Nils Af Uhr Dödsorsak
Nils Af Uhr Dödsorsak

Nils Af Uhr Dödsorsak – Katarina Ewerlöf har aldrig trott att kärleken kunde bestå. Hennes äktenskap med Nils af Uhr är för närvarande inne på sitt 34:e år. Året Runt hörde honom att Nicke och jag träffades med Blixten slog. Ofta separerade familjer var ett inslag i Katarina Ewerlöfs barndom.

Den blivande skådespelerskan trodde att det var normen att hoppa på tåget ett tag eftersom alla runt omkring henne gjorde detsamma. 54-åringen anförtror till Året Runt att hon hade antagit att det skulle bli så på grund av att hennes föräldrar och föräldrarna till majoriteten av hennes bekanta var skilda.

Anmärkningsvärt tråkigt

Av den anledningen fruktade Katarina samma öde för sitt eget kärleksliv. Så är inte fallet. Nils var Konstfackselev när de träffades på en fest för några år sedan.

Ignorera presenter

Dimman rullade in när jag och Nicke träffades, och det var det. Vår enorma tillgivenhet för varandra har sett oss genom många svårigheter, inklusive kriser och argument. I nuläget verkar det inte som något och har heller inte blivit något mål. “Jag tror att det är så det har gått framåt så här långt”, säger Katarina.

Som skådespelerska har Katarina Ewerlöf blivit berömmelse tack vare sina många minnesvärda och förtrollande roller. Årets julkalender har äntligen henne, så det är något. Ändå bär hon på en del smärta från sitt förflutna, även om hon har uppnått så mycket. Den 63-åriga Katarina Ewerlöf återupptar sin roll som Märta i “Trolltider – legenden om Bergatrollet” inför semestersäsongen 2018.

Katarina lyser verkligen i sin roll som Sara i den tidlösa klassikern “Tomten är långt till alla barnen”, särskilt under påsken. Leif Andrée, Suzanne Reuter, Dan och Anders Ekborg, Peter Haber med flera var bland hennes motståndare senare. Vi har sett Katarina Ewerlöf i otaliga roller i filmer, teaterpjäser och naturligtvis tv-program genom åren. Eftersom Katarina också är en mycket eftertraktad skivproducent i landet har man utan tvekan hört henne i sådana arrangemang om man lyssnar på notböcker.

Frågor i det dagliga livet

Katarina var alltid det enda barnet i sin familj när hon växte upp på Östermalm, Stockholm. Tidigt i livet splittrades hennes föräldrar och hon förlorade två nära släktingar när hon var tonåring. Hennes mammas nya make och hennes biologiska pappa dog båda när hon var väldigt liten. Jag fick diagnosen samma sjukdom som dödade min mammas nya man några år senare när jag var 16 år gammal. Vid 19 års ålder dog min pappa av hjärtsvikt. Katarina Ewerlöf har redan uttryckt sin fasa över perioden till Icakuriren.

Förlusten av ett barn och skaparens bortgång

I ung ålder träffade Katarina sin själsfrände Nils af Uhr. I omkring 40 år sedan de livde som livskamrater kom det nya tragedin. År 2020 sörjdes Katarina efter Nils död. Ingen avkomma föddes någonsin från deras förening. De goda tiderna fortsatte att rulla på, och vi blev till och med lite sura. När det gäller att sälja och svara på skyddsrum var vi överlägsna. Hon säger till Aftonbladet att när man är över 40 år vill de också ha barn där.

Katarina Ewerlöf och Nadja Warschauer

Våra ansträngningar med provrörsbefruktning (IVF) var misslyckade. I slutändan är Katarina glad att de försökte bilda familj, men hon har accepterat verkligheten att det aldrig kommer att hända. Jag upplever kärlek hela tiden. Det är viktigt att älska, ta hand om och följa både goda barn och dåliga barn. Det får inte vara en biologisk avkomma.

Det känner vara en mycket inställning, Katarina!

Ursäkta mig?! Ditt otroliga arbete med julkalendern (och allt annat du har gjort) är mycket uppskattat. Östermalm är så pretentiöst att jag aldrig skulle sätta min fot där. “Kommissionen” utspelar sig i Sverige efter terrorn och spelar Katarina Ewerlöf som politiker.

Det var motiverande att se att regeringen omfattade både bönder och bönder. Hon tog dock beslutet att gå från de utsökta salongerna för att hon skulle kunna exponera sina åkrar. På Stockholms Frihamn är det scenen omedelbart före “sminket”-avsnittet på SVT Drama.

Katarina Ewerlöf, 45, står omslutande en gummimössa med huvudet och blödande hår. Hästar som ska ha blivit klippta har dragits ut i håret. Det krävs också på torsdagskvällar som dessa, när skådespelarna och besättningen på “Kommissionen” ska filma utanför stan.

Katarina har för närvarande den roll som justitieminister Lena Lagerfelt hade tidigare. En terrorattack avslutar hennes karaktärs nyligen återkomst från ett internationellt FNB-uppdrag precis när parlamentsbyggnaden och en del av Gamla stan hotas av märket.

Chatarina Larsson spelar rollen som Grete Ancker, en politisk person som är utsedd att bistå kommunminister Loa Falkman, som utser Lena Lagerfelt till sin ersättare och inrättar en kommission. Chatarina har också lagt sig i kväll. Planen är att en taxi ska köra iväg dem till studion så fort de är redo.

Enligt Katarina har inspelningsprocessen varit helt spännande. Brandkåren, marinen och polisen har alla hängt med på temadagar. Vad som krävs för att politiska beslut ska vara demokratiska och hur man tolkar dem är båda sakerna jag har studerat. Vårt jobb är bara bra! Dörrar som tidigare skulle vara stängda öppnar nu för dig.

En del av mig önskar att läkarna hade lagt märke till mig tidigare. Det har varit lämpligt att ta emot humoristiska politiker sedan hon var politiskt engagerad. I mina tidigare föredrag använde jag mig främst av neurotiker- och högtalstekniker. Sedan maj har inspelningarna pågått och nu är det november.

I slutändan är gruppen kommissionen. Inspelningen avslutas om det bara är några dagar kvar. Det är ett års väntan för fansen innan den tolvdelade serien börjar sändas.” Att dela upp är lite tufft”, hävdar Katarina. Som grupp har vi varit roliga och ständigt gjort narr av oss själva och varandra. Det är högst troligt att jag snart blir utestängd ur samhället.

Nils Af Uhr Dödsorsak

Anna förmåga att förstå

Katarina är en förtjusande och snäll kvinna som alltid är snabb att skratta och dela med sig av sin generositet. Hon tycks ofta ta upp det förmögna Östermalm, platsen hon växte upp på men aldrig riktigt hörde hemma, särskilt när hon diskuterade det. Hennes föräldrar, en designer och en advokat, var förmodligen omärkliga, så ingen uppmärksammade dem.

Något med inställningen var avstängd. Det är mycket tuff terräng bakom flera svängar. Med andra ord, hur man kände eller kunde känna. Man uppmuntrade nästan att täcka sitt ansikte i Östermalmsbornakonsten. Även maten i sig var förbjuden hemma hos en vän. De klaustrofobiska kvarteren var förbjudna på en annan plats. Fuckfläckers kan enligt föräldrarna gömma sig i soffan.

Katarina, som då var tolv år gammal, upplevde en helt ny värld på vår teater. Hon kände sig riktigt hemma här efter att ha blivit förd hit av en vän. Att utforska sig och andra finns det möjlighet. Att vara passiv innebar att vara elak, full och dum. En rörelse som jag upplevde hela veckan fram till måndagen och jag fick gå igenom den igen påverkade mig.

Katarina fantasmde om att vara än veterinär eller en slags Florence Nightingale för djuren. Hon återvände med en flock getter, hundar och katter. Under sommarlovet hos morföräldrarna i Karlskrona fick hon ta med sig en kanin, en hamster, två danska fjällgetter och åtta pungdjur på tåget.

Sjukdom i spädbarnsåldern spelade sannolikt en roll i hennes beslut att skriva in sig på den ekonomiska linjen vid den då ultrakonservativa Frans Schartaus gymnasieskola några år senare. Sedan 1940-talet hade ingenting förändrats, och könsskillnaden bestod.

Alla som hade åkt dit, Lill-Pröjsarn, stod i centrum för uppmärksamheten. Om du vill gräva måste du spela ishockey som en pojke. Utrymmet är helt enkelt för litet för min teater. Farmers Market var ett regelbundet stopp för mig när jag behövde hjälp. Paret var Miljöpartiets medlemmar just den dagen. Det var mycket politik pratades hem hos oss.

Farmor hade också varit ordförande i Fredrika Bremerföreningen på 50-talet. Hon blev riktigt trött på det efter att ha lyssnat på vad jag sa. Hon upplyste mig mycket om världen genom linsen av en kvinnas upplevelse. Jag kunde inte förstå hur du kände när du blev lämnad och inte kunde vara där vid den tiden.

Det var en välsignelse att hon och andra kvinnor i hennes tid kunde uppmärksammas och firas. Om hon hade levt idag hade hon blivit besviken. Vi tjänar inte lika mycket, det är bara ett annat arbete. Det kompletterar varandra fint. Skolan verkade ibland som om de skulle köpa henne när Katarina satte sig på sin cykel och stannade.

När det var dags att be om en tjänst var jag rädd att de skulle sätta in mig på en bank. Jag gick till Dramaten för att fråga om detta. Föreläsaren var inte imponerad. Han grimaserade när han rev sönder mitt Dramaten-papper som han sedan satte i hörnet med två fransar som gav intryck av att pappret var missfärgat. När han sa ordet “ewerlöf” och släppte papperet från mitt grepp hade jag inget annat val än att kasta upp det i luften. “Fan, det blir mest det här.”

Fatta tag i repet ordentligt.

Det var dock tur för Katarina. I flera veckor satt hon på Dramatens vingar och observerade vädret i detalj. Bortsett från det gick mina drömmar i uppfyllelse med långa frisyrer och flätor. Katarina experimenterade med drama, litteratur, film och konsthistoria medan hon var en återkommande student vid Stockholms universitet. Samtidigt som hon avslutade ett inledande teaterprogram gjorde hon ett framträdande i tv.

Varje stavelse i Keve Hjelms “God natt jord” har jag lyssnat på. Han var en fantastisk teaterman. Han satt på bussen med våra säkerhetstjänstemän och berättade vad som skulle hända under inspelningsdagen, trots sina skador. Vid sexton års ålder var det underbart helt enkelt att få ta in luften omkring sig. Så småningom tog han över som min rektor.

Eftersom antagningarna var så konkurrenskraftiga (12 av 800) ska Katarina ansöka till Theatre High School tre gånger innan hon slutligen antogs 1985. Namnen på de lyckliga vinnarna stavades ut av telefonsvararen när Katarina ringde juryn samma dag meddelade resultaten.

“Och de intagna är…” är allt jag han har känt. Efter det satte jag den på bokhyllan. Tolv andra namn men mina skulle vara outhärdliga för mig. För att hitta lärlingen som satt i klassen red jag min häst till skolan. När jag såg mitt namn på listan stannade mitt hjärta nästan. Det var ett stort nöje.

Nils Af Uhr Dödsorsak
Nils Af Uhr Dödsorsak

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *