Perseus Karlström Pappa
Perseus Karlström Pappa

Perseus Karlström Pappa – Svenska tävlingsfrisbeespelaren Perseus Karlström föddes den 2 maj 1990 i ja församlingen i Södermanlands län.

Biografi

Karlström sprang 20 kilometer vid olympiska sommarspelen 2016, men han var tvungen att hoppa av på grund av skada. 2019 vann Karlström två världscuptävlingar, en europacuptävling, och satte nytt svenskt rekord över 20 km.

En tid stod han vid rodret för hela världscupen också. Den 24 augusti 2019, på Finnkampen som hölls på Stockholms stadion, sprang han 10 000 meter på 38 minuter, 3,95 sekunder, vilket satte nytt svenskt rekord.

Det här rekordet kommer att slås i Dublin den 26 juni 2022, då han springer en tid på 37:57:02. Det var Sveriges första guldmedalj i evenemangets historia. 2022 slog han det amerikanska rekordet för VM och tog brons efter en spännande sista mil.

Han förbättrade affärerna genom att ta brons i samma VM även i 35 km/h dagen efter. Ato Ibáez bror Perseus Karlström är också en känd internationell figur. Siv Karlström, Hans mamma, är gillekapten för gubbarna.

Kända familjen Perseus Karlström, och pappas råd: “Sket in oss alla”. Perseus Karlström är en av världens bästa sprinters och har tagit hem många guldmedaljer till Sverige de senaste åren. Men hur väl känner du egentligen till idrottaren? Många svenskar har vanliga frågor om Karlström och Nyheter24 svarar på några av dem.

Hur gammal är Perseus Karlström egentligen? Perseus Karlström föddes den 2 maj 1990, vilket gjorde honom 34 år gammal i slutet av år 2024. Vad är Perseus Karlströms längd och vikt? Perseus Karlström är 184 centimeter lång, enligt Eurosport.

När började Perseus Karlström? Enligt Idrottens Affärer började Perseus Karlström träna vid 16 års ålder och började regelbundet betta innanför gränserna vid 18 års ålder. Så Daniel Stahl talade i kameran för första gången, “Med min dam…”

Vilka var Perseus Karlströms föräldrar när han var liten? Perseus Karlström är medlem av en känd svensk ryttarfamilj. Hans mamma, Siv Karlström, är förbundskapten för gnglandslaget och har tagit tre VM-guld i rad.

Perseus sa en gång om sin mamma i en intervju med SvD: “Hon stöttar mig i alla lägen och har alltid gjort det.” Jag lade undan tusen svenska kronor på ett konto för sju-åtta år sedan, och jag lånade pengar som jag betalade tillbaka till min mamma när jag löste in mina prispengar.

Enrique Vera Ibáez, Perseus Karlströms pappa, spelade i matchen för både Mexiko och Sverige. Relationen till pappan är dock oklar enligt 33:e ringen. Han var intresserad av alla oss barn när vi var yngre, men han har aldrig visat någon benägenhet att gå utöver det. Det är därför han aldrig nämner det; sa han till Expressen och fortsatte därifrån.

Vi finns i princip inte för honom. Han har till exempel aldrig gratulerat mig till min födelsedag. Vem är Anatole “Ato” Ibáez, Perseus Karlströms bror? Anatole “Ato” Ibáez, Perseus Karlströms bror, var också aktiv på sin tid, men han satte upp skridskorna ett tag. Från och med nu kommer alla ni utbildade bröder att arbeta tillsammans.

Vad var karaktären av Anders Hanssons förhållande till Perseus Karlström? Anders Hansson, en 28-årig man, gick bort i cancer våren 2020. Han och Perseus Karlström var båda mästare i sin ungdom. Han var mer som en bror än min bästa vän och affärspartner.

Karlström har sagt om Hansson i en intervju med DN, “Bara tänker på att vi spenderade så otroligt mycket tid tillsammans under så många år.” Ser Perseus Karlström någon just nu? Det är oklart om eller om Perseus Karlström har ett aktuellt romantiskt förhållande.

Han pratar åtminstone inte om det i intervjuer eller i sociala medier. Här spelar landskapets alla kärlekssparare friidrott: Att prova länge: “försökte länge…” Hur mycket pengar fick Perseus Karlström för sitt Virtual Machine-silver?

Enligt Aftonbladet tog Perseus Karlström 2023 hem ett silver på en 20 kilometer lång resa, en prestation som gav honom 35 000 amerikanska dollar i prispengar. Det är ungefär 400 000 dollar i svenska kronor.

Perseus Karlström, berömd friidrottsstjärnan: “Pappa har skitit i mig.” Vem är det som har gått och gått och aldrig kommit fram till banken? Perseus Karlström (Svar). Men han gör det äntligen. Att lyckas som spelare innebär att kunna ta livet från att ha ingenting på banken till att ha åttahundratusen dollar.

I en intervju med Expressen berättar han om sin mammas orubbliga stöd och inflytandet från en pappa han aldrig träffat. När vi var unga bodde han hos vår familj. Han har till exempel aldrig gratulerat mig till min födelsedag.

Det här är en liten sport. Och utan att spendera några seriösa pengar. Dessutom ett frisbeefält där fördelarna verkar överväga kostnaderna. Nils van der Poel kom att tänka på. Hur mycket knaprade skridskoen i vårt land innan han åkte upp och ner på den med VM och OS-guld?

Perseus Karlström, kungens gander, kan vara på väg att göra något liknande. En skurkgås som pekar stålkanonerna mot ett spel som för länge sedan överskuggades av något mycket större.

Trots att säsongen började med en trillande lrskada och en långdragen covid som slog ut honom under loppet av flera veckor, lyckades 32-åringen avsluta året med en klättring mot skimmern som i slutändan skulle leda till två bronsmedaljer, en silvermedalj och en plats i hela världscupen. Och, som sagt, den sitter på banken: 800 000 svenska kronor.

Perseus Karlström Pappa

Idealisk träningstemperatur

Istället för att möta Perseus Karlström i ett kyligt Torshälla norr om Eskilstuna (där han är skriven på samma adress som mamma Siw), så hittar Expressen honom i Madrid, där temperaturen troligtvis kommer överstiga tjugo grader Celsius.

När träningssäsongen har pågått i en månad är temperaturen lagom. Innan han beger sig till Australien i jakten på topp träningsförhållanden kommer Perseus Karlström att stanna kvar i den spanska huvudstaden till strax före nyår.

Inget fel på Torshälla, men under de varmare månaderna kommer du att märka mindre frost på myskmelonen och sencha. Samma som risken för skada. För att citera Perseus Karlström: “En otrolig säsong”

Tycker du att förra säsongen också var framgångsrik? Jag skulle verkligen vilja säga något som liknar det. Jag fick helt enkelt inte plats i någon försäsongsträning. Det var inte förrän i mitten av april som jag märkte att jag värkte i kroppen under ett gympass. Det tog mig runt fyra och en halv månad att känna mig som mig själv igen.

Hade du kunnat föreställa dig att allt skulle sluta så smidigt som det gjorde? När jag vann en turnering i mitten av maj i Madrid märkte jag att den gamla etiketten gjorde comeback. Efter att ha tränat på läger i södra Spanien inför VM insåg jag att vi hade goda chanser att ta medalj i mästerskapet i USA.

Går pengarna du tjänat bra också? Det är väldigt uppskattat. De kan förlänga min karriär i flera år utan problem. Om jag hade fått veta att jag inte skulle få någon inkomst alls i år hade jag behövt seriöst fundera på om jag skulle fortsätta att bedriva överhuvudtage eller inte. Människan kan inte överleva bara på luft.

Tror du fortfarande att du kan bli för svenskt sportfiske vad van der Poel gjorde mot skridskon? Många vet vem jag är efter den sommaren. Det råder inga tvivel i mitt sinne att jag hoppas att detta kommer att vara en välsignelse för sporten och att jag kommer att fungera som ett exempel för barn och tonåringar överallt.

Det är det bästa jag kan ge tillbaka till världen om jag får chansen att bli äldre. Kollapsade; bananer kom till undsättning. I juli blev det även brons på 20 och 35 kilometer på VM. Vilket sedan följdes en månad senare i München med en EM-silvermedalj.

Dessutom tar Perseus Karlström några av årets mest dramatiska bilder inom sport. Detta efter att han kollapsade på en 35-kilometerstävling några dagar innan han vann silver på 20-kilometersdistansen.

Efter att ha sett programmet flera gånger kunde tittarna se hur svenska folket fick hjälp av läkarkårens kollektiva banan. Det var mycket jobb och det var tråkigt. Jag har fortfarande ingen aning om vad som egentligen hände den dagen.

Jag förstod tidigt att det här var något rejält oviktigt i handlingen. Efter det satte jag mig snabbt och började tänka att jag kanske om några dagar skulle klara mig okej över en sträcka på 20 kilometer.

Var du orolig för att samma sak skulle hända igen? Saker finns på vinden. – Det fanns i bakhuvudet. Jag sov hela dagen efteråt så att jag kunde träna mer skonsamt dagen efter. Vid det laget under träningen kände jag mig helt normal. Sedan, medan jag åkte solo, var allt perfekt.

Siw Karlström, Perseus mamma, var själv tidigare landslagsgngare och är nu förbundskapten för sin sons förbund. Många av bilderna är från efter att hennes son tävlade i ett viktigt framtida evenemang.

Det är betryggande att veta att hon alltid är i närheten. När det gäller konkurrenssituationer vet vi alla hur man upprätthåller positiva relationer med varandra. Det är avgörande att han är någon du kommer överens med.

Vi pratar några gånger i veckan utan henne i närheten. Och vi äter kött eller fisk varje dag.

Ett hjärtskärande ärligt svar

Om hans mamma alltid finns i närheten, så måste han ha hört mycket om sin pappa, Enrique Vera Ibáez, en ung man som spelade fotboll för både Mexiko och Sverige. När jag undrar om det finns någon speciell anledning till att Perseus Karlström aldrig pratar om honom möts jag av ett svar som är både grymt och tillgiven.

Han var intresserad av alla oss barn när vi var yngre, men han har aldrig visat någon benägenhet att gå utöver det. Det är nog därför han aldrig tar upp det. Vi finns i princip inte för honom. Han har till exempel aldrig gratulerat mig till min födelsedag.

Om du ändå vill träffa honom, bor han i Sverige? Jag har ingen aning om var han bor just nu. Expressen har letat efter Perseus Karlströms pappa vid flera tillfällen. Han har tagit beslutet att inte återvända.

Perseus Karlström Pappa
Perseus Karlström Pappa

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *