ett halvt åren har Johannes Lukas, nu 27 år gammal, tränat med ett skidlag i toppklassen. Under min tid som praktikant i Sverige hade jag aldrig förväntat mig att något liknande skulle inträffa. Det är inte möjligt att planera för varje troligt resultat. Lukas hävdar att man bara behöver bli medveten om det tillstånd av “flöde” som de befinner sig i.

“Han har massor av energi,” anmärkte Berg.

Lagkaptenerna för det svenska skidlaget är tacksamma till tränarna för den tidiga säsongsframgången laget har haft. Budskapsbäraren Sebastian Samuelsson utbrister till Jesper Nelin, “Jag är jättenöjd med det arbete som Johannes lägger ner; han är extremt driven och engagerad och jobbar till och med mer än de allra flesta; han gör det riktigt bra.”

John är djupt förankrad i detta. Nelin tror att han kan göra så mycket eftersom han är så självgående. John-Carlos Samuelsson och Sebatian Lukas. Den 27-åriga landslagstränaren har fått stor uppskattning av alla, inklusive Hanna Berg, som tror att han kommer att vara avgörande för Sveriges framtid.

John förtjänar verkligen all beröm han får. Hans engagemang, kraft och spänning för vår träning är verkligen inspirerande. Hanna berg tycker att det är fantastiskt att han och de andra cheferna kan vara stolta över företagets totala prestation. Min utökade familj består av dessa människor.

De tydliga instruktionerna från Karna är mycket uppskattade av Johannes Lukas. Det är utmärkt; det är precis sånt som en tränare hoppas få höra. Det är fantastiskt att använda det här instrumentet på jobbet. Vi kommer simmande överens på jobbet. Johannes Lukas menar att gården har blivit som en ny familj för honom under de senaste fem åren.

Johannes Lukas Familj

Det här snabba händelseförloppet är fantastiskt, men det ger mig mycket att göra. Jag är fortfarande sugen på mat, och jag är fortfarande fast besluten att göra skillnad. Vem är Johannes Lukas, hopptränaren? De svenska hoppbacksfunktionärerna blev tipsade av Johannes Lukas 30-årsfest, sedan han vunnit ett OS-guld och ett VM-guld.

Vem är dock sommelieren i Tyskland? Lär dig mer om den älskade backhopparen Johannes Lukas i den här videon. Sverige vann hopptävlingen, enligt Johannes Lukas redogörelse i boken Utsattes for hat Sport. Men förr var förbundskapten Johannes Lukas inte omtyckt av många. I en intervju med Sportbladet reflekterade han över motiven bakom folks ord.

I Sveriges skidtestformel kunde de tre första namnen hålla sig. Elvira Berg, Hanna Berg, och Linn Persson. Det blev svårare därifrån. Stina Nilsson, Anna Magnusson och Mona Brorsson, alla ambitiösa kvinnor, var där också. Jag väntade tills förbundskapten i Brorssons grupp, Johannes Lukas, gav kommandot och sedan följde jag det.

Ett val som utan tvekan kommer att kritiseras. Han avslöjar allt för Sportbladet medan han håller i hatten. Jag tycker om att se mig själv som väldigt framåtblickande för min ålder, och det här är min första erfarenhet av att använda ett operativsystem som en primär tränare. Men det irriterar mig att jag får så många mejl angående laguttagningar; det är konstigt att enskilda kan ta sig tid att skriva och säga sådant om andra upptagna människor till oss via e-post.

I en intervju med tabloiden sa han, “Jag har full respekt för att folk är engagerade i Sverige, men det finns fortfarande kommentarer och mejl som inte är bra.” Det viktigaste en person kan göra. Lukas lyckades stänga av sina belackare. Brorsson förutspådde klar himmel och en jämn avskiljning av systraren vid Berg. Det var Sveriges första OS-guld i backhoppning.

Det är en imponerande sensation och jag är nöjd med min prestation. Även om vi trodde att vi lätt kunde vinna tidigare, behöver vi allas hjälp nu. Betydelsen av deras framgång kan inte överskattas. Lukas livsmål är att ta förstaplatsen i en OS X-tävling.

Hans bidrag till området är monumentala.

Wolfgang Pichler, demonstranten, sänkte basen. Ändå är det hans elev Johannes Lukas som har varit drivkraften bakom Sveriges senaste backhoppningsframgång, och tagit fem medaljer vid vinter-OS 2014. Martin Ponsiluoma säger att han är avgörande för vår tidsperiod. Magdalena framsteg gjordes av Magdalena Forsberg och senare musiker som Björn Ferry och Helena Ekholm under Wolfgang Pichlers ledning.

Hanna Berg och Sebastian Samuelsson klarade båda OS året innan deras barn föddes. Pichlers ersättare, Johannes Lukas, hade dock redan varit i ligan ett tag innan han rekryterades på heltid för att träna eftersom han varit praktikant i svenska ligan sedan 2015. Han baserade sitt träningsprogram på Pichler 2019, som han använde till sin fördel samtidigt som han flyttade det svenska skidlaget på en ny väg.

Den kvintessensen svenska attityden

Lukas representerar i denna analogi till Pichler den tyska skolans uppfattning att tyskarnas tröskelfilosofi skiljer sig från svenskars och danskas. Kardiovaskulär konditionering bör göras i samband med löpbandsträning för att uppnå bästa resultat. Lukas tycker att nordbor tränar mindre intensivt och mer sällan än individer på andra håll.

De två delar också ett liknande temperament.

Jag tror att vi har ett robust temperament, kanske med en touch av söder, och att vi kan utöva avsevärd kraft på de energiska. Lukas har märkt att det svenska språket och kulturen går hand i hand. Lukas är mer irriterad än vanligt under VM, troligen till följd av hans skrek på de aktiva ute på planen.

Han undersöker oss nyfiket och säger: “(Han lyssnar p oss)”

Katterna hävdar att Lukas har en högre nivå av självmedvetenhet än Pichler, och detta är den huvudsakliga skillnaden mellan de två. Den killen har alldeles för bra öra för oss. Med Wolfgang förbättrades allt, och alla följde samma procedurer. Hanna berg hävdar att han har lämnat obestridliga bevis.

Wolfgang ändrade inte mina träningspass för att ta hänsyn till mina andra åtaganden. Men som Jesper Nelin uttrycker det, “med Johannes kan man planera för träning.” Som Martin Ponsiluoma uttrycker det är den största skillnaden att Johannes är väldigt lättillgänglig. Lukas, när han ombeds beskriva sin träningsfilosofi, säger att “de aktiva tycker att det de gör är roligt och att de är beredda att göra aett extremt jobb.”

Det är lätt att tappa fokus på det som är viktigt i Skidskytte eftersom det finns så många rörliga delar. Som Lukas och hans anhängare har hävdat måste utvecklingen fasas in, med noggrant övervägande av varje strävan innan man går vidare.

Johannes Lukas Familj
Johannes Lukas Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *