Cimberly Idol Familj

Cimberly Idol Familj
Cimberly Idol Familj

Cimberly Idol Familj – Istället för att delta i fredagens sista föreställning gick “Idol”-deltagaren Kimberly direkt till akuten för att besöka sin mamma. Eftersom Cimberly inte tyckte att händelsen var särskilt obehaglig, undrade hon om hon skulle gå. Hon säger till Aftonbladet att hon aldrig skulle ha låtit sig älska om något hemskt hade hänt henne medan hon var där. Tonåringen Cimberly Wanyonyi kommer att framföra en låt för att hedra sin mamma, som genomgick en stor operation för inte så länge sedan, under kvällens fredagsfinal av “Idol” på TV4.

Att spela Bon Jovis “Bed of Roses” var mitt sätt att visa min uppskattning för hennes favoritlåt. Det verkar som att hon har svårt att hitta de rätta orden för att beskriva hur mycket min mamma betyder för mig och hur mycket hon har åstadkommit. Wanyonyis mamma tillbringade två veckor på sjukhuset efter ett sju timmar långt hjärtingrepp. Cimberly var tvungen att bestämma sig för om hon skulle dra sig ur tävlingen efter att ha fått reda på att hennes mamma behövde opereras.

Det gick upp för mig också efter att jag hade samma tanke. Det var till en början svårt för mig att komma i kontakt med henne eftersom jag inte visste vem jag skulle kontakta. Hon kunde knappt tala på grund av sin extrema utmattning och sjukdom. Man kan säga att om något riktigt hemskt hade hänt medan jag fortfarande var där, så skulle jag ha fördärvat mitt rykte. Jag skulle ha gjort vad som helst för att slippa röra mig själv i det scenariot. Framför allt annat måste man prioritera sin familj.

Wanyonyi besökte sin mamma på sjukhuset efter att ha kommit tillbaka till Skellefteå två veckor innan fredagens final. Att bara sätta sig ner och prata med henne var allt som behövdes. Hon var utmattad efter första natten. Det var därför hon höll tårarna borta hela tiden. Hon hade dock åstadkommit mycket dagen efter. Tyvärr kommer Cimberlys mamma att återhämta sig, men det kommer att ta lite tid.

Efter detta uppmanade min mamma mig att “visa oss ditt bästa jag” under American Idol. Trots min enorma tacksamhet för allt som min mamma har gjort för mig är jag hopplös när det kommer till att berätta för henne hur jag verkligen känner. Cimberly Wanyonyi säger att det är helt normalt att hon tar emot låten som ett uttryck för tacksamhet. Den värdefulla Cimbrly uttryckte sin sorg för världen förra veckan. En av hennes nära släktingar gick bort, vilket är en tragisk händelse. Hon hade detta att säga i ett inlägg på Instagram:

Det faktum att min kära mamma älskar dig så mycket är en stor tröst för mig. Cimberly Wanyonyis är en av “Idol”-deltagarna den här säsongen. När Norran meddelade en nära väns död på Instagram förra veckan spelade hon en avgörande roll i rapporteringsprocessen. Jag värdesätter varje del av konstruktiv kritik. Inlägget åtföljdes av ett uppriktigt uttryck för tillgivenhet från Cimberly Wanyonyis och hennes familj. Det verkade som om något saknades vid jämförelse.

“Min älskade mummi, vila i frid, älkar dig för evigt” var bildtexten han använde på Instagram story. Flera av Cimberlys beundrare var under intrycket att hennes mormor hade gått bort, men i själva verket var det hennes mamma. Vi har skickat ett meddelande till Cimberly. Cimberly förklarade att “mummi” betydde mormor på finska och att hennes mormor hade gått bort som en del av berättelsen där hon tackade alla för deras kärlek.

Carola Häggkvists gästspel på fredagskvällen, dagen för Idol 2023, hade gospeltema. De var missnöjda med publiken. De tävlande i TV4-programmet som Pär Lernström och Amie Bramme Sey presenterar har förberett sig för fredagens final sedan Idol-säsongen 2023 hade premiär i slutet av augusti.

Varje veckas final fokuserar på ett annat tema; till exempel var gospel förra veckans ämne när Carola Häggkvist var gästdomare. Två tävlande, Olivia Aliotti och Isak Uddström, uppmanades att dra sig ur tävlingen tidigare idag. Många av dem rapporterar på sociala medier att det är vackert åt båda hållen. Här är ett exempel på några av kommentarerna från programmets Facebook-fans:

Det kommer att höras för dig om du har tur. Precis som alla andra måste Olivia säga, “Lycka till med fortsättningen av ditt liv.” Alla är inte missnöjda med Idol 2023-vinnaren; några är missnöjda med fredagens gospeltema. De som fortfarande deltar i gospelshower. Min enda kommentar är att det är helt sant. Det var inte många autentiska gospellåtar framförda, även om vädret var trist. Simon var den ende av sina idoler som sjöng gospel.

Hopp för familjen Cimberly

Det var det, du vet. Bara Simons upplyftande musik kunde lyfta mitt humör när jag kände mig nere. Jag förstår inte relevansen av att sakna ett centralt tema. Det var inte evangelium, men det var lätt att vara deras idoler. Det var fantastiskt att gospelmusik inte spelades. Varför skilde sig den här gospellåten från alla andra, med tanke på hur vanliga de är? De deltagarna måste försöka mer än detta. Jag tycker att det är konstigt att de inte sa något.

Är Ted Gärdestad aktuell för posten? Bra jobbat. Är dyrkan av hedniska gudar helt frånvarande i dagens evangelium? Jag har fått serenader av tidlös gospelmusik. Besviken mig själv något. Den turen var helt fantastisk. Häpnadsväckande vacker. “Är du skulle inte skriva gospelsånger älskadet?” Jag älskar att spela gospelmusik.

Varför skulle någon bry sig om att lyssna på poplåtar, även om de påstår sig vara gospel? Skrämmande, verkligen. Bara Simon hade en sann gospelröst. Det tros att Jay Smith kommer att tävla nästa år med stöd av sin syster Maria Smith, enligt Aftonbladet. Vanligtvis uppträder hon och Smith & Thell som en popduo.

Cimberly Idol Familj

Efter att 42-årige finalisten Jay Smith inledde en romans med medtävlande Minnah Karlsson på väg att vinna TV4:s Idol-tävling 2010, blev det rörigt. Han hävdade också, i enlighet med tävlingen, att han hade fastat, enligt TV4 nyheterna. Jay Smith har fortsatt sin musikkarriär efter sin “Idol”-framgång, men han har blivit allt mer tillbakadragen. Han har släppt soloalbum utöver sitt arbete med rockband som Smash Into Pieces och Von Benzo.

Men han började komponera countrymusik istället för rock efter att han insåg att han inte lyssnade på rockmusik i närheten av lika mycket. Behöver lägga allt på is. Den 3 februari är Malmö värd för Melodifestivalen. Vi kommer att meddela hela startfältet den 1 december. Inga aktuella musiker har i nuläget bekräftats ha mediestöd av SVT. En av de speciella gästerna vid Idol-finalen den 1 december på Stockholms Avicii Stadion blir den kända dansaren Zara Larsson.

Gäster som Uno Svenningsson, Linnea Henriksson och Orup anslöt sig till “Idol”-finalisterna på scenen för duetter, som var kvällens huvudattraktion. Fredagens finaler bjöd inte oväntat på mer svensk sång än vanligt. Det var Caspar Camitz, en före detta “Idol”-deltagare, som gjorde Simon Näslund på scenen. De framförde “High up above” till dånande applåder från både publik och domare. Juryn säger: “Du tog verkligen fart i det tredje spelet.” Bra känsla.

De kunde övertyga sina föräldrar att gå och se Louisa Hoxha och Sarah Dawn Finer framföra “Kärleksvisan” på konserten. Även Saga Ludvigsson och Orups nervösa duettframträdande uppmärksammades. På fredagen drog sig ytterligare två deltagare ur programmet. Till publikens stora förtjusning togs de två återstående “Idol”-kandidaterna bort från turnén efter att Cimberly Wanyonyi, Jordan Rawling, Tilda Vodusek och Antranik Khantarashian släppts.

David Sundin, en av de mest älskade programvärdarna i landet, hade en look som vi alla känner och älskar i år. Något hände den här veckan, du vet. Han må vara 47 år gammal, men under de senaste sju åren har han blivit en av våra mest älskade programledare och komiker. Hans omfattande CV inkluderar att döma shower som Idrottsgalan, Kristallen, Melodifestivalen och Bäst i test. Han är fortfarande programledare för Bäst i test, även om programmet flyttade till TV4.

Sundin spelade rollen som Dynamit-Harry i sin första långfilm, 2020-talets Se upp för Jönssonligan. Sundin ersattes i sista minuten av Amie Bramme Sey på grund av sin skada; hon blir nu Pär Lernströms sidekick på Idol. Enligt Expressens rapportering ska Jenny Strömstedt ha slutat sitt jobb efter att ha fått ett direktiv att inte ställa upp i lördagens “Nyhetsmorgon” i TV4. Under programmet avslöjades orsaken bakom hennes hemska känslor.

Det ligger inom Horace Engdahls möjligheter att göra anspråk på Stortrycksbokpriset 2023. Sex romaner har nominerats till det stora priset av akademin, och “Spårvagnsresor med Mr. Hume” är en av dem. I måndags avslöjade Eva Ekselius att två verk nominerats till Augustpriset. Nominerad till August litterära pris, “Det judiska Europa mellan den franska revolutionen och den ryska” granskar judendomens historia i Europa.

“Världsandens partisaner: filosoferna, tredje riket och den liberala demokratin” av Svante Nordin och “Jag är en olycklig spåman: poeten Lasse” av Staffan Carlsson är de andra böckerna som är nominerade till Sverigepriset, förutom “Helgon och maktspelare: Dag Hammarskjöld som politiker” av Staffan Carlsson. Lucidors liv och tider av Anika Sandén. Rättegången är planerad att hållas den 4 december.

18-åringen från Skellefteå, Cimberly Wanyonyi, var ovillig att söka till “Idol”, men hennes mamma övertygade henne att ge det en chans. Hon bestämde sig för att söka i Luleå genom “Idol Expressen”, en plattform som låter vem som helst bara dyka upp på auditionsplatsen. Trots stöd från sin mamma och lillebror fick Cimberly det förödande beskedet att “Idol-expressen” hade stängts av när hon trädde fram.

Göteborg var inte med på nästa anhalt när jag frågade, men jag kunde söka i en annan stad. Inte nog med att stigen till skolan är brant och långt från Skellefteå, utan den är också svår att gå ner. Jag var förkrossad över utsikten att aldrig få den chansen. Det blev lite annorlunda, enligt Cimberly Wanyonyi.

“En tunnel på en sluttning”

Cimberly stannade hemma med sin mamma och lillebror. Medan hennes bror och mamma körde stod Cimberly och observerade när andra människor provade på bandet. Brodern ville komma förbi en butik innan de satte sig i bilen. Sedan sa någon till mig att när jag slutar producera kommer jag att ha en fantastisk karriär inom musiken. Efter det fick jag möjlighet att framföra min låt “Stand Outside a Dump Truck” för en testjury. Jag kände mig uppfylld och kunde fullborda mitt syfte med att vara här. Snart nog får Cimberly möjlighet att uppträda för den riktiga juryn. Följande goda nyhet var det.

Hon förtjänade stående ovationer, klartecken att uppträda vid finalen och juryns komplimanger för hennes låt. “This was definitivt a hallelujah moment” (Kishti Tomitas ord efter Cimberlys låt) beskriver vad som hände. Här, i efterdyningarna, kan Cimberly se helheten och skratta åt vändningarna. Men i det här fallet var reaktionerna oväntade.

Eftersom resan var kuperad, nervös och blåsig fick jag ett blått öga. Cimberly Wanyonyi kommenterar, “Jag hade inte förväntat mig det med tanke på hur dagen började” efter att ha blivit ombedd att sjunga för både testjuryn och den riktiga panelen. Jag är fortfarande oerhört tacksam för den chans jag fick.

Cimberly Idol Familj
Cimberly Idol Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *