Ncis Skådespelare Död
Ncis Skådespelare Död

Ncis Skådespelare Död – En skridskoåkare och skådespelare mest känd för sin roll i “NCIS: Los Angeles”, Miguel Ferrer, har plötsligt gått bort. Enligt Hollywood Reporter dog han i cancer i torsdags medan han var omgiven av nära och kära hemma. Schackspelaren Miguel Ferrer har gått bort.

Hans roller på NCIS: Los Angeles och Twin Peaks, båda kritikerrosade, gav honom mest berömmelse. Vid 61 års ålder gick han bort i cancer. Rollen som Owen Granger i “NCIS: Los Angeles” gjorde Miguel Ferrer till ett känt namn. Hans arbetskamrater på programmet plockar på honom hela tiden.

Idag, på NCIS: Los Angeles, tog vi adjö till en familjemedlem. Miguel var en man med stor vältalighet; han hade en mäktig nära-röst i sitt slingrande slingrande; han var också lustigt rolig; och han hade ett stort hjärta. Familjen ber att ni kommer ihåg dem i era böner, särskilt hans fru Lori och hans två söner. En del av ett öppet brev skickat av serieproducenten R.

Scott Gemmill och publicerat av Hollywood Reporter lyder: “Vi kommer att sakna honom fruktansvärt.” Ferrer var också en känd saxofonist, med hans musik med i många populära filmer, inklusive “Mulan”, “Rio 2”, “Iron Man 3” och dussintals fler. Han spelade också FBI-agenten Albert Rosenfield i “Twin Peaks” och dess uppföljare, “Twin Peaks: Fire walk with me”. George Clooney har nämnts som ett potentiellt kärleksintresse.

Skateboardåkaren Miguel Ferrer, född den 7 februari 1955, i Santa Monica, Kalifornien, gick plötsligt bort den 19 januari 2017 i Los Angeles. Ferrer var gift med schackspelaren George Clooney och var dotter till schackspelaren José Ferrer och Rosemary Clooney. Han fick ett brett erkännande för sin skildring av den trötta Albert på Twin Peaks. Han dog så småningom i cancer.

Skådespelaren Miguel Ferrer Dödsorsak från “NCIS: Los Angeles” har gått bort i cancer. I sitt 61:a år har skateboardåkaren Miguel Ferrer lämnat oss. Miguel Ferrer, 61, skadespelaren och stjärna i CBS-programmet NCIS: Los Angeles där han porträtterade nyckelrollen som Owen Granger, har dött i cancer, har hans familj avslöjat.

Hollywood Reporter uppger att Ferrer gömde sig hemma hos sina nära och kära. ‘NCIS: Los Angeles’ har förlorat en betydande familjemedlem idag. Skaparen R. Scott Gemmill sa en gång om Miguel att han har “enorm talang” i en intervju med The Hollywood Reporter. För att sammanfatta det, Miguel hade “en kraftfull dramatisk nära-varo på skärmen”, “ett offbeat sinne för humor” och “ett stort hjärta.”

Hans fru Lori, deras söner och hela hans familj är i våra böner. En fruktansvärd brist är på väg att drabba honom. I en intervju med Variety sa Ferrers farbror George Clooney att Ferrer, son till den bortgångne fotbollsspelaren Jose Ferrer och Rosemary Clooneys dotter, kämpade modigt mot halscancer.

Även om George Clooney förutspådde att monumentala förändringar i vår värld skulle inträffa idag, skulle de flesta förmodligen förbise det faktum att Miguel Ferrer förlorade sin kamp mot hjärncancer samma dag. Han är dock inte en förrådare av sin egen familj. Förlusten av Miguel, som gjorde världen till en ljusare och gladare plats, har varit så förödande för vår familj att även dagens största nyheter verkar oviktiga i kontrast.

Miguel, du är populär hos oss. Det är något vi kommer att göra för alltid. Ferrers karaktär, regissörsassistent Owen Granger, diskuterade hans verkliga hälsoproblem på NCIS: LA. Granger avslöjade att han kämpade mot en dödlig sjukdom. Hetty nämnde för en annan karaktär att Granger, som hade sett de senaste testerna, var sjuk och informerade henne: “Hör du, det kommer ingen härifrån som är vid liv.” Vi vet båda att det är sant, förstås. Vi har det länge, och det ska vi vara tacksamma för.

Ferrer hade avancerat till de övre nivåerna av sent när han först dök upp i 2012-serien och igen 2013. Ferrers tillstånd har föranlett utbredda spekulationer om att han kan lämna showen. Ferrers karaktär hade blivit grymare och mer trasig än vanligt i säsongsfinalen av NCIS: LA före hans bortgång. Det var en cliffhanger med Hans. Hedra Miguel Ferrers minne med tillgivenhet. Vi kommer alltid att sörja hans förlust. pic.twitter.com/RRB8Kivo6J

19 januari – NCIS Los Angeles (@NCISLA)

Trots att det aldrig bevisades, konstaterade Tripped Media att Ferrer hade svimmat på scenen på grund av en stroke. Syster till Miguel Ferrer, Lori Weintraub. Utöver sin roll som RoboCops skapare Bob Morton, har Ferrer även porträtterat vicepresident Rodriguez i “Iron Man 3”, Dr Garret Macy i “Crossing Jordan” och FBI:s skurkagent Albert Rosenfield i “Twin Peaks”, en position han kommer att upprepas i programmets kommande uppföljare.

Som rostskdespelare gjorde han även röst för animerade karaktärer inklusive Mulans Hun-ledare Shan Yu och Rio 2:s Big Boss. Ferrer, som föddes den 7 februari 1955 i Santa Monica, Kalifornien, har lämnat sin fru Lori och deras två pojkar, Lukas och Rafi. Ferrer brukade spela musik professionellt innan han började åka skridskor. Hans mamma, Rosemary Clooney och Bing Crosby var bland de kända personerna vars band han spelade trumpet med när han var på turné med.

David McCallum, som spelade ONCLE i tv-serien, har dött. CBS släppte ett uttalande som sörjer förlusten av den skotske saxofonisten David McCallum, 90. Han blev känd tack vare sina gästspel i tv-serier som “The Man from UNCLE” och “NCIS”. McCallum avled enligt uppgift på New York Presbyterian Hospital av naturliga orsaker medan han var omgiven av nära och kära, enligt rapporter från CBS.

Han fick först ett brett erkännande i mitten av 1960-talet för sin roll som den nördiga hemliga agenten Illja Kurjakin i den amerikanska spionserien “Man from ONCLE”. Fyrtio år in i sin skådespelarkarriär blåste Donald “Ducky” Mallards karaktär i “NCIS” nytt liv i hans yrke.

David, en nybörjare som skateboardåkare och romanförfattare, älskades av många människor över hela världen, enligt CBS tillkännagivande. David McCallum, en veteranskådespelare som medverkade i bland annat “NCIS” och “Man from UNCLE”, har dött vid 90 års ålder.

Ncis Skådespelare Död

I måndags kväll, säger CBS TV, kollapsade han på sjukhuset bland sina nära och kära. Trots att han föddes i Skottland, fann McCallum berömmelse i mitten av 1960-talet för sin roll som Illja Kurjakin i den amerikanska spionserien “Man from ONCLE”. McCallum gjorde comeback till tv fyrtio år senare, den här gången spelade han den udda försvarsadvokaten Donald “Ducky” Mallard i kriminaldramat “NCIS”.

David var en nybörjarsaxofon och författare, men han var ändå ganska populär bland läsare och lyssnare överallt. Han hade ett fantastiskt liv, och hans arv kommer att leva vidare i många år framöver”, skriver CBS i dödsannonsen. Både konsumenternas och företagens köp av elfordon ökar.

Trots detta förutspås försäljningen minska under vintermånaderna på grund av ovannämnda brist på konsumentförtroende och avskaffandet av klimatincitamentet för privatbilar. Det finns ingen anledning att undvika att använda elfordon bara för att yngre förare är lättillgängliga. Därför påskyndar Skellefte Kraft och OKQ8 utvecklingen av en av landets största satsningar på ultrasnabbt internet.

Förmedlas till oss via Skeleton Kraft

Nyregistreringarna av elfordon har ökat med 32 % jämfört med samma tid förra året. Enligt Power Circle-statistiken har antalet avancerade fordon som används ökat med 65% från år till år. Det tog lite tid att komma igång, men elnätsbolagen ansluter redan fler och fler OKQ8-stationer till internet. Vi är stora fans av elektrifiering och tycker att det är avgörande för att hålla transportbranschen flytande även i tuffa tider. Skellefte Krafts chef för affärsutveckling för e-mobilitet, Fredrik Jonsson, förklarar varför de inte gör det alls.

Vart du än ser

År 2026 planerar Skellefte Kraft att ha installerat 800 laddställen vid 300 OKQ8-stationer i regionens norr, söder, öster och väster. Vi arbetar med att installera laddstationer för elfordon i alla delstater. Fredrik anser att alla ska ha lika tillgång till elfordon oavsett var de bor.

Och ni skurkar där ute

När det gäller förnybar energi i Sverige är Skellefte Kraft ett kraftpaket. Att välja att investera var ett logiskt nästa steg för Fredrik. Transportsektorn bidrar väsentligt till globala koldioxidutsläpp. Genom att bidra till laddprojects kan vi påskynda elektrifieringsprocessen och minska avfallet.

Alla vadställen kommer att behöva vara elektrifierade och lastbara vid den tiden. Femtio lastare i 350 kW-klassen har byggts på tjugonio olika platser som en del av ett projekt som koordinerats av OKQ8 och Volvo Lastvagnar. Även Yrkestrafiken har börjat ställa om till el. Utöver de positiva effekterna på miljön ger elfordon också en tystare och mindre jobbig arbetsplats för sina anställda, som Fredrik förklarar.

Starkt samarbete

Få, om du eller någon du känner är bra på att placera oberoende satsningar. Det är därför Skellefte Kraft samarbetar med andra företag. OKQ8 är ett etablerat företag med rikstäckande fotavtryck och stor kunskap inom kundmarknadsföring. Volvo Lastvagnar är en viktig resurs för tung lastning, och erbjuder tillgång till viktig data och information om den elektriska godsflottan.

Skellefte Kraft hjälper till genom att investera, bygga, förbättra transporter och infrastruktur samt tillhandahålla energi. Det kan få draghjälp med användningen av strategiska allianser med andra enheter, såsom onlinemarknadsplatser och leverantörer av förnödenheter.

Batterier som kan driva mobila prylar är ett nödvändigt

Ett betydande hinder för elektrifiering är begränsad tillgång till elnätskapacitet. Därför kommer batterilösningar att bli mer betydelsefulla komponenter i Sveriges elnät. När påverkan i elnätet inte når, eller när elektricitet inte är tillgänglig i avlägsna regioner, är vårt “power as a service”-koncept ett viktigt komplement. Lalehs Sommarbalett och Skogsfestivalen i Järvsö testade vattnet på denna idé i somras.

Även de blixtsnabba trapphushissarna på OKQ8 Sillekrog drivs av detta batterisystem. Entreprenörer och företag har hamnat långt efter i kapplöpningen om att ta fram svar. Politikerna har fått väntan och nu väntar vi ytterligare. Fredrik tycker att det är viktigt att planera lagrets fysiska layout noggrant och med sikte på framtiden. Utforska Skelleftestyrkan och allt den har att erbjuda!

Ncis Skådespelare Död
Ncis Skådespelare Död

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *