Christopher Garplind Pojkvän

Christopher Garplind Pojkvän
Christopher Garplind Pojkvän

Christopher Garplind Pojkvän – Christopher Garplind, född den 27 juli 1988 i Oslo, är en svensk TV-värd, komiker, skateboardåkare och författare.

Biografi:

Garplind odlas i Bergsområdet i Linköpings kommun. När han var 16 flyttade han till Fagersta för att ta del av den nyligen nedgraderade wakeboard- och vattenskidkursen på Brinellskolan. 2017 granskades garpling från Stockholms konsthögskola.

Garplind är välkänd inom radiobranschen; han var med i produktionsteamet för P3-satirprogrammet Tankesmedjan. Media uppmärksammades honom i samband med Jimmie Kessons medverkan i Morgonpasset i P3 inför valet 2018, då han ljög om betydelsen och missbruket av spelet av dess deltagare.

Garplinds satiriska attack mot kesson klargjordes i översättningen: “Det var oväntat vad jag hade förväntat mig av kanalen jag för närvarande deltar i.” Med start 2020 arrangerar Garplind P3:s Eftermiddag tillsammans med Hanna Hellquist och Emma Molin.

Garplind är även redaktör för de svenska komediprogrammen Alla mot alla med Filip och Fredrik och Breaking News med Filip och Fredrik. Garplind var tillsammans med skribenten Per Sinding-Larsen med på Kents sista album och turnéframträdanden 2015 och 2016.

Slutprodukten blev en dokumentär som sändes i SVT. Till Grammisgalan 2018 skrev Garplind för hand. Sedan 2021 har Garplind ansvarat för SVT:s Cyklopernas markkulturprogram. 2023 valde han Riastatyetten som årets höjdpunkt för sina investeringar i Cyklopernas fastighet.

Han tävlade i SVT-programmet P spret säsongen 2022–2023 tillsammans med ishockeyspelaren Emma Peters. För att citera Christopher Garplind, “Jag bytte från tranbärsjuice till mineralvatten när jag blev tv-stjärna.”

Han tycker också om att bjuda över Kikki, Bettan och Lotta på middag, åker runt på stan i en slarvig luvtröja och påstår att snus är hans favoritgud. Stora och små frågor mellan himmel och jord besvaras av Christopher Garplind.

Christopher Garplind, 34, hedrades nyligen vid Film and Television Producers Guilds Riagala som årets Profile-honorare för sitt arbete som programledare, komiker, skateboardåkare och författare. Han är redaktör för den populära svenska talkshowen “Alla mot alla” med Filip och Fredrik på Kanal 5.

Sedan 2021 har han varit showrunner för SVT:s “Cyklopernas land” och vi såg honom i somras i “P Spret.” där han tävlade mot Emma Peters. Han är även hörbar i radio som programledare för “Eftermiddag i P3” tillsammans med Hanna Hellqvist och Emma Molin.

Jag har bott här det senaste decenniet: Ja, det är jag övertygad om. Någon sa till mig att jag påminner dem om “en ung Hkan Hellström om han inte hade varit så ätstörd.” På en annan efterfest kommenterade en tjej hur mycket jag liknade Stefan Löfven.

Det är inget fel på honom, förutom att han är 65 år gammal. Jag körde hem med tårar i ögonen. Jag har haft det i plånboken för alltid: När jag kom in på tv bytte jag från att använda kranvattnet till att använda mineralvatten.

När jag var ung hade boken “Alfons och Odjuret” av Gunilla Bergström en djupgående inverkan på min identitet. När jag lyssnar på ljudböcker slutar jag alltid med att älska “Bad gays”, som handlar om alla psykiska problem som min familj och jag har och har haft.

Min kändisförälskelse är Louis Garrel; Jag har gillat honom ända sedan jag såg “Dreamers” kanske 2006 (Crush är på underkörning). Jag klär mig i en slarvig hoodie och en asymmetrisk dräkt. Jag skulle aldrig, aldrig avslöja: var exakt Kungsholmenbögarna har satt sig.

Jag brukar beställa drinkar i baren; mitt ex är bartender och gör de bästa Margaritas i hela Stockholm. Jag måste köpa en son till honom eftersom han jobbar 9-till-5 för mig. Också en björn. Whiskey sour, om man så vill.

Jag kan inte säga säkert om jag kommer att vara helt uppriktig. Jag tar den väg som passar mig bäst.
En uppriktig förklaring: Jag vill tillbringa mitt liv med Anders Lundin. Lena Eller Endre. Lika fantastisk är Yung Lean.

Jag lärde mig att inte vara kär i någon från min allra första pojkvän. Spela din favoritlåt från The Blaze just nu. Det här är ett nytt och spännande spel som jag verkligen tycker om att spela. Sorgligt.
Min föredragna eufemism är “glitter”.

Jag skulle vilja bjuda Kikki, Bettan och Lotta på lunch idag. Du vet, älskling, det är vad jag äter till lunch. En egenskap jag önskar att jag hade men inte har är självrespekt. TV-programmet som fångade mig är The Sopranos, som jag har sett minst 20 gånger. Jag brukar låta det spela hela natten så att jag kan drömma om Dr. Melfi, Silvio, Carmela och alla andra.

Mest älskade gudom: Snus. Mina utgiftsvanor är lite överdrivna på: nätter. Jag ger mig på: Det som trotsar alla försök att sätta ord på det. P3-profilen Christopher Garplind är nu aktiv som showrunner i SVT:s helt nya, banbrytande kulturprogram Cyklopernas land.

Kyklopernas land påminns om den återställda natt-tv med det valfria ZTV-programmet som guide, och programbeskrivningen från redaktionen lyder: “Kul snack, vassa meningsutbyten, intelligent djupdyk, och verkligen mycket vanliga spårvagnar.”

Ett smakprov på den andre sura DN-redaktören, Johan Croneman, i form av en replik och en replik.
Till Café väljer Christopher Garplind sina favoritpoplåtar och artister genom tiderna, från att sova på en bio-tv-kudde från Jon Hamm till undergången av A Star Is Born i den svenska efterparty-verkligheten på YouTube.

Är det sant att Howlin’ Pelles mamma var din gymlärare? Det är sant. Jag var den enda i min klass som brydde sig om att läsa, och jag fick intrycket att hon kände igen mig bara genom att titta på mig. Hon introducerade mig för verk av J.D. Salinger och Klas stergren, inklusive The Catcher in the Rye respektive Ismael.

Det var på Pelles 40-årsfest som jag äntligen träffade henne. Jag älskar henne mer än någon annan lärare jag någonsin har haft.”

Christopher Garplind Pojkvän

Vad övertygade dig om att ge upp din självständighet och lova att aldrig titta på tv före 22:00? Jag är övertygad om att jag inte kommer att kunna gå ombord på tåget före 22:00. Jag gjorde det i ärlig avsikt att främja Cyklopernas hemland.

I genomsnitt tittar 2,7 miljoner människor på varje avsnitt av programmet, vilket gör det till ett mycket effektivt reklammedium. Det var väldigt roligt och gick mycket bättre än jag hade räknat med. Enkelt uttryckt är det som att vara på en kollo.

Om några dagar sitter du i baren med Benny Andersson. Benny var ganska naiv, men jag var inte en av dem.” Du hänvisades till som en “bad boy” i ett tv-program. Att vara en bad boy i P. sp. Nittio procent av de närvarande är 50-åriga kulturjournalister som inte är kända för att vara särskilt otrevliga.

När jag kom på vad de ville ha av mig var jag redan 34 år och på framkanten av mitt område. Jag drack mycket alkohol och jag såg till att hänvisa till saker som jag visste skulle glömmas. Men de gjorde det inte, vilket var coolt.

Trots att jag är en envis tongivande som vill tvinga in den typen av tjejer i mitt liv, är det inte så svårt att gestalta en bad boy-persona i det här sammanhanget. Vad är nästa steg på vägen mot mänsklig enhet? vill tacka Foo Fighters på pianot och hela det kända Sverige för bageln.

Poängen är inte att anta en mänsklig gestalt. Det är dags att släppa katten ur påsen: “Jag vill fortsätta att vara Sveriges enda indie-programledare.” Efter många år som känd radioprogramledare i P3, arbetat med program som Alla mot alla och Kent-dokumentären Vi är inte längre där (Sista ret med Kent) med Per Sinding-Larsen, fick Christopher Garplind tjänsten som programledare för det intelligent utarbetade kulturprogrammet Cyklopernas landar i Sverige.

Under den senaste säsongen av P sp ret fortsatte Garplind sin folkloreturné samtidigt som han tävlade tillsammans med Emma Peters. Premiären av säsong 5 av Cyklopernas Land kommer att sändas på SVT och SVT Play den 8 september, vilket ger den 35-åriga sagan aktuell.

Första säsongen av Cyklopernas Land hade premiär 2021 och frågor ställdes. Hur kände du för det? Men vi var ganska investerade i det; det är den typen av program vi vill använda. Redan då var det inte så bra i början.

Det tog ett tag innan vi insåg vad som pågick. Vi visste att folk skulle hata det här tidigt, men vi visste också att vi måste göra det vi tyckte var coolt. Även om SVT uppenbarligen gör det är det svårt att tänka på det inkommande meddelandet.

Hur mycket självständighet tycker du om från SVT?De har grävt in sig betydligt mindre än vad jag hade räknat med. De hade bara satt stopp för ett rykte, Carina Bergfeldts önskan att döda sin amerikanska halvbror.

Det var ganska njutbart, även om det blev kortare. Annars , det är helt gratis, och det är jag ganska tacksam för.”Nu när det har beskrivits som ett fullständigt kulturprogram, varför har opinionen väntat? Men det kändes som att vi alla var kära efter tre säsonger.

Folk skrev snabba saker, och det visades på den fördubblade tittarsiffrorna när showen började. Man kunde se när människor som tidigare skrivit negativt om oss plötsligt blev behandlade som om de aldrig hade gjort det och alltid älskat programmet.

Håller du med om Fredrik Wikingssons beskrivning av dig som “en jävla som ändå alltid lyckas få saker att fungera?” “Jag kan skriva unter p den bild. Många lägger mig i en Jonatan Unge-låda. En fetare, mindre framgngsrik och lite mindre version av Jonatan Unge.

Jag är en högst funktionell idiot. Jag har trasslat till mycket av personliga relationer, men det finns inget annat jag kan göra om det här visar sig vara en fälla, så jag får bara stanna kvar. Det hade varit enklare att jävlas med något som jag inte tyckte var särskilt roligt om jag hade arbetade på bank. Man blir också äldre, jag är inte intresserad av att sova bort mina år.

Christopher Garplind Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *