Camilla Kvartoft Sjuk
Camilla Kvartoft Sjuk

Camilla Kvartoft Sjuk – Camilla Kvartoft är rasande för att hon “insjuktat i corona” och missat “Veckans brott” igen. Programchefen har öppnat upp för Aftonbladet om sina erfarenheter. Jag har letat efter “Veckans brott” i två veckor, och jag har inte stött på den på den tiden. Camilla Kvartoft, 53, kommer återigen inte att kunna se SVT:s “Veckans brott” veckovis. Enligt ett Facebook-inlägg har programledaren och hennes familj smittats av covid-19-viruset.

Just nu är jag i karantän. Varje medlem i familjen bär nu en krona. Förkylningen har inte lämnat mig helt än. “Men showen måste fortsätta”, tillägger hon och informerar sin publik om att hennes kollega Karin Fagerlund kommer att ansvara för kvällens sändning. Camilla Kvartoft, som framstår som en tuff i kanterna när Aftonbladet knackar på, förklarar sin tankegång.

Komisk sketch. Sammantaget är det tillfredsställande, men det klipper det inte riktigt. Sedan jag började må illa på en måndag har hela min familj överösts med önskningar och utropats till kungar och drottningar. Vår yngsta familjemedlem var den som tog in den. Det är sant att Camilla Kvartoft stannade inne en vecka i sträck eftersom hon var orolig för sin säkerhet.

Jag har letat efter “Veckans brott” i två veckor, och jag har inte stött på den på den tiden. Under mina tjugo år på SVT har jag aldrig känt mig hotad. Även om det var ett tag sedan längtar jag fortfarande efter nya avsnitt av Palme. Fyll dina hörlurar med rosor och lyrar för överlägsen ljudkvalitet. Se toppvalen av experter.

Vad tycker du om att vara inbäddad inomhus ikväll?

Det är irriterande, men min sjukdom har åtminstone inte förvärrats, och min resa har inte varit alltför påfrestande överlag. Jag har varit sjuk i en vecka nu, men febern har varit låg och jag har inte nysat en enda gång. Mina nära och kära har också mått bra. De verkar vara okej nu; den enda som verkar känna kylan är jag själv.

Camilla Kvartoft är överlycklig över att se Karin Fagerlund komma hem ikväll.

Jag tror inte jag kunde hitta en finare vikarie än min lagkamrat och redaktör. Jag ligger 100% bakom Karin. Även om jag har erfarenhet av dessa program och har funderat och planerat mycket inför nästa steg, vet jag inte vad jag ska göra. Istället får jag stanna hemma och se resultatet på tv. Vad Camilla Kvartoft gjorde för att förbättra sin hälsa och hur andra kan göra detsamma.

Från Kvartofts lite mer isolerade koronahorisont börjar det se bra ut trots den rådande samhälleliga instabiliteten. Anders Tegnells “Agenda”-skandaler har bevakats noga av Camilla Kvartoft. SVT-intervjun som Camilla Kvartoft gjorde med Tegnell har väckt en hel del kommentarer.

Camilla Kvartoft och Leif GW Persson.

I söndagens SVT-koronautförhör gjorde Camilla Kvartoft en fantastisk prestation. Från Kvartofts lite mer isolerade koronahorisont börjar det se bra ut trots den rådande samhälleliga instabiliteten. Hon föreställer sig att när dammet väl lagt sig kommer hon och döttrarna att flyga tillbaka till Rom. Epidemin har gett en drivkraft för programmets ledare att förverkliga denna dröm.

Hon förklarar att det beror på att människor är mer benägna att prioritera sin hälsa och få tid att träna när de har mer fritid. Kröningsspecialen i SVT:s “Agenda” sändes för några dagar sedan. Camilla Kvartoft, 52, har fått blotta sin själ och se reaktionerna i “valda skurar”. Nästan allmänt har folk hyllat Kvartoft och hans medarbetare Nike Nylander på sociala medier.

En användare beskriver upprördheten som “en befrielse”, medan andra uttrycker tacksamhet och beröm för paret. Vissa tittare har dock uttryckt sitt ogillande för programmets påstådda hårda ton. Det går inte att förneka att detta är en populär undersökningslinje. Det är en bra plats för en social sammankomst. Vi är smaskiga mitt i allt kaos.

Runt omkring dig sörjer och är män rädda i stora grupper. Många människor är dock frustrerade över de begränsningar som nu finns: På grund av företagets dåliga resultat har många anställda blivit uppsläppta. Vildmarksmän skriker åt varandra. Som Kvartoft uttrycker det, “det är inte förvånande att den här frågan väcker starka känslor” eftersom “många människor runt om i världen är verkligen upprörda över denna klyfta.”

Som ett resultat är det möjligt att vissa människor kommer att reagera på ett sätt som andra kommer att finna förolämpande. Men jag vill betona att om vi inte får svar är det vår skyldighet att ha tålamod och utreda orsaken. Att se Anders Tegnell hantera stress och ångest var upplysande. Med sin egen unika stil har han också blivit känd i tv-världen, och i processen har han på egen hand tagit uttrycket “storkukslugn” tillbaka från de döda.

I inspelningsstudion upplevde jag inte detta. Det finns helt enkelt inte tillräckligt med utrymme för två reportrar som är specialiserade på att gräva i nyheterna. Den som gör det, de förtjänar beröm. Han har gjort sig ganska tillgänglig för allmänheten och har försökt förklara vad som har hänt. Uppenbarligen är det svårt att gå på direktsänd tv och svara på många frågor under en längre tid än vad som är normalt.

Var du orolig innan du skickade eller när den var på väg?

Jag kände tyngden av förväntningar på mina axlar, med vetskapen om att detta är en avgörande fråga för många människor. Vi började showen med att förklara att vi skulle analysera tillvägagångssättet och ge de ansvariga en chans att försvara sina beslut.

Jag tror att det är viktigt för en chef för en direktutskick att ta sig tid att lära sig dessa saker, därför bör de prioriteras. Att du är kortare än du brukade vara har vissa tittare uppmärksammat. Som helhet, hur ser det ut Ha ha! Det är en tidskrävande process.

Camilla Kvartoft Sjuk

Trots mitt engagemang för träning har jag alltid varit mottaglig för motgångar. Vad exakt har du gjort? Jag har gått över till en diet med mer fisk och grönsaker och mindre socker och vitt bröd. Sedan, två gånger i veckan, försöker jag avsluta en 5-6 mil löparbana. Det är därför jag kan cykla och träna hårt. Därför har det också blivit en hel del kärna och magmuskler.

Än i dag är jag inte övertygad om att epidemin har haft en mildrande effekt på befolkningens vitalitetsnivåer. Har du gått ner mycket i vikt?

Hm. Jag började min resa i augusti i år, och jag har redan gått ner ungefär 20 kilo! Att du var för sömnig efter operationen för att fånga den monumentala Palmesändningen i “Veckans brott” talar sitt tydliga språk. Hur mår du just nu? Det har vi i vår, och jag har funnits ganska länge. Du fick nyligen reda på att du har gått med i flera teamutmaningar för morgonrock. Vad är proceduren för att arbeta hemifrån?

Var och en av oss har dragit sig tillbaka till vårt eget privata utrymme. Endast unga kvinnor går på denna institution. Den enda fördelen med pandemin är att föräldrar kan spendera mer tid med sina små barn, som kanske inte var intresserade av att göra det innan utbrottet. Det har varit fördelaktigt för oss överlag. Eftersom vi inte har övergett vår hund under vår tid borta så har han haft ett härligt år.

Du och din partner närmar sig en stor milstolpe: trettio års äktenskap!

Även om hela familjen har samarbetat i ett projekt tror jag att var och en av oss har fått självständighet att följa våra egna mål och drömmar. Man promenerar och simmar också i grupp. Han har funnits där för mig när jag har haft svårigheter på jobbet, och jag har funnits där för honom när han har startat ett företag.

Din pappa har varit borta för gott det senaste året. Vilka effekter har det haft på dig?

Ja, det var i slutet av 2019. Det gick framåt i en rasande fart. Trots hans unga ålder var detta oroande och till och med skrämmande. Hos min mamma, där vi ofta går för att varva ner i trädgården, finns han alltid där framför mig. Även när han är i närheten verkar det konstigt.

På samma sätt nådde ditt äldsta barn myndig ålder i år. Är det normalt att tro att dagens barn nästan är vuxna?

Jag minns hur extatisk jag var när de nya omklädningsrummen på gymmet öppnade, och det är så jag känner inför att fylla 50. Det är spännande att vara i framkant av en ny teknologisk era. Jag blir ständigt förvånad över deras uppfinningsrikedom och produktivitet. Vi har haft några otroliga reseupplevelser. Har du märkt förändringarna som kommer med en ny generation? Att du skulle utveckla en motvilja mot människor i din egen ålder?

Mitt jobb är att ta till sig den informationen. Ha, ha! Det är därför jag, trots mitt ointresse för segling, fortfarande går till gymmet, cyklar ofta och seglar varje sommar i en laser. Tanken på att bli en mamma som aldrig vågar sig från sanden är motbjudande för mig.

Camilla Kvartoft Sjuk
Camilla Kvartoft Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *