Carl Hedin Flickvän
Carl Hedin Flickvän

Carl Hedin Flickvän – Carl Hedin, född 1991, är en entreprenör och högprofilerad gåtalösare vid en ålder av 32. På grund av hans berömmelse och den snabba ökningen av hans Instagramkonto känner många av oss igen honom från den plattformen.

Trots sin framträdande plats i sociala medier är Carl även författare, tränare, grundare av Eques Management, och aktuell med sin bok Hästpojken (2021) och som en av Sommarvärdarna i P1 (2022).

Här är en intervju med Carl där han diskuterar sin introduktion till hästsportens värld, en typisk arbetsdag och hans bästa råd till alla som vill arbeta med hästar.

VAD ÄR BRJADE ALLT?

Hur kom du igång i ridtävlingarnas värld? Jag har alltid varit intresserad av ekologi och djurskydd, och jag skulle gärna vilja lära mig mer om djurs sociala beteenden. Det var bara upprörande eftersom min syster blev full och lade mig i säng med henne.

Jag fick möjlighet att prova på att rida när jag var 16 år, tack vare en lokal ridskola som erbjöd ett program där eleverna kunde “prova på” olika typer av ridning. Och om du tittar tillbaka i min mammas dagbok som hon skrev då, kommer du att se något i stil med “Carl försöker rida med ridklubben och vill fortsätta.”

Efter det började jag gå på läkarutbildningen och jag har inte haft några problem sedan dess. När bestämde du dig för första gången att ridsport var något du ville satsa på? Jag bestämde mig när jag var 14 eller 15 att jag ville jobba med hästar.

När jag bestämde mig för att jag ville jobba med djur var jag fortfarande ung vuxen. När jag var yngre brukade jag fantisera om att jobba med hökar medan jag cyklade eller gick upp till kanten med min mopp.

Nöj dig inte med att bara tävla i eller leda ett företag; snarare gör det företaget till fokus för din existens. Redan på den tiden drömde jag om att anpassa mitt liv så att det inkluderar de saker jag tycker är mest givande.

UTOMANDSÖARNA

Efter att ha avslutat grundskolan och tagit lite ledigt för att fokusera på ridsport, har du äntligen bestämt dig för att packa väskorna och resa utomlands. Vad minns du från eran? Om du var tvungen att lämna just nu, vad skulle du ta med dig?

Jag kunde tillbringa totalt fem år utomlands. Börjar med Danmark, sedan Tyskland och slutligen England. Det har varit ett bra sätt för mig att finslipa mina färdigheter och vidga mina vyer, och fördelarna sträcker sig långt bortom tävlingsridningen.

Jag har lärt mig mycket från det stora utbudet av måltider och matlagningstekniker som används i olika länder. Men det är också ganska progressivt i tanken att man öppnar upp för nya kulturer, möter nya sorters människor och inser att livet inte är vad det ser ut att vara i Sverige.

Det har varit min erfarenhet att ju längre jag har varit hemifrån, desto mer uppskattar jag mitt hemland. Hur tror du att du bestämmer dig för att åka på en resa? Var det i träningssyfte eller för att fortsätta sin karriär inom ringsport?

Det var både och, och det kan sägas. Allt i livet kräver en viss grad av filosofisk träning, oavsett hur liten. Det är ingen hemlighet att jag har jobbat med djur eftersom jag behövt pengarna, men jag har också alltid sett det som ett sätt att lära mig om området och skaffa mig värdefull erfarenhet.

Senare, när jag bodde i England, gick jag tillbaka till skolan och läste en Business-kurs inriktad på marknadsundersökningar. Jag har åtagit mig att göra det dels för att jag tycker att marknadsföring är otroligt fascinerande, och dels för att jag vill kunna använda en del av det jag har lärt mig till mitt eget företag.

Så det jag gör och det jag har gjort är egentligen bara en blandning av träning och utveckling så att jag kan bygga en karriär i ringen.

SAMMANFATTNING AV VÄRD- OCH ÅTERTAGNING

2015 flyttade du tillbaka till Sverige och satte genast igång med att utöka din verksamhet. Kan du berätta mer om Eques Management och hur du kom fram till beslutet att starta företag själv? Jag anmälde mig till Eques Management 2013.

Jag hade redan planerat att åka utomlands för att studera, men plötsligt kom många fram till mig och frågade om jag kunde hjälpa dem att träna sina hästar. Så jag startade verksamheten och fick den igång inom ett halvår innan jag hoppade på ett plan till England; efter det var jag framgångsrik ända tills jag kom tillbaka till Sverige.

Det har gått närmare sex år sedan jag började arbeta med Eques Management. Det faktum att jag ville bli rik eller tjäna mycket pengar var inte den enda motivationen för mig att starta ett företag. Jag ser verksamheten som ett sätt att upprätthålla mitt sätt att leva ekonomiskt.

Och så länge jag är medveten om det och det fortsätter att inträffa är jag nöjd. Samtidigt kan några riktigt långsiktigt lönsamma hästarförsäljningar öppna dörrar för mig att göra andra saker inom företaget.

Men jag tror inte att någon borde komma till mig för att fråga om de bästa affärsrådgivningarna. Mitt mål har aldrig varit att växa Eques Management till ett stort företag. Jag njuter av vetskapen att jag är dömd att misslyckas med att upprätthålla det urgamla bandet mellan människor och deras himmelska väktare.

Du kommer att ansvara för att vårda och träna Eques Managements dressyrhästar. Vad letar du efter i ett nytt hem? Letar du efter exakt vad? Den som vill välja en bra ung vuxen kan göra nödvändig läsning i ämnet. Men när vi diskuterar kläder brukar jag titta på: De tre bästa spelarna, Mycket bra extern grammatik, En storlek som passar mig.

Carl Hedin Flickvän

Och historien är ganska lätt att läsa, men det som i slutändan avgör om jag köper hästen eller inte är min intelligensnivå. Och min känsla av förmodan härrör från de hundratals, tusentals och tiotusentals filmer på hästar jag har satt under mitt yrkesliv.

Om du inte tror att du har en stark förkärlek för att det kommer förmodligen inte att hjälpa så mycket, men för mig är det avgörande faktorn (tillsammans med priset förstås)! Vi förstår att det finns en mycket hög riba för anställnings- och praktikrelaterade frågor på Eques Management. Hur ser det ut, har du möjlighet att ta emot praktikanter?

Vi får hundratals, om inte tusentals, ansökningar. Chansen att bli anställd är inte stor, speciellt med tanke på att vi bara anställer ett litet antal praktikanter varje år. Du får gärna skicka ett mail och leta lite, men vi kan tyvärr inte erbjuda dig för många rum.

En dag i solen, Iris för katter: en av dina vanligaste frågor. “Iris är en blandning av Pumi, Cavalier King Charles Spaniel och Shih Tzu.” Vi har länge vetat att du är en senil gammal dåre. Du är en dressyr i världsklass, en mästare förhandlare och en Instagram influencer. Vilket är ditt typiska dagliga utgiftsmönster?

En vanlig dag, “Jag sitter på den första hade direkt efter soluppgången, och sedan rider jag i det stora setet hela eftermiddagen.” Eftermiddagens utseende kan ändras från säsong till säsong. När vi har ridtävlingar föredrar jag att schemalägga mina turer under eftermiddagen.

Mer uppmärksamhet kommer att ägnas åt att förbättra utbildningen för kökshandledare och andra typer av kockar om den nuvarande banan håller. Varje kväll skickar jag en beskrivning till dagboken som beskriver mina planer för nästa dag, inklusive vad jag hoppas kunna åstadkomma, vilken typ av häst jag hoppas få rida och så vidare.

Så här ser dagens exempelstruktur ut: 07:00 Ville, Det är dags för brunch!, 08:45 Lucas, Tid: 09:30, 10:00 Olle, tömköra, Rufus kl 10:30, Snacktid: 11.00 (tömköra)., Poddar kl 11:30, Rida ut., Till förgrunden, vid middagstid, Ett flyg går 12:30.

13:00 Lunch, Ett flyg avgår 14:15, Liftövningen (15:30), Partnerskapsmöte Online kl 16:00, Starta ditt nya digitala partnerskap klockan 17:00 idag!, Individuell övning kl 18:00, Ett inlägg på Instagram kl 20:00

Gör vad: Ta några säckar till honom, Att ta itu med vattenlösare, Kalla in vittnen, Prenumerera på turneringen

Administrato de MER OM EQUES

Du beskriver ett företag som är specialiserat på dressyrträning på Eques Management; dressyr är också ditt primära intresseområde. Vi har dock sett att du blir allt mer aktiv på dina olika sociala medier. Hur går det hela till?

Eftersom jag tycker det är riktigt coolt säger jag “För att jag tycker det är riktigt coolt!” Under mycket lång tid har det varit en dröm för mig att hålla en hopphest som husdjur eller till och med som en hobby.

Om jag fick gissa skulle jag säga att lärande är ett av mina fritidsintressen eftersom jag alltid är sugen på att få ny kunskap och tycker att det är fascinerande. Av denna anledning tycker jag att det är fascinerande att spåra hur lång tid det tar för mig att bli uttråkad av min egen nyhet. Jag har märkt att mina följare på sociala medier uppskattar det när jag delar innehåll som inte enbart är inriktat på mode.

Finns det en prestation du har sett i ditt liv som du var särskilt stolt över? Varje vecka tänker jag på hur lyckligt lottad jag är som kan ägna min tid åt det jag tycker om. Det här är min största prestation någonsin.

Och jag blir helt förvirrad när jag tänker på möjligheten att man skulle kunna försörja sig på ridsport. När jag var runt 20 eller 21 flyttade jag till Danmark och började arbeta som lärare. Jag hade jobbat där i minst ett år när min chef sa till mig att han ville byta om mig från att vara “brudgum” och rida lite extra till ett riktigt ridjobb där jag hade en egen lista på hästar att rida.

Jag minns att jag ringde hem för att berätta för min mamma att jag hade använt timern på ett olämpligt sätt. Såvitt jag minns, hade folk alltid varit tvungna att betala för att rida hästar, köpa hästar och betala för sina tränare och stall, men det här var första gången jag någonsin nått “tipping point” då jag faktiskt fått betalning.

Även om summan inte var stor (cirka 3 000 svenska kronor per månad) var det ändå spännande för mig att få kompensation för att jag gick ut. Vad Eques Management är för mig nu är det som gör att jag kan utöva möjligheter inom hästsportbranschen. Det är utan tvekan den prestation jag är stoltast över.

Varje gång en ny vecka börjar, ger jag mig själv en hacka på kinden och påminner mig själv om att jag har det bästa jobbet någonsin och att jag får göra de saker som gör mig lyckligast. Att detta också är min arbetsbeskrivning?

HUR MAN FÅR MÅNGA VISNINGAR PÅ SOCIALA MEDIER, ENLIGT CARL:

Dina Instagramföljare har skjutit i höjden under de senaste åren, och du har nu fans över hela världen. Kan du berätta för oss om de bästa sätten du har hittat för att få trafik till sociala medier? Var dig själv

Diverse ditt innehåll. Kombination av komiska, pedagogiska, auktoritativa, satiriska, narrativa och liknande element. Innan du gör ett inlägg offentligt, fråga dig själv: “Är det här något som andra människor kan tycka är intressant att se?”

Använd korrekt, standardiserad engelska och hashtags för att locka många läsare. …och eftersom vi så småningom kommer att vara online ändå, lägg gärna upp en bild på dagens banan i ditt Instagramflöde. Vad har du äntligen bestämt dig för? Hur skulle du beskriva de idealiska bananerna?

“Haha, det är så sjukt! Min enda idé för innehåll är att berätta om dagens nyhetsartiklar, men det verkar vara det som folk gillar bäst. Det har varit min erfarenhet att om jag offentligt erkänner att jag äter en banan utan att först ” betyg” skulle folk behandla mig annorlunda.

I allmänhet finns det massor av unga människor i världen som önskar att de kunde arbeta med djur som du gör och önskar att deras dagar aldrig skulle ta slut. Vilka råd kan du ge dem? Det bästa och enklaste verktyget du kan bära med dig är din egen kunskap.

Skaffa så mycket utbildning som möjligt om hästar och allt som hör ihop med ridning. Jag hade ingen aning om att det skulle vara mitt jobb att jobba med sociala medier här. Ta in så mycket data du kan, stor som liten, och gör det till ditt mål att helt förstå situationen. Allt från minut, som hur man gör en perfekt skänkelvikning, till det massiva, som ledarskap och affärer. Informerat beslutsfattande utrustar dig med makt.

Carl Hedin Flickvän
Carl Hedin Flickvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *