David Ritschard Barn
David Ritschard Barn

David Ritschard Barn – Det här är allt du behöver veta om mannen som gjorde David Ritschard känd. David Ritschard föddes den 8 februari 1989, vilket gör honom 34 år gammal för närvarande. Han växte upp och bor fortfarande “söder om söder” i Stockholm, och han är en ivrig supporter till Hammarby fotbollslag.

Hur blev David Ritschard så känd? David Ritschard är just nu en av Sveriges mest kända countrymusiker och för sina många hängivna fans i Hammarby är han en levande legend. 2020 släppte han och Weeping Willows sångare Magnus Carlsson ett album med titeln We Will Meet Again. Låten är en hyllning till Hammarby IF och kretsar kring hoppet om att ses igen efter att kröningskaoset lagt sig.

Banden The Green Line Travelers och The Spinning Jennies har båda David Ritschard på sina listor. Hans första soloalbum, med titeln Brobrännaren, släpptes 2019. I och med släppet av Blue Bear Skull har David släppt sitt andra fullängdsalbum.

David Ritschard är ansvarig för denna strävan. Trots att David Ritschards karriär bara har börjat ta fart har han haft ett antal “normala” jobb under hela året. Hans senaste tjänst var som sommelier för röda viner på Systembolaget; han lämnade företaget sommaren 2022 av de skäl han tidigare förklarat:

“Jag fick sparken.” Jag jobbade för Willys i Skärholmen ungefär lika länge innan jag gick vidare till Konsum i Karrtorp och Ica i Skarpnäck. Jag är den sociala typen som njuter av några extra skratt innan jag slår mig ner med en bra bok. Varpå han svarade “Den lilla detaljen att det fram till nu har genererat 90% av min inkomst”, vilket han sedan rapporterade till tidningen Arbetaren.

Nu lägger han sitt hjärta och själ i sin musik; han sjöng sin version av Duplantis blues vid säsongsavslutningen av Allsong på Skansen 2023. Men när han började sjunga hoppade han direkt in i handlingen.

David Ritschards hälsa; han kollapsade på Jills veranda i söndags. David Ritschards första framträdande framför en tv-kamera var i filmen Allsong på Skansen för länge sedan. Den 15 mars 2023 deltog han i premiären av säsong 5 av Jill Johnsons serie Jill’s Veranda som gäststjärna. När David Ritschard var på Jills uteplats blev stämningen helt mörk.

I efterhand sa han i Carina Bergfeldts samtalsprogram Bergfeldt, “Det var en kollaps, jag hade förbrukat mina krafter och kört p r efter r efter r, och jag gick in med bensin p huvudet.” Han fortsatte att prata trots att detta aldrig hade hänt varken förr eller senare.

Ritschard beordrades att överge trädgården efter kollapsen. David Ritschard och hans syster Agnes dagliga rutin. David Ritschards fru är Agnes “Nalle” Odén. Hon spelar fiol och harpa för Ritschards eget band.

Under det senaste decenniet har Agnes och jag stått axel vid axel. Ingen spelar kort som hon gör; landets första dam har öppet talat med Aftonbladet om sina känslor. Om David Ritschard i allmänhet: skum, TV-härdsmälta och Systembolagets anställning

Vad är egentligen David Ritschards åldersintervall? David Ritschard fyller 35 år 2024; han föddes den 8 februari 1989. Hur många album har David Ritschard varit ansvarig för? Låtar som “Sverigerocken”, “Röd” och “n gr det vgor”, alla samarbeten med Frida Hyvönen, finns här.

Dessutom finns Gråtpilarna av Magnus Carlsson och “Vi ses snart igen”-plaketten av Ritschard båda i samma allmänna område i Hammarby. Är David Ritschard fortfarande anställd på Systembolaget från och med detta datum?

Innan David Ritschard blev musiker eller artist på heltid arbetade han som rödvinsexpert på Systembolaget. Han lämnade tjänsten sommaren 2022. Han förklarade sitt beslut i en intervju med sina medarbetare så här:

Jag har blivit helt överväldigad. Jag jobbade för Willys i Skärholmen ungefär lika länge innan jag gick vidare till Konsum i Karrtorp och Ica i Skarpnäck. Jag är den sociala typen som njuter av några extra skratt innan jag slår mig ner med en bra bok.

Vad hände när David Ritschard kollapsade på Jills veranda? En studiobrand på SVT:s “Jills veranda” gjorde David Ritschards värld helt svart. Artisten avslöjade senare i den svenska talkshowen Bergfeldt, “Det var en kollaps; Jag hade förbrukat mina krafter och kowed r efter r efter r, och jag gick in med bensin p ryggen.”

Det har aldrig hänt förr eller senare, men det förändrade allt. Ritschard beordrades att överge trädgården efter kollapsen. Jag kom till sjukhuset förberedd med min egen blodtrycksmätare, elektrokardiogram och röntgenapparat. Han hävdade i “Bergfeldt” att han inte hade hämtat någon vikt under hela resan.

Vem är Agnes, syster till David Ritschard? David Ritschards fru är Agnes “Nalle” Odén. Hon spelar fiol och harpa för Ritschards eget band. Under det senaste decenniet har Agnes och jag stått axel vid axel. Ingen spelar kort som hon gör; landets första dam har öppet talat med Aftonbladet om sina känslor.Många av dina meddelanden handlar om klibbiga situationer. Extremt mild på en viss nivå.

David Ritschard Barn

Ingenstans passar det in i det kaotiska och minskar med framtiden. Efter att ha tillbringat halva mitt liv på “syrran” och den andra halvan i underhållningsbranschen, anser jag mig vara väl insatt i ämnet alkoholfria drycker.

Det är obestridligt att det färgar din själ, men du kan bara stirra på det så länge innan du blir galen. Det vore att föredra om du blir urolog eller vaginist eller något helt annat, men som cowboy på företaget utsätts du dagligen för extremt höga nivåer av stress.

Och det är en utmaning att använda ord korrekt. I mitt vanliga arbete görs dock de mörka sidorna av drickandet och poängen med att ha monopol genom en blixtbelysningsprocess, vilket gör dem tillgängliga för mig på samma sätt som de skulle vara för en konstnär.

I min perifera vision kan jag urskilja halva en stad där många människors liv passerar. Jag har lärt mig att ta hand om några av mina kunder mer än min egen familj och mina närmaste vänner. Jag är nöjd med min nuvarande anställningssituation; den gamla sydliga dialekten fortsätter att dominera och jag hämtar inspiration från minst en vintage kyss eller välsignelse varje dag.

Men under hundratals äktenskap har jag kommit överens med den dagliga döden och livets dysterhet. Vem det än är kan ha nyligen kommit hem från arbetsplatsen men är just nu på någon form av semester.

Få igång ditt eget hantverksverkstad, kanske till och med med ett sommarhus i Roslagen. Allt rasar snabbt: tävlingen, kompetensmässan, smekmånaden, uppdraget. Att se hur lite utrymme det finns mellan vad som kan anses vara en mellanklass och parkbänkar har stärkt mig på den politiska och professionella fronten.

Du skrev ett patent om mina två mycket nära vänner, eller hur? Där tillbringar hundparet natten och diskuterar allt som de tänker på. Hur man dukar ordentligt efter att en gäst har lämnat, samt vad man ska förbereda till lunch en sorglig dag.

Vad ska man göra med möten som verkar osannolikt att någonsin äga rum? Jag blev helt förbluffad första gången jag hörde den. Jag var väldigt angelägen om att skicka den till honom. Frustrerad över att han ska klandra mig för att ha utnyttjat hans lycka.

Jag har kommit fram till att jag gjorde det rätta genom att gå in på den där platsen för vördnad och oro. Jag uppskattade en 70% chans att han skulle vilja höra musiken igen innan den släpptes, och att han skulle förstå vad jag förklarade.

Det var 30% chans att det var fel. Allt verkade kretsa kring honom och hans familj, och kanske till och med dig och mig. Det är goda nyheter för din framtid och alla som bryr sig om dig, så alla andra alternativ skulle ha varit en icke-startare.

Jag har hört att han gick bort nyligen. Och om hon kunde höra det skulle hon vara väldigt stolt över sig själv… Allt fram till och med det kommande albumet kan sammanfattas i bara en låt. Det är också vanligt att en ny artist tar ett försiktigt tillvägagångssätt när de följer ett album som redan har fått positiva recensioner.

Men för första gången i mitt liv är jag övertygad om att andras perspektiv inte spelar någon roll. Förutom att jag fick ett svar från en medlem av er personal, och det ovan nämnda svaret verkade så enkelt när det skickades i förr sommaren.

För att ta reda på vem du var hade jag letat länge och noggrant i tidskrifterna och tidningarna som jag tyckte om att läsa. Jag har inte tillbringat mer än ett år där. Det känns riktigt lantligt just nu, komplett med hacka och hayride.

Du har redan sagt att George Jones är din främsta källa till motivation. Vad exakt var det med honom som skilde honom åt? Du är på väg att få ett vackert originalcitat, Johan. Artister som har “levt sina låtar” (ibland med en bohemisk eller politisk prägel) är vanliga konversationsstartare.

Men i mina öron cyklar den fram och tillbaka, och det är då någon som går utöver normen kan bli en George Jones eller Loretta Lynn eller någon sådan. Det räcker inte med att kunna skriva tuffa ord; du måste också kunna konstruera en livsstil och så småningom ett varumärke kring dessa ord.

Eftersom livet börjar inombords och formas av frågor, tycker jag att det här är riktigt humoristiskt. Någon gång ska jag skriva ner det: “Jag driver inte mina sånger, mina sånger driver mig.” Personligen lyssnar jag hellre på George Jones musik än att läsa en teoretisk analys av hans verk.

David Ritschard Barn
David Ritschard Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *