Lina Gift Vid Första Ögonkastet Sjukdom

Lina Gift Vid Första Ögonkastet Sjukdom
Lina Gift Vid Första Ögonkastet Sjukdom

Lina Gift Vid Första Ögonkastet Sjukdom – In går Bröllopsresan. Så blev det i “Gåva vid första ögonkastet” efter att Lina Tomikas, 37, som inte matchar akutavdelningschefen Alexander Sjöstrand, 40, skickats till akuten. Anitha Clemence, 44, är en av dem som har kritiserat SVT för att ha med en deltagare med psykisk ohälsa. Profil har pratat om det i sin podcast och delat ett Instagram-inlägg om det i veckan, där hon skriver, “Jag tycker det är djupt problematiskt och oansvarigt att utsätta deltagaren som kanske har viljans makt, men inte psyket eller fysiskt att delta.”

Just nu svarar Lina Tomikas på argument från Anitha Clemence. Det här är en mycket svår situation. Jag tycker att det är en fräsch kvinnlig rörelse, sa hon till Aftonbladet. Hon fortsätter: “Jag är en fungerande man, och när någon ser på mig på det sättet ser de ett värdepaket.” Jag kan ta hand om mig själv och behöver ingen vaktmästare, som hon påstår. Lina Tomikas bryr sig inte om folk tror att hon är “psykad” eller “fysiskt oförmögen att delta”.

Jag har haft en hälsohistoria som har varit påfrestande, men jag tycker inte att det är särskilt anmärkningsvärt; Jag är fortfarande här och jag har lärt mig att hantera min situation. Lina Tomikas, tävlande i säsongens första avsnitt av den svenska tv-serien Gift. Lina Tomikas, tävlande i säsongens första avsnitt av den svenska tv-serien Gift. Oansvarig av SVT (Clemence) Trots att Lina inte delar sin bild står Anitha Clemence fast inför kritiken.

Om hon inte är så söt som SVT framställer henne som är det ett slående fel. Om hon är så sjuk som hon verkar utgör hon en betydande risk för resten av deltagarna på grund av uppfattningen om hennes sjukdom. Clemence förtydligar vidare att kritiken inte riktar sig mot Lina. Jag svarar Lina som deltagare i ett program. Som person är hon ingen jag skulle rekommendera. Inget jag säger om Lina är sant, men det är uppenbart från kanalen.

Vad otroligt jobbigt!

Varken SVT eller castingprocessen, eller det faktum att hon var missmatchad med Alexander, läkare, har besparats från kritik från Lina Tomikas. Hon hävdar att kanalen var mycket diskret när det gäller hennes och de andra deltagarnas avsikter under avsnittet. De såg andra egenskaper och vi var inte överens om att han skulle värdera mig på de grunderna.

En deltagare rapporterar att han tänkte “nu är det dags” efter att ha sett Clemences Instagram-inlägg. Det handlar inte bara om mig som individ; det handlar om hur vi kommunicerar med varandra och hur vi behandlar de som är funktionshindrade. Att människor över hela världen har dessa åsikter är extremt nedslående.

På grund av Linas sjukdom fick hon och Alexander ställa in sin smekmånad. På grund av Linas sjukdom fick hon och Alexander ställa in sin smekmånad. Enligt ett brev som skickats av projektledaren Kristin Bleckberg till “Gåva vid första ögonkastet” och skickats till Aftonbladet gick Linas sjukdomshistoria igenom och beslut fattades i samråd med medicinska experter att hon var tillräckligt bra för att delta i showen.

Vi tyckte inte att hennes sjukdom var en anledning att hindra henne från att hjälpa andra, och vi tycker att det är viktigt att visa att människor finns i alla former och storlekar, och att det att ha en funktionsnedsättning inte borde vara ett hinder för att hitta kärleken. Lina och hennes pojkvän Alexander har båda varit högljudda om hur de inte tror att hennes hälsa borde ha hindrat henne från att delta.

Kritik från Clemence är “trky”, enligt Bleckberg.

Vi vill också påminna om att deltagarna bara är vanliga människor. Vi välkomnar diskussioner om många aspekter av Gift vid första anblicken, och Clemence har all rätt att kritisera oss och programmet, men vi tycker att det är oroande när kritik framförs på ett sätt som gör att deltagarna känner att de inte blir respekterade. Det är en helt ny muminmuggen trädgårdsfest i LAGER!

Köp den och ta hem den direkt i denna sekund! Så slutade det för de tävlande i “Biggest Loser” 2023. “Gift at First Sight” tar en väldigt abrupt vändning när Lina Tomikas attackeras. Vid första anblicken verkar programmet där vi får följa åtta deltagare på jakt efter kärlek som en underbar present. Experter har parat ihop deltagarna så att de kan byta gåvor med varandra, men de träffas inte förrän i slutet, när vigseln genomförs.

Lina Gift Vid Första Ögonkastet Sjukdom

Serien kommer sedan att följa paret genom deras interaktioner med vänner och familj när de är nygifta. Paret var tänkt att ta sin smekmånad på måndag, när showen avslutades. Något som Lina Tomikas och Alexander Sjöstrand hade planerat går inte så bra som de hade hoppats. Lina har tagit på sig en förkylning som hindrar paret från att resa tillsammans. Hon har negativa covid-19-tester men lider fortfarande av feber och frossa.

Jag hade några hjärtrelaterade känslor igår och insåg att jag behövde komma bort, som Lina uttrycker det i programmet. Lina Tomikas berättar om sjukdomsepidemin På grund av Linas astma kommer paret att behöva åka till akuten i slutet av avsnittet. Efter upptäckt av hjärtrytmförändringar med elektrokardiogram kommer hon att stanna kvar på sjukhuset för vidare övervakning. Lina kan förklara vad som hände när hon var tvungen att söka vård hos Hänt.

Normalt sett skulle jag ha varit död vid ankomsten till sjukhuset med någon form av febersjuka. Du får se mig och Alex komma och hälsa på mig i Göteborg på programmet, och sedan en eller två dagar senare, när jag är sjuk, säger Lina. Lina har avslöjat att hon upplever hjärtproblem i programmets berättelse. Frågan har pågått i åtminstone de senaste tre åren, och det betyder att medkänslan för djur i allmänhet är på tillbakagång.

Mina luftvägar invaderades av ett virus som orsakar inflammation; Jag lider av astma. Jag upplevde också en del oroskänslor i mitt hjärta och sinne, men det var inte därför jag rusade med huvudet först in i fara. Jag behövde andas in några piller, så det är därför. Medan jag var där gjorde de en rutinkontroll med tanke på min medicinska bakgrund och märkte några EKG-förändringar, som Lina förklarar:

Utseendet är dramatiskt, men verkligheten är mycket mindre så; detta är bara en rutinkontroll för att säkerställa att ingenting har skadats eller gjorts farligt av de många förändringarna i hjärtat. För att göra en urinanalys måste en person ligga uppkopplad i cirka två timmar medan den väntar på provsvar. Sedan, om allt verkar bra, kan man gå hem. Efter det fortsatte jag att må illa, till den grad att vi inte kunde gå vidare eftersom jag hade så hög feber. Lina hävdar att det som orsakade händelsen inte tog den känslomässiga vägen på sig själv.

Lina Tomikas på programmets klipp: “Lite man fr se.”

Det verkar som att programmets hanteringstid är riktigt kort. I den första scenen slappar Lina och Alexander hemma; Lina sitter i sängen. De går in i fullt varningsläge om en minut. Men Lina kan berätta att det hände mycket däremellan. Allt är i oordning eftersom jag var sjuk i en och en halv månad. Det finns inte mycket att se alls. Min gissning är att dagen jag går till akuten och dagen jag ligger i sängen och tittar på tv inte är samma dag. Scenerna som visas är extremt förtätade. Men i just det här fallet hade jag varit sjuk ganska länge innan.

Massivt stöd från Alexander Sjöstrand för Lina: “Väldigt fint”

Alexander stannade hos Lina till det sista, och hans orubbliga stöd hjälpte henne genom hennes sjukdom, så de två kunde så småningom lägga sina meningsskiljaktigheter åt sidan och komma närmare varandra. Vi hade en möjlighet att komma närmare varandra. Jag hade inget annat val än att presentera mig från andra sidan, så vi blev ganska nära väldigt snabbt.

Vad vi båda tyckte var ganska trevligt tillsammans. Även om det är naturligt att vilja presentera sitt bästa jag i början av en relation, tror jag att det finns något att vinna på att också visa sårbarhet och få den andra personen att känna den fulla kraften av din autenticitet. Lina fortsätter sin historia med att säga att hon var ganska nervös över att komma in på sjukhuset med identiska rum, men att den här gången var annorlunda.

Hur han hanterade situationen och hur han fick mig att känna försäkrade mig om att det inte fanns någon anledning till oro eller att jag inte var en börda. För mig var det tydligt att han hittat stöd där. Jag minns att jag sa åt honom flera gånger på kvällen att gå hem och vila. Han föredrog dock att stanna kvar och försäkra alla att det inte fanns några bekymmer och att han verkligen var närvarande. Han kunde inte följa med mig på grund av sitt hjärtproblem, så han väntade i väntrummet. Men bara att veta att han var där — det var så otroligt fint gjort av honom, säger Lina.

Lina Gift Vid Första Ögonkastet Sjukdom
Lina Gift Vid Första Ögonkastet Sjukdom

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *