Hur Gammal är Adouli
Hur Gammal är Adouli

Hur Gammal är Adouli – Rapparen och låtskrivaren Adal Debretsion, mer känd under sitt artistnamn Adouli, föddes den 5 augusti 2005 i Fruängen, Stockholm, och gick bort den 27 september 2023. Släppet av hans låt “Rapstar” gjorde honom berömmelse. “Rapstar” släpptes den 19 juli 2019 och är Adoulis första singel som 13-årig artist.

Huvudpersonen beskriver sin strävan att bli en känd musiker samtidigt som han anspelar på en kriminell livsstil. Efter att ha hamnat på plats 76 på den svenska singellistan fortsatte “Rapstar” att samla miljontals visningar på sajter som YouTube. Mer än 30 miljoner människor streamade “Rapstar” på Spotify i september 2023.

Den 7 juli 2020 släppte Adouli Sanningen, en EP för hans konkurrerande skivbolag Bencu Recordz. Det var också det sista Adouli lade ut innan han gick bort. På den andra strängen av “Magisk”, som består av fem sånger i sanningen, framträder Einar som en speciell gäst. Adal hade fem framträdanden i SVT-programmet Streams år 2020.

2021 kommer lyssnarna att kunna höra “Bunda”, Adoulis avskedssingel. MadeNiggaMusic, som du har tillhört under identiteter som Yasin och JB, släppte låten med en instrumental. Ett bråk utbröt på fotbollsplanen i Mälarhöjden i Stockholmskvarteren Fruängen den 27 september 2023, vid 18:43-tiden, då träningar fortfarande pågick.

När polisen kom hittade de ett offer som hade skadats allvarligt efter att ha blivit slagen många gånger i huvudet. Adouli fördes akut till akuten, men det var inte förrän efter 20:25 som hans tillstånd stabiliserades och det blev uppenbart vad som var fel på honom. Bilder och videor som visar efterdyningarna av mordet spreds flitigt på nätet.

Efter att Adoulis lämnade debuterade två av hans största hits, “Rapstar” och “Mamacita”, på Spotifys topp 50 Sverige-lista.

Folkbokförd Adouli Hussain i Järfälla ligger på Batterigränd 55. Hans är för närvarande bosatt i Järfällaområdet. Det finns fyra personer på denna adress; de är Sara Rasha Said (40 år), Adouli Hussain (20 år), Yasmin Samira Semir Hussain (19 år) och Alexander Mustafa Semir Hussain (16 år).

Sveriges statsminister Göran Persson i Socialdemokraterna och kung Carl XVI Gustaf var på plats när Adouli Hussain bevittnade gryningen för första gången. Vatten och yin-tecknet kännetecknar hans födelseår i det kinesiska horoskopet, vilket placerar honom i vattenormens år (geten). Han trädde in i världen medan vintern var på väg. Han är en sann produkt av 00-talet och Gen Z (eller Zoomer) generationen. Inte en gåva, den här killen.

Samma år som Adouli föds är priset på en Big Mac 30 kronor, en Piggelin är 6 kronor och en liter öl är 9,46 kronor. Både “Mndag morgon” av Björn Skifs och “Ngot som kan hända” av Mathias Holmgren debuterade i Svensktoppen samma vecka i Sveriges radio. Daddy Yankee, en puertoricansk musiker, uppträder och turnerar fortfarande vid 46 års ålder.

Dick Last (nu 54), en fotbollsspelare för Sverige. Den australiensiska konståkaren Isla Fisher är 47 år gammal. Morgan Fairchild, en skelettatlet från USA, är 73 år gammal. Nichlas Falk, en 52-årig hockeyspelare. Paolo Roberto (numera 54) är programledare och före detta proffsboxare från Sverige. Per Eggers, saxofonist i sitt 72:a år. Sångaren Sean Kingston, 33, från USA. Enligt en pålitlig källa har Adouli stulit egendom till ett värde av cirka 150 000 000 dollar och hjärtan till ett värde av 754 000 000 dollar sedan hans födelse.

När det hände, hur gammal var Adouli?

När den ursprungliga iPhone debuterade sommaren 2007 var Adouli bara fyra år gammal; när den ursprungliga iPaden kom ut i butikshyllorna våren 2010 var han bara sju. Oskar Svärd från Sollefte SK, Sverige vann vasaloppet för idrottsåret 2003 vid tiden 3:58:23. Med sin låt “Give Me Your Love” tog Fame hem 2003 års Melodifestivalens trofé. Eurovision Song Contest 2018 hölls i Riga, Lettland, och den vinnande låten var “Everyway That I Can” av Sertab Erener från Turkiet. Årets högtidshälsning kommer från Mössan.

Ord och bilder för dagen att ge

Adoulis 21-årsdag är på väg om 125 dagar, på en torsdag. Från och med nu är han tjugo år, sju månader och tjugoåtta dagar gammal. Forntida texter och moderna tatueringar använder båda födelsedatum III.II.MMIII (3.2.2003) i romerska sifroner. Måndagen den 3 februari 2003 gick du in i denna värld. Det var 15 år och 745 dagar sedan.

Den 3 augusti kommer en lördag på 307 dagar att ha gått sedan Adoulis sista halvårsfödelsedag. Om exakt 9 år och 1 dag fyller han 125 år på sin nästa 30-årsdag. Din guldfödelsedag kommer att infalla på ditt fjärde levnadsår om du föddes den fjärde i en viss månad. Datumet för Adoulis guldbröllopsdag, den 3 februari 2006, är så fastställt.

Jubileumsjubileum är betydande milstolpar. 25:e, 40:e, 50:e, 60:e och 70:e åren är några av de mest firade årsdagarna. Torsdagen den 3 februari 2028 firas Adoulis silverjubileum. Den 3 februari 2043, 2053 och 2073 kommer du att fira ditt guldjubileum (vid 50 års ålder), ditt diamantjubileum (vid 60 års ålder) och ditt platinajubileum (vid 70 års ålder).

Hur Gammal är Adouli

Adouli föddes den 45 november, vilket motsvarar att säga att hon föddes för 1 077 veckor och 6 dagar sedan. Allt som allt var det 20 240 sekunder, vilket motsvarar 20 år, 34 veckor och 2 dagar. Det motsvarar 247 år, 28 dagar. Så han är tjugo år och sex månader gammal. Nästa bebis föds på torsdag, precis som Adouli föddes i måndags och den förra gjorde.

Miljon andra födelsedag (12 oktober 2034), tusen timmars födelsedag (1 juli 2014), tusen dagars födelsedag (12 oktober 2016), miljoner andra födelsedag (7 februari 2022), tusen veckors födelsedag (4 april 2022), miljoner dagars födelsedag (21) juni 2030), miljoner andra födelsedag (24 december 2319), tusen veckors födelsedag (3 juni 2041), tusen dagars födelsedag (28 februari 2044) och hundratusen år födelsedag (28 februari 2044).

Det bor 1 941 mångmiljonärer i Järfälla, Adouli Hussains hemstad. Efter redovisning av skatter och andra avdrag har Adouli en årsinkomst på 370 981 svenska kronor, eller 59% av totalen. Här, hemliga kvinnliga anställda… Läs om Adouli Vi lärde oss vad vi vet om Adouli från regeringen, ideella organisationer och vår egen utredning. Ta en titt nedan för mer data och detaljer.

I Västers, där Mahmoud Adouli föddes, är 3 679 personer värda en miljon dollar eller mer. Det finns totalt 722 invånare i Mahmouds bostad, och de tjänar i genomsnitt 274 117 USD varje år. Det finns många framgångsrika kvinnor i Sverige. Forskning Mahmoud Vi lärde oss vad vi vet om Mahmoud från offentliga och privata källor samt vår egen utredning. Ta en titt nedan för mer data och detaljer.

De elektroniska cigaretterna, narkotikan och alkoholen är föremål för breven. I februari under Grammisgalan, Z.E. delas ut till årets artister medan unga musiker trängs på scenen. Den senaste sortens svensk gangsterrap har slagit igenom till allmänheten. Expressens undersökning av de faktorer som bidrar till dagens framgång visar att många av dem i toppen har gjort allvarliga misstag.

Det finns en ny skola av svenska rappare som rappar i en stentorisk förortsromantisk stil, laddar sina musikvideor med blinkande kontanter och cigaretter och gör ofta anspelningar på våld och droger i sina texter. De har byggt upp en dedikerad webbföljare utan hjälp av skidlagets administration. Z.E., Tensta-råttan, leder vägen på den nya motorvägen. När vi kollade var han den sjunde mest streamade svenska artisten på Spotify.

Svenska godistillverkare lades ner efter en rad skandaler. Som ett erkännande av det fruktsamma året delades dubbelt så många priser ut. I januari på P3 Guld-galan-firandet hedrades han med priset “Årets hiphopalbum”. Två veckor senare, på Grammisgalan, hyllades han till årets artist till hejdundrande ovationer. P3 Guldgalan firade Jozef Wojciechowicz, mest känd under sitt artistnamn Z.E., i mitten av januari. Fjorton dagar senare fick han också en Grammis.

Det verkar som om lyckan fortsätter. Z.E:s senaste singel “74 Bars” sköt direkt till toppen av Spotifys svenska lista efter släppet i slutet av förra veckan. Z.E:s “Positiv” är en stor hit, med över 15 miljoner Spotify-spelningar och över 4 miljoner YouTube-visningar.

Denna vers fortsätter med

“Hör mina låtar, kolla in min kappsäck,” Guld- och rapmusikaffärerna är notoriskt svåra att gå in i. Min vänstra hand har pengarna, och min högra rymmer huvudvärken. Z.E. puffar på en cigarett och håller i en vape-penna i videon till låten. I juli 2018 öppnade Stockholmspolisen eld mot ett fordon som inte hade stannat vid rött ljus. När den förföljde föraren begärde en u-sväng upphörde förföljelsen. Polisen anklagar Z.E. att vara en kränkande och farlig förare. För nu måste vi invänta rättvisans ankomst. Han bara lurade systemet framför våra ögon.

Z.E. skrev lite flöjtmusik.

Z.E. är en pseudonym för Jozef Wojciechowicz. 24-åringens hemstad är Tensta, en förort till västra Stockholm. Den tidigare självutnämnde “livsstilsbrottslingen” har erkänt lika mycket i intervjuer. Han har suttit i fängelse flera gånger för narkotikarelaterade och våldsamma handlingar.

En låt från 2015 av Z.E. med titeln “Västra sidan” utforskar det inre kaoset i ett liv i brott. Denna ostadiga tillvaro har dragit ur kontakten. Eftersom jag slukar mitt eget kött, kan man säga att jag är en tjusig finne. Alla plattityder och klichéer upprepades för mig av min mor: “Min son, livet är ett lån, du var inte gjord av krom.”

Jag skulle vilja höra vad han har att säga, men först efter att jag har låst in mig i badrummet. Istället planerar jag att hoppa medan jag håller en laddad 45:a. Om Djävulen finns bland oss, då kommer Gud säkert att utplåna hela mänskligheten. Han började arbeta aktivt med musikkomposition efter att ha lämnat sitt jobb som fångvaktare. Efter vissa inledande svårigheter att försörja sin familj, fick Z.E. rapporterade till För Mitt i Stockholm att det blivit bättre.

Jag vill inte uppmuntra unga människor att engagera sig i kriminellt beteende genom att normalisera riskabla beteenden som droganvändning eller rökning. Så fort jag började flöda med musiken visste jag att jag hade kommit som en förebild. Jag måste vara mer försiktig med vad jag säger och gör eftersom vissa ser upp till mig som om jag vore en storebror. Jag vill inte att mina små syrinxer ska gå vilse, sa han Mitt i Stockholm i april året innan.

Vi ser droger, cigaretter och pengar igen i Z.E:s senaste musikvideo, som kom ut i februari i år. Med mina egna ord är det så här vi spenderar våra dagar. I en intervju med Mitt i Stockholm sa han, “Jag vill att folk ska känna med mig hela vägen genom texterna.” Starten av den nya domstolsperioden är planerad till senare i april. Han greps och anklagades för olika brott efter en polisinsats sommartid på Södermalm i Stockholm. Z.E. har också kommit rent ut om att köra bil. Virusen som felidentifierades är inte tillräckligt utbredda för att ställa till stora problem.

Hur Gammal är Adouli
Hur Gammal är Adouli

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *