Kjell Ullared Död
Kjell Ullared Död

Kjell Ullared Död- Det finns inte längre något hopp för Kjell Andersson. Efter en utdragen sjukdom somnade 73-åringen äntligen på tisdagen. Äntligen, efter 46 år på jobbet på SVT. Eftersom han var där redan 1986, när jag kom, måste han ha bott där ett tag och fungerat som en stabilitets pelare.

Han var SVT Sport motsvarighet till en rasande tjur. Han var en snäll och mild man. Kjell lagade mat, men han var också någon man alltid kunde ta ett mellanmål av, enligt beskrivningen av Jacob Hard, som fortsätter:

Dessutom var han en man som värderade berättande högt. Det var en så lycklig tid… Han kände verkligen starkt för sitt hjärta efter att ha sett tv-programmet, och jag kan relatera. Från honom kunde jag hämta en hel del användbar kunskap. Han var stadig och pålitlig och använde tidningens redaktörer som kompass.

Mycket självständig och direkt. Marie Lehmann, nuvarande programchef och radiosportreporter för SVT Sports, fick sin start på området 1997. Hon säger sig vara i djup tacksamhet till Kjell Andersson. Det var trots allt Kjell som släppte in mig. Alla visste att de kunde anförtro sig till Kjell om de personliga frågor de ställdes inför.

Han tycks bry sig mer om svensk tv-sport än vad han har gett beröm för. Han klev aldrig ut bakom gardinen och in i rampljuset. Han höll en låg profil men hade en betydande inverkan på omgivningen. Edlund Jönsson, sportankare för SVT, skriver på sin personliga blogg:

Kjell Andersson har varit en inspiration för vårt team och för svensk sport-tv genom åren. Andersson var 46 år på SVT Sport. Veteranen SVT Sports reporter Jane Björck har en soft spot för Kjell Andersson.

Den där första blicken av genuint intresse i hans ögon i början av 1990, när han satte sig mitt emot mig, loggade och frågade, “vad säger du om att först vara programledare i hemmastudion och senare rapportera på plats under fotbolls-VM i Italien på sommaren?” är något jag aldrig kommer att glömma.

Tack vare hans orubbliga tro på mig kunde jag förverkliga min livslånga dröm om att bli en professionell trollkarl. Jane Björck säger, “Och han anställde mig som den första kvinnan att arbeta som volontär i en svensk fotbolls-tv-studio.”

TV-sport har alltid varit Kjells starka sida. Daterad: 3 december 2009 av STEFAN. Vi har redan diskuterat om Ullared är en bluff eller inte, om Kanal 5 tvingade sina kvinnliga tittare att fira eller inte, och de potentiella konsekvenserna av att delta i ett dokudrama som Ullared.

I förra avsnittet såg vi hustrun Susanne, utan ansträngning springa runt och göra transaktioner för tusentals svenska kronor under ett enda besök. Nu har hon gått ut i Expressen och sagt att Kanal 5 hade behandlat henne orättvist.

Enligt Susanne sa “kanalen åt mig att förhandla fram en uppgörelse på 5 000 svenska kronor” (cirka 6 400 dollar). På grund av det första är jag inte hemma för tillfället. När programmet gick i luften var jag där. Jag hade planerat att bara handla lite schampo och doft, men kanalen hade redan bestämt att jag skulle handla för $5 000, så de tog alla mina pengar.

När de var klara lämnade de bara allt där. Vi har inte heller en lyxjaktande husky som den som avbildas i Kanal 5:s show. Hela scenen konstruerades av kanalen, vilket hjälper mig att förstå hur bra märket Schulman var när han föreslog att man skulle använda stuntdubblar för att spela huvudrollerna. Vi finner inte längre detta förvånande.

Dan Panas försvarar Channel 5-kritik:

Vi planerade att spendera dagen med Susanne, men hon hade inga pengar för att köpa något, så alla slog ihop sina resurser för att ge henne något. Samtidigt vill Boris gå in och kompensera Rose-Marie och Kjell för deras dåliga prestationer efter omorganisationen.

Ungarna ligger i sängen och Kjell måste ta snoozelakan så han kan sova hela natten. Boris inser vikten av nöjda kunder och försöker aktivt hjälpa till i denna riktning. Jag tycker det är ganska roligt för vad det är. Kanal 5 vill ge kvalitets-tv, men jag tycker inte att de ansvariga ska få sparken. Om en stor köpare kommer och köper spelet får han royalties. Tanken gör mig glad även om den gör dem ledsna.

Hur mycket tid lägger du ner på att läsa Ullared-serien och andra liknande? Tittarna på den svenska tv-serien “Ullared” har under många år kunnat relatera till en grupp shoppade turister när de letar efter programmets hemliga titel.

Män från hela Sverige besöker det enorma 77 000 kvadratmeter stora varuhuset i jakt på kläder och elektronik. Snart är det jul, så se till att fylla på med julklapparna då. När kvällsavsnittet av “Ullared” går mot sitt slut får vi hänga med livsnjutaren Kjell på en resa till gallerian.

Kjell säger “Jag gr ner hit för porr”, medan han rensar tankarna från kvinnorna som omger honom och beger sig ner för att titta på porr. Kameramannen som frågar om han hörde rätt följer efter. På frågan vad han håller på med svarar han: “Jag kallar det porravdelningen.”

När Kjell äntligen är redo för någon damunderklädersavdelning, eller porravdelning, som det ofta kallas, bläddrar han i urvalet och provar ett par stringtrosorer. Man måste ha the real deal om man vill att sexlivet ska fungera, säger Kjell.

Kjell Ullared Död

Han fortsätter att göra det. Han insisterar på att det inte kan vara något hemskt. Kamerateamet har inte haft någon paus än, så de försöker hålla sig kvar. Samtidigt frågar han om de kan ge lite mer kärlek till den runt semestern.

Det kommer att fungera säger jag; ja det ska va. Kjell beskriver vädret som tofsar, skit, och snt. Kameramannen är förvirrad över vad han ska säga och agerar därefter. Hahaha, mm, mm, mmm. Det ska vara något man slentrianmässigt observerar, säger Kjell.

Kjell håller på medan han garvar. När Kjell är klar med sina ärenden beger han sig iväg för att träffa sin vän Rose-Marie. Kjell utbrast: “Det där är ett gäng apaffärer!” Missa inte den veckovisa sändningen av “Ullared – Julen är här” kl 21:00 UTC på torsdagar i Kanal 5 och Dplay!

Efter att ha varit en fanfavorit i många år har Ullared bestämt sig för att lämna programmet. Detta är anledningen. Kanal 5-showen “Ullared” har varit en betygsuccé i många år och skådespelarna och skådespelerskorna som medverkat i den har blivit kända namn i Sverige.

En av de mest populära profilerna är restaurangens VD Boris Lennerhov, som låter tittarna lära känna en kock som är vänlig och chattar med alla i personalen och kunderna. Ett antal tävlingar har också arrangerats av honom.

Men nu har slutet kommit. Boris Lennerhov har sagt att han går i pension från alla tv-framträdanden men fortsätter i rollen som styrelseledamot i Geks. Jag ger upp efter 12 säsonger.

Många av “Ullareds” skådespelare, inklusive Morgan Karlsson och Ola-Conny Wallgren, har blivit kända namn på grund av programmets långa spel på Kanal 5. De kommer att klara sig utan “kocken”, men; Boris har precis avslöjat att hans roll i tv-programmet närmar sig sitt slut.

Det är säkert att säga att jag inte kommer att göra den resan. Tog mycket ledigt från jobbet. Även om tv-sändningarna innehöll många hjärtevärmande budskap för Boris Lennerhov, insisterade han på att det också fanns en mörk sida.

Vi lekte oss igenom somrarna och hade alldeles för mycket fritid när man borde ha pluggat. Men jag var inte på ett ställe att säga, “Nej, jag vill inte, det här stället fungerar inte,” så allt jag kunde göra var att njuta av atmosfären. Men nu kan jag säga att det ska bli kul att ramla ner.

Tv-programmet har dock varit ekonomiskt framgångsrikt för både Geks, som har sett sin publik växa under loppet av året, och Kanal 5, som har sett sin tittarsiffra skjuta i höjden. Boris, som är 65, är också med på märket när det kommer till att inse att han såg manusmaterialet innan det skickades ut.

Många gånger var jag helt nöjd. Det skulle vara trevligt om det blev något förnedrande för tredje part. Men jag tvingades slutligen dra slutsatsen att frågan handlade om underhållning och undanröjande av hinder. Boris Lennerhov sa till Expressen att utan intressanta personer skulle ingen titta. Kommer du sakna Boris i tv-schemat? Dela gärna dina tankar och åsikter.

Kjell Ullared Död
Kjell Ullared Död

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *