Céline Dion Dödsorsak
Céline Dion Dödsorsak

Céline Dion Dödsorsak – Céline Dion uppträder i Sverige, och resten av hennes turné kommer snart. Kommer inte spela i Solna som väntat. Annie Mnsson är mitt namn. Artiklar Snälla Alla Céline Dions nästa föreställningar på hennes Europaturné är slutsålda. Hennes egna tweets bekräftar detta.

Sångerskan Céline Dion, 55, har fått diagnosen stiff person syndrome, ett tillstånd som är både märkbart och försvagande. Enligt Social Stability Council är det en autoimmun sjukdom som påverkar det centrala nervsystemet och gör musklerna stela. Hon har redan ställt in stora delar av sina planerade konserter, först av rädsla för en pandemi och sedan på grund av ett fortsatt hälsoproblem. Användningen av “Courage” upphör därmed. Spela i Sverige! Den 30 september skulle hon uppträda på Friends Arena i Solna.

betalning senast den 2 juni

Biljetter köpta för ett datum i framtiden kommer att återbetalas i enlighet med policyn som publiceras på turneringens officiella hemsida. I ett pressmeddelande sa All Things Live att Ticketmaster skulle börja skicka ut återbetalningsinformation den 2 juni. Ger ett ryck av spänning Céline gjorde 52 konserter innan turnén tvingades avsluta på grund av ett influensa A-virusutbrott.

Hon skulle börja spela igen 2021, men en ovanlig sjukdom tvingade henne att börja om. I ett pressmeddelande från All Things Live står det att världsmästaren kommer att fortsätta arbeta för att avsluta sina förberedelser men kommer inte att delta i några turneringar som är planerade mellan 2023 och 2024.

Tyvärr påverkar hennes spasmer varje del av hennes liv och orsakar svårigheter när hon går och får inte använda sina stämband för att sjunga som hon en gång gjorde, som hon avslöjade i en Instagram-video. Samtidigt meddelade hon att alla sommar- och vinterspel 2023 skulle flyttas eller ställas in. Stjärnan beräknas komma till Sverige den 30 september nästa år, även om konserten måste skjutas upp på grund av väder.

Oron: Jag har inte råd att bli besviken igen.

Enligt Page Six är Céline Dions prestation som liveartist värd en riktig guldmedalj. Scott Roeben, en journalist baserad i Las Vegas, berättade för en webbplats, “Män har under en period sagt till mig att Céline inte kommer att återvända till scenen för att uppträda, kanske aldrig mer.” Som ett resultat av deras tusentals uppträdanden i Caesars Palaces Colosseum har namnet “Singers’ Row” blivit synonymt med Las Vegas.

Mina kompisar tror att hon inte kan komma tillbaka från det här, och jag brukar inte bråka med dem. Céline är inte den typen av person som vill att män ska oroa sig i onödan, enligt Scott Roeben, så efter snacket om hennes muskelsvaghet fick vi höra om hur allmänt stöttande män var. En annan källa tar upp samma fråga, som rapporterats av Page Six.

Säckarna har tömts.

Sedan René Angélils död 2016 har det också cirkulerat rykten om att Céline Dion inte har någon nära som hon kan luta sig mot för känslomässigt stöd. Sedan René har det uppenbarligen varit svårt. Om han hade varit där, kunde han inte ha skyddat Celine. Eftersom han stod så nära henne såg han till att svimma över henne. Céline Dions ledarskap, ekonomi och musikproduktion sägs ha kollapsat efter hans död eftersom hon förlitade sig så mycket på honom.

Jag vet inte vem, om någon, i hennes inre krets som bara har ögon för henne eller aktivt söker upp henne. vad är bäst med henne. En källa nära Céline Dion sa till People att sångerskan är “överväldigad och rörd” av det stöd hon har fått och att hon för tillfället “fokuserar på sin hälsa och sina barn”. Men hon gör allt hon kan för att gå tillbaka till scenen och träffa sina vänner, sa klanmännen.

Céline Dion Dödsorsak

“stiff person syndrome” är namnet på detta tillstånd på engelska.

Konstnärer bibehåller sin kreativa produktion.– Slutligen har jag ett namn för den försvagande sjukdom som drabbar en på miljon män: stiff person syndrome. Mina kroniska spasmer kan ha orsakats av denna allvarliga sjukdom, eftersom vi lär oss mer om den. Dessa spasmer har en skadlig effekt på mitt dagliga liv och orsakar mig en hel del svårigheter, särskilt när jag går ut och inte kan använda mina stämband för att sjunga så högt som jag en gång gjorde.

Europeiska somrar kan vara kyliga

Céline Dion säger tårfyllt att hon är förkrossad över att hennes kommande europeiska turnédatum var tvungen att ställas om på grund av ett hälsoproblem. Det första lanseringsdatumet sattes till februari året därpå. Hennes kommande ssommarkonserter för 2023 läggs nu ut på hennes hemsida, tillsammans med hennes vinterkonsertschema för 2023 och 2024.

Enligt den officiella hemsidan är sommarkonserter i Sverige planerade att äga rum utan problem fram till den 30 september 2023. Hon hävdar att hon har tränat hårt med sin personliga tränare varje dag i ett försök att bulka upp, men att det har varit en kamp. Jag har ägnat hela mitt liv åt att sjunga eftersom det ger mig mest glädje. Jag saknar dig mycket. Jag saknar att vara i ditt sällskap och göra saker åt dig. Hon ger alltid allt i sina framträdanden, men hennes nuvarande kontrakt hindrar henne från att gå utöver för sina beundrare.

Angående vänlighet på nätet

Hon avslutar med att säga att hon hoppas hitta tillbaka till sig själv. Det är där min uppmärksamhet fokuseras, så jag gör allt jag kan för att komma tillbaka till dig. Jag uppskattar verkligen den vänlighet och det stöd du har visat mig genom olika onlinekanaler. Det betyder väldigt mycket för mig. Ha lite bling med dig. På jakt efter de bästa medlen, er.

Jag hoppas verkligen att se dig snart igen för jag älskar dig så mycket. Socialstyrelsen har identifierat symtom på stel people syndrom, som inkluderar, men är inte begränsade till, oupphörliga muskelspänningar, återkommande muskelsmärtor och irrationella muskelreaktioner. Ångest och panikattacker ingår också som symtom.

I genomsnitt dör en svensk medborgare med trist per år. På torsdagskvällen upptäckte polisen i Västmanland vid Skinnskatteberg tre kroppar inne i en bil. TV4 Nyheterna var först med att rapportera att offren är en kvinna och två barn. Polisen uteslöt snabbt möjligheten att en tredje part skulle vara ansvarig för händelsen,

Och behandlade den istället som om det rörde sig om en isolerad händelse för vilken ingen misstänkt kunde identifieras. Chefen för ärendet, Carl-Johan Norström, har rapporterat till VLT att utredningen pågår för fullt. Han sa till tidningen, “Det finns två mord- och skottincidenter.”

Carl-Johan Norström säger till Dagens Nyheter att de mordmisstänkta är två små barn och att kvinnan felaktigt beskylls för brottet. Han medger att det felaktigt antagna mordvapnet upptäcktes i bilen. Polisen säger sig ha en klar bild av vad som hänt och en bra strategi för att hantera situationen som följd, men man vägrar kommentera saken ytterligare.

Céline Dion Dödsorsak
Céline Dion Dödsorsak

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *