Nicolai Bjerrum Lersbryggen

Nicolai Bjerrum Lersbryggen
Nicolai Bjerrum Lersbryggen

Nicolai Bjerrum Lersbryggen – Skridskoåkaren Alexander Skarsgård har blivit pappa. De goda nyheterna för Entertainment Tonight bekräftades av skridskoåkaren på måndagskvällens premiär av säsong 4 av Succession.

Ingen ytterligare information om hans nya familj lämnades dock. Skarsgrd sa “Tack s mycket” när media gratulerade honom till födelsen av hans barn med partnern Tuva Novotny, som också var närvarande på röda mattan samma kväll.

Hans svar på reporterns “Jag hoppas att du njuter av processen att vara pappa” var “Jag är, tack.” Han visade honom en liten blå gåsling till hans nyfödda och sa: “Jag fick den här på röda mattan.” Detta är Novotnys andra barn, men det första som dyker upp i ett True Blood-avsnitt.

Enligt Page Six har hon och hennes exman, Nicolai Bjerrum Lersbryggen, en 16-årig dotter som heter Ella. I november föregående år fotograferades paret när de var ute och gick i New York City med en barnvagn och en oskiljaktig nyfödd, vilket underblåste spekulationer om att de nyligen blivit föräldrar.

Den spelades in ett halvår efter det svenska Ellepriset i april, där Novotny debuterade med sin bebismage. Media har aldrig erkänt sambandet mellan de två artisterna. I en intervju 2013 med Chelsea Handler diskuterade Skarsgrd vilken inverkan hans far, Stellan Skarsgrd, hade på att forma hans syn på faderskap.

Efter att en dag insett att han ville bilda familj fortsatte han med att säga: “Min pappa är 65 och han fick ett barn för fyra år sedan.” Mina föräldrar hade åtta barn mellan åren 1970 och 2010; sex med My Skarsgrd och två med sin nuvarande fru, Megan Everett.

Schackspelaren snyftade: “Jag vill döda min pappa.” Han har åtta barn, så jag tycker att jag ska sluta tjata på honom. Skarsgrd växte upp i en stor och mångsidig familj, och han har sagt: ”Jag växte upp på ett pensionat, men jag tyckte det var verkligen fantastiskt.

Det här är en fantastisk tid. Det var flera män och hundar som malde omkring och gav ifrån sig en känsla av en sann bohemisk familj. Mina svenska vänner och familj hade ett ställe att bo på när de kom på besök i Stockholm på detta stora familjehem.

Mina biologiska föräldrar var farmor. Det var minst 20 personer på middag varje kväll, vilket gjorde att det låter som den perfekta premissen för en sitcom. Det vi såg här var en fantastisk händelse. Kate Bosworth, Amanda Seyfried, Evan Rachel Wood och Alexa Chung var bland de tunga Hollywood-hittarna som Skarsgrd dejtade innan de slog sig ner med Novotny.

Först i kö efter slakten, enligt Tuva Novotnys teori om baren:

Det har gått 15 år sedan Tuva Novotny blev mamma för första gången. Under vårt samtal bekräftade hon att hon var gravid igen, men sedan dess har hon varit extremt privat om sitt privatliv. Hon utbrister till alla i Nöjeslifet strax efter: “Underbart!”

Tuva Novotny, 42 år, är en skicklig skridskoåkare som åker många olika brädor. Hon kommer snart att synas i rollen som läkare i Lars von Triers tv-serie Riket. Övriga seriedeltagare är bland andra 37-åriga Ida Engvoll, 46-årige Alexander Skarsgrd, och 59-årige Mikael Persbrandt.

Romantisk komiker skådespelare Alexander Skarsgård:

Romantiska rykten mellan Tuva och Alexander Skagsgrd dök upp tidigare i år. Folk började bli smarriga efter att Ann Söderlund, 50, och Sanna Lundell, 43, kommit rent ut om sitt förhållande i podden Inte din morsa.

Skadespelarna är ett par på ett antal år, men nyheterna har flugit under radarn i media. Ingen har någonsin bekräftat eller dementerat ryktena om att Tuva och Alexander är ett föremål. Vi skickade Tuva på uppdrag för ELLE, men hon fick en bebiskula och vände sig om när hon insåg att hon måste vänta på sina andra barn.

Tuva Nyhetsmorgon presenterade morgonen efter händelsen ett reportage från en sketchartist som avslöjade att hon precis blivit gravid för fjärde gången i april. Tuva sa att det var lite utmanande att undvika effekterna av vinca albus i programmet om hennes graviditet på galan.

Det betyder att barnet föddes vid denna tidpunkt, men om Alexander är pappan eller om det finns en annan möjlig vårdare är oklart. Både Tuva och Alexander sätter en premie på sin egen lycka. Först till kvarn: 15-åriga Ella Bjerrum Lersbryggens Tuvan-far har en långvarig relation med den danska regeringen.

Varken Ella eller någon annan nämns dock någonsin i intervjuer med Tuva. Jag är rädd att barnen inte kommer att kunna prata ett tag till i nästa intervju. Tuvas sjuka barn stör Nöjesguide-intervjun eftersom reportern är orolig för dem. Tuva tänker länge på sitt eget knä.

Det är konstigt, men det är ändå sant. Det är fantastiskt att livet har lagt sig i en rutin. På sin hemsida säger Tuva Novotny att innan Zoom och videomöten uppfanns var det som om det inte fanns några barn.

Det råder ingen tvekan om att det finns barn i området, men det är svårt att avgöra om bebisen är den “nya tillskotte” som Tuva fortsätter att prata om. Det började med en rejäl frukost, fortsatte under lunchen och avslutades med ett glas rött vin.

Nöjesbladet visar bilder från Ola Rapaces och Tuva Novotnys vintersäsonger. Vi har en toppenkväll, sa Ola Rapace till Nöjesbladet. Ola Rapace (41 år) och Tuva Novotny (32 år) har båda fallit offer för sommarromantik.

Nicolai Bjerrum Lersbryggen

Vakterna satte sig för lunch på Stockholmsrestaurangen Bistro Sûd exakt 20:20 föregående kväll. Där delade de en flaska rött vin och en måltid med två andra personer. Ett ögonvittne satt mitt emot varandra och såg Ola Rapace upprepade gånger kyssa Tuva Novotny på nacken.

Hockeyspelaren som var aktuell i SVT:s “Odjuret” i veckan och som spelar en betydande roll i Bond-filmen “Skyfall” säger att han inte har några planer på att kommentera om han och Tuva Novotny är mer än bara vänner eller inte.

Om du vet något om Ola Rapace så vet du att han inte kommer att säga något om detta.
Sov längst: Halva nattens skridskoåkare lämnade restaurangen. De tillbringade hela dagen tillsammans på grund av det.

Den senaste veckan, strax efter lunchtid, flyttade personalen på Stockholms restaurang Mozarteum till ön Kungsholmen. De verkade väldigt bekväma i varandras sällskap. Det kändes inte som första gången de var ute offentligt tillsammans.

Ett restaurangögonvittne noterade dock att paret verkade vilja ha lite privatliv. De två hade setts leka runt Bergslagen i 1950-talsdräkter under sommaren. Den första filmatiseringen av Maria Langs biografiska roman har premiär i vår, med Rapace som detektiv Wijk och Novotny den unge litteraturexperten.

Sjunger “Gillar varandra”: De borde ha utvecklat känslor för varandra under spelet. De har dejtat ett tag och har helt klart kemi. Relationen har dock varit både på och av, som en källa uttrycker det. De gick en promenad i centrala Stockholms snömodden efter lunch.

De gick till en designbutik och tog en promenad i en park. Tuva Novotny sa i decembernumret av den svenska tidningen Vi, “Vi har aldrig varit gifta.” Det här var ingen enkel faktakoll. Ola Rapace var gift med Noomi Rapace, en svensk skridskoåkare, från 2001 till 2011.

De delar ett gemensamt barn. Pappa grejer! Alexander Skarsgård och hans fästmö Tuva Novotny är föräldrar, vilket nyligen bekräftades. Den 46-årige Succession-skådespelaren sa “Tack så mycket”, när han gratulerades till utökningen av sin familj måndagen den 20 mars av Entertainment Tonight.

Han drog sedan fram en uppstoppad kanin och sa: “Jag fick den här på röda mattan”, med hänvisning till öppningen av säsong 4 av Succession. Tillfrågad av reportern om han “njuter av processen att vara pappa”, sa den tidigare True Blood-stjärnan, “jag är det, ja.”

Trots att de setts i New York City med en barnvagn i november 2022, hade Sverigeinfödingen och Novotny, 43, ännu inte gjort några offentliga tillkännagivanden om deras barns födelse. I april 2022, medan hon deltog i en prisceremoni i Sverige, visade Annihilation-skådespelerskan upp sin växande bebismage.

Skarsgrd och Novotnys bebis är skådespelarens första barn. Eat Pray Love-skådespelerskan är mamma till Ella Bjerrum Lersbryggen, som är 16 år. I en intervju med Chelsea Handler från 2017 uttryckte Northman-skådespelaren sin iver att bilda familj.

Big Little Lies alun Stellan Skarsgård sa: “Jag vill slå min pappa, han hade åtta.” Jag måste komma igång med det här. Min pappa fick ett barn för fyra år sedan, i en mogen ålder av 65. Jag är en produkt från 1970-talet.

Min mamma och pappa hade avkommor från 70-, 80-, 90-, 00- och 10-talen. Den 71-åriga Dune-skådespelaren har sex barn med sin ex-fru My Skarsgrd: Alexander, Gustaf, Sam, Bill, Eija och Valter. De separerade 2007.

Sönerna Ossian (nu 13) och Kolbjörn (nu 10) Everett föddes till Stellan och hans andra fru Megan. Alexander erkände att hans stora familj skapade en oförutsägbar uppväxt, men han säger nu att han inte skulle byta ut den mot världen.

“Jag växte upp i ett dårhus, men jag tyckte det var riktigt coolt”, sa han till Handler, 48. Det här var en fantastisk tid. Människor och hundar bara fräste omkring i stora mängder. De var en mycket vänlig bohemisk familj.

En trappa upp i den här stockholmsbyggnaden var där jag hade kusiner som bodde. Mina morföräldrar var grannar. Varje kväll var det minst tjugo personer vid bordet, så det skulle vara en bra idé för en sitcom.

Stellan å sin sida erkände 2016 att han, efter födelsen av sitt sjunde barn, genomgick en vasektomi. Varför gjorde du det? – För jag kan inte säga nej, säger han till den svenska tabloiden Dagens Nyheter.

Nicolai Bjerrum Lersbryggen
Nicolai Bjerrum Lersbryggen

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *