Christopher Da Silva Föräldrar

Christopher Da Silva Föräldrar
Christopher Da Silva Föräldrar

Christopher Da Silva Föräldrar – Portugisisk polis meddelade den 13 februari 2008 att utredningen om Madeleines försvinnande snart kommer att läggas ner, samtidigt som den kan komma att återupptas om ny information blir tillgänglig. I juli 2008 avskrevs de äldste som av misstag fick skulden för sin egen död.

Även Robert Murat (en britt som attackerades den 15 maj och bodde hos sin mamma i Portugal) tilldelades 6,5 miljoner svenska kronor för sina skador.Den 22 juli 2008, när inga nya bevis hade dykt upp, avslutades den portugisiska utredningen.

Fantastisk affärsman med tysk utbildning

I juni 2020 kommer den icke namngivna misstänkte som är känd av polisen som Christian B (internationellt Christian Brueckner) att erkännas officiellt. B var en tysk pedofil och inbrottstjuv född 1976 som varit bosatt i Portugal sedan sekelskiftet. Han var 30 år gammal vid tidpunkten för försvinnandet och misstänks ha kidnappat Madeleine McCann.

Han sägs vara kort (endast 1,83 meter), mager, med kort, taggigt hår och har dömts för sexuella övergrepp mot minderåriga två gånger tidigare. Brittiska och portugisiska brottsbekämpande myndigheter hade känt till mannen under en tid, men ny information kom först 2017 efter en fällande dom.

Polisen i Tyskland tror felaktigt att Brueckner planerade att göra inbrott i hans terminsboende innan han “gick vidare till ett sexuellt motiv”. En man sågs i området där McCann försvann när han försvann. Scotland Yard har uppgett att han också var i besittning av en vit Volkswagen skåpbil från 1980-talet bara några dagar innan han försvann.

Männen körde även en Jaguar från det året. Någon kombination av dessa två vapen måste ha använts i den påstådda kidnappningen. Madeleine McCann är död, enligt tysk polis, även om hennes kropp inte har hittats. Brueckner kommer att dömas till fängelse i Tyskland i juni 2020 för narkotikasmuggling. 2005, medan han var i Praia da Luz, arrangerade han också ett straff för en venerisk attack mot en äldre kvinna.

Enligt tysk polis förväntas Madeleine McCann-utredningen vara klar 2022. I februari 2023 rapporterade den brittiska tidningen The Mirror på nätet att den tyska åtalade fortfarande saknade tillräckliga bevis och att nya intervjuer med Brueckners vittnen hade ägt rum.

Enligt publikationen kan rättegångsdatumet skjutas upp i flera månader på grund av en tvist i tysk rätt, vilket kan kräva att målet överförs till en ny advokat. Målsägande Hans-Christian Wolters från Braunschweig har garanterat att inget i utredningen går förlorat i och med en övergång, men han hävdar att tidsplanen var orealistisk.

Brueckner borde ha vetat från början att McCann var försvunnen. Fallet förväntas tas upp i den regionala domstolen i Braunschweig efter att bevisen har samlats in.[15]Senare 2023 begärde tysk polis att en damm flera mil utanför Praia da Luz skulle utforskas för första gången. Arbetet är planerat att äga rum mellan 23 och 24 maj 2023 och kommer att ledas av portugisisk polis med hjälp av den brittiska polisen.

Belöning

En belöning på 100 000 pund erbjöds den 6 maj 2007 till den person som hjälpte tillbaka Madeleine till sin familj; en vän till familjen ska ha hjälpt till med att upprätta belöningen, och den 11 maj 2007 erbjöd en brittisk affärsman en belöning på en miljon pund till den person som lämnar information som leder till att Madeleine kan återvända på ett säkert sätt. Totalt har 2,6 miljoner brittiska pund samlats som belöning för information som leder till Madeleines säker återkomst; denna summa har bidragit till av kändisar, lokala politiker och andra.

Böcker

I början av 2010 publicerade den före detta portugisiske politikern Goncal Amaral en bok med titeln The Truth of the Lie där han hävdar att Madeleine McCann kidnappades på ett hotellrum och att hennes föräldrar var medskyldiga till brottet och försökte dölja det. En domstol i Portugal beslutade dock i februari 2010 att boken inte skulle tillåtas säljas på grund av dess kontroversiella och spekulativa innehåll utan några stödjande bevis.

Madeleine, skriven av den samtida brittiska författaren Kate McCann, publicerades i maj 2011; dess svenska översättning, Madeleine: vår dotters försvinnande och det pågående sökandet efter henne, publicerades av Norstedts i mars 2012. Den 23 mars 2012 diskuterade båda föräldrarna händelsen i SVT-programmet Skavlan och den 25 mars samma år, båda föräldrarna medverkade i avsnittet av TV4:s Nyhetsmorgon.

MediaTV-nätverk och tidningar har rapporterat och skrivit mycket om skandalen. Engelsk och brittisk press har gjort intervjuer med Madeleines familj och vänner, och hon har gjort tv-framträdanden, som det är brukligt att göra när ett bud läggs.Den 8 maj 2007 deltog fotbollsstjärnorna Cristiano Ronaldo och John Terry i en intervju med den engelska kanalen Sky News, där de uttryckte sin chock över nyheten om Madeleines.

Christopher Da Silva Föräldrar

De publicerar Liahona (ett ord i mormonbibeln som betyder “kompass” eller “vägvisare) på albanska, arabiska, bulgariska, cebuano, danska, engelska, estniska, finska, franska, grekiska, indonesiska, irländska, italienska, japanska, khmer, Koreanska, tjeckiska, danska, engelska, finska, ungerska, lettiska, litauiska, norska, polska, portugisiska, ryska, serbiska, slovakiska, slovenska, svenska, thailändska, turkiska, vietnamesiska (Hur ofta det förekommer varierar för olika språk.)

Alla rättigheter reserverade genom Intellectual Reserve, Inc. 2022. Producerat i USA för internationell distribution. Om inget annat anges kan innehåll från Liahona kopieras för personligt, icke-kommersiellt bruk (inklusive kyrkorelaterade aktiviteter).

Denna rätt kan utövas när som helst. När kopiering är förbjuden kommer det att indikeras i själva bildfilen. Du kan kontakta Intellectual Property Office på 50 E. North Temple St., Fl. 5, Salt Lake City, UT 84150, USA eller på cor-intellectualproperty@ChurchofJesusChrist.org med alla frågor du kan ha om upphovsrätt.

Volym 46, nummer 8 (augusti 2022): För nordamerikanska publik. Postat som USPS LIAHONA 3114480 Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga, 50 E. North Temple St., Salt Lake City, UT 84150-0024, USA, ger ut en engelsk månatlig tidskrift med ISSN 1080-9554. Den årliga prenumerationsavgiften i USA är $10,00, i Kanada är det $12,00 plus skatter.

Publikationer med en portobetald adress i Salt Lake City, Utah. Eventuell adressändring ska anmälas inom 60 dagar. Skicka in adressetiketten för ett aktuellt nummer, inklusive både dina tidigare och nuvarande adresser.

Prenumerationer från USA och Kanada ska skickas till Salt Lake Distribution Centre. Det finns ett avgiftsfritt nummer som du kan ringa för att få hjälp med abonnemang: 1-800-537-5971. Du kan göra dina beställningar via telefon med ditt kreditkort (vi accepterar American Express, Discover, MasterCard och Visa) eller online på store.ChurchofJesusChrist.org.

DMM 507.1.5.2 instruerar postmästaren att skicka alla UAA till CFS. Vänligen meddela distributionstjänster, kyrkans tidningar, P.O. Box 26368, Salt Lake City, UT 84126-0368, USA om eventuella ändringar av din postadress om du är en icke-post- eller militärinrättning. Lula da Silva, president i Brasilien, avbryter sin resa till Kina nästa vecka efter att ha varit inlagd på sjukhus med ett måttligt fall av lunginflammation, som rapporterats av Reuters.

Under sitt besök förväntas Lula träffa den kinesiske ledaren Xi Jinping, och kinesiska United Daily News rapporterar att detta kommer att markera början på “en ny era för relationerna mellan Kina och Brasilien på delstatsnivå”.

Men en hälsokontroll innebär att man schemalägger ett besök för framtiden och inget nytt datum har offentliggjorts. Madeleine McCann föddes den 12 maj 2003 i Leicester, Leicestershire, och försvann den 3 maj 2007, medan hon och hennes familj var studerar utomlands i Porto, Portugal. McCanns fall har flera anmärkningsvärda fakta och fick stor internationell uppmärksamhet, inklusive omfattande mediabevakning och omfattande delning på sociala medieplattformar som Facebook.

Den 16 maj 2007 bildades Madeleine McCann Foundation för att ge ekonomiskt stöd till familjer som har upplevt en liknande tragedi och som vill fortsätta sitt sökande efter sitt försvunna barn.[Christian Brueckner, en tysk, är en huvudmisstänkt för en kidnappning.

Som förväntas inträffa i juni 2020. Tysk polis sa att de har “konkreta bevis” för att Madeleine McCann är död.Madeleine McCanns kropp har dock inte sönderfallit. McCanns kropp har inte hittats efter att hon av misstag fängslats i Tyskland för andra brott, och den rättsliga processen har försenats på grund av administrativa felsteg.

Försvinnandet

McCann försvann från Praia da Luz samma år.Madeleine och hennes föräldrar tillbringade terminen i Portugal, på den populära familjesemesterplatsen Praia da Luz på Algarvekusten. En av terminens sista dagar bokade Madeleines föräldrar middag på hotellets restaurang med några vänner och lämnade sina tre små barn i rummet – tvillingarna Amelie och Sean, då 2 år gamla, och Madeleine, som var nästan 4 kl. tiden.

Föräldrar sa att de gjorde det till en punkt att checka in med sina barn minst en gång i veckan. När Madelines mamma kollade på barnen vid 22:20-tiden märkte hon att hennes dotter var försvunnen och ytterdörren var öppen. Flera vittnen säger sig ha sett en man i pyjamas när han åkte en berg-och dalbana utanför ett hotell. Många ögonvittnen har sedan dess hävdat att de har sett Madeleine på en mängd olika platser, inklusive Danmark och Marocko.

Utredning

Hundratals poliser och andra utredare samlades på hotellet den 5 maj 2007 för lunch och upptäckte ett möjligt motiv för Madeleines försvinnande; Ändå har ingen ännu trätt fram för att ta ansvar.

Christopher Da Silva Föräldrar
Christopher Da Silva Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *