Bruno Mitsogiannis Flickvän

Bruno Mitsogiannis Flickvän
Bruno Mitsogiannis Flickvän

Bruno Mitsogiannis Flickvän – Bruno Mitsogiannis är en svensk sångare och musiker. Han föddes den 18 mars 1985 i Valdemarsvik. Hans syskon heter Daniel Mitsogiannis. Mer än ett fåtal scenshower och TV-program har inkluderat Bruno Mitsogiannis musik. En av Bruno Dimitrios Mitsogiannis hyresvärdar är från Norrköping. Han bor med ett antal människor, inklusive Athanasios Mitsogiannis. Han kom till denna värld den 18 mars och hans namn gavs till honom den 17 juli. Cirka 2 850 000 kr är värdet på Hans lägenhet.

Wallmans Nöjen har glädjen att meddela tillskottet av Bruno Mitsogiannis från Norrköping. Han är planerad att vara i Oslo i slutet av månaden. Bruno Mitsogiannis har en ådrottsinrikt gymnasieskola och är uppvuxen i Valdemarsvik. Han har alltid varit fascinerad av sportens rike. Tyvärr hade ödet andra idéer för honom och han blev aldrig idrottslärare. 2004 började han samarbeta med Diamonds on his skull. Jag var inte på humör att använda den på grund av hur hemskt jag mådde.

Bruno Mitsogiannis, en 29-årig rockstjärna, njuter just nu av ett fantastiskt lopp som Johnny på Malmö Opera. China Tea Room i Stockholm kommer att presentera nya musikaler i höst. Att återvända till Malmö skulle ändå vara hans toppval. Hans uttalande tyder på att han skulle bli glad över att återvända till Malmö, och mer specifikt, för att jobba på Malmö Opera igen.

The American Idiot world hade premiär i februari på Malmö Opera, med låtar från det amerikanska punkbandet Green Days som inspiration. Tragiska händelser inträffar när Tunny, Johnny och Will försöker lämna den lilla staden bakom sig och börja om. Som Johnny vädjar den 29-årige Bruno Mitsogiannis till åskådarna att rota efter honom. Det verkar rimligt att folk skulle ägna stor uppmärksamhet åt opera och andra klassiska musikgenrer eftersom de redan är bekanta med dem. Folk verkar fortfarande uppskatta det när jag står och sjunger rock och skjuter in lite ny energi i huset.

“Den är magisk”

Han hävdar att operan i Malmö hade en djupgående effekt på honom. Till och med operascenen är förtrollad av honom. Vad magiskt! Att stå där är så svårt – nästan smärtsamt – på grund av dess storlek. Det kommer att vara totalt tjugo föreställningar av pjäsen till aprils avslutning. I närheten av Folketspark kommer Bruno att vistas för den tiden. Tyvärr har han inte lyckats hitta sitt sedan länge försvunna hem ännu.

På grund av operan har jag undvikit Triangel för det mesta. Nu när säsongen har dragit igång tänker jag dock fördjupa mig helt i Malmöbolivet, vilket ger mig fler möjligheter att se staden. American Idiot-teamet kände knappt Bruno ens så sent som för tre år sedan. Han är dock överlycklig med sina nyfunna vänner. Trots bristen på mänsklig kontakt var det en trevlig upplevelse att komma till en monter. Ensemblen för American Idiot var den mest underhållande och minnesvärda jag någonsin varit en del av. Det är bara charmigt.

Cirkulär tillvaro

Bruno har de senaste åren arbetat på en mängd olika musikscener runt om i landet. Även om att vara musiker inte alltid är en bädd av rosor, avgudar han Malmö ändå. Detta är ett hemskt yrke eftersom det kräver mycket uppoffringar för att lyckas med det. Jag kom till Stockholm bara för mitt yrke, och det var ett drag tills jag fick en egen lägenhet. Från en tid då det fanns noll skydd har saker och ting förändrats dramatiskt. Omvänt är det fantastiskt eftersom du får se fantastiska sevärdheter och träffa fascinerande lokalbefolkning.

Tro på tricket

Bruno medverkade i 2010 års Stockholmsversion av We Will Rock You, en musikal av Queen, och våren är onekligen när rockmusik spelas. Innan Bruno tar sig an nya uppgifter under hösten kommer Bruno att förbereda sig. Frankie Valli, huvudsångare i det amerikanska popbandet The Four Seasons, är inspirationen till musikalen Jersey Boys som just nu spelas på Stockholms Chinateatern.

“Sherry” och “Can’t take my eyes off you” var två av gruppens mest populära singlar på 1960-talet, som markerade höjden på deras musikaliska karriär. När Bruno ser Jersey Boys blir han blåst. Den lilla blonda falsetten är det som gjorde Frankie Valli känd. Om så är fallet har jag falsetten där borta. Det är jag som måste bestämma.

Det mest utmanande är att behålla en avslappnad bröstkorg och bra energi i hela kroppen utan att överpressa. Att gå tillbaka är min sanna hjärtas längtan. Bruno oroar sig för Stockholm under hösten också. Men att återvända till Malmö är något han verkligen skulle vilja. En sak som skulle få mitt hjärta att sjunga skulle vara att återvända till Malmö och jobba på Malmö Opera.

Jag fyller trettioett i mars. Besöker Folketspark i Malmö från och med nu till slutet av april; för närvarande bosatt i Stockholm. Norrköpings backe. Alla tre av Danny Mitsogiannis föräldrar och storebror väntar på honom. Han har också en musikalisk bakgrund; han deltog i Melodifestivalen 2008.

Bruno Mitsogiannis Flickvän

Arbetade som trubadur från bekvämligheten av mitt eget hem i Norrköping. Hon anställdes av Wallmans i Oslo efter att hennes jobb på Östgötateatern avslutats. Hans uppträdande i Stockholm 2010 av “We Will Rock You” innehöll Cirkus som en speciell gäststjärna. Inför sin debut i Göteborgsoperan 2011 som Tony i West Side Story delade han scen med Lisa Nilsson i Next to Normal på Stadsteatern och var med i Rock of Ages på Stockholms Chinateatern 2013.

Rockmusikalen American Idiot spelas på Malmöoperan till den 19 april och jag gör snart rollen som Johnny där. Han ska uppträda i musikalen Jersey Boys i höst på Stockholms Chinateatern. I musikteaterproduktionen baserad på karriären för det amerikanska popbandet The Four Seasons spelar Bruno huvudrollen som Frankie Valli.

Ombildar “Ghost” för musikscenen

På Stockholms China Teater framför “Ghost” en stråkkvartett baserad på intensiva känslor och obegriplig kärlek. Sam kommer att längta efter att prata med sin flickvän Molly och uttrycka sin kärlek till henne när han hamnar i ett dike när han kör, men han kommer att vara osäker på hur han ska göra. Kontrollerna kommer omedelbart att kännas igen för alla som har sett den skrämmande filmen “Ghost”.

Ändå gör musikensemblen i oktober på Stockholms China Teater en historisk uppsättning av föreställningen och spelar en ny svensk hit från 1990-talet. Denna gripande kärlekshistoria, med Patrick Swayze och Demi Moore i huvudrollerna, är förmodligen välkänd för alla. Sam Wheats skådespelare Peter Johansson har sagt att kombinationen av ett spektakulärt partitur och massiva visuella effekter skulle vara fantastiskt att se.

Uppmärksammade danskar i början av sina karriärer

Den välkända danska sångaren Maria Lucia Heiberg Rosenberg spelar rollen som Molly Jensen, den andra sångaren. Hon lär sig svenska för att bli redo för sin roll i sin första svenska pjäs. Skådespelerskan fortsätter, “Jag har alltid velat stå på en svensk scen.” Rosenberg, Johansson, Gladys Del Pilar Bergh, Bruno Mitsogiannis och andra är också engagerade. Skådespelerskan Gladys Del Pilar Bergh hävdar att hon undviker att jämföra sig med Whoopi eftersom det skulle ge henne fruktansvärd prestationsångest. Whoopi är en idol av henne.

Hon spelar rollen som mirakelmediet som förenar historiska fakta med fiktion. Jag passar bra för den här rollen eftersom jag tror att det finns ett liv efter den här. Hon skrattar och säger att hon inte relaterar till min karaktärs problem. Publiken kan inte låta bli att skratta åt Gladys optimistiska framträdande, trots den hjärtskärande berättelsen. I Carl Burners sång gör Bruno Mitsogiannis, som spelar huvudrollen, en jämförelse med en bergsjärnväg.

Uppfyllde inte förfallodatumet

Enligt skaparnas uppfattning är det publikens ansvar att lära sig alla “lager av känslor” som för handlingen framåt. Att återknyta kontakten med en sedan länge förlorad bekantskap är ett mål som alla delar. Ge dem en chans att berätta hur mycket de betyder för dig. Peter Johansson hävdar att han noga kommer att övervaka alla kunder när de lämnar salongen. Den 14 september har musikalen “Ghost” världspremiär.

Jul i Liseberg var en underbar plats att tillbringa dagen och kvällen på. Medan Jon tar hand om sin dotter är David upptagen med sin kyrka och sedan andra människor. Bland dem är lekstugan den roligaste. Mitt Sonic Basket-rekord slogs dock av Jon. Förutom att vara Lisebergs sista verksamhetsdag var det även godisrea. Jag borde ha skaffat nougat istället för att stanna i. En trevlig plats på isshowen var min sanna önskan, så jag gjorde en snabb riktning för det. Presentationen var självklart resultatet av mycket hårt arbete från alla inblandade.

Dessutom sponsrade Star Republic årets World’s Most Dangerous Meeting, som ägde rum i sfären av onlinehandel. Vi träffades den här gången och igår kväll träffade jag deltagarna. Auditionen ägde rum på Avalon Hotel. Den tippade i samma ögonblick som en dvärg började fotografera scenen.

Trots sin höga kvalitet ingick fruktkostnaden i budgeten. De tre första tävlande som först kom över mållinjen skulle få åka Paddan hela vägen till Liseberg från Avalon Hotel. Det skulle bli en promenad. Skillnaden mellan alla diskussioner var slående och märkbar direkt. Experter från flera onlinemarknadsplatser var på plats, inklusive DIBS, Creditsafe, Tripnet, Klarna och Svea Ekonomi. Vid samtalen deltog även Rob Halford, Alexander Bard, Micael Dalen och andra.

Champagne, badbomber, en stridssportsdemonstration, en eldstuntuppvisning, fyra artister, en dragföreställning, fyra akter, Göta Lejon-orkestern och en utsökt lunch och middag var alla en del av den actionfyllda underhållningsdagen. Extraordinära evenemang och shower ägde rum i en svindlande takt!

Bruno Mitsogiannis Flickvän
Bruno Mitsogiannis Flickvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *