Mark Levengood Ny Pojkvän

Mark Levengood Ny Pojkvän
Mark Levengood Ny Pojkvän

Mark Levengood Ny Pojkvän – Han är ung och frisk och full av potential. Sedan Jonas Gardell dumpade Mark Levengood har han inget intresse av att återförenas med lagrarna. En vacker 22-årig TV4-stjärna har gått samman med romanens författare och producent. Jonas Gardell, 59, och Mark Levengood, 58, har hittills släppt det nya årets största namnmärkesbomb.

Paret tillkännagav sin separation abrupt efter 37 års äktenskap. Paret har inte fyllt i en separat ansökan om äktenskapslicens på flera år, men de går fortfarande i terapi för att försöka hitta tillbaka till varandra. Fråga: Vill de göra det här? Jonas Gardell har nyligen blivit ihop med en mycket ung TV4-stjärna.

Det visar sig att 22-årige “Mästerkock”-vinnaren Adam Thulin är den ende som kan få författarens hjärta att slå snabbare. Jonas Gardell väljer att inte ha sex med unge Adam. Mördarna var nu ute i det fria och tillsammans. De åt asiatiskt inspirerad katsu på en hipp restaurang. Jonas Gardell från Tvmannarestaurangklubben och Adam från Misshumasshu rapporterade att de hade det trevligt på Instagram.

Ett penisskämt kring den unga TV4-stjärnan är något författaren, som nästan är Tourette-artat beroende av att vara ekivok, inte kan skaka av sig. Adam mindes när han åt Noma ren-penis och hur mycket bättre han mådde efteråt. Adam. Antalet stjärnor vi delar ut. 3 av 5 Adamjonas, skriver Jonas Gardell en liten stund senare. Inte ens Adam Thulin verkar se någon anledning att vara nervös inför att träffa den nyblivna singeln och 37-åriga mångmiljonären.

Adams födelse inträffade 15 år efter att Mark och Jonas Gardell blev ett par. Guldbaggegalan rets stjärnspäckat vimmel Adam Thulin lägger upp ett foto på Jonas Gardell, som ser ut att sitta med benen i kors och stirrar tomt in i kameran, till sin Instagram-story. Spekulationer om att Jonas och Adam är ett “objekt” har nyligen spridit sig över homosexuella barer, och många verkar vara övertygade. Adam Thulin har tidigare nämnt att han hoppas få träffa en tjej någon gång.

Kompetent svepning

Det hindrar dock inte ett stort antal homosexuella män i Stockholm, där Jonas Gardell spelar en nestorroll, från att bli lax. Döden har drabbat Christina Schollins familj med stor sorg. Jonas ansikte lyser upp av lycka när han pratar om Adam; han är så beskyddande av Adam och minns hur han kände sig när han var i Adams ålder. De delar många likheter; de är både känslomässigt samstämmiga och nyfikna.

Någon nära Jonas Gardell sa: “Det är så sött att de hittade varandra, och jag hoppas att inga hårda moraliska domar förstör deras ömma kärlek.” Titeln “Sveriges Mästerkock 2022” tilldelades honom. Adam blåste bort domarna hela säsongen med sina extraordinära färdigheter och förmåga att kombinera smaker, och han vann till slut säsongen och det stora priset i den sista utmaningen.

Vinnarboken “Ett bord: flera smakers” gavs ut av Adam Thulin efter tävlingen och sålde slut på mindre än en vecka. Boken har blivit en klassiker sedan dess. Mark Levengood dundrade på QX-galan, “Här är hans nya unga låga.” Mark Levengood var gäst på QX-galan och efter firandet poserade han för ett foto där han forsade över en “ny ung flamma”.

I slutet av januari föll nyheten som en bomb. Mark Levengood, 58, och Jonas Gardell, 59, gick ut och meddelade att de skulle skiljas. Mark och Jonas träffades 1986 och gifte sig det året. 1995 registrerade paret sitt partnerskap officiellt och 2011 bytte ett av Sveriges mest älskade par bröllopslöften.

Uppror av Mark Levengood och Jonas Gardell

Mark och Jonas skrev båda på Instagram om deras uppbrott. Det är med stor sorg vi tillkännager vår separation idag efter ett långt liv tillsammans. Vi kommer ändå att vara generösa, och vi kommer att få hjälp med att ta oss igenom det svåra och klibbiga. Skicka dina vänliga tankar till oss. Mark Levengood skrev dock på Instagram, “Med respekt för vår familj kommer vi inte att svara på några frågor och istället be om respekt och förståelse.”

Till och med Jonas Gardell gick ut för att rapportera händelsen och sa att han och hans fru går i terapi för att avgöra vart allt är på väg. Jonas skrev bland annat, “Vi ska inte märka oss själva, men vi har inte heller någon romantisk relation längre, istället ska vi försöka vara vänner.” Tidigare i veckan ägde QX-galan rum på Cirkus i Stockholm och uppmärksammade deltagare som Lee Christiernsson, Molly Sandén, Edvin Törnblom, Pernilla Wahlgren och många fler.

Mark Levengood Ny Pojkvän

Mark och Jonas vaknade upp på röda mattan tillsammans, men det var de som till slut stal showen. Vi är bara här för att skrämma folk, sa Jonas Gardell till en Aftonbladet-reporter. Jimmy Guo, en kokboksförfattare, var endeltagare i 2022 års QX-gala och vann en silvermedalj vid svenska mästerskapets cook-off. På Instagram delade Guo en samling bilder från firandet, plus några extrafunktioner.

I synnerhet visade hon Jimmy och Mark Levengood, som håller fast i en man i silverfärgad kostym. Gammalt haiderspår för en ny outfit: QX Gala 2023. Det är mycket frisighet. Edvin Törnblom, superstjärnan, tog hem guldet. Mark Levengood med sin nya unga låga (du läste rätt)”, skrev Jimmy på bilden.

Några svar på Jimmys bildsamling inkluderade “Trion på andra bilder” och “Seens som en riktigt rolig kväll.” Huruvida den unge mannen i silver är faktiskt Marks nya låga eller så tyckte Jimmy bara att han såg bra ut naken är ett mysterium. På torsdagen släppte nyheten som en bomb. Mark Levengood, 58, och Jonas Gardell, 59, gick ut och meddelade att de skulle skiljas. Mark och Jonas träffades 1986 och gifte sig det året.

Paret knöt säcken lagligt 1995, och 2011 blev de ett av Sveriges mest älskade par genom att få sina bröllopsklockor ringda. Paret bor i en 216 kvadratmeter stor herrgård med vidsträckt utsikt över Saltsjön och Stockholms hamn. Fastigheten värderas till 23 miljoner svenska kronor. Mark och Jonas har valt att uppfostra sina två barn i hemlighet från resten av samhället.

På frågan om inbrottet sa Mark Levengood och Jonas Gardell: “Vi kan inte skiljas åt.”

Mark och Jonas skrev båda om händelsen på Instagram. Det är med stor sorg vi tillkännager vår separation idag efter ett långt liv tillsammans. Vi kommer ändå att vara generösa, och vi kommer att få hjälp med att ta oss igenom det svåra och klibbiga. Skicka dina vänliga tankar till oss. Mark Levengood skrev dock på Instagram, “Med respekt för vår familj kommer vi inte att svara på några frågor och istället be om respekt och förståelse.”

Till och med Jonas Gardell kom ut och berättade om splittringen; han sa också att de går i terapi för att ta reda på var splittringen tar dem. Mitt hjärta brister när jag berättar att Mark och jag har bestämt oss för att separera. Jonas skrev bland annat, “Vi ska inte märka oss själva, men vi har inte heller någon romantisk relation längre, istället ska vi försöka vara vänner.”

Mark Levengood Ny Pojkvän
Mark Levengood Ny Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *