Hampus Hedström Familj

Hampus Hedström Familj
Hampus Hedström Familj

Hampus Hedström Familj – Jan Erik Hampus Hedström är en svensk YouTuber och komiker som föddes den 5 december 1996 i Sunne. Han har 302 000 prenumeranter på sin YouTube-kanal “Hampus Hedström” och har fått mer än 96 miljoner visningar den 21 april 2023. På den här kanalen laddar han upp en komedi-skit varje dag. Han är också värd för en podcast som heter “Fragar t a kompis” med Kristina Keyyo Petrushina. Han bidrog också till tv-programmet Lets Dance 2023.

Biografi

Hampus Hedström blev känd för sina parodier, satir och snåriga YouTube-humorvideor. Kanalen lanserades i januari 2014 och hade 200 000 prenumeranter i juli 2017. I klippen talar han om en noggrant uniformerad skara, allt från politik till högsamhället. Hans kanal är för närvarande kopplad till Splays YouTube-tjänst.

Han hade en komedikarriär som barn när han uppträdde på efterfester, festivaler och affärssammankomster, men han gick över från den karriären till en YouTube-komedikanal 2015. En komediserie med titeln “Entreprenörerna” som producerades av Hampus bokförlag “Hampus Hedström AB” 2017 sändes i fem avsnitt på Viasats on-demand-tjänst.

Han har arbetat med flera serier, bland annat “Under Hundringen” på YouTube, där olika YouTubers spelar ut olika scenarier, och “Sommaren med YouTubestjärnorna” på ViaFree, där YouTube-profiler delar med sig av sina erfarenheter och bygger upp sig själva, i likhet med tv-programmet “Stjärnorna”. på Slottet.”

I augusti 2017 lanserade Hampus och Keyyo “Frgar t en kompis”, en komedipodcast under Bauer Media Groups banner. I podcasten diskuteras de olika tabubelagda namn som lyssnare har skaffat sig via Twitter, e-post och Instagram. Han är också värd för ett diskussionsprogram på YouTube som heter “En Rullande Talkshow” med sin kollega och medprogramledare Manfred Erlandsson, där de sitter i en bil och genomför olika intervjuer, tester och tester med till exempel YouTubers.

En Rullande Talkshow debuterade 2015 med två avsnitt, följt av ett 2020 och ett i januari 2022. på annonserade att de skulle sluta med kanalen i juni 2022. Hampus har fått rollen som Victor Hrd i en SVT-serie som heter Snorkrkan till 2021.

Programledare

Hedström arbetade med Nour El Refai som evenemangets programledare för Guldtuben 2017, en gala på Cirkus i Stockholm som lyfte fram “influencers” i Sverige som är mest framträdande på YouTube-plattformen. Hedström var bland annat Sveriges programvärd för galan Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2016 i Los Angeles. “Höj Volymen” tillsammans med Felicia Bergströms YouTube-kanal, där de pratade med kända artister signerade på Warner Music som Ace Wilder och Oscar Zia.

“Challenge Champions” inkluderade profiler som spelade i traditionella YouTube-videor. Han var också värd för en diskussionsserie i sin tv med Manfred Erlandsson där de intervjuade kända personer. Han var konferencier på Splay Day i Gröna Lund sommaren 2016. 2016 var han programledare för Nickelodeons original-tv-serie “Hey Nickelodeon” tillsammans med Beatrice Reiman.

Hedström gjorde sin standupdebut 2015 samtidigt som han tävlade i Kristoffer Appelquists show “Bungy Comedy”. Efter det har han uppträtt på klubbar som “Norra Brunn”, “Maffia Comedy” och “Hemma hos Appelquist”. Hedström gav Hkan Hellström priset på 2016 års Aftonbladet Gala Rockbjörnen i kategorin “rets fans.”

Hedström medverkade i TV4-komediprogrammet Mumbo Jumbo 2020, som leddes av Daniel Norberg. Han studerade bio på Sundstagymnasiet i Karlstad tidigare och flyttade till Stockholm i januari 2018 för att fortsätta sin karriär där. Hampus Hedströms karriär började när han var bara 17 år gammal. Vi har listat alla frågor du kan ha om YouTube-profilen här! Hur blev Hampus Hedström känd? Hampus navigerade genom YouTube-plattformen, där han började med att lägga upp olika sketcher och roliga skämt.

2014 lanserades Hans Kanal Hampus Hedström och därifrån gick det som planerat. På bara tre sekunder hade han 200 prenumeranter på kanalen. Han har för närvarande över 300 prenumeranter och har sammanlagt mer än 93 miljoner visningar. Tillsammans med Nour el Refai fungerade han som programledare för Guldtuben 2017 utanför YouTube. Han vann även Rockbjörnens pris och deltog i Mumbo Jumbo-programmet.

Hampus är också värd för en podcast med Kristina Petrushina, eller “Keyyo”, som går under artistnamnet Fraga på en konsert. Hur stor och lång är Hampus Hedström? Hampus avlider den 5 december 1996. I skrivandet är han 26 år. 173 cm är hur lång Hampus är. mor, far och bröder till Hampus Hedström Hampus, ensam, hans mamma, pappa och småbröder utgör familjen.

Mamma är Katarina, pappa är Jan och lillebror är Tobias. Även om Hampus för närvarande är bosatt i Stockholm, kommer hans familj ursprungligen från Sunne i Värmland. Har Hampus Hedström någonsin varit i ett flimmer? Hampus är nu en few år tillbaka i allians med sin flickvän, som han tidigare nämnt i intervjuer.

Hampus Hedström Familj

TV:n finns i ett boende i Stockholm. Jag tror att livskvaliteten är bra eftersom jag har min fina flickvän sedan några år tillbaka, sa Hampus i en intervju med Aftonbladet. en liveartist som hänför publiken på scenen genom att förena ståuppkomedi och magi. Han driver också en omtyckt YouTube-kanal med samma namn som har över 290 000 prenumeranter.

Han lägger ofta upp bilder på sin familj och marknadsför sin karriär på sitt verifierade hampushedstrom Instagram-konto. Trots att han startade en YouTube-kanal i december 2010, började han inte göra inlägg där på flera år. Han registrerade sig för Twitter i januari 2011 och laddade upp sitt första innehåll på Instagram i oktober samma år.

I september 2015 lanserade han en andra YouTube-kanal som heter Hampus Hedstrom 2. I januari 2016 hade 25 000 prenumeranter anslutit sig. Över 2,5 miljoner människor har sett en av hans mest omtyckta videor. En av Manfred Erlandssons mer välkända YouTube-videor heter “Sanning eller Konsekvens”, vilket ungefär kan översättas med “Sanning eller våga”.

Hampus Hedström är i ett förhållande men har inte kommit på vad hans flickväns identitet är. Han har sedan dess tillbringat mer tid med henne, vilket han tidigare avslöjat i en intervju med Aftonbladet. Jag tror att kärlekslivet är bra eftersom jag har min fina flickvän sedan några år tillbaka, sa talaren. Hampus har varit otydlig om sin partners detaljer, men de bor båda i Johanneshov tillsammans.

Idag den 18 mars 2023 är det premiär för Let’s Dances nya säsong. Petra Mede, 53-årig komiker, och David Lindgren, 40-årig artist, är programvärdar för den pågående säsongen. En dyslektiker som läser en bok är något som Hampus Hedström beskriver som “världshistoriens värsta ironi”. Han startade sitt eget företag när han var 14 år gammal, och han trendar just nu på YouTube med en självbiografisk video där han diskuterar hur skolan misslyckades med att lära honom.

Vad kan en dyslektiker, trubbig, färgblind, snacksälskande YouTuber och komiker lära mig om livet? Hampus Hedström, 22, presenterar sig med frasen “Det skolan inte lärde dig” i sin självbiografi. Han gick igenom hela grundskolan utan att inse att han hade dyslexi och dyskalkylia. När han först kom till Nania hade han betydande lässvårigheter, och även om han förstod de matematiska formerna kunde han inte lösa pusslen.

Skolan har pålitliga gallerior. Men om du har ett klistermärke eller egenskap ute på någon hall blir det enkelt att lämna utan dig. Jag vill att barnen som läser ska veta att det finns fler gallerior än så här, säger Hampus Hedström.

“Vi är som Saga Norén i Bron”, sa Pingis Hadenius och Isabella Löwengrip.

Dagens ståuppkomiker lockar mer än 250 000 prenumeranter varje dag till sin YouTube-kanal. Men majoriteten av det han gör idag, inklusive hur han jobbar och vad han jobbar med, tyder på att han är en lärare som inte kommer från skolan. När han tog fysisk kontakt med klassskådespelarna för att få dem att skrika hörde han ofta att han kanske “lugna ner sig”.

Han beskriver sig själv som en extrovert, och i klassrummet fick han alltid ett A; men, när han senare fick veta om skrivuppgifterna, föll hans snittbetyg platt. – Betyg är ett smart sätt att avgöra hur stark man är som människa genom ett köpcentrum. Vad jag specifikt tror kommer att förändras med utbildning är behovet av ett mer flexibelt och personligt skoldistrikt.

Den kommer inte att hjälpa till i deras utveckling; bara hjälp. En 14-årig elev som tycker om att köra bil eller driva eget måste kunna stå upp. Men idag tror Hampus Hedström att det fortfarande finns hopp för dem han kallar “tokgökars”, de som utförde sina uppgifter precis som många andra gjorde och som har ett eget kapitel i hans bok.

Tokgöken är ett exempel på den som köpte en tomt i Sunne och lät den då 17-årige Hampus Hedström uppträda där. Det gjorde han för att han som 14-åring skulle lära sig att köra bil och utveckla sin karriär som trollkarl. Han satte mig på kvällar och helger och jag klev genast över hiltimma. Han lärde mig allt om företagande. Tokgökarna är det jag har lärt mig om. Personerna jag stötte på och som tillät mig att lämna var de som utgjorde min skola, enligt mannen.

Hampus Hedström Familj
Hampus Hedström Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *