Johan Kücükaslan Ursprung

Johan Kücükaslan Ursprung
Johan Kücükaslan Ursprung

Johan Kücükaslan Ursprung – Svenskfödde sportskribenten Johan Kücükaslan föddes den 15 augusti 1985. Kücükaslan har tidigare fungerat som ankare och nu sportjournalist för SVT. Både TV4 och Viaplay har publicerat hans verk. Han nominerades till Svenska fanspriset för sportjournalisten Guldskölden i både sportreporter och sportskribent kategorierna för 2020.

Han och hans yngre syster, sportskribenten Jennifer Kücükaslan, kommer att tävla i nästa säsong 2023 av den svenska TV-serien P spret. Du når Johan, en stockholmare född den 15 augusti 1985, på hans bostad, nummer 30 på Helgagatan. Den 1 mars 2022, för ett helt år sedan, bosatte han sig i sitt nya hem.

Johan är extremt eftersökt i den här tjänsten. Fyrahundrasexton gånger denna månad har vi misslyckats med att ta med något omnämnande av honom. Johan är chef för ett företag eller en grupp som hjälper människor. Lagligt kan han ha så många som sexton rumskamrater. Eftersom vi har hittat alla boende kan vi berätta exakt vem som bor på vilken våning.

När han flyttade in fanns det redan två andra hyresgäster i byggnaden, som båda finns kvar. Huvuddelen av de som vill veta var Johan finns finns i Stockholm. I Stockholm bor Johan Kücükaslan på Helgagatan 30, rum 1401. Hans är född och uppvuxen i Katarinasamhället. Johan Kücükaslan, en man eller kvinna i 38-årsåldern, signerade och daterade detta kuvert.

Sverige kontrollerades av kung Carl XVI Gustaf och socialdemokratiska partiledaren Olof Palme när Johan Kücükaslan fick upp ögonen för första gången. Han föddes på sommarens gräns, när Leo härskade över himlen, i det kinesiska oxåret (trä, yin). Han tillhör den generation som kallas Millennials. Han är inte gåva. Den svenska formen av det grekiska namnet Johannes är Johan.

En liter gin kostade 4,57 dollar och en Piggelin kostade 2,50 dollar samma år som Johan föddes. Många välkända kändisar, särskilt den amerikanske skådespelaren Ben Affleck (också 51), delar hans födelsedag. Debra Messing, en amerikansk sångerska och skådespelerska, fyllde nyligen 55 år. 33-åriga amerikanska skådespelerskan Jennifer Lawrence.

Joe Jonas, 34, är en känd amerikansk sångare och låtskrivare. Melinda Gates, Bill Gates fru, föddes 1955. Pierre Lindstedt, ska harpist (han är 80 nu). Skadespelare Pontus Gustafsson (numera 68 år). Robert Kronberg, a.k.a. Friidrottare R., är 47 år gammal. Sedan Johan kom in i bilden har det varit ungefär 1,3 miljoner krossade hjärtan och 279 miljoner förlorade jobb.

Året 1985

Innan Johan föddes, vilka var de viktigaste händelserna? Kungens Kurva kommer att vara platsen för McDonalds första McDrive någonsin. Bengt Hassis, svensk spelare för Orsa IF, vann guldkängan 1985. Både svenska pojkar och damer var obesegrade på årets årliga finnkamp, som ägde rum i Stockholm.

Kikki Danielsson blev årets största musikstjärna efter att hennes låt “Bra vibrationer” vann Melodifestivalen 1985. Det släpptes många framgångsrika filmer 1985, inklusive Back to the Future, The Goonies: Death March, The Breakfast Club, Oz: The Great and Powerful och Snowroller 2: The Return.

Användning av allmänt accepterade normer. Johan bor på den fjärde våningen, medan byggnadens entré är på den femte. Johan Kücükaslan, reporter på SVT, växlar hela tiden mellan olika roller. 40-årige Johan Kücükaslan regerar i det svenska idrottsskrivandets rike. Hur hårt jobbar SVT-reportrar egentligen? Kücükaslans ekonomi har kartlagts av Nyheter24. På grund av sin systers position som nätverksprogramledare och sin egen rapportering för Viaplay på cv:t och SVT Sport har 40-årige Johan Kücükaslan blivit ett känt namn i svenska sportmedier.

Under sin tid på Viaplay hade den svenske mannen i fyrtioårsåldern många intervjuer med fotbollsvärldens armaturer inklusive Jürgen Klopp och Kevin de Bruyne. Johan Kücükaslan krediterar sin tid på SVT Sport som en viktig faktor i hans prestation. Det svenska landslaget och allsvenska matcherna har honom för närvarande som en förståsigpåare.

För en månad sedan var Kücükaslans kritik av den svenska nationalistiska rörelsen för att ha försummat att lyfta upp sina egna ledare som Alexander Isak och Dejan Kulusevski ett hett ämne i svenska medier. Lokala reportrar kan ignorera det; det är bara till förmån för våra sponsorer och för att väcka läsarnas nyfikenhet på området.

Alla dessa tre talare – Alexander Isak, Dejan Kulusevski och Victor Nilsson Lindelöf – har förväntansfulla skaror som väntar på att få höra dem. Johan Kücükaslan, som företräder TT, uppgav att från och med dag fyra av mötet hade ingen tagit kontakt med dem. Johan Kücükaslan lägger ner långa timmar och mycket eftertanke i sitt arbete.

Vad kan du förvänta dig för lön om du tar dig som en av Sveriges främsta sportjournalister? Nyheter24 har tagit fram en ekonomisk profil för Johan Kücükaslan. Efter tre års verksamhet tror Skatteverket att SVT-profilen tjänat runt 380 000 kronor. Sveriges Statistica Centralbyrn (SCB) rapporterar en median månadsinkomst på 37 100 dollar, vilket kan tyckas vara lågt för amerikaner.

Men Johan Kücükaslan kan få ett månatligt stipendium som är högre än så. Den 40-årige vd:n för “Lilla lejonet AB” omsatte 1 774 000 svenska kronor och en vinst på 349 000 kronor föregående år. Bolaget genomförde nyligen en kompensationshöjning som höjde grundlönen till 1 332 000 svenska kronor per år.

Det gör att Johan Kücükaslan inte är någon att vara rädd för. Om du vill lära dig mer om Johan Kücükaslans hjälpande syster Jennifer kan du göra det här. För att komma tillbaka till SVT satte sig Johan Kücükaslan på ett plan. Då blev fotbolls-EM inställt. Istället tävlade han i den svenska föreställningen “Landslagsstjärnan” mot några av landets mest kända stjärnor, och blev till och med nominerad till en pokal.

Johan Kücükaslan Ursprung

I verkligheten kände jag en oförklarlig lycka. Jag vägrar att ägna mig åt självömkan. Johan Kücükaslan hävdar att de höga applåderna är ett bevis på att dina insatser togs emot väl. När coronapandemin kom förändrades de flesta mäns avsikter, inte bara i Sverige utan internationellt.

Johan Kücükaslan, 35, har nyligen kommit till SVT som EM-bilschaufför. Han genomförde intervjuer med kända personer som John Guidetti, Alexander Isak, Robin Quaison och Dejan Kulusevski för olika nyhetsartiklar. Jag har känt mig låg den senaste tiden, men jag försöker vara en lycklig person genom att vara öppen för nya möjligheter.

Johan Kücükaslan säger, “Jag tänker lansera serien i höst och vinter.” Att möta dessa spelare i deras naturliga miljö är en gång i livet. Det verkar vara ett generationsskifte i hur de reagerar när du är hemma och kan spendera ute med dem. Folks förväntningar har ökat dramatiskt.

Är en pressekreterare nödvändig för en journalists tillväxt som professionell?

Visst, du har rätt. Att intervjua en spelare från Sverige är inte detsamma som att intervjua en spelare från ett annat land.

Guldskölden Tvåa

Johan Kücükaslan är aktuell för två Guldskölden-priser. För “årets sportreporter”-pris går han upp mot SportExpressens Noa Bachner och Daniel Kristoffersson samt Aftonbladets Erik Niva. Han är också aktuell för “årets reporter” för sitt arbete med dokumentärserien Landslagsstjärnan.

Just nu är jag för överlycklig för att vara deprimerad över det. Mycket ståhej visar att det du producerade värderades. Processen med att få intervjuer är lång, men jag trivs väldigt bra med mitt arbete. Ingen har någonsin tänkt på att nominera honom. Jag tycker att detta är av stor betydelse. Gång på gång har tanken “vad kul att de la ner den tiden” slagit in mig.

Försöker du bevisa att sådana scenarier existerar?

Den här sommaren har rasismen stått i centrum i svenska medier. Elva svenska idrottare har fördömt rasism i publikationer som SportExpressen. Johan Kücükaslan, journalist, är en av bara fem yrkesverksamma inom sitt område som talar engelska flytande. Många ifrågasatte min förkärlek för skådespelare med internationell erfarenhet när de castade min allsvenska serie.

När jag äntligen förstod detta slutade jag fråga om deras immigrationsstatus och började berömma dem istället. För att direkt citera honom: “Jag ville få det att låta så naturligt som möjligt”, som om han samtalade med en infödd svensk. Efternamn är ofta den första identifieraren, särskilt i ett jobb som journalistik där människor med icke-amerikanska namn blir vanliga. Ursäkta om jag verkade flippad, men jag kände att det var nödvändigt att ge en illustration.

släpper en helt ny publikation som endast ägnas åt utomhusaktiviteter

Att ha goda förebilder är avgörande, och Kücükaslan säger sig ha lärt sig detta på den hårda vägen. Att tjäna som inspiration för de många blivande unga journalister som ser upp till dig. Du kanske tittar på namnen på listan och tänker, “oj, det är verkligen svårt att bli sportjournalist”, men då skulle du se att några av dem har arbetat i en världsomfattande skala och ändrar dig.

Icke-européer är alltid välkomna i min brevlåda om de vill upptäcka mina hemligheter till framgång privat. Blgult, nästa företag från Johan Kücükaslan, kommer att introduceras bakom kulisserna mycket snart. Jag hoppas kunna börja arbeta med EM på allvar nästa sommar, och med din hjälp kan jag göra skillnad på det sätt du beskriver. Vi skapar ett program som innehåller redaktionella kommentarer, expertprofiler och reklamavbrott. Han vill ha något muntert, lärorikt och snabbt.

Tidigare SVT-profilen Johan Kücükaslan diskuterar sitt beslut att lämna nätverket för 12 år sedan. FotbollSVT:s profilerade journalist, Johan Kücükaslan, har varit borta från nyhetsbranschen de senaste sju åren. Lundh utvecklar sitt resonemang i det senaste avsnittet av sin Fotbollskanalen-podcast.

Enligt honom, “Det var väldigt roligt att jag kunde göra saker enbart på grund av min invandrarbakgrund.” Efter tider på TV4 och SVT kom han till Viaplay 2015. Jag var på SVT i två år innan jag kom till Viaplay. Just då och där visste jag att det inte var mitt fel, så jag pratade rent. Kücükaslan säger att det här var en utomordentligt kvalificerad redaktörsgrupp.

Johan Kücükaslan Ursprung
Johan Kücükaslan Ursprung

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *