Bianca Ingrosso Hockeyspelare

Bianca Ingrosso Hockeyspelare
Bianca Ingrosso Hockeyspelare

Bianca Ingrosso Hockeyspelare – Bianca Ingrosso, 28 år gammal, söker ständigt nya professionella utmaningar. Hennes chattshow, BIANCA, vann priset för bästa årliga underhållningsprogram på Crystal Gala 2023. Gud, jag svettas så mycket. “Det känns bra!” utbrast hon i programmet.

Under sommaren har Bianca varit på resande fot. Hon tillbringade större delen av en månad i Palma, Mallorca, och tog även en kort avstickare till Ibiza under den tiden.Hon blev vän med så olika människor som Alice Stenlöf, 27, och Donya Hosseini, 24, medan hon var på Ibiza. Men det fanns också några manliga kompisar där, inklusive Patrick Cehlin, en 32-årig hockeyspelare som aldrig har varit mindre än han är nu. Patrick har nästan alltid synts på Biancas sida av fotografierna.

Bland svenska hockeyfans är Patrick Cehlin ett känt namn. Han spelade en gång i Djurgardens IF och har NHL-erfarenhet. Efter att ha blivit drogad med härnskakningar som aldrig varit riktigt bra har han nu satt upp skridskorna på hyllan. Under Biancas besök på Vad Fan Hände-podden avslöjade Bianca ytterligare information om Patrick, Ibiza-pojken som hon hade sms:at med.

Han är fantastisk, sa Bianca, och det är hans vänner och familj också. Patrick Cehlin har Bianca Ingrossos officiella order. Och nu kan hon avslöja mycket mer information om sin relation med Patrick. På frågan om vad som händer i hennes romantiska liv, delar Bianca:

Nåväl, men det går bra. Vi är båda överens om att han är ganska cool, vilket gör honom till en fantastisk vän till mig. Hon sa till Aftonbladet, “Ehm, och hela hans gäng är underbart; vi har haft en fantastisk sommar, så vi är väldigt goda vänner.”

Bianca Ingrosso, 28 år, har flytt den regniga svenska sommaren och tillbringat den senaste månaden med att sola sig i betydligt högre medeltemperaturer. Hennes pappa, Emilio Ingrosso, 58, flyttade familjen till Mallorca 2002, så det är där hon har tillbringat större delen av sitt liv.

Under resan tog Bianca också en kort avstickare till Ibiza, där hon återknöt kontakten med gamla vänner som Alice Stenlöf (numera 27) och Donya Hosseini (numera 24). Däremot var även flera manliga vänner närvarande; en av dessa är ingen mindre än 32-årige hockeyspelaren Patrick Cehlin. Patrick har nästan alltid synts på Biancas sida av fotografierna.

Men två år senare hade han inget annat val än att möta sig själv och sätta skidorna i backen. Han berättade med stor oro att hans kropp inte längre kunde återhämta sig från de rigorösa övningarna på löpbandet. Han led av flera huvudskador under sin karriär och psykiska sjukdomar efter att han gick i pension.

Han var tvungen att göra ett tufft val mellan sin hälsa och sin karriär på den tiden.

Med tungt hjärta måste jag berätta att min hockeykarriär är över från och med idag. Min kropp orkar inte spela längre, och jag måste sätta min hälsa först. Det är dags för mig att gå vidare med mitt liv, därför måste min hälsa prioriteras, hur svårt det än kan vara. Den senaste tiden har varit väldigt stressande, vilket lett till att jag mår både fysiskt och psykiskt dåligt, något jag aldrig upplevt tidigare i mitt liv, som Patrick skrev på Instagram.

Foton på Patrick Cehlin och Bianca Ingrosso

Patrick har en mjuk plats i sitt hjärta för Ibiza, och han har besökt ön många gånger genom åren. I somras tillbringade han tid med Bianca Ingrosso både på ön Mallorca och på ön Ibiza, vilket framgår av de många videor och fotografier han lagt upp på Instagram. Många har fått ett nytt perspektiv på Patrick Cehlin eftersom han har kopplats till Bianca Ingrossos dödsbo. I den här artikeln från Nyheter24 svarar vi på några av de vanligaste frågorna om Patrick Cehlin.

Vad hände med Patrick Cehlins ishockeykarriär?

Enligt ett antal källor, däribland Aftonbladet, kommer Patrick Cehlin att tvingas avsluta sin ishockeykarriär 2021 trots att han inte spelat sporten tävlingsmässigt sedan 2018. Det är med tungt hjärta som jag idag måste meddela att min hockeykarriär har kommit Till ett slut.

Cehlin fortsatte att skriva om hur hans kropp inte längre klarade av att spela i ett Instagram-inlägg vid den tiden. fans och människor i hockeybubblan, det är tack vare erat engagemang jag har fätt ha vldens bästa jobb & för att ni gör hockeyn & dess inramning till vad det är.”

Vad hände med Patrick Cehlins pappa?

I Nordic Bets-podden Tek berättar Patrick Cehlin, en eldig hockeyspelare, om hur hans pappa, när han var ung, tillbringade mycket tid med att sova på jobbet och bodde utomlands under korta perioder. Hans föräldrar skilde sig 1997.

Min syster och jag har ofta pratat om att ta en semester till Australien, men jag skulle aldrig resa om det var en turnering under semestern. Min mamma och syster kommer in till PressByrn på Arlanda flygplats och jag ser min chans.

Enligt Hockeysverige sa han, “Jag ville göra allt jag kunde för att undvika att lämna, så jag sprang därifrån, och mitt liv blev en rörig röra medan polisen och militären var ute och gick, släntrade och antog att jag hade varit kidnappad och utsatt för en massavrättning.”

Vilka lag spelade Patrick Cehlin för?

Patrick Cehlin spelade för ett antal olika lag under hela sin karriär, inklusive Djurgardens IF, Milwaukee Admirals och Lulea HF. Okej, kanske inte, men det fungerar. Vi är båda överens om att han är ganska cool, vilket gör honom till en fantastisk vän till mig.

Bianca Ingrosso Hockeyspelare

Vi har haft en fantastisk sommar tillsammans, och han och hans familj är fantastiska människor, så det är säkert att säga att vi är goda vänner. På frågan om deras förhållande går utöver platonisk vänskap, sa hon, “det vet man inte”, innan hon utbrast, “Cehlin är otrolig”, ännu en gång.

Bianca Ingrosso har setts med hockeyspelaren Patrick Cehlin vid sin sida i somras. För första gången ger hon sina tankar om deras förhållande. Bianca Ingrosso, nu 28 år gammal, har varit singel sedan hon och hennes ex-pojkvän, Phillipe Cohen, nu 29 år gammal, gjorde slut sommaren 2022. Patrick Cehlin, en 32-årig hockeyspelare, har nyligen varit föremål för rykten om att han hade träffat henne.

Hon tog hem priset för årets bästa underhållningsprogram för sitt diskussionsprogram BIANCA på Kristalengalan 2023. Gud, jag svettas så mycket. “Det känns bra!” utbrast hon i programmet. På en dryg månads tid har Bianca varit i Palma på Mallorca och är på en kort semester till Ibiza. Bianca Ingrosso och Patrick Cehlins återförening

Vi har sett Bianca på Ibiza med hennes vänner Donya Hosseini, 24, och Alice Stenlöf, 27, tack vare hennes Instagram. Men även manliga vänner blir ensamma på vägen. Patrick Cehlin sågs på Bianca Ingrossos sida på många av bilderna.

Bland svenska hockeyfans är Patrick Cehlin ett känt namn. Han spelade tidigare i Djurgardens IF och gjorde även ett kort stopp i NHL. Patrick Cehlin har gått i pension från hockeysporten på grund av en huvudskada han aldrig helt återhämtat sig från.

Alice Stenlöf ville prata mer om Patrick, som Bianca också hade döpt till “Ibiza boy” i sin telefon, när Bianca besökte podden “Vad Fan Hände”. Du kanske hör Alice Stenlöf prata mer om den här “Ibiza-pojken” i podden.

Bianca utbrast, “Han är fantastisk, han och hans kompis och hela deras gäng har stor energi.” Patrick Cehlin har Bianca Ingrossos officiella order. Nu spelar Bianca Ingrosso bönor på hur hennes relation med Patrick Cehlin fortskrider. På frågan om sitt personliga liv avslöjar Bianca Ingrosso:

Nåväl, men det går bra. Vi är båda överens om att han är ganska cool, vilket gör honom till en fantastisk vän till mig. Hon sa till Aftonbladet, “Ehm, och hela hans gäng är underbart; vi har haft en fantastisk sommar, så vi är väldigt goda vänner.” Hon kan också undra om det finns något mer än vänskap under ytan.

Hon sa till Aftonbladet “Det vet man inte”, som översätts till “Ingen vet.”

Gud, det är svårt att svara på den här typen av frågor efter att du varit ensam så länge. Men det är förstås ingen som vet det; han är en extraordinär man.Vänskapen mellan Bianca Ingrosso och hockeyspelaren Patrick “Mr Blondy” Cehlin har fördjupats de senaste åren.

Följarna har knappast missat hockeyspelaren Patrick Cehlin, 32, som förekommer på nästan alla bilder som tagits under deras många resor. Men år 2021 kommer han att låta skridskornen placeras på backen för gott. Cehlin tvingades slutligen avsluta sin karriär eftersom hans kropp inte längre kunde återhämta sig från de ansträngande fysiska kraven från hans jobb. Cehlin led åtskilliga skador under sin tid på ön.

Det är med tungt hjärta som jag idag måste meddela att min hockeykarriär har tagit slut. Min kropp orkar inte spela längre, och jag måste sätta min hälsa först”, skrev Cehlin på Instagram.

Det är dags för mig att gå vidare med mitt liv, och hur svårt det än är så måste min hälsa alltid komma först. Den senaste tiden har varit mycket stressig; Jag tillskriver detta delvis till mina pågående harvningar, men också till ett tillstånd av psykisk ohälsa som jag aldrig upplevt tidigare.

Det roliga Instagram-inlägget av Patrick Cehlin

Tidigare i veckan la Patrick upp många bilder från sin termin på Instagram; en av de mest populära platserna heter Palma, och det var där Bianca försvann för gott. En bild visar Bianca Ingrosso med massiva hörlurar, medan den andra är ett klipp från en film som visar Bianca dansa med en väldigt kåt Donya.

Bianca Ingrosso Hockeyspelare
Bianca Ingrosso Hockeyspelare

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *