Duplantis Föräldrar Skilda

Duplantis Föräldrar Skilda
Duplantis Föräldrar Skilda

Duplantis Föräldrar Skilda – Duplantis morföräldrar om kärlek: “Var viljestark.” Så vitt jag vet är Mattias Karlsson Artiklar Snälla Armand Duplantis, kavalleriets ståndaktör från Louisiana, född och uppvuxen i närliggande Lafayette. Här beskriver svenskspråkiga Helena Duplantis mötet med sin amerikanske make, Greg Duplantis.

I SVT-talkprogrammet Carina Bergfeldt säger hon: “Jag tror att jag blev hjärntvättad.” Armand Duplantis slog världsrekord när han gjorde totalt 6,22 i Franska Öppna. Armand “Mondo” Duplantis föräldrar träffades äntligen och gifte sig i mitten av 1980-talet. I den medicinska tävlingen tävlade Avestas Helena Hedlund tillsammans med Seattles Greg Duplantis.

Jag känner verkligen att jag tappade förståndet. Helena Duplantis förklarar, “Min mamma och pappa var här och hälsade på under semestern; min mamma tyckte att kaninen som hoppade en längre sträcka var riktigt söt och sa att den kanske var något för mig.” Senare släpades hon till USA för en träningstävling. Sedan sa han, “Hen kör faktiskt en BMW.” Inser du att vi nu är i USA? Helena Duplantis säger: “Om han tar ut dig på en dejt behöver du inte betala.”

Vad betyder “Var som i Dallas”?

Ni båda framställer varandra som fullständiga motsatser vad gäller karaktär och utseende. Greg Duplantis är tränare för “Mondo”-bandet och arbetar även inom oljeindustrin. Oljeraffinaderierna finns i Texas, så jag måste besöka Houston och Dallas. Det är precis som de tv-program folk tittar på hela tiden, som Dallas eller Yellowstone.

Cowboyhattar och stövlar ingår i garderoben. Greg Duplantis hävdar att återförsäljare brukade använda handskakning men nu skriver ner satsningar på bordet. Den 3 februari klockan 21:01 UTC sänds Carina Bergfeldt på SVT1 och den kommer att finnas tillgänglig på SVT Play från och med klockan 17:01 UTC samma dag.

13 rätta matcher = 13 vinster? Missa inte Stryktipsets underhållande veckosammankomster! Hemsida utanför Sverska Spel Sport & Casino AB. Lägsta ålderskrav 18 år. Stodlinjen. Deras son är just nu bland världens främsta frisbeespelare. Nu ska Helena och Greg Duplantis berätta hur det hela började.

Jag tror att jag blev hjärntvättad, minns mamma Duplantis från tv-programmet “Carina Bergfeldt”. Han är onekligen en av Sveriges genom tiderna mest populära idrottare för tillfället, och han är också en global kändis. Armand Duplantis befinner sig för närvarande på höjdpunkten av sin karriär och har redan vid 23 års ålder vunnit allt som finns att vinna.

Global framgång!

“Mondo”-födelsebeskedet är verkligen unikt i den svenska idrottens värld, och bakom hans enorma framgång står hans hängivna föräldrar, Helena och Greg Duplantis. Både mamma och pappa är sugna på tävlingar och priser för att uppmuntra sina barn att nå nya höjder. Artiklarna fortsätter från bilderna.

Amerikanska pappan Greg är en gammal stavhoppare som har lärt sin son att rida. Helena, en svensk mamma bosatt i Medan, sysslade med både friidrott och volleyboll. Proffs är helt förbryllade över Armand Duplantis presentation; de pekar på ett mycket chockerande påstående: “Jag kunde inte på något sätt ha föreställt mig det.”

”Hjärnvägtad”

Men paret berättar äntligen för varandra hur de träffades. När Helena och hennes man gästar SVT-programmet “Carina Bergfeldt” en fredagskväll, säger Helena: “Jag tror det var -86.” Vi var lite av ett “motsatser lockar”-par; han är helt… De har helt genomsnittliga personligheter. Men jag känner att jag tappade förståndet.

Mina föräldrar var där för att ta hand om mig under semestern, och jag planerade att träna. Vad händer, kära vänner? Den där hoppande grodan där borta, han var ganska överljud, eller hur? Jag antar att jag helt enkelt inte har tänkt så mycket på det. Efter det skulle Helena hoppa på Greg igen som en del av sin frisbeeträning, men den här gången blev hon avvisad.

Jag tränade med en mästare på den tiden, och han sa till mig, “Ser du den där lilla killen därborta Han berättade för mig att han hoppade 5,50 betyg på gymnasiet, vilket är otroligt. Och känner du? I verkligheten kör han en BMW. Och nu när vi är i USA behöver du inte punga med några pengar om han bjuder ut dig på en dejt.

Du borde gå ut med honom!”, sa hon i sin chattshow. Efter det besöker Carina Bergfeldt, programmets exekutivproducent, Greg Duplantis för att fråga om hans tid med Helena. Vi är verkligen olika varandra. Men hennes pappa Duplantis skryter på ett mycket amerikanskt sätt att hans dotter har blont hår, blå ögon och långa, vackra ben.

Där blomstrade tillgivenheten och under de 35 åren sedan dess har världens bästa stavhoppare vuxit upp och utvecklats. Född den 10 november 1999 i Lafayette, Louisiana, svensk-amerikansk Armand Gustav “Mondo” Duplantis har för närvarande världsrekordet i stavhopp med ett språng på 6,22 meter, satt den 25 februari 2023 i Clermont-Ferrand, Frankrike.

2022, vid VM i friidrott, tog han VM-guld för första gången. Duplantis, då bara 18 år gammal, vann guld i EM 2018 i Berlin genom att klara 6,05 meter, en höjd som även inkluderade ett juniorvärldsrekord. Vid världsmästerskapen 2019 vann han silver och vid olympiska sommarspelen 2020 (som skjuts tillbaka till 2021 på grund av coronavirus-pandemin) vann han guld för att hoppa 6,02 meter.

Han vann sin första VM-medalj vid Inomhus-VM 2022. Han vann guld vid EM 2022 i München med en höjd på 6,06. Medlemmarna i Duplantis har dubbelt medborgarskap, även om de tävlar för Sverige. På svensk klubbnivå spelar han för Upsala IF, och i USA passade han för LSU Tigers, laget som representerar Louisiana State University.

Duplantis Föräldrar Skilda

Bakgrund Duplantis växte upp i Lafayette, Louisiana, son till den amerikanske pappan Greg Duplantis och den svenska mamman Helena Duplantis, född Hedlund. Efter att ha fått ett stipendium till USA för att arbeta som medicinsk lägerrådgivare, fortsatte Modern att spela volleyboll medan han var där.

Genom henne kunde Duplantis få svenskt medborgarskap. Duplantis har en sida av fläsk från Cajuns. En stavhoppsbana byggdes av Duplantis föräldrar på gräsytan bakom deras hem när han var fem år gammal. Redan i unga år visade han sin naturliga talang för att tänja på gränser; detta bevisas av det faktum att han fortfarande innehar alla (inofficiella) världsrekord i kategorierna sju, åtta, nio, tio, elva, tolv och tretton.

Alla tiders ungdomsrekord sätts som amerikanska medborgare. Hans far coachade honom när han var ung, men Duplantis har berättat om hur han senare studerade YouTube-klipp av åldersvärd humle och försökte replikera dem i trädgården. Renaud Lavillenie var en förebild från början av 1900-talet.

på väg mot Sverige

Svenska Friidrottsförbundet registrerar rutinmässigt alla svenska idrottare från och med 14 års ålder. Medan Duplantis fostrades till att tävla för USA ändrade han sig efter att hans far, Greg, erbjöds möjligheten att gå med i Sveriges landslag. Att Armand Duplantis äldre bror Andreas Duplantis tidigare gjort samma val och att han inte skulle behöva oroa sig för att tävla i tuffa tävlingar utanför turneringen som de i USA var dessutom en bidragande orsak.

Duplantis tog sitt beslut att börja tävla för Sverige i officiell egenskap i juni 2015. Han var representant för IK St. l Avestaklubb, som hans mamma också tillhör. Han tävlade för Sverige för första gången vid junior-VM-tävlingen i Colombia samma år, då han vann guld och satte mastersrekord. på väg mot Sverige Svenska Friidrottsförbundet registrerar rutinmässigt alla svenska idrottare från och med 14 års ålder.

Sedan Duplantis var dubbel medborgare, hans resultat dubbelkontrollerades och Sverige nådde ut till och visade intresse för den unga talangen. Medan Duplantis fostrades till att tävla för USA ändrade han sig efter att hans far, Greg, erbjöds möjligheten att gå med i Sveriges landslag.Att Armand Duplantis äldre bror Andreas Duplantis tidigare gjort samma val och att han inte skulle behöva oroa sig för att tävla i tuffa tävlingar utanför turneringen som de i USA var dessutom en bidragande orsak.

Duplantis tog sitt beslut att börja tävla för Sverige i officiell egenskap i juni 2015. Han var representant för IK St. l Avestaklubb, som hans mamma också tillhör. Han tävlade för Sverige för första gången vid junior-VM-tävlingen i Colombia samma år, då han vann guld och satte mastersrekord.

Trots coronaepidemin 2019, 2020 och 2021 deltog Duplantis fortfarande i de olympiska sommarspelen 2020. Duplantis tog sig till slutet och drack på slutet utan att göra en paus för att tanka vid något tillfälle. Den amerikanske stavhopparen Chris Nilsen satte personbästa med ett språng på 5,97 meter men föll under de 6,02 som krävs i sitt försök att vinna OS-guld för Sverige.

Han gjorde tre försök på världsrekordhöjden 6,19 meter efter sin seger, men misslyckades varje gång. Den 7 mars 2022, i Belgrad, Serbien, under World Athletics Indoor Tour, satte Duplantis ett nytt världsrekord genom att hoppa 6,19 meter. Detta rekordhopp var hans 51:a försök att nå toppen. Den 20 mars 2022, bara två veckor senare, vann han guld i Belgrad Inomhus-VM. Samtidigt slog han sitt eget världsrekord genom att hoppa 6,20 meter på sitt tredje försök.

Duplantis Föräldrar Skilda
Duplantis Föräldrar Skilda

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *