Pa Modou Badjie Familj

Pa Modou Badjie Familj
Pa Modou Badjie Familj

Pa Modou Badjie Familj – Pa Moudo Badjie berättar om motgångarna han mötte som barn. Panetoz-artisten Pa Modou Badjie berättar om sin barndom och sin familjs långa resa från Gambia till Jordbro. Om man ska tro Pa Modou Badjie, “upplevde jag en hel del oro och en brist av olika slag.” Läget skrev ett inlägg tidigare i veckan där han förklarade sin idé om “Freezone” och hur Pa Modou Badjie implementerade den.

Väggmålningen i bakgrunden föreställer ett antal välkända figurer, inklusive Nelson Mandela och Aretha Franklin. Deniz Boyraz ritade denna illustration. Du är en skapare, en förälder, en lärare och en företagsägare. Inte ens Panetoz mäktigaste ledare, Pa Modou Badjie, kan hantera allt. Ett färskt stycke från Läget fokuserade på Pa Modou Badjies arbete med unga. Nu kommer han att ge dig information om prövningen du har gått igenom hittills.

Jag vägde mycket när jag först flyttade till Sverige. Enligt Badjie, “Jag trodde först att det skulle vara enkelt, men jag insåg snart att det faktiskt var ganska svårt.” Vid tolv års ålder lämnade Pa Modou Badjie Gambia för Sverige. När han var ung dog hans mamma och hans far emigrerade kort därefter. Han flyttade till Jordbro på jakt efter sin frånvarande far efter att ha tillbringat en lång tid uppfostrad av sin syster och deras hundar.

Han har inget annat än lysande kommentarer om sin tid i Sverige. För ett litet barn är att vara hemma med pappa den säkraste platsen i världen. Men efter ett tag började det kännas illa. Innan de hittade en pall med mer höjd gick allt smidigt. Efter att ha lämnat Haninge började jag mingla med lokalbefolkningen och etablera nya vänner.

En dag befann jag mig på Täby, och där fick jag en glimt av vardagen. Att få reda på att det som verkade vara en hög nivå faktiskt var ganska låg var en chock. Enligt Badjie, “Jag kom från en ännu lägre nivå i samhället, och det var därför det blev högt.”

I den mån det spelar någon roll besökte jag Jordbro.

Han säger att han också vill ha en när han ser folks hem i skogen, men att det också gör att han vill ha en trädgård. Precis som han tänkte, “shit, jag vill också bo här,” men hade ingen aning om hur han skulle få det att hända. Han tog det svåra beslutet att arbeta hårt och lägga ner långa timmar för att uppnå sina ambitioner.

Trots det slog jag mig ner i Jordbro. Det finns mycket kärlek och entusiasm, men Pa Modou Badjie betonar att det inte var ett alternativ att lämna. Till sist gjorde Pa Modou Badjie det rätta eftersom han inte ville riskera att deporteras tillbaka till Gambia, där han inte hade några levande släktingar. Jag var tvungen att inse att jag behövde få min utbildning tillbaka på rätt spår. Jag insåg då att den repstegen som jag trodde var extremt hög faktiskt var ganska låg.

Önskar du att du kunde gå tillbaka i tiden och berätta något för ditt äldre syskon?

Med ett ord, det här rockar. Den svåra lappen kommer att passera och saker kommer att plana ut snart. Alla dina djupaste förhoppningar och önskningar kommer snart att gå i uppfyllelse. Kör helt enkelt. Jag tror på att du kan få det att fungera igen.

Han fortsätter oberörd.

Jag tror att jag plågades av oro, stress och bristande stabilitet när jag var yngre. Jag var fortfarande engagerad i interna strider till slutet även när jag gjorde framsteg. När jag hade en kniv i handen kunde ingen stoppa mig. Jag kanske kunde ha förhindrat mig själv från att bli irriterad. Pa Modou Badjie är säker på att allt skulle ordna sig.

Uppträdande av Panetoz

Panetoz, ett svenskt band, återförenas för Melodifestivalen 2023 efter ett längre uppehåll. Vilka är de, exakt, och hur kom de från hitlåten Dansa Pausa till farfar på alla svenska musiktävlingar? Den senaste mjukvaran från Hänt finns tillgänglig för gratis nedladdning på denna sida. Angående hennes hälsa har Eden Alms några dåliga nyheter att dela med sig av: “Knutar p stämbanden.”

Invånarna i Panetoz är kända för sina prestationer på arbetsplatsen och i hemmet, såväl som för sin långa livslängd. Panetoz började som ett band i Jordbro, Stockholm, redan 1997. Vi är totalt fem personer. Namnet på trion är en akronym som består av de första bokstäverna i varje medlems efternamn. Pa Modou Badjie är rösten i TV4:s program. Pa Modou, nu 39 år gammal, är född i Gambia men uppvuxen i Sverige.

På andra sidan av cd:n ger han ett uttalande där han fördömer trångsynthet och våld bland unga. De som ofta ställer in sig på Pappapanelen kommer säkert att känna igen honom. Pa Madou var en av gruppens första medlemmar. Pa Modou Badjie och hans fru, Marinka Vrstrand, är stolta föräldrar till tre fantastiska unga vuxna. Pa Modoy är ganska lång och står på hela 5 fot 10 tum. Johan Hirvis Songzay-app blev enormt populär i sitt hemland Danmark.

Pa Modou Badjie Familj

Johan, då en ung Haninger, gick med i bandet efter att ha träffat Nebeyu och Pa Modou 2001. Han är nu 41 år gammal. Johan, en civilingenjör från KTH som skapade musikappen Songsay och fungerar som dess V.D., skjuten till framträdande plats efter att Lena Appler, en kändisinvesterare framhävd på SVT:s Draknästet, bestämde sig för att investera 3,5 miljoner dollar i den.

Somphit Hannok är en present till Johan Hirvi. I dagens Thailand är bröllopspresenter en etablerad sed. Johan står på imponerande 6 fot 3 tum. Nebeyu Baheru-ekonomin och dess ursprung, Nebeyu, som har bott hela sitt liv i Haninge, har precis fyllt 39. Tillsammans med Pa Modou är han en av gruppens ursprungliga medlemmar. Nebeyu har gjort det stort inom musiksektorn såväl som affärsvärlden.

Nebeyu står på blygsamma 5 fot, 10 tum.

Njol, 33, är gruppens yngsta medlem. På grund av sitt agerande var Christian Omonomben inte längre den yngsta medlemmen i gänget. Om du Googlar Njols namn kanske du får reda på att han också är skateboardåkare på högsta professionella nivå. Hans medverkan förbättrar filmer som Streams och Desolate.

Daniel Nzinga, Nynänshamns rekreationschef,

Fyrtioårige Daniel är född i Angola men har bott i Sverige sedan 90-talet. Panetoz ansvarar för två tydliga aspekter av stadslivet i Nynänshamn som fritidsledare. 5’10” Daniel är en höjd över genomsnittet. Därför blev Panetoz berömd men Dansa Pausa förblev relativt okänd. När deras juridiska konflikt med Efterfestens markägare var avgjord gav Phatphase dem ett skidkontrakt.

De slog äntligen igenom 2012, med hjälp av sin hitsingel “Dansa Pausa”. Det finns för närvarande 53 miljoner människor som lyssnar på musik som ofta spelas på radio och på nattklubbar när du läser detta. Bombningarna av Panetoz fortsatte efter det. Deras startlåt till Melodifestivalen “Hold on to me” har fått över 20 miljoner spelningar. Bandets Spotify-spellista tar emot närmare 170 000 lyssnare varje månad.

När försvann Panetoz och vart tog han vägen?

Svenska bandet Panetoz har deltagit i Melodifestivalen två gånger. De kom helt sist med sitt första riktiga albumsläpp det året, After the Sun Sets. 2016, tack vare Hear about mes arbete, kunde vi se Panetoz ännu en gång på tv. Den här gången tog de dock den längre vägen till semin och placerade sig till sist på nionde plats.

Var Panetoz har befunnit sig och gjort sedan deras senaste framträdande i Melodifestivalen kan vara av intresse för andra. På grund av detta ställde Hänt en öppen fråga. Vi “spred oss lite tunnare”, som Panetoz uttryckte det till Hänt efter pandemin, eftersom många gick tillbaka till jobbet.

Melodifestivalens bidrag 2023 från Panetoz har några trevliga, igenkännbara ekon från tidigare bidrag. Panetoz kommer att tävla i Melodifestivalen igen 2023, efter att ha hoppat över tävlingen 2022. Det är tredje gången vi gör det här, och det börjar kännas rutin. Den sista åtgärden är en kötta p. Panetoz säger till Hänt att deras primära mål är att “ha kul”, och att deras största rival faktiskt är de själva.

Jag har redan Panetoz bidrag till den kommande Mello-dekafinalen i min ägo. Anders Wigelius, Daniel Nzinga, Jimmy Jansson, Nebeyu Baheru, Njol Ismail Badjie, Pa Modou Badjie och Robert Norberg bidrog alla till låtens text och melodi. Det är väldigt likt de spel vi gillar utanför den virtuella världen. Panetoz sa till Hänt, “Vi har också dansare som vi aldrig har haft förut.” på frågan om årets laguppställning.

Innan vi säger det, ett hånfullt “Innan vi säger det?” är poserad. Panetoz-sngaren Pa Modou Badjie är återigen pappa. Det här är en bok som jag helt enkelt inte kan lägga ifrån mig. Enligt ett Instagram-inlägg av Pa Modou Badije, “Människan är mitt i lyckan.” Pa Modou Badjie publicerar sin nyfödda stolthet på Instagram.

Sngaren, sångare och låtskrivare för kultfavoritbandet Panetoz, är nybliven pappa. Än en gång, idag är den största dagen i mitt/våra liv. Fyrverkerier är kärlek, och du kan hitta den i en fjärilars mage. Läsning vidgar våra vyer och gör oss hungriga på mer. Människan är omgiven av glädje. Efter sitt första Instagram-inlägg tillade Pa Modou Badjie,

Ännu en Panetoz-släkting

Pa Modou Badjie berättar historien om sin mammas tragiska bortgång i brev till sina barn. En prick kolliderade med en annan. Tacka henne så mycket; hon har varit till stor hjälp. Min starka och mäktiga pojke. När jag är så här glad kan jag inte bestämma mig för vad jag ska göra härnäst! Vilken lättnad… Ett liv värt att leva, leda och förbättra i det stora rymden. Jag hoppas att du vill ta del av vår glädje. Ett citat från Pa Modou Badjie:

Pa Modou Badjie Familj
Pa Modou Badjie Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *